Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid állapotfrissítés #2, 2021. július

  1. július 27., Kedd

Rövid állapotfrissítés #2, 2021. július


A Cabal közvetlenül a Chiméra alá tartozó legfelső szintjének néhány tagja az elmúlt napokban ismét tárgyalni próbált a Fényerőkkel. Az, amit az ilyen parazita idegen fajok némelyike, köztük a Chiméra, alapvetően csinál, az az, hogy megoldhatatlan problémákat hoznak létre azokban a rendszerekben, amelyeket megszállnak. Ezért a jóindulatú fajokat előbb vagy utóbb belekényszerítik a megtámadott rendszerekbe. Ezek a parazita fajok a lehető legtöbb energiát akarják kipréselni a jó fajokból. Ez több millió évig zajlott a Földön. Most még több energiát követelnek azért az áldozatért, hogy az elfoglalt rendszert elengedjék. Nagyjából ez volt az általuk kikényszerített tárgyalás alapja, a Cabal eszköze, amivel előállt, hogy nyomást gyakoroljon, azoknak a lelkeknek számával, amelyeket fel fognak áldozni, ha nem kapják meg a Fényerőktől azt, amit akarnak.


Mondanom sem kell, hogy amit keresztül akarnak vinni azért, hogy átengedjék ezeket a lelkeket, az túl magas ár. A tárgyalásokat magától természetesen leállították, mert a Cabal akkor is folyatná uralmát a Földön, ha a feltételeik teljesülnének. Tehát amivel most a Cabal fenyegetőzik, miután nem sikerült a lelkek cseréjéről szóló alkujuk, az az emberiség és más földi fajok nagy százalékának feláldozása. Ez nem újdonság, mert ez (a toplet bombák mellett) volt az egyik legfőbb eszközük a nyomásgyakorlásra (és bizonyos fokig még mindig az). Elég biztosak benne, hogy ez működni fog, mert nagy hatást gyakorolnak a felszínen végzett számos közelmúltbeli intézkedésre, beleértve a legnyilvánvalóbbat: az oltóanyagokat.


Az egyik nagyobb probléma az, hogy a Cabal valóban irányítja a felszíni lakosság nagy részének viselkedését a Cobra által említett programozási rétegeken keresztül - többnyire a fősodratú médián keresztül az utóbbi időben, amik alapvetően az ő tömegmeditációiknak felelnek meg. Az emberiség gondolatainak ilyen irányítása és a legtöbb ember test/lélek arányával kapcsolatos további problémái miatt lesz az, hogy sok embernek a közeljövőben kimondottan gyógyító bolygókra kell majd elmennie. A legtöbb ember nem képes „fenntartani” saját testét a Cabal által kialakított mechanizmusok nélkül. A Cabal tudja ezt, és kihasználja ezt a körülményt az egyik alapvető érvként, hogy a tervezett áldozathozataluk sikeres legyen. A Cabal nem hiszi el, hogy lehetséges, hogy ezeket az embereket, akiket fel akarnak áldozni, gyógyító bolygókra helyezik majd át. Régóta azt tervezték, hogy a közelgő felszabadítás esetén a felszíni lakosság nagy részét a saját hasznukra fordítják, és az emberiség valójában saját magát fogja majd elpusztítani. Meg vannak győződve róla, hogy a felszabadítás ellen lévő (ám egy magasabb nézőpontból nyilvánvalóan a Cabal által irányított) emberiség többsége (akár még kimondva is) jó érv lesz majd, hogy a felszabadítást eltöröljék.


A Fényerők természetesen nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a Földön a fent említett okok miatt alapvetően minden többségi döntés hamis – a Cabal alapnépességre gyakorolt hatásának szintje az egyetlen ok, amiért a többségi döntések és törvények a Földön egyáltalán megvalósultak.

Tehát, míg a legtöbb ember sokkal boldogabb lesz a gyógyító bolygókon, mert olyan életet kap, amelyben tényleg ott a lehetőség, hogy pozitív módon működjön, szemben a földi emberi életükkel, sokuk számára mégsem lesz könnyű elhagyni a Földet. Gyorsított tempóban fogják megismerni a Cabal gonosz terveit a testükkel és az életükkel – azt a tudást, amit sok Fénymunkás és Csillagmag könyörtelenül szerzett meg sok év lefolyása alatt, és még őket is maga alá gyűrte ez a tudás.

A Cabal második nagy reménye az időnyerésre, és hogy tovább tartsák a lezárásokat a Földön, miután elvesztették az intergalaktikus háborúkat, hogy néhány kiemelkedő Fénymunkást és Csillagmagot használnak a nyomásgyakorláshoz. Éppen ezért drasztikusan megnőtt a Csillagmagok és a Fénymunkások elleni támadások száma, mivel a Cabal a Fényerők ellen akarja használni őket, hogy megfordítsa kétségbeesett helyzetét.


Az én nézőpontom szerint, biztosan közelebb kerültek a Csillagmagokhoz és a Fénymunkásokhoz, de nem lesznek sikeresek az ilyen nyomásgyakorlással. A helyzetet a Fényerők is inkább arra használják, hogy megnézzék, mit tud még tenni a Cabal a felszíni lakosság tagjaival és különösen a célzott kulcsszemélyekkel szemben. Bár ez nagyobb nyomást jelent az érintett kulcsfontosságú Fénymunkások számára, ez a folyamat hosszú távon segít az ilyen típusú támadások ellen. A Cabal meg van győződve arról, hogy legyőzik a Csillagmagokat és a Fénymunkásokat, és túszként használják fel, vagy akár a Fény ellen „irányítják” őket. Továbbá nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy ki tudják használni a Csillagmagok magasabb testfunkcióit és általában a kiváló képességeit, hogy ezután a felszínen „saját embereiken” keresztül rohanják le a Fényerőket. Úgy tűnik, a Cabal tagjaiból hiányzik az Univerzum alapvető ismerete és a dolgok működésének megértése az Elsődleges Anomália nélkül. A lépéseik egyszerűen butának vagy retardáltnak tűnnek, mivel egyszerűen nem értik, hogy nem ők az Univerzum legnagyobb életformái, és hogy vannak olyan erők, amelyek elkerülhetetlenül megállítják az uralkodásukat a Földön. Még mindig meg vannak győződve arról (inkább képtelenek elképzelni az ítélkezést, amin keresztül fognak menni), hogy győzni fognak az Univerzum többi része ellen. Látszólag úgy gondolják, hogy ők az uralkodó fajok az egész Világegyetemben, és hogy alapvetően az összes többi olyan életforma akarata, akik eléggé tudatosak ahhoz, hogy részt vegyenek a Föld felszabadításában, egyáltalán nem számít. Mostanra a Chiméra-hierarchia néhány gonosz faját erősen antiszociális fajoknak tekintik, olyan súlyos hibával rendelkeznek, amelyek általánosságban megakadályozhatják a fajuk fennmaradását.


Eközben az Asztrál és az Éteri síkot tovább tisztítják, és a Fényerőknek végül sikerült a túszok közül a legnagyobb áldozatokat a hajókra szállítani és biztonságba helyezni. Ezek olyan túszok voltak, akik évezredeken keresztül szenvedtek, és óriási terhet kellett elviselniük ahhoz, hogy viszonylag stabilak maradjanak, miközben kínozták őket és soha nem szűntek meg a szenvedésük. Így a jó éteri erőknek csökkent a leterhelése, és végül több erőforrással rendelkeznek, hogy a felszabadítás más területeivel foglalkozhassanak. A néhány kulcsfontosságú túszra nehezedő nyomás óriási volt, és ez egyben eszköz is volt arra, hogy a Cabal sok pozitív energiát és időt kössön le olyan pozitív emberektől, akiknek a lehető legnagyobb mértékben kompenzálniuk kellett ezt a szenvedést. Tehát általánosságban szólva, ez nagyszerű haladást jelent a felszabadulás sok rétege számára.


(Szerk: ez lehet az egyik oka annak is, hogy Cobra ma az inflexiós pontról írt, nagyon nagy megkönnyebbülés alapvetően a Föld minden jó frakciójának, hogy végre sikerült megmentenünk néhányat a legnagyobb áldozatok közül a kínzásból.)

https://telos.hu/posts/2021/Cobra/07/27/20210727/

Hozzászólások