Telos

Spirituális hírek, fordítások

Tartsd a Fényt! 2. rész

Cobra Logo
  1. október 2., szombat


Sok minden történik a színfalak mögött, de biztonsági okokból nem sok mondató el, mégis annyit fogok ezekből feltárni, amennyit csak lehetséges.

A szeptember nagyon intenzív hónap volt. A Fényerők sikeresen hárítottak el három veszélyes bolygószintű helyzetet, amelyeknek igen súlyos következményei lehettek volna. Egy utalás erre:

https://www.sott.net/article/147042-Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet


A szeptember 18-i fordulópont a vártnál jobban sikerült, és megkezdődött a fizikai szubkvantum anomália tisztítása. A sötét erők szeptember 18-a óta kezdik elveszíteni a fizikai sík feletti hatalmukat, és minden negatív forgatókönyv, amit elindítanak, általában visszaüt, mivel egyre több ember ébred fel, ami ahhoz vezet, hogy a sötét erők még több hatalmat veszítenek:


Inflection point

Képfelirat:

Ha idáig eljutottál, és azon gondolkodsz, hogy feladod, ne feledd...

Azért szorongatnak, mert tudják, hogy gyenge vagy. Tudják, hogy ha szorongatnak, akkor beadod a derekad.

Amikor nem adod át magad, kiborulnak és még jobban szorongatnak.

Minél tovább kitartasz, annál őrültebbé válnak.

Minél őrültebbé válnak, annál őrültebbnek tűnnek.

Minél őrültebbnek tűnnek, annál több embernek tűnnek fel.

Minél több embernek tűnnek fel, annál többen ébrednek fel.

Minél többen ébrednek fel, annál jobban félnek.

Minél jobban félnek, annál őrültebbé válnak...

Minél őrültebbé válnak, annál több ember ébred fel...

És így tovább, amíg lényegében el nem pusztítják magukat.


Olvass tovább …

Felderítési összefoglaló a reptiliánokról - Hold, Mars és Antarktisz

  1. szeptember 15, szerda

Corey 1

Amikor a maják és az Anshar körbevittek a Naprendszerben, meglátogattuk a Holdat, a Ceres-t, a Marsot, a Jupiter és a Mars körüli Szuper Föderációs bázisokat, és az Antarktiszon fejeztük be. Ebben az összefoglalóban megosztom, amit a hüllőkről megtudtunk, és kissé sűrítem azokat az információkat arról, amiket a Holdon, a Marson és az Antarktiszon lévő bázisaikról/városaikról megfigyeltünk. A reptiliánok tevékenysége mindhárom helyen nagyon hasonló volt. Ezen a bizonyos küldetésen részt vett az egyik "kozmikus unokatestvérünk", Micca nagykövet, aki a helyi csillagszomszédságunk legközelebbi lakott csillagrendszeréből érkezett, hogy szemtanúja legyen a küldetésnek, és megossza velünk a népének a saját naprendszerük felszabadításáért folytatott küzdelmét. Ebben a beszámolóban nem fogok erre kitérni, de beszámolok arról, hogy mit tudtunk meg Micca népének helyzetéről. Micca nagyon elérzékenyült a küldetést szemlélve, mert nem is olyan rég volt, amikor az ő népe is hasonló helyzetben volt.

Olvass tovább …

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

  1. szeptember 14., kedd

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

Nem tudjuk, hogyan szállították el Bill Gates-t egy galaktikus eljárásra, és csak töredékeink vannak a kihallgatásról. De mivel egyetlen földi bíróság sem tett igazságot, ezek a távoli hatalmak közbeléptek.

Egy bíró szokatlan nyitóbeszédet olvasott fel, amelyet nyilvánvalóan minden tárgyalás előtt bemutatnak:

„Fejlett civilizációnkban beteljesítettük az ősi próféciát: AZ ELVESZETT MEGTALÁLTATIK. Nincs különbség közöttünk, akik itt élünk testben, és azok között, akik a legközelebb állnak hozzánk, akik elhagyták ezt az életet. Megtapasztaljuk velük az örömet ennél sokkal magasabb dimenziókban. Miért fáradozunk azon, hogy ezeket a tárgyalásokat végrehajtsuk? Mert mi is az igazságért harcolunk. Nem fogunk hátat fordítani ennek az ideálnak.”

Olvass tovább …

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)

2021 augusztus 29., vasárnap

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)


Ying-Yang New Earth

Ennek a bejegyzésnek az elején röviden szeretnék kitérni az elmúlt két hónap kaotikus időjárási helyzetére, különösen az árvizekre. Ennek 3 oka van: először is, köze van a bolygó átalakulási folyamatához, aztán természetesen a fizikai geomérnökséghez (éghajlatmérnökséghez), de a fő ok a múltban rejlik, és ez alatt Atlantiszt értem.

A Sötétek egy energetikai visszacsatolási hurkot hoztak létre az ősi atlantiszi végítélet idővonalával, hogy az akkori árvízkatasztrófákat a jelenben manifesztálják.

Olvass tovább …

Tartsd a Fényt!

Cobra Logo
  1. augusztus 24., kedd

Tartsd a Fényt!


A Fényerők megkezdték az éteri és asztrális sötét erő mátrix legbelső rétegének tisztítását, amelyben még mindig több tízmilliárd reptilián entitás van jelen. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó felszínéért folyó harc a nem fizikai síkokon most éri el a tetőpontját. Az elmúlt hetek sötét támadásai miatt a bolygó felszínén lévő Fényrács mintegy 40%-a összeomlott. Szerencsére a rács az elmúlt néhány napban lassan kezd helyreállni.

A nem fizikai sötét erők a skaláris technológiájukat és az entitás általi megszállást használják arra, hogy a felszíni lakosságot a félelem és a szándékosan kiváltott tömegpszichózis állapotában tartsák:

https://academyofideas.com/2021/02/mass-psychosis-greatest-threat-to-humanity/

https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/


Ez a félelem olyan, mint egy felhő a bolygó felszíne körül, és még a legtöbb Fénymunkás is megadta magát neki.

A Fényerők azt mondták, hogy most az a legeslegfontosabb, hogy befelé forduljunk, kapcsolódjunk a Fénnyel, és tartsuk a Fényt, bármi is történjen kint a külvilágban a következő néhány héten és néhány hónapban. Ha elég ember tartja a Fényt, az a lehető legpozitívabb kimenetelt fogja biztosítani a jelenlegi kihívásokkal teli helyzetben.


Choose

képfelirat: AZT VÁLASZTOM, HOGY NEM VESZEK RÉSZT A KOLLEKTÍV FÉLELEMBEN, HELYETTE INKÁBB BÉKÉT, SZERETETET ÉS GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT KÜLDÖK MINDENKINEK


Olvass tovább …

Dávid és Góliát

Cobra Logo
  1. augusztus 4., szerda

Dávid és Góliát


Most lépünk be az év döntő szakaszába. Augusztus 15. és október 18. között az Eris és a Plútó majdnem pontos kvadrátban áll. Ez az év legerőteljesebb asztrológiai fényszöge, és két idővonal, a pozitív Felemelkedési idővonal és a negatív koronavírus újraindítási idővonal közötti csatát jelzi:


ErisPluto

Olvass tovább …

Rövid állapotfrissítés #2, 2021. július

  1. július 27., Kedd

Rövid állapotfrissítés #2, 2021. július


A Cabal közvetlenül a Chiméra alá tartozó legfelső szintjének néhány tagja az elmúlt napokban ismét tárgyalni próbált a Fényerőkkel. Az, amit az ilyen parazita idegen fajok némelyike, köztük a Chiméra, alapvetően csinál, az az, hogy megoldhatatlan problémákat hoznak létre azokban a rendszerekben, amelyeket megszállnak. Ezért a jóindulatú fajokat előbb vagy utóbb belekényszerítik a megtámadott rendszerekbe. Ezek a parazita fajok a lehető legtöbb energiát akarják kipréselni a jó fajokból. Ez több millió évig zajlott a Földön. Most még több energiát követelnek azért az áldozatért, hogy az elfoglalt rendszert elengedjék. Nagyjából ez volt az általuk kikényszerített tárgyalás alapja, a Cabal eszköze, amivel előállt, hogy nyomást gyakoroljon, azoknak a lelkeknek számával, amelyeket fel fognak áldozni, ha nem kapják meg a Fényerőktől azt, amit akarnak.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. július 13., kedd

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chiméra csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerőknek sikerült teljesen kitisztítaniuk a Chiméra szakadár civilizáció összes földalatti bázisát, beleértve a kongói komplexumot is.

Az ott fogva tartott túszok többségét kiszabadították, bár néhányukat még mindig fogva tartják az éteri és az asztrális síkon.


Congo

Olvass tovább …