Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája kinyilvánítja függetlenségét a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól és a társult földi kormányoktól

  1. november 3., szerda

Corey_and_the_Alliance_update_logo

Néhány napon belül, azután, hogy ott voltam az Orion Csoport felderítő küldetéseink legutóbbikán, egy maja űrhajó fedélzetére vittek, hogy részt vegyek egy "konferenciahíváson" az Titkos Űrprogram Szövetség (üzembiztonsági okokból nem ez a valódi neve) összekötői és két képviselő között, akik egykor annak a titkos programnak a vezetői voltak, amire a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája (üzembiztonsági okokból nem ez a program igazi neve) néven utalnak.

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája (Global Galactic League of Nations - GGLN) egy nagyon nagy program, amelyben valamilyen mértékben a világ legtöbb országának résztvevői részt vesznek. A Holdra irányuló Apollo-küldetések után az amerikai kormány egy tudósokból és politikusokból álló csapata minden nemzetet megkörnyékezett, akiknek a Holdról származó geológiai bizonyítékot mutattak, hogy létezik egy ciklikus naptevékenység, amely el fogja pusztítani a civilizációnkat. Azt mondták ezeknek a nemzeteknek, hogy a következő napkitörésre már késésben vagyunk, és ha aznap lett volna, akkor szembe kellene néznünk az emberi faj kihalásával. Ezután felkínáltak egy megoldást. A tervet Fajmegőrzési Programnak nevezték, és arra kértek minden nemzetet, hogy bruttó hazai termékük 1%-át adják a nemzetek globális galaktikus ligájának, amely kolóniákat hozna létre más csillagrendszerekben, hogy biztosítsa az emberiség fennmaradását. Ez a program arra is ösztönözte ezeket az országokat, hogy titokban tartsák, hogy tudnak a Nap-eseményről és fejlett űrprogram kolóniáinkról.

Gonzalest és engem bemutattak Raymondnak (a tudományos és technológiai fejlesztés igazgatójának) és Anya-nak (a kolóniák biztonsági igazgatójának), akik a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának egyik legtávolabbi kolóniájának előőrsén szolgáltak a galaxisunk szélén. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának mindkét képviselője kaukázusi volt, az 50-es éveik végén vagy a 60-as éveik elején jártak, és sötétkék kezeslábast viseltek, amelyekről minden katonai rangjelzést eltávolítottak.

Anya ezután röviden ismertette a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának történetét és azokat a megpróbáltatásokat, amiken a résztvevők keresztül mentek, amikor különböző csillagrendszerekbe küldték őket, hogy a "Fajmegőrzési" Program megbízásából kolóniákat hozzanak létre. Fejletlen bolygókra küldték őket, hogy kezdjék el fejleszteni a városainkat és az infrastruktúránkat, amely meglehetősen pontosan tükrözte a Földön látottakat. A fejlesztés évtizedei alatt a városok és a lakosság folyamatosan nőtt, amelyek a Földön található városok másolatai voltak.

Továbbá arról számoltak be, hogy a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája egy nagyon sikeres program volt, és hogy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól kapott technológiákat jelentős mértékben továbbfejlesztették. Olyan technológiai áttörések küszöbén álltak, amelyek az embereket a fejlődés olyan szintjére emelték volna, amely megfelel a galaxisunkban élő legfejlettebb földönkívüliekének. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának tudományos és technológiai csoportjai a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum kommunikációs hálózatán keresztül jelentették a tudományos sikereiket a saját nemzeteik felé, amikor a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum egyik vezetője bemutatta őket a földönkívüliek egy új csoportjának, akikről azt mondták, hogy segíteni fognak ezeknek az izgalmas új technológiáknak a végső fejlesztésében.

A földönkívüliek ezen új csoportja a Galaktikus Föderációk egyikéből származott, amelyik intergalaktikus (galaxisok közötti) kereskedelmet folytatott a Bolygóközi Vállalati Konglomerátummal, és tanácsot adott nekik a technológiai fejlesztésben és a diplomáciai bemutatkozásban több száz civilizációval, amelyek aztán kereskedelmi megállapodásokat kötöttek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátummal.

Anya azt állította, hogy amikor ennek a Galaktikus Föderációnak az első küldöttsége megérkezett, az adott kolóniájuk lakói nagyon izgatottak voltak. A 28 föderációs tag megérkezett, és egy fesztivállal köszöntötték őket, és egy épületkomplexumot biztosítottak számukra, ahová beköltözhettek és ahol dolgozhattak. A föderációs küldöttségben 18 nő és 10 férfi volt, akik mind 35 vagy 40 év alattinak tűntek, és szokatlanul vonzóak voltak.

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája elkezdett együtt dolgozni ezekkel a föderációs tagokkal, hogy olyan ígéretes technológiákat fejlesszenek ki, amelyekkel a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot is megkeresték. Anya azt mondta, hogy ez a föderációs csoport szinte azonnal elkezdte lebeszélni a Nemzetek Globális Galaktikus Ligáját e technológiák kifejlesztéséről azzal, hogy a saját civilizációjukból származó már kifejlesztett technológiákat ajánlott fel nekik. A Föderáció tudósai elkezdtek történeteket mesélni arról, hogy a mesterséges intelligencia - egy elektromágneses hipercsatornán keresztül működő kommunikációs rendszer - és a testükbe ültetett technológiai implantátumok használatával hogyan győzik le a betegségeket, az öregedést, és hogyan teszik lehetővé, hogy az embereik olyan módon kapcsolódjanak egymáshoz, ahogyan addig soha azelőtt. A civilizációjukban ezután mindenki összekapcsolódhatott és dolgozhatott egy virtuális valóságban, ahol az embereik összekapcsolták az elméjüket, hogy olyan hihetetlen sebességgel fejlődő technológiákat fejlesszenek ki, hogy a civilizációjuk nagyon rövid idő alatt ezeréves technológiai ugrásokat kezdett megtenni.

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája elkezdte kutatni a Föderáció által javasolt technológiákat, és miután úgy érezték, hogy megértik a azokat a technológiákat, megkezdték azok fejlesztését. Miközben ezeket a technológiákat fejlesztették és tesztelték, a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának tagjai közel kerültek a Föderáció tagjaihoz, és végül a Föderáció tagjai testi kapcsolatot kezdtek a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának kolóniájáról származó férfiakkal és nőkkel. Anya azt mondja, hogy őt magát elcsábította a Föderáció parancsnoka, aki a kapcsolat előrehaladtával egyre erősebben befolyásolta őt. Azt mondta, azon kapta magát, hogy olyan döntéseket hoz, amelyeket soha nem hozott volna meg e Föderáció tagjainak érkezése előtt, és bár tudta, hogy ez probléma, nem tudott mit tenni.

Ez csaknem egy évig tartott, mielőtt a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája teljesen kifejlesztette és letesztelte az agyi implantátumokat és a nanitokat, amelyek kifejlesztésében segített nekik a Föderáció, és elkezdte megkövetelni, hogy a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának minden kolóniájának összes tagja megkapja azokat az implantátumokat, amelyekről azt mondták, hogy lehetetlen eltávolítani őket. Ez óriási lépés volt a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája számára, mert tisztában voltak az Orion csoport és a mesterséges intelligencia istenük fenyegetésével, de a Föderáció meggyőzte őket, hogy a technológia biztonságos, és hogy a mesterséges intelligencia isten nem tud hozzáférni a technológiához.

Anya ekkoriban jött rá, hogy a Föderáció parancsnokának, akivel fizikai kapcsolata volt, titokban más nőkkel is kapcsolata volt a kolóniájukban. Biztonsági vezetőként elkezdte sokkal alaposabban megfigyelni a Föderáció parancsnokát. A kolónia fejlett biztonsági rendszerét használta, hogy lehallgassa az új föderációs barátaik és az otthonuk közötti kommunikációt. Eleinte nem járt sikerrel, de végül sikerült betörnie a kommunikációs rendszerbe az egyik chipet használva, amelyet prototípus modellként adott a Föderáció a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának, hogy lemásolják és beépítsék a rendszerükbe.

Anya azt mondta, hogy attól, amit megtudott, abba beleborzongott. Tanúja volt egy találkozónak a Föderáció parancsnoka és egy magas szürke földönkívüli között, amelyen a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájával való küldetésük előrehaladását vitatták meg. A magas szürke kijelentette, hogy az emberek által ebben a programban kifejlesztett technológiák veszélyt jelentenek az Orion csoportra és a programjukra, és azonnal be kell őket olvasztani a Birodalomba. Anya elborzadt, amikor megtudta a Föderáció valódi tervét, és ráébredt, hogy mennyire hozzájárult ehhez, amikor elrendelte, hogy a biztonsági személyzetének többségébe beültessék az implantátumokat. Nemcsak saját embereit befolyásolta, hogy fogadják el az implantátumokat, hanem neki magának is beüzemeltek egyet nemrégiben, és átélte azt az időszakot, amikor az eszköz összekapcsolódott az idegsejtjeivel, és beépült a gondolkodási mintáiba. Ez egy olyan folyamat, amely körülbelül 90 nap alatt fejeződik be, és ő túl volt a folyamat felén.

Anya azt mondta, pánikba esett. Másolatot készített az összes adatról, amelyet a rendszereik a Föderáció tagjairól a megérkezésük óta összegyűjtöttek, és az imént lehallgatott kommunikáció felvételéről is, hogy a többieket figyelmeztesse. Megpróbált beszélni a biztonsági személyzetével és más vezető beosztásban lévőkkel is, de már túl késő volt; nagyon idegesek lettek rá, és nem voltak hajlandók megnézni a bizonyítékokat. A megbízható biztonsági csapat, amelyet közel két évtizede irányított, már az Orion Csoport és a mesterséges intelligencia istenük befolyása alá került. Az egyetlen másik személy, aki hallgatott rá, Raymond volt, az a mérnök, aki a kolónia azon törekvéseit vezette, amelyekkel visszafejtették a föderációs technológiákat. Egyike volt azoknak az ellenállóknak, akiknél nem üzemelték be az implantátumokat, és szemtanúja volt a csapatának azon tagjainál végbemenő viselkedésváltozásnak, akiknél beültették az implantátumokat.

Rájött, hogy gyorsan kell cselekednie, így ő és Raymond fogták körülbelül egy tucatnyi családtagjukat és barátjukat, akikben megbíztak, akik aztán segítettek nekik ellopni egy nagy hatótávolságú hajót, hogy elmenekülhessenek barátaik és kollégáik elől, akik már kompromittálódtak. Anya és a menekültekből álló új csoportja a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának egy másik naprendszerben található katonai előőrse felé vette az irányt, ahol Anya egyik férfi rokona állomásozott, abban a reményben, hogy a férfinek sikerül titokban tartania Anya érkezését. Amikor Anya megérkezett, az unokatestvére képes volt másolatot készíteni azokról a hírszerzési adatokról, amiket Anya magával hozott, és feltöltötte a katonai hírszerzés nagygépére. Mindketten tudták, hogy ez a nagygép olyan kvantumkorrelált kommunikációs eszközökhöz csatlakozik, amelyek kvantumösszefonódást alkalmaztak az eszközök között, ami lehetetlenné tette az adatok ellopását vagy dekódolását (megfejtését).

Anya unokatestvére segített a menekültek kis csoportjának feltölteni a készleteiket, és ellátta őket olyan információkkal, amelyeket a katonai központi számítógépről töltött le Sigmundnak a Sötét Flottáról szóló leleplezéseiről és egy szélhámos csoportról, akikre Titkos Űrprogram Szövetség néven utalunk (ez a mi szervezetünk). Anya és a legénysége ezt az információt arra használta fel, hogy megpróbálják felkutatni a Titkos Űrprogram Szövetséget, hogy segítséget kérjenek tőlük. Lopakodó eszközöket használtak az utazáshoz, és megszüntettek minden kapcsolatot a kommunikációs hálózattal, hogy elkerüljék, hogy bárki, aki esetleg keresné őket, észrevegye őket. Több hónapig sikerült elkerülniük, hogy detektálják őket, amikor a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának egyik katonai cirkálója megérkezett abba a kis naprendszerbe, amelyikben elrejtőztek. A cirkáló egyenesen egy gázóriás holdjához repült, amely körül a Titkos Űrprogram Szövetség keringett, és azonnal kommunikálni kezdett velük.

A legénység azonnal megkezdte a számítógépes rendszerek törlését és a fizikai bizonyítékok megsemmisítését, amikor a cirkáló belépett a naprendszerbe, mivel tudták, hogy nincs esélyük arra, hogy elmeneküljenek az elfogásuk elől. Anya kommunikálni kezdett a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának katonai cirkálójával, hogy egy kis időt nyerjen, és teljesen felkészületlenül érte, ami ezután történt. Hallotta, hogy valaki azt állítja, hogy ő a "Vándorcsillag", a szabad kolóniák új zászlóshajójának parancsnoka. Közölték vele, hogy az információ, amelyet az unokatestvérén keresztül nyilvánosságra hozott, átjutott a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának egész katonai hálózatán. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának katonasága képes volt megállapítani, hogy a föderációs szövetségeseiken keresztül most már több tucatnyi kolóniájuk az Orion Csoport ellenőrzése alatt áll.

A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának kolóniáin élő emberek feldühödtek, és felszólították az ezekkel a föderációs csoportokkal együttműködő kolóniákat, hogy űzzék ki őket, és térjenek vissza az oly ígéretes, áttörést jelentő technológiák fejlesztéséhez. Ezek a kolóniák nem voltak hajlandóak feladni a kapott szövetségeket és technológiákat, így a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumhoz fordult segítségért. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum utasította a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának hadseregét, hogy lépjen vissza, és tegye lehetővé az implantátum technológiák további fejlesztését, és készüljön fel arra, hogy elfogadja ezt a technológiát, amint készen áll a tömeges bevetésre. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának hadseregének azt mondták, hogy parancsot kaptak arra, hogy a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának minden résztvevőjénél hajtsák végre a beültetésre vonatkozó utasítást.

Amikor a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának hadserege ezeket a parancsokat a kolóniák vezetői elé vitte, 93-an közülük összefogtak, és kinyilvánították függetlenségüket a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól és minden földi kormánytól. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának katonasága ezután hűséget fogadott e kolóniák új kormányainak, és kiküldték őket, hogy keressék meg Anya csoportját és vegyék fel a kapcsolatot a Titkos Űrprogram Szövetséggel. Amikor a Titkos Űrprogram Szövetség értesült a Nemzetek Globális Galaktikus Ligája program teljes összeomlásáról, felvették a kapcsolatot, és most a "Vándorcsillag" fedélzetén találkoztak a maják egyik csapatával. A maják segítettek a Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának hadseregének kifejleszteni egy módszert az implantátumok eltávolítására, anélkül, hogy az eljárás végzetes lenne.

Az egyik kolóniájukhoz vezető visszaúton a "Vándorcsillag" fedélzetén tájékoztatták őket egy megállapodásról, amelyet a Titkos Űrprogram Szövetség és az új szabad kolóniák kötöttek, hogy együttműködnek az Orion Csoport és a mesterséges intelligencia legyőzésében. A Titkos Űrprogram Szövetség hozta nekik a hírt a jövőbeli Szuperföderációs perekről, és arról, hogy az új őrzők és a zuluk hogyan figyelmeztették a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot a Szuperföderáció határozataira. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligája soha nem hallott az Őrzőkről, és arról sem tájékoztatták őket, hogy a helyi csillaghalmazunkat nagy számban lakják a hozzánk genetikailag nagyon közel álló lények.

Ennek az eligazításnak a végén tájékoztattak minket arról, hogy a szabad kolóniák eme ligája minden vagyonát felajánlotta a Titkos Űrprogram Szövetségnek, hogy a szülőbolygójukat felszabadítsák - a Föld nevű börtönbolygót. A Nemzetek Globális Galaktikus Ligájának korábbi katonai csoportjai számos tűzharcban vettek részt a reptilián hajókkal és a Sötét Flotta hajóival, amelyek más világokat zaklattak a közvetlen közelükben. Néhány ügynöküket a zulu bolygón keresztül küldik vissza a mi naprendszerünkbe, ahol bemutatják őket a zulu vezetőségnek, amely a társadalmuk több mint 100 idősebb asszonyából áll. A zulu bolygón található a Bolygók Helyi Konföderációjának központja, amely a helyi csillagszomszédságunkból származó, több mint 50 földönkívüli csoportból áll.

Azt mondták nekem, hogy a "Vándorcsillag" lesz az ember által vezetett flotta parancsnoki hajója, amely koordinálni fogja a Naprendszerünkbe való belépésüket, együttműködve a Titkos Űrprogram Szövetséggel és a Földi Szövetség ügynökeinek azon tagjaival, amelyek még működőképesek a Szövetség 2020-as majdnem összeomlása után. Az üzembiztonság miatt ez minden, amit akkor megosztottak velünk.

Ha ezek a baráti erők sikerrel akarják teljesíteni küldetésüket, akkor nekünk, mint a bolygó ellenállásának, arra kell bátorítanunk a világ lakosságát, hogy menjenek ki az utcára, és hallassák a hangjukat. Csak miután tömegeket látunk az utcán, lesz a Földi Szövetségnek elég befolyása ahhoz, hogy lépéseket tegyen. Amint mindannyian egyszerre lázadunk fel, és elkezdjük megfosztani az Orion Csoportot a loosh-uktól (az emberek traumatizálásból nyert rettegés energiája), látni fogjuk, hogy a befolyásuk napokon belül elhal, ahogy elvonási tüneteik lesznek, mivel többé nem táplálja őket a mi fájdalmunk és szenvedésünk. A történelemnek ezen a pontján az emberiség felszabadítja magát a rabszolgaság alól és megtanulja a rabszolgasorba taszítás karmikus leckéit, hogy soha többé ne ismételje meg ezeket a hibákat.

Mindenkit komolyan arra bátorítunk, hogy olvassa át a Titkos Űrprogram Szövetség jelentését, amelyben Micca és az Olmék nép bolygója felszabadította magát az Orion Csoport és a mesterséges intelligencia Arkhón programja alól. Nem egy bolygószintű háború révén fogunk felszabadulni, hanem azáltal, ha megtagadjuk, hogy részt vegyünk abban a rendszerben, amely rabszolgasorba taszít minket.


Corey Goode összes Titkos Űrprogram Szövetségről szóló frissítését megtaláljátok a következő weboldalon:

https://ascensionworks.tv/groups/corey-goode-updates/

Hozzászólások