Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum az Antarktiszra utazik, hogy felébressze a régi isteneket alvó állapotukból

Sunday, November 7, 2021

Ship_Crash

Hamarosan megjelenik a Titkos Űrprogram Szövetség egy új hivatalos jelentése. Ez a jelentés arról fog szólni, hogyan reagált a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum, miután értesítették, hogy a Szuperföderáció tárgyalásokat fog tartani a Kozmikus Törvények betartatására.

Ezek a perek közvetlenül a szoláris esemény után lesznek, és miután az emberiség kiválasztotta az új idővonalát. Az emberek által a Földön meghozott döntés és az általunk választott idővonal fogja meghatározni, hogy melyik Szélhámos Szuperföderációs Csoportokat fogják bíróság elé állítani, és hogy milyen szigorúak lesznek a Szuperföderáció intézkedései.

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum pánikba esve utazott el Atlantisz ősi romvárosába, amely több mint egy mérfölddel a jég alatt található az Antarktiszon. Ennek az ősi városnak a jégből való kiásása évtizedekkel korábban kezdődött, és csak egy részét tárták fel.


A kezdeti ásatások során három nagy anyahajót fedeztek fel, és megállapították, hogy kényszerleszállást hajtottak végre, majd a bennük lévő technológiák egy részét kiszerelték, hogy egy rendkívül fejlett várost építsenek fel.

Azok, akik az elmúlt 6 évben követték az információimat, emlékeznek arra, hogy ezek a titkos ásatások nagyszámú alvó-kapszulát fedeztek fel az egyik hajón, amelyeket a feltételezések szerint a preadamita (Ádám előtti) birodalom – más néven Atlantisz - királyai és elitjei foglaltak el.


Sokan azt is tudjátok, hogy a Földi Elit a vérvonalát a földönkívüliek eme csoportjának tulajdonítja, akiket Régi Istenekként imádtak. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot irányító Földi Elit pánikba esett, mert az Orion Csoporttal és a velük szövetséges Szélhámos Szövetségekkel tartott rendkívüli találkozójukon félelmet és bizonytalanságot éreztek a vezetőségükben.

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum úgy döntött, hogy felébreszti a preadamita régi isteneket, és segítséget kérnek tőlük.


Néhány legbefolyásosabb tagjukat az alvó-kapszuláknak otthont adó preadamita hajó fedélzetére vitték, és egy szertartást készítettek elő.

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum egy sötét szertartást hajtott végre és emberáldozatot mutatott be, miközben kikapcsolták az alvó-berendezéseket, amelyek nem sokkal az utolsó napesemény és a több mint 11 800 évvel ezelőtti globális árvíz előtt óta működnek.

A régi isteneket sikeresen felébresztették, de a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum megdöbbent azon, ami ezután történt.

Jelenleg dolgozom ezen a beszámolón, és fel fogom tenni az Ascension Works TV-re.

Néhány korábbi riportunk videóváltozata is majdnem készen van, és ugyanezen a platformon fogjuk közzétenni, amilyen hamar csak lehet.


TY, Corey Goode


Corey Goode összes SSP Alliance-frissítése a következő címen érhető el: https://ascensionworks.tv/groups/corey-goode-updates/

Hozzászólások