Telos

Spirituális hírek, fordítások

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)

2021 augusztus 29., vasárnap

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)


Ying-Yang New Earth

Ennek a bejegyzésnek az elején röviden szeretnék kitérni az elmúlt két hónap kaotikus időjárási helyzetére, különösen az árvizekre. Ennek 3 oka van: először is, köze van a bolygó átalakulási folyamatához, aztán természetesen a fizikai geomérnökséghez (éghajlatmérnökséghez), de a fő ok a múltban rejlik, és ez alatt Atlantiszt értem.

A Sötétek egy energetikai visszacsatolási hurkot hoztak létre az ősi atlantiszi végítélet idővonalával, hogy az akkori árvízkatasztrófákat a jelenben manifesztálják.

Power of Past Super Floods

A cél, mint mindig, a lehető legnagyobb pusztítást és kárt okozni a felszínen, és ez részben sikerült is nekik, mégis azt kell mondani, hogy az összes áradásnak sokkal rosszabbul kellett volna alakulnia, mint ahogyan valójában történtek. Ez azért van, mert a Fényerők éppen azon voltak, hogy ezt a negatív vízmágnesességet újra kiszivattyúzzák az éteri síkokról. Szintén ez a mágnesesség az oka annak is, hogy sok spirituális képességekkel rendelkező Csillagmagnak lehettek álmai vagy látomásai nagy víztömegekről és árvizekről az elmúlt hónapokban, még a valódi fizikai árvizek előtt.

Ami a felszínen lévő helyzetet illeti, az tényleg a végsőkig kiéleződött. Most, hogy a Fény egyre közelebb és közelebb jut a felszínhez, rétegről rétegre távolítva el az anomáliát, lassan elérünk a mocsár aljára, és láthatóvá válik az összes szenny, valamint az alatta lévő csúnya lények.

Mivel a Cabal most annyira siet az Új Világrend megvalósításával, ennek a csoportnak és nyilvános bábjainak gonoszsága és totalitarizmusa egyre nyilvánvalóbbá válik. Az emberiség tömegeinek viselkedése alapján azt is láthatjuk, hogyan tudták ezt a bolygót, valamint számtalan más bolygót is ilyen sokáig az ellenőrzésük alatt tartani. Mindazonáltal a nyomás mindig ellennyomást generál, és a lakosság ellenállása egyre nő. Reális esély van a forradalomra.

Anguished Courageous Hyrax

A következő néhány hónap rendkívül fontos. A Sötétek megpróbálják majd megalapozni a negatív Új Világrend-idővonalukat. A Fényerők megpróbálják ezt semlegesíteni és tartani a Felemelkedési idővonal(ak)at.

Fontos, hogy ne hagyjuk magunkat lehúzni a jelenleg negatívan befolyásolt kollektív tudatosságon keresztül. A bábkormányok demoralizáló taktikája a folyamatos lezárások és a média rémhírterjesztése által pszichológiai hatást gyakorol a lakosságra. Az egész energia a felszínen valahogy a depresszió, a szorongás és düh keveréke.

Továbbá arra is fontos arra odafigyelni, hogy a Chiméra és az energetikai pók lények jelenleg nagyon aktívak, különösen éjszaka. Ha pókokról vagy pókhálókról álmodsz, akkor üldöznek téged. Ha éteri pókhálóba vagy csavarva, az azt jelenti, hogy energetikailag megállítottak téged. Ha túl sokáig ragadsz benne, akkor gyenge akaratúvá, motiválatlanná és passzívvá válsz, ami a Felszabadítás folyamatát illeti. Pontosan erre van szüksége a Sötéteknek, hogy az idővonalukat megvalósítsák.

cd

Az ilyen álmok után azonnal meditálnod kellene, meg kell szabadulnod ezektől a hálóktól, semlegesítened kell a pók lényeket (sugározd őket a Központi Napba egy Fényoszlop segítségével), és meg kell védened magad és a szobádat/otthonodat is. Takard le az okostelefonokat és a kikapcsolt számítógép képernyőit, mivel ezek portálként szolgálhatnak a plazmapókok számára. Legyetek tudatában annak, hogy ezek a lények az elektromos aljzatokon keresztül is be tudnak jönni.

A következő hónapokban az is hasznos, ha időről időre energetikailag megtisztítjuk az egész bolygót egy Fényoszloppal, hogy csökkentsük az anomáliát, valamint a kollektív tudatban lévő pánikot és depressziót.

Earth 7 chakras

Továbbá, rendszeres időközönként elképzelhetitek, ahogy a Sötétek Új Világrend-idővonala kitörlődik, és helyébe a pozitív Felemelkedési idővonal lép.

Ezen kívül, a világszerte növekvő tüntetések miatt tanácsos energetikailag levédeni mind a tüntetőket, mind a rendőrséget, és főleg energetikailag megtisztítani a rendőri egységeket, hogy a rendőrség egyes részein belül lévő, Arkhónok által kiváltott energetikai megszállásokat megszüntessük.

ap
lp

A tüntetések még nagyobbak lesznek, ahogy a felszíni Ley-vonalakat folyamatosan megtisztítják a negatív blokkoktól. Ez annak is köszönhető, hogy a Fényerők épp most ébresztik fel azokat a testbe inkarnálódott Plejádiakat, akik annak idején magas kulcspozíciókat töltöttek be Atlantiszon. Ők nem tudtak időben elmenekülni a Sötétek inváziója során, elválasztották őket az Ikerlángjaiktól, megölték őket, és onnantól kezdve a lakosság többi részéhez hasonlóan csapdába estek ennek a börtönbolygónak a reinkarnációs mátrixában, beleértve az emlékek elvesztését, stb. is.

Ezeket a Plejádiakat a felszíni lakosság között tartják számon, és felébredett jelenlétük képes egy egész ország Ley-vonalait megerősíteni. Ez az oka annak, hogy a korlátozások és tüntetések egyes országokban erősebbek, mint más országokban.

A fizikai Cabal ezt nem érti, de az Arkhónok igen, ezért jelenleg át kell helyezniük néhány inkarnálódott talpnyalójukat a felszín egyik pontjáról a másikra, hogy bizonyos területeken újra megfékezzék az energiát.

Például: az Afganisztán körüli geopolitikai csetepatéktól eltekintve az ottani rendszerváltásnak csak egyetlen fő oka van: az Istennő Energia elnyomása:

https://www.france24.com/en/live-news/20210819-images-of-women-vandalised-as-kabul-faces-up-to-taliban-rule


Ezután viszont pozitív energia szabadul fel a bolygó más területein, ahogyan azt például ez a térkép is mutatja a Franciaországban kialakuló tüntetésekről:

photo_2021-08-29_09-19-33

Szóval ez most egy energetikai sakkjátszma...

Star Trek Chess

Míg a sarokba szorított Sötétek ezt inkább egy "Whac-A-Mole"* játéknak látják... és a tempó egyre gyorsabb és gyorsabb lesz..., míg a kalapács a saját arcukba nem csapódik. (*Whac-A-Mole játék: egy játékteremben játszott játék, amelyben a játékosok egy kalapáccsal ütik vissza a véletlenszerűen megjelenő játék vakondokat a lyukukba; a kifejezés olyan helyzetre utal, amelyben a probléma megoldására tett kísérletek darabos vagy felületes jellegűek, és csak átmeneti vagy csekély javulást eredményeznek.)


One Ppunch

Ennyit a jelenlegi helyzetről, talán a következő két hétben képes leszek egy kis előrejelzést adni 2021 utolsó negyedévére és azutánra.


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások