Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés és új Cobra interjú

Cobra Logo

  1. január 14., péntek


Az Isteni Beavatkozás Aktiválásunk óta a bolygó felszabadításáért folytatott háború a nem-fizikai síkokon jelenősen fokozódik. Miközben a sötét erők támadnak, ahogy csak tudnak, a Fényerők a sötét hálózatokat tisztítják. Az Asztrál síkon már sikerült az elsődleges anomália többségét eltávolítaniuk.

Most a legnagyobb hangsúly azon van, hogy az alsó mentál síkot megtisztítsák az elsődleges anomáliától és az úgynevezett "láthatatlanoktól". A Láthatatlanok olyan arkhonikus entitások, akik a bolygó felszíne körüli alsó mentális síkon élnek, és ők azok, akik a hamis eszmék mátrixát létrehozzák és manifesztálják. Ők azok a lények, akik felelősek az olyan eszmékért, mint a karma, az elsődleges irányelv, a célzott szenvedés, a mindenható Isten, a tervszerű dualitás, a lapos Föld, a termodinamika második főtétele mint végső igazság, a fénysebesség mint maximális sebesség, a monogámia mint egyetlen választás, a globális felmelegedés, a woke ideológia, a kritikus fajelmélet stb.

Olvass tovább …

Isteni Beavatkozás Aktiválás jelentés

Cobra Logo

  1. január 3., hétfő


Az aktivációnk nagy sikert aratott: több mint 250.000 ember vett részt a december 21-i meditáción, és több mint 190.000 ember írta alá a petíciót.

Ez jóval több, mint a Deepak Chopra által felállított Guinness világrekord:

https://www.globenewswire.com/news-release/2014/09/22/1476556/0/en/Deepak-Chopra-MD-Sets-Guinness-World-Record-for-Largest-Meditation-Gathering.html


És eddig ez az egyik legsikeresebb meditációnk:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/07/cobra-mass-meditation.html


A plejádiak nagyon is jelen voltak a december 21-i aktiváció során, és sokan csodálatos energiákat éreztek:

https://prepareforchange.net/2021/12/27/divine-intervention-activation-dec-21-2021-summary/


Decree

képfelirat: Az ÉN VAGYOK Jelenlétem nevében; A Vagyok, Aki Vagyok nevében; Kinyilvánítom és elrendelem; a bolygó felszabadítását MOST! Ez így van, ez így van, ez így van!

Olvass tovább …

FRISSÍTÉS: Gyanús halálesetek az ICC-ben és az elit vérvonalában, dezinformációs háborúk és folyamatban lévő belső-földi találkozók:

  1. január 1., szombat 19:19


Az ICC-n belül gyanús halálesetekről és öngyilkosságokról érkeztek jelentések, sőt még az elit vérvonal néhány tagjáról is, akik a legutóbbi napfogyatkozás idején az Antarktiszra mentek egy szertartásra. Az szertartás után hazarepültek az országaikba azokkal az ajándékokkal, amelyeket a régi istenek őrzőitől kaptak.

Ősi tekercseket és ereklyéket kaptak, amelyeket nemrégiben tártak fel az istenek régi városában. A beszámolók szerint ezen elit vérvonal tagjai közül 3-an szörnyű módon haltak meg, miután szertartásokat végeztek és hangosan felolvasták a tekercseket.

Olvass tovább …

Antarktisz - decemberi napfogyatkozás szertartások a jég alatti ősi romok között

  1. december 22., szerda


A világ minden tájáról több tucat Cabal vezető érkezett az Antarktiszra, hogy bejárja a jég alatt nemrég feltárt romokat, amelyek között könyvtárak és templomok is voltak. Ezek a romok állítólag különböző építési stílusúak, mintha különböző civilizációkból származnának, de ugyanabban az időszakban épültek egymás mellett. A régi istenek őrizői az ősi preadamita fővárosból származó papi kaszt leszármazottai voltak, amelyet beborított a jég, amikor az Antarktiszt közel 12 000 évvel ezelőtt elöntötte a víz.

2_Antarctica_city

Olvass tovább …

Isteni Beavatkozás Aktiváció – frissítés és egy új Cobra interjú

Cobra Logo
  1. december 9., csütörtök


Lassan közeledik az Isteni Beavatkozás Aktiválásának ideje, és az energiák egyre nőnek, ahogy egyre nagyobb lendületet veszünk. A Bolygófelszabadítási petíció tekintetében a 144.000 aláírás kritikus tömege szinte garantált, és a december 21-i meditáció szempontjából is jól állnak a dolgok.

A petíció aláírása és a meditáció elvégzése valójában a kollektív erőnket fogja növelni:

https://starlight432.blogspot.com/2021/11/owning-our-own-power-and-joining.html

A december 4-i előkészítő meditációnk nagyon sikeres volt. A petíciónk napi aláírásainak száma, amely naponta átlagosan 2.000-3.500 aláírást jelentett, közvetlenül az előkészítő meditáció után napi 4.500-5.300 aláírásra ugrott:

Booster

Olvass tovább …

Interjú Cobrával az Isteni Beavatkozás Aktiválására

Sisterhood of the Rose Logo
  1. december 8., Szerda

A We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat), az International Golden Age Group (Nemzetközi Aranykor Csoport) és a Prepare for Change Japan Official (Japán Hivatalos Készülj a Változásra) interjút szervezett Cobrával, hogy felhívja a figyelmet az Isteni Beavatkozás Aktiválására.

https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc-1221.html

Ebben az interjúban Cobra számos témáról kifejtette véleményét, többek között arról, hogy mit tehetünk azért, hogy növeljük az Isteni Beavatkozás Aktiválásának pozitív hatását, a jelenlegi planetáris helyzetről, és arról, hogy a jövő évben mit tehetünk az Aktiválás lendületének fenntartása érdekében. Számos nekünk küldött kérdést is feltettünk neki.

Az interjú hangfelvétele itt érhető el a YouTube csatornánkon:

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group and Prepare for Change Japan Official

Olvass tovább …