Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. június 17., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chimera csoport eltávolítása továbbra is folytatódik. A Fényerők és a sötét erők között a Chimera földalatti bázisokért vívott háború elérte a tetőfokát, és várhatóan hamarosan sor kerül a döntő csatákra, amelyek azzal fognak végződni, hogy a Fényerők felszabadítják a bázisokat.

A Chimera földalatti komplexum, amely Kelet-Kongó középső részé alatt, valamint Ruanda és Burundi nagy része alatt húzódik, még nincs felszabadítva, és az ott fogva tartott túszoknak, illetve a más bázisokon lévő túszoknak még mindig szükségük van arra, hogy meditációval segítsük őket:

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

Magyarul itt:

http://telos.hu/posts/2021/Cobra/05/20210523/


Ez a föld alatt zajló háború a felszínen földrengések és vulkánkitörések formájában csapódik le:

https://amp.cnn.com/cnn/2021/05/29/africa/drc-earthquakes-volcano-eruption-intl/index.html

https://crisis24.garda.com/insights-intelligence/intelligence/risk-alerts/wip1001293421/africa-magnitude-50-earthquake-occurs-in-south-kivu-province-june-10


Hostages editation

Képfelirat: Az Istennő energiája lágy, de ez a legalapvetőbb erő.


Olvass tovább …

Galaktikus Föderáció Energia Frissítés

GF Logo

2021., június 12., szombat

Galaktikus Föderáció Energia Frissítés


Ma arra kértek, hogy küldjek üzenetet a Fény Galaktikus Föderációjának nevében.

A Föld rezgésének egyensúlyban tartásában betöltött szerepünkről lesz szó, ami az elmúlt hónapokban ugrásszerűen jelent meg, és kihat a bolygó és az emberek fizikai állapotára is.

Miért történik ez?

Először is az az oka, hogy a Föld új rezgési frekvenciája és a duális világ rezgési frekvenciája közötti különbség válik minden egyes nap egyre nagyobbá. Ez az oka annak, hogy bolygód tér-idő kontinuuma drámaian megváltoztatja a paramétereit.

Mindenekelőtt azért történik ez, mert a Föld új rezgési frekvenciája és a duális világ rezgési frekvenciája közötti szakadék minden egyes nappal egyre nagyobb lesz. Ez az oka annak, hogy bolygótok tér-idő kontinuuma kezdi drámaian megváltoztatni a paramétereit.


20210612

Olvass tovább …

Sürgős üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. május 23., vasárnap

Sürgős üzenet a felszíni lakosság számára


A Fényerők a Chimera földalatti bázisok tisztításában a legfontosabb offenzíva közepén tartanak.

1996 óta a Chimera sok plejádit és az Ellenállási Mozgalom sok tagját ejtette foglyul, vitte a föl alá, és utolsó védvonalukként most a Chimera ezeket a túszokat használja fel sötét áldozati rituáléi során, majd a lélekesszenciáikat elfogják, és arra kényszerítik, hogy egy újabb klónozott testbe inkarnálódjanak, amelyet túszként tartanak fogva egy Chimera bázison, megismételve a folyamatot. Ez mérhetetlen mennyiségű szenvedést teremt, és az így keletkezett traumatikus energiát („loosh”-t) aztán begyűjtik és skaláris technológiával a felszíni lakosságra vetítik ki.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. május 12., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


A Cabal újabb háborút próbál genergálni a Közel-Keleten azzal, hogy konfliktust szít Izrael és Gáza között:

https://www.rt.com/news/523543-un-envoy-gaza-war/


Ezért a Fényerők mindenkit arra kérnek, hogy aki vezettetést érez, csatlakozzon a békemeditációnkhoz Izraelért:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html


Az Istennő békét akar és béke lesz!


https://2012portal.blogspot.com

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 6., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés


Tovább folytatódik a Chimera csoport tisztogatása. A Fényerőknek sikerült kitisztítania a teljes Chimera űrflottát, pár darab TR-3B és más mérnökileg visszafejtett (reverse-engineered - olyan technológia, amelyet a mérnökök az idegen űrhajók tanulmányozásából nyertek) űrhajót kivéve, amelyeket a negatív katonaság a Föld körüli pálya alatti térből irányít a Chiméra közvetlen és közvetett parancsaira.

Még mindig maradt pár Chiméra földalatti bázis, melyek legtöbbje nem olyan mélyen van a föld alatt, és ezeket azért nagyon nehéz megtisztítani, mert ott tartják a Chimera által felügyelt Plejádiakat, Szíriusziakat, Arkturusziakat és más csillagfajok túszait, akiket a fizikai Chimera pókok irányítanak és őriznek. Azokon a bázisokon is még mindig rengeteg embergyereket és felnőtt túszt tartanak fogva. A Chimera fő bázisa a kongói Kivu-tó alatt még mindig érintetlen, a pókkirállyal és a pókkirálynővel, illetve néhány másik, ott élő Chimera pókkal.

A Föld körüli kvantum anomália szépen tisztul, de a bolygó felszínéhez nagyon közel még mindig maradt annyi anomáliás kvantum fluktuáció, amely még mindig megakadályozza, hogy a Felemelkedett lények és a Fényhajóik (a külső merkabák) fizikailag is megjelenjenek:


Quantum-Fluctuations

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. március 31., szerda

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chiméra csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerőknek gyakorlatilag az összes Chiméra űrflottát és a legtöbb Chiméra földalatti bázist sikerült megtisztítania.

A még megmaradt Chiméra földalatti bázisokat sokkal bonyolultabb kitisztítani, mert össze vannak kötve a Cabal felszíni infrastruktúrájával. A Chiméra fő földalatti bázisa a kongói Kivu-tó alatt a pók királlyal és királynővel még nincs kitisztítva.

Olvass tovább …

Új Cobra-interjút készített a párizsi / versailles-i Rózsa Rendje

Cobra Logo
  1. március 23., kedd

Új Cobra-interjút készített a párizsi / versailles-i Rózsa Rendje


Itt érdemes elolvasnia az új Cobra-interjú a francia okkult történelemről szóló átiratát, amelyet a Rózsák párizsi / versaillesi csoportja készített:

https://www.lavoixdelarose.com/interview-de-cobra-histoire-occulte-de-la-france-et-retour-de-la-deesse/


Vagy hallgasd meg a Youtube-on itt (angolul, francia felirattal):

https://www.youtube.com/watch?v=8dCRsGkQQPQ

Olvass tovább …