Telos

Spirituális hírek, fordítások

Tartsd a Fényt!

Cobra Logo
  1. augusztus 24., kedd

Tartsd a Fényt!


A Fényerők megkezdték az éteri és asztrális sötét erő mátrix legbelső rétegének tisztítását, amelyben még mindig több tízmilliárd reptilián entitás van jelen. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó felszínéért folyó harc a nem fizikai síkokon most éri el a tetőpontját. Az elmúlt hetek sötét támadásai miatt a bolygó felszínén lévő Fényrács mintegy 40%-a összeomlott. Szerencsére a rács az elmúlt néhány napban lassan kezd helyreállni.

A nem fizikai sötét erők a skaláris technológiájukat és az entitás általi megszállást használják arra, hogy a felszíni lakosságot a félelem és a szándékosan kiváltott tömegpszichózis állapotában tartsák:

https://academyofideas.com/2021/02/mass-psychosis-greatest-threat-to-humanity/

https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/


Ez a félelem olyan, mint egy felhő a bolygó felszíne körül, és még a legtöbb Fénymunkás is megadta magát neki.

A Fényerők azt mondták, hogy most az a legeslegfontosabb, hogy befelé forduljunk, kapcsolódjunk a Fénnyel, és tartsuk a Fényt, bármi is történjen kint a külvilágban a következő néhány héten és néhány hónapban. Ha elég ember tartja a Fényt, az a lehető legpozitívabb kimenetelt fogja biztosítani a jelenlegi kihívásokkal teli helyzetben.


Choose

képfelirat: AZT VÁLASZTOM, HOGY NEM VESZEK RÉSZT A KOLLEKTÍV FÉLELEMBEN, HELYETTE INKÁBB BÉKÉT, SZERETETET ÉS GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT KÜLDÖK MINDENKINEK


Nagyon sok ijesztő hír van a médiában, de végső soron azoknak az embereknek a nagy többségének, akik olvassák ezt a blogot, semmi okunk sincs félni. A vakcinákat NEM arra használják, hogy kiirtsák a bolygó népességét, és a beoltott emberek nagy többsége NEM fog meghalni. Az Esemény után a Fényerők képesek lesznek a technológiájukkal visszafordítani és meggyógyítani a vakcinák ÖSSZES negatív mellékhatását.

A Fényerők azt is elmondták, hogy nagyon jót tesz, ha az emberek minimálisra csökkentik a fősodratú és alternatív média hatását az életükben, és inkább több időt töltenek a természetben, kis inspiráló csoportokban találkoznak egymással, zenét hallgatnak, vagy bármi olyat tesznek, ami magasan tartja a rezgésüket. Ha vezettetést érzel, meditálhatsz, és az ibolyalánggal tisztíthatod a Fénymunkások energiáját és a bolygó energiarácsát.

A tachyon technológia segíthet az embereknek magas rezgésű tudatállapotot fenntartani:

http://tachyonis.org/Products.html


Az egyénileg viselt cintamani kövek is sokat segíthetnek ezt elérni, mert a bolygón ez a legmagasabb rezgésű anyag:

http://www.cintamani.space/Cintamani.html


Ahogy a nem fizikai síkok tisztulnak, a plejádiak egyre közelebb jutnak a felszínhez, ahogy azt ebben a videóban láthatjátok:


PleiadianUFO

https://www.youtube.com/watch?v=AybMQTW3ipk


És néhány napja az alábbi felhőhajó vette körbe a Fudzsi-hegyet:

Fuji

Marco Polo, a velencei fekete nemesi családok egyik követe már a 13. században kapcsolatba lépett Kínában a negatív Cabal családokkal. Ez egy hosszú és sikeres együttműködés kezdete volt a keleti és nyugati Cabal frakciók között, ami a 17. és 18. században Pekingben nagymértékben kiterjesztette a jezsuita jelenlétet a korai Csing udvarban.

Mivel az elmúlt néhány évtizedben a nyugati Cabal frakciókat az alternatív média nagymértékben leleplezte, a fekete nemesi családok és a jezsuiták úgy döntöttek, hogy számos kulcsemberüket Nyugatról Kínába költöztetik, és 2016-ban egy új szövetségre léptek Hszi-vel (Hszi Csin-pinggel, a Kínai Kommunista Párt főtitkárával – a ford.) és a Kínai Kommunista Párttal, a nyilvánosság számára látható kínai fronttal, és a Világgazdasági Fórummal, ami a látható nyugati front. A céljuk az Új Világrend disztópikus társadalma (disztópia: negatív utópia, antiutópia, ellenutópia – valamilyen, a jelenleginél rosszabb világ/társadalom víziója), melyben Kína uralja a világot.

Hogy ezt a célt elérjék, szabadon engedték a koronavírust, és a wuhani laboratórium még mindig új törzseket fejleszt ki, néhány forrás pedig azt állítja, hogy ők fejlesztették ki a delta variánst is, amit Indiában vetettek be. Nem véletlen, hogy Shi Zhengli, a híres „Denevér Hölgy” (mivel szenvedélyesen kutatja a denevéreket és vírusokat – a ford.) a wuhani laborból a koronavírus mutációira hívja fel a figyelmet:

https://www.zerohedge.com/covid-19/wuhans-bat-lady-warns-coming-covid-19-mutants


Egyértelműen látható a keleti és nyugati Cabal frakciók közötti társulás a pandémia létrehozásában:

https://thenationalpulse.com/breaking/gates-foundation-partnered-with-socialist-china-internet-foundation/

https://www.naturalnews.com/2021-08-04-bill-gates-partnered-ccp-conduct-coronavirus-research.html


Hogy az Új Világrendbeli céljaikat elérjék, és biztosítsák a globális high-tech disztópiájukhoz szükséges ritkaföldfém ásványokat, valamint hogy biztosítsák a drogkereskedelemből és az emberkereskedelemből származó pénzáramlást, Kína elkezdte leváltani a szomszédos országok rezsimjeit. Az első áldozatul eső ország Mianmar volt, a második pedig Afganisztán:

https://creativedestructionmedia.com/analysis/2021/08/19/china-is-now-a-full-time-player-in-the-great-game/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=180233


Joe Biden és Mark Miley nem inkompetens játékosok voltak ebben a játszmában, hanem kínai megbízóik készséges rabszolgái:

https://www.ibtimes.com.au/biden-lets-china-grab-worlds-biggest-lithium-deposits-botched-afghanistan-exit-1744058


Az alábbi meditáció segíthet az afganisztáni helyzet gyógyításában, amihez csatlakozhattok, ha vezettetést éreztek rá:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacio-afganisztanert-4-orankent.html


A meditáció vezetett magyar nyelvű változata itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=c8OwEdRJ15A


Az afganisztáni helyzet egyetlen pozitív oldala az, hogy az orosz különleges erők számos plejádi túszt ki tudtak menteni, akiket az 1990-es évek vége óta Afganisztán titkos börtöneiben tartott fogva az amerikai hadsereg.

A következő ország, amelyet Kína le akar igázni, Tajvan. Kína biztosítani akarja félvezető és mikrochip iparát, ezért március óta Kína szárazföldi részén megöltek néhány kulcsfontosságú pozitív Sárkány társasági tagot, néhányukat pedig letartóztatták. Ez Kína szárazföldi részén meggyengítette a Vörös Sárkány társaság erőit - akik mostanáig megakadályozták Tajvan megszállását -, mivel most a túlélés érdekében a háttérben kell maradniuk. Ezt a helyzetet végre kezelésbe vették, és a Fényerők akcióba lépnek, hogy ezt megoldják.


Augusztus 28-án kerül sor a két Eris-Plútó kvadrát közül az elsőre:

ErisPluto1

Erre a napra világszerte sok tüntetést terveznek a koronavírussal kapcsolatos korlátozások ellen, amik az informátorok szerint erőszakba torkollhatnak. A Fényerők arra kérik az embereket, hogy akik vezettetést éreznek rá, meditáljanak, és tisztítsák a tüntetések energiáját az ibolyalánggal, hogy eltávolítsák a negatív erőszakos energiát, és vegyék körbe a tüntetőket fehér Fénnyel, hogy megvédjék és támogassák őket. Ha azon a napon a tüntetők kritikus tömege, 144.000 fő gyűlik össze szerte a világon egy egységes üzenettel, ez elkezdheti átfordítani a pozitív és negatív idővonalak közti csata irányát.

Bizonyos csoportok augusztus 30-át a globális forradalom kezdeti dátumaként tűzték ki.

Ausztráliában a teherautó sofőrök megcsinálják:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9917753/Australian-truck-drivers-prepare-stage-Covid-protest-blocking-highway.html

https://www.zerohedge.com/covid-19/australian-truck-drivers-vow-block-every-major-highway-radical-anti-lockdown-strike


A blogomon az egyik kommentelőnek érdekes hozzászólása volt arról, hogy ez hogyan fog majd esetlegesen megtörténni:

RevoutionAU

Fordítás: Ez érdekes. Örülök, hogy Japánban vagyok teherautó sofőr, és nem kell semmilyen lezárással vagy covid korlátozással küszködnöm. Kíváncsi vagyok, hogy Ausztráliában vajon meg tudják-e győzni mind a 246.000 sofőrt, hogy keresztülvigyék a sztrájkot. Sok sofőr kisvállalatnál dolgozik, amit szinte családjukként kezelnek. Közülük sokan idősek, és valószínűleg nem akarnak belebonyolódni ilyen kockázatos dolgokba. De érdekes a helyzet Ausztráliában: „6 nagyobb város van a kontinensen, szóval egy teherfuvaros megmozdulás nagyon másmilyen. Ez azt jelenti, hogy Ausztrália teherszállításának nagy része délen Melbourne-ből fut Sydney-be vagy Brisbane-be, északra és Adelaide-be pedig a Középső Déli régión keresztül. Hosszú teherszállító útvonalak nyugaton Perth-be és északon Darwinba mennek.” https://www.smart-trucking.com/trucking-in-australia/ Emellett súlyos teherautó sofőr hiány van Ausztráliában. És ezekből a nagyvárosokból nagyon kevés út indul. Kb. 4-7 autópálya. Aztán vannak hosszú teherszállító útvonalak a szavannán és a sivatagon keresztül. Vagyis nagyon könnyű lenne blokád alá helyezni ezeket az útvonalakat egy pár teherautóval. Persze ez illegális és veszélyes lenne. De valószínűleg kevesebb, mint 100 emberre lenne szükség, hogy ezt megcsinálják. Egyetlen kisvállalat pár teherautó sofőrje is megcsinálhatná. És ha teherautó sofőr hiány van, akkor lehet, hogy az is elég lenne, ha az összes sofőr negyede sztrájkolna egyszerre, hogy komolyan destabilizálják a(z ausztrál) gazdaságot. Kíváncsi vagyok, hogy ez kap-e majd elég támogatottságot, hogy valami nagyot vigyenek véghez. Ha ez működne Ausztráliában, akkor más országok is megpróbálhatnák lemásolni. Még ha nem is működne ugyanilyen jól az EU-ban vagy Amerikában, már csak attól a fenyegetéstől, hogy a dolgok kicsúsznak az irányítás alól, hidegrázást kéne kapnia a politikusoknak. Az viszont nem tetszik, hogy éhezéssel kell fenyegetniük a lakosságot. De ha ez kell ahhoz, hogy a kormányaik meghallgassák őket, akkor azon nem lehet segíteni, igaz?


Franciaországban, azok a csoportok tervezik ezt, amelyek vélhetően kapcsolatban állnak a Pozitív Katonasággal. Franciaországi források szerint:

RevolutionFR.jpg

Fordítás: Szeptember 4-ére egy forradalomra való felhívás szerepel egy 3 oldalas levélben, amely azt állítja, hogy ezt a szárazföldi katonaság támogatja. Azt írja, „általános mozgósítási parancs”, a szárazföldi katonaság logójával. A levelet elküldték a médiának és a szakszervezeteknek. Nincs aláíró név a dokumentumon, csak francia állampolgárokként és katonai tisztviselőkként képviselik magukat. „A népforradalom stratégiája” elmagyarázza, hogy ezt megelőzően lesz egy 3 napos sztrájk. Ahhoz, hogy a kormányt megdöntsék, az embereknek a párizsi prefektúrákhoz és hatalmi helyekhez kell kivonulniuk. Azt állítják, hogy 50.000 dokumentumot küldtek szét. A gazdáknak kell majd blokkolnia a rendőri erőket, a teherautó sofőröket is megemlítik. A Hadügyminisztérium tagadta a dokumentumot. Nyomoznak azután, hogy ki készítette


A tüntetők másik érdekes stratégiája az, hogy elkezdik átvenni az irányítást a tömegmédia felett:

https://www.theepochtimes.com/demonstrators-occupy-london-news-headquarters-over-pandemic-coverage_3961050.html


Lehetetlen megjósolni, hogyan fog mindez megnyilvánulni, de mostantól október végéig egy Kuiper-övi objektum, melynek neve Altjira, pontosan együtt áll majd a Rigellel, az orioni sötét erők csillagával:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Altjira.htm

http://markandrewholmes.com/altjira.html


Megjegyzés: a két hivatkozásból íme egy kis összefoglaló az Altjiráról.

Altjira, az álom vízió. Az Altjira megközelítése az álomvilághoz való közeledés, a bennünk lévő látó "szerkezet". Magában foglalja a tudatosságnak ebbe az állapotába való belépés folyamatát, és az ott tapasztaltak feldolgozását és felhasználását. Az ehhez a ponthoz való közeledés során hajlamosak vagyunk inkább fizikai alapú tevékenységekre, míg az Altjira után, amikor elhagyjuk az álomvilágot, inkább arra összpontosítunk, hogy másoknak is beszéljünk róla, vagy az ott megcsapolt információk és tudatosság alapján cselekedjünk. Az Altjirával fényszöget alkotó bolygók leírják, hogy mivel találkozol a látomások és álmok világában, hogyan kezeled azt, és milyen hatással van rád.

Az 148780 Altjira nevű aszteroidát, egy Kuiper-övi objektumot 2001. október 20-án fedezte fel a Deep Ecliptic Survey a Kitt Peak Obszervatóriumban, az arizonai Sells közelében. Periódusa alig kevesebb mint 295 év (294 év, 363 nap). Nevét Altjiráról kapta, aki az ausztrál őslakosok Arrernte törzsének mitológiájában az Álomidő központi Istene Közép-Ausztráliában. Altjira teremtette a Földet, majd visszavonult az égbe, és nem volt hajlandó beavatkozni a Földi dolgokba. Asztrológiai szempontból Altjira hideg, közömbös, visszahúzódó, távolságtartó, nem érintett, nem törődő, a nagy egészre összpontosító, a szenvedéssel szemben nem tudatos vagy közömbös; a valóságról megfeledkezik (Jonathan Dunn); teremtés, álmodozás, elképzelés, képzelet, amely az őslakos és őstörzsekkel és tudással kapcsolatos, a látomás valósággá tétele, nem anyagi szinten való működés, természetfeletti, szellemek vagy kísértetek, pszichikai jelenségek, megtévesztés, csalás, csalás, a spirituális dolgok színlelése valamilyen formában (Linda Berry)."

Ez most az 1996-ban a Földet megszálló rigeli erők nagy megtisztulásának ideje, és miután ez a tisztulás október közepén/végén véget ér, várhatóan sokkal könnyebb lesz a Vízöntő kor álmait manifesztálni a bolygó felszínén.

Az implantátumokban lévő toplet bombákat még nem távolították el, és még mindig ez a legfőbb tényező, ami megakadályozza az Eseményt:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/08/toplet-bombs-prevent-event.html


A blogomon az egyik kommentelő nagyon érthetően magyarázta el a helyzetet:

Situation

Fordítás: Ez azért van, mert túszok vagyunk ezen a bolygón. Toplet bombák vannak az emberi implantátumokban, amelyek felrobbanhatnak, és mindenkit megölhetnek a felszínen. És a Fényerők csak az elvesztett életek számát mérik minden egyes lehetséges forgatókönyv és idővonal szerint. Természetesen a Cabal és a sötét erők már így is sok emberrel végeznek, és a legtöbb embert szenvedésre kényszerítik ezen a bolygón. De nyilvánvalóan ez még mindig jobb, mint egy teljes erejű nyílt háború a felszínen, vagy a bombák felrobbanása. Ez olyan, hogy: 1. várunk még egy évet az Eseményre – 10 millió ember hal meg, mert a Cabal irányítja a bolygót. 2. nyílt háború zajlik a Caballal, a drákóiakkal, a Chimérával – 100 millió ember hal meg. 3. a toplet bombákat aktiválják – 7 milliárd ember hal meg, és többé nem lesz kit felszabadítani. Nem tudom, hogy a Chiméra utolsó tagjai miért nem aktiválják a toplet bombákat amúgy is, pont, mielőtt legyőzik őket, vagy mielőtt a legtöbb emberi implantátumot eltávolítanák. Azonban a Fényerők megvárják, amíg minden nagyobb fenyegtés megszűnik, és már csak a felszíni Cabalt kell eltávolítani. Olyan idővonalat választanak, amely a legkevesebb veszteséggel jár.


A következő két hónap kulcsfontosságú időszak lesz az emberi történelemben, és tartanunk kell a Fényt! Minden egyes ember számít!


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/08/tartsd-fenyt.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások