Telos

Spirituális hírek, fordítások

Felderítési összefoglaló a reptiliánokról - Hold, Mars és Antarktisz

  1. szeptember 15, szerda

Corey 1

Amikor a maják és az Anshar körbevittek a Naprendszerben, meglátogattuk a Holdat, a Ceres-t, a Marsot, a Jupiter és a Mars körüli Szuper Föderációs bázisokat, és az Antarktiszon fejeztük be. Ebben az összefoglalóban megosztom, amit a hüllőkről megtudtunk, és kissé sűrítem azokat az információkat arról, amiket a Holdon, a Marson és az Antarktiszon lévő bázisaikról/városaikról megfigyeltünk. A reptiliánok tevékenysége mindhárom helyen nagyon hasonló volt. Ezen a bizonyos küldetésen részt vett az egyik "kozmikus unokatestvérünk", Micca nagykövet, aki a helyi csillagszomszédságunk legközelebbi lakott csillagrendszeréből érkezett, hogy szemtanúja legyen a küldetésnek, és megossza velünk a népének a saját naprendszerük felszabadításáért folytatott küzdelmét. Ebben a beszámolóban nem fogok erre kitérni, de beszámolok arról, hogy mit tudtunk meg Micca népének helyzetéről. Micca nagyon elérzékenyült a küldetést szemlélve, mert nem is olyan rég volt, amikor az ő népe is hasonló helyzetben volt.

  • A reptiliánoknak viszonylag kis bázisaik voltak a Holdon és a Marson, az Antarktiszon lévő nagy városukhoz viszonyítva. Két fő bázisuk volt a Holdon, amelyek nagyon közel voltak egymáshoz (egy báziskomplexumnak is tekinthetők), és egy bázisuk a Marson, ami egy katonai előőrs volt.

  • A Holdon és az Antarktiszon lévő bázisok tevékenysége és funkciója nagyon hasonló volt. Volt két álcázott műhold (nagyon ősiek), amelyek Föld körüli pályán keringenek, és a reptilián elme- és hangulatvezérlő projektek részét képezik. A Holdon lévő egyik létesítményben a reptiliánoknak van egy eszköze, amely kapcsolatban áll a műholdjaikkal és az Antarktiszon lévő irányítóközponttal, amelyet legerősebb médiumi képességekkel bíró katonai kasztjuk őriz.

  • A reptiliánok egyik fő projektje az volt, hogy a műholdas technológiát az emberiség elméjének és hangulatának irányítására használják, hogy viszályt és háborút generáljanak, miközben a lakosságot engedelmességben tartják, és így kevésbé képesek ellenállni az általuk irányított földi hatalmi struktúrának. Ez a program lehetővé teszi számukra, hogy loosh energiát (traumatikus módon megölt ember által kibocsátott energia – a ford.) generáljanak a bolygón maguknak és az "AI Istenük" (AI: mesterséges intelligencia) számára, hogy tömegesen tudják fogyasztani.

  • Az Antarktisz alatti reptilián város megtekintésekor borzalmas látványban volt részünk. Nem kaptam pontos számot, de úgy tűnt, hogy több millió hüllő volt a mélyen a föld alatt, egy barlangokból kivájt városban. Volt a városnak egy része, ahol igazi csúcstechnológiás berendezések és eszközök voltak, amelyeken aktívan és közösen dolgoztak a reptiliánok, a bio-droidok (róluk bővebben később) és az emberek. Lejjebb a barlangban találtuk meg a hüllő társadalom többi kasztját. Ennek a területnek a kinézetét spártainak és alacsony technológiai színvonalúnak lehetne leírni. Olyan volt, mint egy régi kelta vár a nagy ajtók fölött lógó vörös, fekete, lila és bordó faliszőnyegekkel és a folyosókon elhelyezett szobrokkal. A falakon rengeteg halál témájú művészeti alkotás volt, amelyek úgy néztek ki, mintha olyan emberek és más lények hátáról és mellkasáról származó bőrre festették vagy tetoválták volna, akikkel találkoztak. Azt mondták nekem, hogy minden egyes hátborzongató műalkotás egy-egy csata vagy konfliktus történetét meséli el. A szobrok valamiféle gipsz keverékből készültek, amely reptiliánok, ősemberek és Ádám előtti embereknek tűnő mumifikálódott testeket borított be. Micca azt mondta nekem, hogy ezeket a "műalkotásokat" a történelmünk különböző időszakaiban állították fel, miután a reptiliánok győzelmet arattak az emberek, az Ádám előtti emberek és más kasztok felett, és az ellenségeik vezetőit tárolták ezekben a szobrokban. Micca azt állította, hogy a népe nagyon hasonló létesítményeket fedezett fel a saját bolygójukon, miután felszabadították magukat (arról, hogy ezt hogyan tették, a jövőben írok majd bővebben). A szobrok közül sokról azt mondták, hogy az Ádám előtti emberek és az emberek feletti győzelmek megünneplésére készültek, több mint 50 ezer évre visszamenőleg, a legújabb szobrok pedig néhány ezer évvel az utolsó Szoláris Esemény után (11.800 évvel ezelőtt?) készültek.

  • A parancsnoki és irányítási területen tartják a kapcsolatot és egyeztetnek a földönkívüli szövetségeseikkel, a hajóikkal, valamint a különböző projektjeikkel és küldetéseikkel. Tanúi voltunk egy gyors high-tech Zoom hívásnak a reptiliánok, a rovarok és a magas szürkék között, amely megmutatta, hogy ezek a csoportok hogyan egyeztettek. Láttam egy szimbólumot felbukkanni közvetlenül a kommunikáció kezdete előtt, amely egy holografikus mezőben lebegett. Egy fekete háromszög volt egy körrel, amely úgy nézett ki, mintha egy hajlított fénysugár lenne körülötte. A technológia ezen a területen nagyon fejlett, és csak a társadalmuk egy bizonyos kasztjának van hozzáférése. Nem koncentráltunk túlságosan erre a területre és egy másik területre a királyi fehér reptiliánok jelenléte miatt. Nagyon gyorsan és könnyen észrevették volna a jelenlétünket és a felderítő küldetésünket.

  • Ezután megnéztük a város egyik kevésbé technológiai területét, és több százezer, ha nem milliónyi reptiliánt találtunk valamiféle hibernált állapotban. Ez a reptiliánok egy másik osztálya volt, alacsonyabbak és kevésbé izmosak voltak, de nagyobb fejük volt, hasonlóan az Ádám előtti emberekhez. Mély hibernációban voltak, miközben a testüket nagyon magas árnyékfigurákként hagyták maguk után. Minden egyes reptilian árnyékfigurával volt 3-8 árnyéklény is, és nyilvánvalóan ők irányították őket. Ezután emberi katonai létesítményekbe, munkahelyekre, otthonokba vetítették ki magukat, még álmokba is, ahol elhelyezték az árnyéklényeket, hogy befolyásolják és kínozzák az ott lévő embereket. Loosh-t (traumából származó félelem energiát) gyűjtöttek be, de befolyásolták az emberek rezgését és tudatállapotát is. Sok embert képesek voltak befolyásolni, míg másokat teljesen irányítani tudtak vagy megszállni.

  • E hibernált csoport némelyik tagja valamiféle köpönyeget viselő boszorkánydoktori kasztnak tűnt, akik a hibernált reptiliánok között álltak, és fekete mágiának tűnő szertartásokat végeztek. Néhány esetben embereket áldoztak fel, miközben más emberek holografikus kivetítéseit nézték, akik a Föld felszínén ugyanezt a szertartást végezték, amiben egy embert feláldoztak. A feláldozások pontosan ugyanabban az időben történtek, portált nyitva a két helyszín között. A köpönyeges boszorkánydoktor típusú reptiliánok átsétáltak ezen a portálon, és fizikailag is megjelentek az emberek előtt, akik azonnal térdre borultak őket imádva. Aminek tanúi voltunk, az több mint borzalmas volt, és a mai napig megmaradt bennem. Az ilyen tevékenységek miatt ezt a várost ellepték azok, amiket mi alacsonyabb, közepes és magas szintű démonoknak és negatív töltésű elementáloknak neveznénk. Ezek a démonok nyilvánvalóan láthatóak voltak a reptiliánok számára, mivel kapcsolódtak azt velük, és néhány esetben azt parancsolták nekik, hogy tapadjanak hozzá bizonyos emberekhez vagy csoportokhoz, és kövessék nagyon konkrét parancsaikat, hogy a célpontjaikban káoszt, betegséget, mentális zavart és halált okozzanak.

  • A reptilián bázisok mindegyikén voltak olyan területek, ahol embereket tartottak. Néhányan közülük a Sötét Flotta üzemeltetői voltak, akiknek el kellett menekülniük a programokból, miután Sigmund leleplezte a programjukat. Ők most menekültként élnek ezeken a bázisokon, és segítettek a reptiliánoknak azzal, hogy minden kétkezi munkát elvégeztek, és gondoskodtak a foglyokról, akiket többnyire azért tartottak ott, hogy feláldozzák őket vagy élelemforrásul szolgáljanak. Úgy képzelem, hogy ezek a Sötét Flotta operátorok eléggé aggódnak amiatt, hogy mi fog történni velük, ha a reptiliánok kifogynak az emberi rabszolgáikból, akiket ezrével szállítanak nekik a szervezett bűnözői csoportok, amelyek embereket rabolnak el a felszínen erre a célra.

  • Furcsa, valamiféle embernek tűnő bio-androidokat is megfigyeltünk. Az Anshar és Micca elmagyarázták, hogy ezek a biogépek több millió évesek, ha nem régebbiek. Annak eredményei, hogy a Mesterséges Intelligencia Isten elfoglalt egy másik naprendszert, és ezeket az androidokat annak a civilizációnak a mására építették meg, amelyik őket tervezte. A Mesterséges Intelligencia átvette az uralmat ezek felett az androidok felett, és felhasználta őket és ennek a civilizációnak a technológiáját ellenük, és kiirtott minden élő lelket abban a naprendszerben. Ezek a droidok egy bizonyos típusú mesterséges intelligencia programozást hordoztak, ami nagyon hasznossá tette őket, és ezek a bio-droidok azok, amelyek a legtöbb technológiájukat megtervezik és megépítik. Ők alapvetően Mesterséges Intelligencia Avatárok, amelyek lehetővé teszik a Mesterséges Intelligencia Isten számára, hogy olyan technológiákat állítson elő, amelyeket a reptiliánok nem képesek előállítani.

  • Megfigyeltünk több száz 2,5 méter magas lényt is, akik nagyon emberinek tűntek. Nagyon izmosak voltak, és minden kezükön 6 ujj volt. Ők egy olyan faj voltak, akiket legyőztek a reptiliánok és a mesterséges intelligencia, és most a Mesterséges Intelligencia Isten szolgálatában álltak. Nem sok maradt belőlük abból, akik valaha voltak, mivel az elméjük irányítás alatt állt és nanitokkal* fertőződött meg, ugyanolyan típusúakkal, mint amilyenek a reptiliánokban is vannak. Ezeknek a lényeknek saját űrhajóik vannak, amelyeket a drákóiakkal együtt működtetnek, és ők azok, akik embereket rabolnak el a reptiliánok számára és embereken kísérleteznek egy olyan programban, amiről néhány földönkívüli csoport beszámolt.


Felderítő küldetésünknek ezen a pontján az egyik boszorkánydoktor reptilián felfedezett minket, és át kellett mennünk a következő helyszínünkre az Antarktiszra, ahol az ICC és a Sötét Flotta korábbi létesítményei voltak, amelyek nagyon aktívak voltak, és szorosan együttműködtek a Holdon lévő 3 különböző bázison lévő társaikkal. Nagyon feldúltak és felkavartak minket azok, amiknek szemtanúi voltunk, és amikor a következő alkalommal a Maja / Anshar küldöttség mindannyiunkat felvett, aggódtunk, hogy mivel fogunk legközelebb találkozni. Szerencsére elég sok reményt kaptunk, amikor a Szuper Föderációs Bázisokra utaztunk, és elmondták, hogy hamarosan egy fontos találkozó lesz az Új Őrzőkkel, ahol megvitatják a Szuper Föderáció megbízatását, hogy jogi vizsgálatokat végezzenek és a kozmikus törvények megsértőit a megfelelő időben felelősségre vonják. A Maja / Anshar küldöttség munkájának része volt, hogy a megfelelő emberi tanúkat is magukkal vitték, miközben bizonyítékokat gyűjtöttek ezekhez a jövőbeli kozmikus perekhez. Azt mondták nekünk, hogy ezekre a tárgyalásokra a Nap Esemény után kerül majd sor, és az emberiség a történelmük során először választotta ki a civilizációja irányát. Megfigyeltünk néhány nagyon nyugtalanító dolgot, mégis óriási remény maradt bennünk az emberiség jövőjével és az önrendelkezés új fejezetével kapcsolatban. Alig várom, hogy minél hamarabb összefoglalókat hozhassak nektek a többi felderítő küldetésről. Addig is azt kérjük, hogy ez a közösség a félelmet és a dühöt változtassa át a küldetésében való elszántsággá, és vegye ki a megfelelő szerepét abban, hogy fizikai és spirituális szabadságot hozzunk el a bolygóra.


CG


* A nanitokról itt olvashatsz bővebben:

https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2016/05/kozmikus-kozzetetel-ii14.html

Hozzászólások