Telos

Spirituális hírek, fordítások

Cobra interjúja a párizsi/Versailles-i Rózsa Rendjével

Sisterhood of the Rose Logo
  1. március 11., csütörtök

Cobra interjúja a párizsi/Versailles-i Rózsa Rendjével – Exkluzív interjú Cobrával 2021. március 11-én

Készítette a párizsi és a versailles-i Rózsa Rendje. Fókuszban Franciaország okkult történelme és annak szoros kapcsolata az Istennői energiával

Sisterhood of Rose Paris Interview

Itt közöljük a párizsi és a versailles-i Rózsák Cobrával készített beszélgetésének teljes szöveges átiratát:


--- Az átirat kezdete ---


Katherine : Oké. Nagyon köszönjük, hogy szakítottál egy kis időt arra, hogy beszélgethessünk a párizsi és a versailles-i Rózsa Rendje témaköréről. Ezek valóban iker rendek, már hosszú ideje együttműködnek. Kezdjük tehát a történelmi események mentén. Tehát néhány történelmi eseménnyel kezdjük. Néhány emlékeztetővel a Rend történelméről, ha ez így neked is megfelel


Cobra : Persze, rendben.


Sisterhood of Rose Paris Interview

Paris-Versailles


Katherine : Köszönöm. Kezdjük tehát egy kis történelemmel: a Francia Forradalom olyan kollektív traumát okozott, amely még mindig jelen van itt Franciaországban, és talán máshol is. Zajlik jelenleg valamiféle kollektív átalakulás?


Cobra : Az történik, hogy bizonyos energetikai körülmények nagyon hasonlóak azokhoz az energetikai állapotokhoz, amelyek a Francia Forradalom idején voltak jelen. Tehát, valójában ugyanaz a történet ismétlődik meg. Ez egy lehetőség arra, hogy kedvezőbb módon menjünk át ezen a történeten.


Katherine : Nagyszerű. És feltételezem, hogy egy lehetőség arra, hogy némi gyógyulás is végbe menjen.


Cobra : Ó, igen. Igen. Feltétlenül, szükség van a gyógyulásra. És ez az egyik projekt, amelyen a Rózsa Rendjével dolgozunk Franciaországban is.


Katherine : Köszönöm. Csodálatos. Franciaországban sok felébredett ember érzi jelenleg a Francia Forradalom újjáéledő emlékeit, különösen 2021. december 21-e óta. Van erre valamiféle spirituális és energetikai magyarázat?


Cobra : Úgy érted, 2020. december 21-e óta?


Katherine : 2020. Elnézést. (Igen.) Pontosan. Igen.


Cobra : Igen, valójában a Vízöntő Kora Aktivációt követően új energiák kezdtek el beáramlani a Párizsi és Versailles-i Dupla Örvénybe. Ezek az energiák pedig elkezdik megadni számunkra azt a lehetőséget, hogy kitisztítsuk mindazt, ami több mint 200 évvel ezelőtt történt. És azok az emlékek, amelyek a felszínre jönnek - különösképpen azoknál, akik azokban az időkben is jelen voltak -, most lehetőséget nyújtanak arra, hogy begyógyítsuk őket, valamint arra, hogy ráébresszenek bizonyos magasabb potenciálokra, amelyek abban az időben aktívak voltak, és amelyeket újra kell aktiválni, és amelyekhez vissza kell kapcsolódnunk.


(Vízöntő Kora Végső Aktiváció - Rózsa Rendje interjú Cobrával, 2020. december: https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/12/rozsa-rendje-interju-cobraval-vizonto.html)

(https://telos.hu/posts/2020/SisterhoodOfRose/20201215/)


Katherine : Oké, rendben. Szóval természetesen a következő kérdés az, hogy a Francia Forradalomnak volt-e bármilyen negatív hatása egy bizonyos idővonalra?


A Szabadság vezeti a népet - Eugène Delacroix festménye

A Szabadság vezeti a népet - Eugène Delacroix festménye


Cobra : Az történt, hogy a Francia Forradalom tulajdonképpen az idővonal eltérítése volt, amelynek más irányba kellett volna haladnia, azonban egy bizonyos ponton túl már bármi is történt, az elkerülhetetlen volt. Ez azoknak az embereknek a szabad akaratából eredő tettek összessége volt, akik részt vettek abban a hatalmas bolygószintű drámában, és ezt egy bizonyos ponton túl már nem lehetett visszafordítani. Tehát most pont ugyanabban a helyzetben vagyunk, bármi is történik azóta, mióta tavaly a járvány elkezdődött, az érintett kulcsemberek szabad akaratából származó döntéseinek eredményeképpen 2019. óta valami visszafordíthatatlanná vált. És most pontosan ugyanazt a leckét tanuljuk. És most, hogy ebben az új menetirányban vagyunk, mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy fenntartsuk a pozitív Vízöntő idővonalat. És ez pontosan ugyanaz, mint ami már a 18. században el volt tervezve. Ez egy nagyon régi terv, amely a 18. században meglehetősen aktív volt Franciaországban.


Katherine : Amikor azt mondod, hogy "visszafordíthatatlan"… pontosan mit értesz ez alatt?


Cobra : Ez azt jelenti, hogy az események alakulását tekintve, a 18. században Franciaországban - különösképpen Párizsban - volt egy bizonyos pont, amikor tudvalevő volt, hogy a Francia Forradalom meg fog történni. Akkor nem volt rá mód, hogy elkerüljék. Ez a járvány - vagy mondjam inkább azt, hogy a társadalom összeomlasztására tett kísérlet -, ami 2019 nyarán visszafordíthatatlanná vált, ugyanaz. Tehát, pontosan ugyanaz a dinamika megy most végbe is.


Katherine : Hmm, oké. Világos. Nagyon köszönöm. Tudjuk, hogy Versailles neve a verseau szóhoz (jelentése: vízöntő) kapcsolódik. Ebből ered, ami magyarul azt jelenti: Vízöntő. A kastélyt pedig Washingtonnal és Jeruzsálemmel bizonyos módon összehangolva építették meg. Versailles és maga a hely, a kastély és a kertek különleges szerepet játszik a Vízöntő Korában?


Cobra : Igen. Versailles egy nagyon ősi Istennő Ley-vonal mentén helyezkedik el, amely Atlantisz egy bizonyos korszakában valójában az Egyenlítő volt. És ez a hely több tízezer éven keresztül egy örvény volt. Ezt az örvényt akkor aktiválták, amikor a kastély megépült. És ez a kastély bizonyos helyeken újra aktiválva lesz, a kastélyhoz nagyon közeli helyeken fogják az Esemény után újra aktiválni. Vannak erre vonatkozóan bizonyos tervek. Némelyik ezek közül a helyek közül titkos. Néhány pedig nyilvános, ezeket az Esemény idején és azt követően fogják újra aktiválni.


Katherine : Oké, nagyszerű. Akkor részben meg is válaszoltad a következő kérdést, miszerint, azon tűnődtünk, hogy Versailles, a Versailles-i Örvény egy természetes örvény, vagy mesterségesen hozták létre a kastélynak és a benne történt beavatásoknak köszönhetően? Mi a szerepe a Versailles-Párizs Dupla Örvénynek?


Cobra :* Nos, ahogy már mondtam, a kastély egy Ley-vonalra épült, és ezt a helyet beavatásokra használták, amely megerősítette az örvényt, és összekötötte Párizzsal. Tehát, valójában a Párizs és Versailles közötti kapcsolatot ezek a beavatások erősítették meg. A beavatások némelyike Párizsban történt, néhányuk pedig Versailles-ban. Szóval ez a kapcsolat erősebbé vált, amit tovább növeltek a beavatások, és ez egy 8-as alakzatot formáló energiaáramlatot hozott létre, amely az egész térségben megerősítette az istennői jelenlétet.


Katherine : Értem. Igen, rendben. Kérlek, tudnál nekünk többet mondani a Nagy Páholyról, amelyet Saint Germain gróf alapított? Saint Germainről Franciaországban abban az időben, és arról, hogy miért Párizs lett kiválasztva az 1775-ös jelentőségteljes évben? Mely feltételezem, hogy a Fény éve volt.


Le comte de Saint Germain

Cobra : Ez annak a nagy projektnek a része, amelyet Saint Germain gróf kezdeményezett már a 17. században, amit "Új Atlantisz"-nak hívnak. Azt tervezték, hogy egy bizonyos lélekcsoport Franciaországban, és főleg Párizsban fog inkarnálódni a 18. század elejétől kezdve, és ezek a lelkek találkoztak egymással, és Fénykódokat aktiváltak. És Saint Germain néhányukkal kapcsolatba lépett, főleg Párizsban. Ezen személyek többsége Kőműves Páholyok tagja volt, pozitív Szabadkőműves Páholyok tagjai. És 1775-ben volt egy hatalmas energiavillanás, amely a Galaktikus Központból érkezett, és amely aktiválta a bolygó energiarácsának bizonyos energiaörvényeit. 1775-ben egész évben történtek bizonyos aktiválások, a legjelentősebb 1775. március 21-én történt. Ezeken a beavatásokon keresztül rengeteg Fény horgonyozódott le, és ez volt az Új Atlantisz egyik projektje, egyik alprojektje, amelyet Saint Germain grófja hozott létre.


(A Főpapnő és a Párizsi Szabadkőműves Páholy: https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/04/a-fopapno.html)


Katherine : Oké, nagyszerű. Ez a papnők kérdésköréhez visz minket, mert a Rend=Nővériség (szerk. megj: a Rózsa Rendje angolul Sisterhood of the Rose, vagyis a Rózsa Nővérisége, vagy a Rózsa Nővérei) nyilvánvalóan egy feminin név, Saint Germain gróf pedig férfi volt. Kíváncsiak vagyunk a papnőkkel való kapcsolatára, az összeköttetésre, és arra, hogy miért aktiválták a planetáris kundalínit konkrétan a Notre Dame-ban 2018. november 8. és 11. között?


Cobra : Igen, Saint Germain férfi, és férfi testben inkarnálódott, mert így egyszerűbb volt számára elvégeznie a munkát. Szabadabban tudott mozogni, szabadabban tudott cselekedni. De azt mondanám, hogy sok ember azok közül, akiket beavatott, nő volt. A Szabadkőműves Páholyok néhány vezetője, akikkel kapcsolatban állt, nő volt. Valamint a belső körében is sokan voltak nők, ahogy misztériumiskolája belső körében is. És most, hogy itt ez az impulzus, hogy újra aktiválja a Párizsi Örvényt, az Ellenállási Mozgalom papnői 2018-ban a párizsi Notre Dame közelében a felszínre jöttek, és aktiválták az örvényt. Újrakezdték az örvény aktiválását 2018. november 8. és 11. között.


(A Notre Dame rejtett titkai és Ízisz párizsi követői: http://cobrarozsa.blogspot.com/2020/05/a-notre-dame-rejtett-titkai-es-parisii.html)


Katherine : És ez azért történt, hogy több Fénnyel töltsék fel azt a helyet, vagy ennek inkább az idővonalhoz van köze?


Cobra : Ennek sok célja volt. Az egyik, a Párizsi Istennő Örvény újra aktiválása volt. A másik pedig a bolygó kundalínijének újra aktiválása volt, hogy ezáltal a Francia Forradalommal kapcsolatos helyzet gyógyulhasson. És talán tudod, hogy a sárga mellényes mozgalom néhány héttel, 1 vagy 2 héttel november 8-a után kezdődött, 2018-ban. Ez egy közvetlen válasz volt erre a kundalíni impulzusra. Így az emberek most újra elkezdenek harcolni a szabadságukért, és ez alkalommal a Fényerők mindent megpróbálnak megtenni, amit csak tudnak, annak érdekében, hogy úgy irányítsák ezt a szabadságharcot, hogy ne lehessen visszaélni vele.


(A Sárga Mellényesek és a Párizsi Örvény: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/12/a-sarga-mellenyesek-es-parizsi-orveny.html)


Katherine : Oké, nagyszerű. Tökéletes. Néhány alternatív kutató és történész azt állítja, hogy Franciaországban néhány szakrális emlékmű különleges helyre épült annak érdekében, hogy sajátságos geometriai formákat hozzanak létre, mint például a Merkaba. Ez különösen igaz a Kathar vidéken, Délnyugat-Franciaországban. El tudnád magyarázni, hogy mi ennek a pontos oka?


Montsegur Monolit

Cobra : A katharok és a templomosok kapcsolatban álltak egy bizonyos okkult tudással, és ennek része volt a Merkabával és a Fénytesttel kapcsolatos tudás. És sok kathar és templomos emlékművet stratégiailag úgy helyeztek el, hogy ezt visszatükrözze, és ez része volt a szakrális geometria projektnek is… Azt mondanám, hogy része annak, hogy újra aktiválják a csoport vagy a bolygó Fénytestét. Ennek a hátterében ez volt a fő ok.


Katherine : Oké. A bolygó Fénytestét? (Igen.) Ezek szerint hatástalanítva volt? Károsodott?


Cobra : Megismételnéd a kérdést?


Katherine : A planetáris Fénytest. Miért kellett újra aktiválni, mert kialudt, károsodott vagy megrongálódott?


Cobra : Majdnem teljesen megsemmisült a sok háború, az összes invázió és a sok negativitás miatt, ami jelen volt. A Római Birodalom 4. századi bukása óta nagyon sok pusztítás történt a térségben. A Ley-vonalak megrongálódtak, és újra kellett őket aktiválni. És a kathar és a templomos projektek részben sikeresek voltak. Azt mondanám, hogy sikeresebbek voltak, mint amire számítottak.


Katherine : Csodálatos. Oké, nagyszerű. Így már értem. Köszönöm. Beszéljünk egy kicsit az Európában lévő családokról és a porosz idővonalról. Van bármilyen okkult indíték a szövetségek, a házasságok útján kötött szövetségek hátterében, amelyeket olyan európai családok kötöttek egymással, mint például a Habsburgok vagy a Bourbonok, melyek kapcsolatba hozhatók a porosz idővonallal is? Van Franciaország, Ausztria és Magyarország között egy bizonyos spirituális kapcsolat?


Cobra : Oké. A Bourbon család és a Habsburg család is kapcsolódik a Grál vérvonalhoz. Ez az a vérvonal, amely egy bizonyos személy DNS-ét örökíti, akit Jézusnak hívtak, és egy bizonyos másik személyét, akit Mária Magdolnának hívtak. A fehér nemesek szándékosan kapcsolták össze eme két vérvonalat más vérvonalakkal, hogy megőrizzék a Grál DNS-t és az Istennő misztériumokat. Ez történt a háttérben, és erről nem beszéltek nyilvánosan. De voltak bizonyos más vérvonalak, amelyek meg akarták akadályozni ennek a bekövetkezését. És sokan ezek közül Poroszország területére inkarnálódtak. Ezért hajtott végre Poroszország sok katonai inváziót és katonai beavatkozást Franciaországban az elmúlt néhány évszázad során. Ugyancsak létezik egy kapcsolat a Bourbon és a Habsburg családok révén Franciaország és Ausztria között is, és Franciaország és Magyarország között is, mert az idő nagy részében a Habsburg vérvonal uralkodott Magyarországon is.


Katherine : Hmmm. Oké. Ezen a ponton szeretnélek megkérni, hogy fejtsd ki egy kicsit, hogy mi is az az idővonal pontosan. Ez földrajzi idővonal? Számomra ez nem világos. Esetleg emberekkel áll kapcsolatban, vagy valamilyen DNS-sel, vagy általában a szakrális geometriával?


Cobra : Az idővonal, az események alakulásának irányvektora. Tehát egy bizonyos idővonalnak van egy tendenciája, hogy az eseményeket egy meghatározott irányba tolja el. Ez az idővonal.


Katherine : Oké. Tehát amikor például Poroszország vagy Párizs kapcsán beszéltünk a párizsi idővonalról, akkor az események olyan irányú alakulásával kapcsolódtunk, amelyek ahhoz a helyhez kapcsolódnak.


Cobra : Igen. A hellyel kapcsolatos összes eszmével, összes impulzussal, az összes oda köthető alapvető világnézettel.


Katherine : Oké, nagyszerű. Köszönöm. Azt mondtad, hogy Lotaringia vidéke egy nagyon fontos Istennő örvény, amely az Untersbergi és a Velencei Istennő Örvénnyel együtt Európa fényét tartja. Kifejtenéd ennek az okkult jelentőségét Franciaországra és az egész világra nézve?


Lotaringia

Lotaringia


Cobra : A lotaringiai vérvonal szintén egyike azoknak a vérvonalaknak, amelyet a Grál vérvonalhoz kapcsolódott. És az az egész térség is egy nagyon fontos Istennő örvény. (Oké.) Szóval azt mondanám, hogy bizonyos vérvonalak, melyek kapcsolódtak a Grál vérvonalhoz, hajlamosak voltak az Istennő örvények területeire inkarnálódni, hogy lehorgonyozzák az Istennő energiát a női átörökítésen keresztül, anyáról leányra a vérvonalon keresztül. És ez az oka annak, amiért az a vérvonal azon a területen helyezkedett el.


Katherine : Oké. Oké, nagyszerű. Poroszország elfoglalta Lotaringia területét az I. világháború előtt. Jól értem, azok alapján, amit most mondasz, hogy ezt azért tették, hogy hatástalanítsák az örvényt, majd utána beindítsák a Nagy Háborút? (Szerk. megj.: a II. világháború előtt az I. világháborút a Nagy Háborúnak nevezték.) |

Cobra : Pontosan. Pontosan ez történt, és ez volt az egyik okkult oka annak, hogy az I. világháború lehetségessé vált.


Katherine : Oké. Oké. Értem. Köszönöm. Arra kérted a párizsi fehér nemesek tagjait, akik beavatást kaptak a misztériumokba, és néhány templomost is, hogy segítsenek az örvény aktiválásában. Elmagyaráznád, hogy miért?


Cobra : Azért, mert a fehér nemesi családok bizonyos tajgai a 18. században az akkori örvényaktivációk céljából inkarnálódtak. És most ugyanezért a célért - hogy újra aktiválják az örvényt, a Párizsi Istennő Örvényt – születtek le ismét, és most elérkezett az idő, hogy ezek az emberek egybegyűljenek, és megfelelően elvégezzék az újra aktiválást, hogy az Istennő energia beléphessen az örvényen keresztül, és segítse a bolygót. A Párizsi Örvény most egyike a kulcsfontosságú örvényeknek az egész bolygó számára, miután a magyar Lengyeli Örvény részlegesen összeomlott. Tehát ez most egy planetáris fontosságú dolog.


Katherine : Oké. Mert a magyar örvény és a párizsi örvény egymást támogatták.


Cobra : Egymást támogatták. A magyar örvény bizonyos fokig újra lett aktiválva, de most a párizsi örvénynek van a legnagyobb jelentősége. És most felszólítom a fehér nemesi családok mindazon tagjait, akik részesei ezeknek az Istennő misztériumoknak, hogy lépjenek elő, és segítsék a párizsi örvény újra aktiválását.


Katherine : Oké. Bármilyen beavatás is az, amiről úgy érzik, megkapták, ha érzik az Istennő misztériumokkal való kapcsolódást, akkor érdekelheti őket, hogy felvegyék egymással a kapcsolatot, igaz?


Cobra : Igen, pontosan.


Katherine : Oké, csodás. Szeretnénk egy kicsit részletesebben beszélni Mária Magdolnáról. Igencsak jelen volt Franciaországban, és ez nagyon fontos része az itteni kapcsolódásunknak. Sok nőt és férfit szólítanak meg a tanításai. És, mint tudod, Mária Magdolna itt hagyta jelenléte nyomát. Még pontosabban, a dél-franciaországi Kathar régióban. Meg tudnád nekünk magyarázni, hogy van-e valami különös oka annak, hogy itt tartózkodott Franciaországban, és mesélnél még egy kicsit többet a Rózsa vonalról és a Párizstól Chartres városáig húzódó Ley-vonalról?


Maria Magdalena

Cobra : Oké. Amikor Palesztinából elutazott, (kísérőivel) csónakokkal szállt partra Dél-Franciaországban. És itt hozta létre Fényközpontjait, úgy mondanám, ahol a Fényt horgonyozta, amikor a vérvonalát létrehozta. És ekkortól és innen kezdett el elterjedni a vérvonala először Dél-Franciaországban, majd egész Franciaországban, és egész Európában, a Grál vérvonalakon keresztül. Ő most tulajdonképpen egy Felemelkedett Lény, és magasabb energiasíkokról dolgozik mindazokkal, akik az évszázadok során részesei voltak a tanításainak vagy munkásságának. Lélek szinten kapcsolódik ezekkel az emberekkel, és újra aktiválja az emlékeiket, újra aktiválja a tudatosságukat, azzal a céllal, hogy az Istennő energia visszatérhessen. Mint azt valószínűleg tudjátok, Mária Magdolnát az egyiptomi Ízisz templomokban képezték ki. Beavatott volt. Sok éven át kapott képzést az Istennő misztériumokból. Élenjáró beavatott volt, és munkássága csupán 2000 évvel ezelőtt kezdődött. És azóta is folytatódik. És valójában együtt dolgozik Ízisz istennővel, mint magas rangú tanítványa, hogy az Istennő misztériumokat visszahozzák a bolygóra.


Katherine : Ez lett volna a következő kérdésem, amiről még egy kicsit többet szeretnék tudni: mi volt a pontos szerepe az Ízisz misztériumok közvetítésében és a Jézussal való Isteni Egyesülésének? És azt mondod, hogy ezt a beavatásával hozta magával, majd a vérvonalának továbbításával?


Cobra : Igen, pontosan. És Jézust is segítette saját felemelkedési folyamatában az Isteni Egyesülésen keresztül. Ez része volt a misztériumoknak. Valakit segíteni az Isteni Egyesülés szentségével a felemelkedésében - valójában ez egyike az Ízisz Misztériumok magasabb aspektusainak.

(Jézus és Mária Magdolna: http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/06/jezus-es-maria-magdolna.html)


Katherine : Értem. Fizikailag és spirituálisan.


Cobra : Fizikailag, érzelmileg, mentálisan, spirituálisan, a teremtés minden szintjén.


Katherine : Nagyszerű! Szándékosan nem beszéltél sokat a Rózsa vonalról és a Párizsból Chartres-ba vezető Ley-vonalról? Ezek kapcsolatban állnak egymással? Van esetleg bármi, amit tudnunk kellene erről a Rózsa vonalról?


Cobra : Igen, valójában azokat a Ley-vonalakat évszázadokon át a katharok, a templomosok, és néhány szabadkőműves aktiválta, akik mind kapcsolódtak Mária Magdolna misztériumaihoz. És ők egy nagyobb terv részei voltak, hogy újra aktiválják a planetáris Ley-vonalakat.


Katherine : Igen. Oké, csodálatos! Köszönjük! Az igaz, hogy néhány templomos Mária Magdolna lányainak a leszármazottja?


Cobra : Igen. Néhányuk az. Azok, akik a Grál vérvonal tagjai, ők igen. És a Grál vérvonal tagjai közül néhányan templomosok, míg mások más misztériumcsoportokhoz tartoznak. Vannak néhányan a fehér nemesi családokban is, és vannak olyanok is, akik átlagos emberként élnek, és ezek közül egyikben sincsenek benne.


Katherine : Csodálatos, teljesen átlagos nevekkel?


Cobra : Átlagos nevekkel, nem vesznek részt egyik spirituális mozgalomban sem, semmi ilyesmiben, de megvan a belső megértésük, és tudnak róla.


Katherine : Rendben. És ők is aktívak. Van valamilyen gyakorlatuk (amit követnek), vagy már csupán a létezésük is elegendő?


Cobra : Néhányuknak meglehetősen fejlett gyakorlataik vannak. Néhányan az ébredési folyamatban különböző szintjein tartanak, de ez mind része egy nagyobb vállalásnak, a nagyobb ébredésnek, ami zajlik.


Katherine : Csodálatos! Milyen nagyszerű! Ami a templomosok hagyatékát illeti, elsősorban mi volt a céljuk?


Cobra : A templomosoknak különböző rétegei léteznek. Volt nyilvános csoportjuk, és volt egy titkos csoportjuk is. És a titkos belső csoport kapcsolatban volt az Istennő Misztériumokkal. A titkos csoportnak az volt a célja, hogy megőrizze az Istennő Misztériumokat, míg a külső csoport sokkal inkább egy új pénzügyi rendszer létrehozásában vett részt, és voltaképpen harcoltak a negatív... a fekete nemesekkel harcoltak a bolygó uralmáért. És vesztettek.


Lovaggá ütés, Edmund Blair Leighton festménye

Lovaggá ütés, Edmund Blair Leighton festménye


Katherine : Oké, igen. Oké, értem. Tudnál nekünk egy kicsit többet mondani a templomosok és a Rózsa Rendje kapcsolatáról?


Cobra : Igen. A templomosok belső köre kapcsolatban állt a Rózsa Rendjével. És (a két csoport) tulajdonképpen, egyes esetekben, egy bizonyos időszakban egy és ugyanaz volt, mert voltak titkos női templomos csoportok is, amelyek zártak voltak, nem nyilvánosak, nem voltak ismertek, és igazából a Rózsa Rendje részét képezték.


Katherine : Oké. Szeretnék erről még többet kérdezni, de talán majd, ha lesz még egy kis időnk a végén. Amikor a templomosok meghaltak vagy amikor eltűntek, amikor megtámadták őket, akkor mi történt a tudásukkal?


Cobra : A templomosoknak bevett kódrendszerei és protokolljaik voltak. Tehát, ha valamelyik templomos veszélybe került, akkor érvénybe lépett egy terv arra vonatkozóan, hogy a legfontosabb dokumentumokat és a legfontosabb műalkotásokat elvigyék más helyszínekre. Vagyis létrehoztak egy kommunikációs láncolatot. És ha bárki is veszélyben volt, az számított. A többiek észrevették, és óvintézkedéseket tettek. A templomos tudás nagy részét és a legtöbb műalkotást a veszélyes időkben így őrizték meg.


Katherine : Tehát mi történt azokkal, akik megmenekültek a kivégzéstől?


Cobra : Sokuk más országba utazott. Néhányuk Skóciába, néhányuk Portugáliába utazott. De voltak olyanok is, akik az óceánon túlra mentek, oda, amit ma az Egyesült Államoknak nevezünk. Különböző helyekre mentek, ahol évszázadokkal később beolvadtak más szervezetekbe, mint a Rózsakeresztesek vagy a Szabadkőművesek.


Katherine : Oké. Vannak olyan emberek vagy szervezetek, a Szabadkőművesek vagy Rózsakeresztesek szervezete, akik/amely jelenleg is rendelkezik a valódi és tiszta templomos hagyatékkal?


Cobra : Nagyon kevés van belőlük. Legtöbbjük korrupt volt az évszázadok során, és beszivárogtak közéjük. Főleg a jezsuiták szivárogtak be, a jezsuita Jézus Társasága 16. századi megalapítása óta. Azt mondanám, hogy a 17. század óta a jezsuiták nagyon aktív szerepet játszottak a Rózsakeresztes csoportokba való beépülésben. És a 18. századtól igencsak aktívan épültek be a Szabadkőműves csoportokba. Majdnem az összes ilyen szervezetet korrumpálták. Nem mindegyiket. Vannak bizonyos templomos szervezetek, amelyek eredete, utódlási vonala tiszta. Igazából létezik néhány templomos szervezet, amelyekről tudom, hogy Mária Magdolna óta töretlen utódlással bírnak, több mint 2.000 éve, de ők nem nyilvánosak. Nem hirdetik magukat.


Katherine : Értem, értem. Tehát az összes hely és a Páholyok, amelyek korruptak voltak, nem rendelkezik ezzel a tiszta eredettel, a műalkotásokkal vagy a tanításokkal.


Cobra : Lehet, hogy vannak műtárgyaik, lehet, hogy rendelkeznek néhány tanítással, elkoboztak könyveket, elkoboztak kéziratokat, elkoboztak tárgyakat. Tudok néhány esetről, amikor azok a régészek egyszerűen elloptak dolgokat, és a Páholyokban tartották őket, az ellenőrzésük alatt. Csak elzárták őket, elrakták a kulcsot, és senki sem láthatja őket. És mágikus, okkult rituálékat végeznek ezekkel a tárgyakkal. Szóval sajnos most ez a helyzet.


Katherine : Értem. Jó tudni, jó tudni. A pozitív templomosok és a katharok az inkarnációkon keresztül tényleg… van valamilyen különleges küldetésük, akkor is, ha nem mindegyikük nyerte vissza az emlékeit?


Cobra : Igen, én, tulajdonképpen néhány olyan ember, aki ebben az időszakban a Templomos Páholyokba és a Kathar Páholyokba inkarnálódott, ahogy azt már korábban mondtam, kifejezetten azért, hogy újra kapcsolódjanak az Istennő energiához, hogy újra aktiválják a küldetésüket, hogy visszahozzák az Istennőt és a misztériumokat. Ők most az újraébredésük és az emlékeik visszanyerésének különböző fázisaiban vannak. Sajnos, a legtöbbjük meglehetősen drámai módon traumatizálódott az elmúlt pár évszázad során, és a legtöbbjük nincs valami jó formában.


Katherine : Igen, igen, az biztos. Nos, a haláluk után képesek voltak eljutni a Fátyol mögé, vagy programozni az inkarnációjukat, mint az Ordo Bucintoro (titkos velencei társaság – a szerk.) tagjai?


Cobra : Azt mondanám, hogy néhány olyan fejlett templomos és kathar, aki nagyon magas szintű okkult képzésben részesült, képes volt áthatolni a Fátylon, átjutni az arkhón őrzőkön, a magasabb asztrális és mentális síkokra, ahol képesek voltak találkozni a mesterekkel, a Felemelkedett Mesterekkel és a Fénylényekkel. De a legtöbbjük csak eltévedt az asztrál síkon, és aztán újra reinkarnálódott.


Katherine : Oké, oké, oké. Szóval a harmadik rész a történelemnek ezen a pontján a Reneszánszról és a Sárkány családokról szól. Erre nagyon kíváncsiak vagyunk, kimondottan a fehér nemesekre. És azt mondtad, hogy a Sárkány társaság indította el a Reneszánszot a 16. században, és hogy az 1504-es év fontos volt, Versailles-ban, Trianonban is látható bizonyos ázsiai hatás az ottani dekoráción. Például egy ázsiai szekrény is van ott. Van egy szóbeszéd, miszerint Marie Antoinette papnő idejében volt ott egy kínai pavilon. Szóval a Sárkányok kapcsolatban álltak néhány fehér nemesi családdal a következő évszázadokban? És Európában érezhetünk velük és Dou Mu Istennővel egy újfajta kapcsolódást?


(Dou Mu istennő: http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/09/dou-mu-istenno.html)


Cobra : Oké. Nos, ez egy elég összetett téma. A Sárkány családok már a 15. században elindították a Reneszánszot. Volt néhány Kínából hajóval érkező felfedező. Bizonyos kínai küldöttek érkeztek Firenzébe, és főleg dokumentumokat, tudást, megértést hoztak. És tulajdonképpen ez volt a Reneszánsz impulzusa mögötti erő a 15-16. században Olaszországban. Utána, azt mondanám, hogy - különösen a 17. és a korai 18. században - a jezsuiták Kínába utaztak, és komoly hatást gyakoroltak a kínai udvarra. És nagyon sok elképzelést, ötletet hoztak Kínából Európába. De ez beindította a pozitív válaszreakciókat is, hiszen néhány kínai elképzelés elterjedt, különösen Párizsban, a 18. században - létezett egy erős mozgalom, nagy vonzereje volt a kínai kultúrának. Marie Antoinette pedig a kínai porcelánok szerelmese volt. De már őelőtte Madame Pompadour is nagyon kedvelte a kínai porcelánokat. És sok ázsiai szekrény állt a 18. században az európai udvarokban. És voltak olyan okkult Páholyok is, amelyek kapcsolatban álltak a Sárkány családokkal, mint például az Ázsiai Fivérek (Asiatic Brothers), akik Németországban tevékenykedtek a 18. század végén. Nekik volt némi kapcsolatuk a Sárkány családokkal. Nem Dou Mu Istennőnek volt akkoriban a legnagyobb hatása Európában, de - főleg a Kék Sárkányok - igen nagy befolyással bírtak. És Saint Germainnek is volt kapcsolata Kínával. Szoros kapcsolata volt Kínával abban az időben. És tökéletesen tisztában volt a taoista tanításokkal és a Kék Sárkány család tanításaival.


(Az ázsiai sárkány családok és Dou Mu istennő - a kékek és az Esemény: https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/11/a-kekek-es-az-esemeny.html)


Katherine : Hmm. Oké. Köszönjük szépen. Szóval a papnők, réjuk... csak, hogy tisztán lássunk: hatással volt rájuk a kínai kultúra, voltak porcelánjaik, de talán birtokukban voltak olyan misztériumok is, amelyeket ők maguk is alkalmaztak?


Marie Antoinette

Marie Antoinette


Cobra : Csak korlátozott mennyiségű misztérium volt jelen, különösen Saint Germain révén. Bizonyos embereknek, azoknak, akik erre készen álltak, beszélt egy kicsit ezekről a dolgokról. És ott volt, mint ahogy azt már korábban említettem, egy bizonyos páholy Németországban, amelyet Ázsiai Fivéreknek hívtak (Asiatic Brothers), nekik volt némi kapcsolatuk a Kék Sárkány tanításokkal. Szóval ezek a tanítások jelen voltak, de nem ismerték őket széles körben. A magas szintű tudással rendelkező beavatottaknak csupán egy nagyon limitált köre létezett.


Katherine : Oké, nagyszerű. Említetted a kapcsolatot a Tajvani Örvény és a Párizsi Örvény között is. Tudnál mondani, kérlek, erről egy kicsivel többet?


Cobra : Igen, tulajdonképpen ez egy erőteljes energetikai kapcsolat, amely a 18. században jött létre, mint ahogy már említettem, az európai udvarok és a tajvani Sárkány család között. A tajvani Sárkány család a 17. században a Ming-dinasztia óta nagyon aktív volt. Részlegesen el kellett rejtőzniük a 18. században, de még mindig nagyon aktívak voltak, és a 18. században néhány megbízottat küldtek Párizsba, néhányat pedig a német udvarba. Emellett egy bizonyos fokig Saint Germainnel is kapcsolatban álltak.


Katherine : Oké. Oké. Tisztán érthető. Köszönöm. Szóval az interjú második felében szeretnénk a Vízöntő korára és az Istennő misztériumok visszatérésére koncentrálni. Azt állítottad nemrégiben az egyik interjúban, hogy a Vízöntő kora túllép a katolikus programozás határain, és ha ez pozitív módon történik, az nagyon átalakító hatású lehet. Pontosan hogyan haladjuk meg ezt a vallási programozást?


Cobra : Oké. A katolikus egyház visszaélt Jézus eredeti tanításaival, és drámai módon kiforgatta azokat. És azok az emberek, akik képesek a valódi energetikai kapcsolódásra Jézussal vagy Mária Magdolnával, elkezdik majd felfedezni valódi tanításaikat. És EZ az, ahogy a vallási programozást felül lehet írni. Ez az egyik dolog. A másik dolog az, hogy azzal, hogy mentálisan és spirituálisan megértjük, hogy hogyan jött létre ez a programozás, lehetővé válik az emberek számára, hogy kihozzák magukat a programozásból. Ezért fontos ez az én nézetem szerint, mert így elkezded megérteni a mintákat, azt, hogy hogyan jött létre a programozás, és hogyan lehet azt megsemmisíteni.


Katherine : Hmmm. Szóval pontosítsunk: hogyan kapcsolódhatunk újra Jézus és Mária Magdolna igaz tanításaihoz?


Cobra : Ennek a leghatékonyabb módja meditáción és Jézus tanításain keresztül történhet. Ha előítéletek nélkül, nyitott szívvel olvasod az evangéliumokat, felfedezed benne az igazság magvait. Mert bár az evangéliumokat a történelem során megmásították és manipulálták, maradt benne néhány az igazság magvaiból. És ha képes vagy megtalálni őket, akkor képes leszel kapcsolódni az Jézus igazi energiájával.


Katherine : Van egy személyes tapasztalatom a Bhagavad Gítával, Jézus tanításait egy másik perspektívából megérteni. Ez is segíthet?


Cobra : Igen, persze. Bármi segíthet neked, ami összeköt az igazsággal. Benne lehet bármelyik szentírásban bármelyik idővonalról, bármelyik országból, bármelyik kultúrából. Segíthet.


Katherine : Oké. Szóval használjuk a józan ítélőképességünket az írások során. (Igen.) Oké, kiváló. Ezzel a témával kapcsolatban mesélnél egy kicsit többet az Álomvilág Műveletről (Operation Dreamland)?


Cobra : Álomvilág Művelet (Operation Dreamland) - az Álomvilág Művelet egy része a fehér nemesség újra aktiválása az évszázados alvó állapotból, és egy bizonyos időpontban a fehér nemesség kulcsembereinek kulcsszerepe lesz az Új Reneszánsz létrehozásában.


(Álomvilág Művelet: https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/05/alomvilag-muvelet.html)


Katherine : Oké, nagyszerű! Beszélnél nekünk részletesebben a Rózsa Rendjének az Esemény során betöltött pontos szerepéről, és arról, hogy milyen támogatást kapnak majd?


Cobra : Az Esemény idején a Rózsa Rendjének nagyon fontos szerepe lesz az Istennő energiák lehorgonyzásában. És ez stabilizálni fogja a planetáris helyzetet, ami akkor - azt mondanám, hogy - rendkívül kaotikus lesz. Rengeteg ember lesz félelemben, zavarodottságban, és nem fogják tudni, hogy mi történik. A hitrendszerük darabokra fog esni. A Rózsa Rendje enyhítő és megnyugtató Istennő energiákat fog horgonyozni, és ezeket közvetíti majd az emberiség felé. A Fényerők az Eseményt követően nagyon hamar felveszik majd a kapcsolatot bizonyos tagokkal, és további útmutatásokat, gyógyítást és támogatást nyújtanak számukra.


ade10990a0d761e013a31f609df6333a

Katherine : Oké, köszönöm. Hogyan lesznek újra aktiválva a templomok és a Rózsa papnői? Az Új Aranykor eme aspektusára is létezik egy konkrét terv?


Cobra : Nagyon konkrét terv van erre, és azok a templomok újra lesznek aktiválva, főleg az Esemény után, amikor a pénzügyi alapok feloldásra kerülnek. Bizonyos helyek, amelyek az örvénypontokon vannak, lesznek kiválasztva a templomok építési helyszíneként. A Rózsa papnői közvetlenül a Fényerőktől kapnak majd tanításokat és képzést, és annak megértését, hogy hogyan tudnak még több Istennő energiát lehorgonyozni. És mindezek az Esemény utáni kezdeti fázisban nagyon aktívak lesznek.


Katherine : Oké, jó. Látható-e a Notre Dame-i aktiválás globális hatása, amelyet néhány papnő hajtott végre annak érdekében, hogy a nőkbe visszatérjen a szexuális energia?


Cobra : Azt mondanám, hogy volt egy nagyon erős kezdeti impulzus, ami a 2018-as év késői szakaszától a 2019-es év első feléig érezhető volt. De aztán a sötét erők ellentámadást hajtottak végre, és ismét nagyon erősen elnyomták a kundalínit. És mindazok a megoldatlan problémák, amelyek a nőknél felmerültek, melyeket nem dolgoztak fel és gyógyítottak meg, azok is átvették az irányítást. Tehát ez a projekt egyáltalán nem volt sikeres.


Katherine : Oké, jó tudni. Most beszéljünk egy kicsit az asztrológiáról. 2021-ben, mióta az Uránusz belépett a játékba egy együttállással, amely háromszor következett be, először a Szaturnuszt kvadrátolta a Vízöntőben, majd a Bikában, és az Uránusz a Bikában volt. Az első február 17-én volt, és akkor nagyon intenzív energiákat éreztünk, a Rend minden tagja. Néhány asztrológus ezt úgy magyarázza, mint az új világok felépítésének és a régi lezárásának az évét. Ez az együttállás fontos ezzel a kijelentéssel kapcsolatosan?


Cobra : Valójában ez nem egy együttállás, hanem egy kvadrát, amely háromszor történik meg: februárban a Szaturnusz kvadrátban áll a Vízöntővel, majd júniusban megint. Aztán az év végén ismét. Mindegyik ilyen kvadrát egy lehetőség, hogy az embereket hatalommal ruházza fel, hogy ellenálljanak a zsarnokságnak és ellenálljanak a nyomásnak. Ez egy impulzus arra, hogy kimondd az igazságodat, hogy kiállj az igazadért (belső igazságodért – a szerk.), hogy felállítsd a határaidat, hogy meghúzd a határaidat. És szükség van arra, hogy kollektíven kijelentsük azt, hogy elegünk van. Azt, hogy nem értünk egyet, ehhez nem járulunk hozzá. Ez a szabad akarat kinyilvánítása, aminek meg kell történnie. Ez egy elég konfliktusos és kihívásokkal teli energia, de ha megfelelően viszik végbe, a kimenetele a nagyobb szabadság lehet.


Katherine : Oké. Oké. Akkor ezt támogatjuk. Tökéletes. A legutóbbi teliholdkor, ami a Szűzben volt, gyönyörű női energiákat is éreztünk. Aznap kiraktál egy felhívást, hogy támogassuk az ezüst kezdeményezést. Tudnál erről több információt adni? Ez a folyamatban lévő „Ezüst Beindító művelet” (Silver Trigger operation) második felvonása?


Cobra : Mint ahogy talán tudod, az ezüst a Hold féme, és a Hold energiáját hordozza. És az ezüst az a fém, amely istennői energiát hoz. És ez az egyik okkult oka annak, hogy miért olyan fontos, hogy a felszíni lakosságnak annyi ezüst legyen a kezében, amennyi csak lehetséges, mert ezzel viszünk egyensúlyt a pénzügyi rendszerbe. És igen, ez az Ezüst Beindító művelet második felvonása. Az első fázis akkor volt, amikor 2019-ben, az év végén megjelentettem róla egy bejegyzést a blogon. És most van a második fázis, amely már jóval ismertebb, és úgy hívják, hogy "Az ezüstprés" (silver short squeeze.) Ez egy most is zajló projekt, és a jövőben remélhetőleg tovább bővül.


Katherine : Igen, igen, igen. A legutóbbi cikkedben felhívtad a figyelmet az implantátumok eltávolítására. Látsz arra bármi esélyt, hogy néhányan képesek legyenek teljesen eltávolítani őket még az Esemény előtt? És ha igen, hogyan lehetnek 100%-ig biztosak abban, hogy sikerrel jártak?


Cobra : Az implantátumok eltávolítása nem olyan könnyű. Úgy értem, lehetséges, lehet néhány ritka példa arra, hogy valakinek sikerül teljesen eltávolítania az implantátumokat még az Esemény előtt. Ám gyakorlatilag, azt mondanám, hogy a teljes implantátum eltávolítás majd az Esemény idején és azután fog megtörténni. És azok, akik 100%-osan eltávolítják az implantátumokat, tudni fogják, hogy sikerrel jártak, mert nem lesz bennük több negativitás. Tökéletesen érzik majd magukat. Ez tulajdonképpen a halhatatlanság állapota és a Felemelkedés, ami egy meglehetősen fejlett állapot, ami most még általában nem történik meg ezen a bolygón.


Katherine : Oké. Szóval amennyiben ez megtörténik, az határozottan érezhető lesz.


Cobra : Igen, természetesen.


Katherine : Oké. Mi lenne egy sürgős cél az Eseményre vonatkozóan?


Cobra : Oké. Újrafogalmaznád ezt a kérdést?


Katherine : Nos, pontosan. Én is csodálkoztam ezen a kérdésen, de a nővéreink azt szeretnék tudni, hogy van-e egy egységes, közös cél, amit megoszthatnánk egymás között a Rendekben, és segíthetne nekünk beindítani az energiákat? Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a közös cél érdekében? Hogyan segítsük összegyűjteni a nők erősségeit ezekben a Rendekben?


Cobra : Igen, azt mondanám, a legsürgetőbb feladat lenne a Rendek/Nővériségek valódi megteremtése. A Rend/Nővériség egymás támogatását jelenti, nem azt, hogy harcolunk egymás ellen. Mert túl sok a harc a Fénymunkások között, és a Rendekben a nővérek között is. Erre már többször is rámutattam. Az egyik cél az lenne, hogy harmóniát és békét teremtsenek egymás között. És ez az első számú. (Oké.) A második cél az lenne, hogy annyi Istennő energiát horgonyozzanak le, amennyit csak lehetséges, mert minél több Istennő energiát horgonyoznak le a bolygóra, annál könnyebb lesz az átmenet mindannyiunk számára.


AdobeStock

Katherine : Oké. Teljesen érthető. A "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" (Contact Dish) projekt még folyamatban lévő projekt?


Cobra : Igen, természetesen, az még egy folyamatban lévő projekt. Még mindig vannak emberek, akik csatlakoznak hozzá, és amint biztonságossá válik, újra aktiválva lesz. Amint a planetáris helyzet biztonságos lesz, a Plejádiak elkezdik felvenni a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik a projekt részét képezik.


(Első Galaktikus Kapcsolatfelvétel - Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekt: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/kapcsolatfelvetel.html)


Katherine : Oké, csodás. A Rózsa Rendje hogyan... hogyan képes segíteni a tagokat, természetesen a férfiakat és a nőket, hogy meggyógyítsák a sebeiket, az ellentétes (férfi és női) pólusaikat, és hogyan gyógyíthatják magukat általánosságban? Hogyan tudnak ténylegesen segíteni ebben a bonyolult helyzetben a Földön még a Fény győzelme előtt?


Cobra : Oké. A két polaritás meggyógyítása sokkal bonyolultabb, mint amire valaha is számítottam, ugyanis az emberek többnyire nem akarnak szembenézni a belső félelmeikkel és traumáikkal. Így hát nem reális azt várni, hogy ez jelentősen javuljon az Esemény előtt… talán csak kivételes esetekben. Lehet, hogy lesznek olyan egyének, akik képesek lesznek erre, de tömegesen az ilyesmi a Fény energiájának sokkal nagyobb támogatását, a Fényerők sokkal nagyobb jelenlétét és sokkal jobb körülményeket igényel ahhoz, hogy megfelelő legyen a gyógyulás. Ennek megértése és az ezzel kapcsolatos útmutatás jelen van, ezeket néhány bejegyzésemben és a workshopjaimon átadtam, de az emberek többnyire még nem állnak erre készen. Az Eseménykor és az Esemény után lesznek rá készen, és a Plejádiak sok segítséget fognak nyújtani mindazok számára, akik hajlandóak ennek meggyógyítására.


Katherine : Oké, csodálatos. Tehát ez fontos, lényeges, hogy a Rózsa Rendje tagjai dolgozzanak a szexuális energiájukon? Vagy úgy gondolod, hogy ez összefüggésben van a konfliktusokkal, amiket néha a csoportjainkban tapasztalunk?


Cobra : Voltaképpen ezek a szexuális energiával kapcsolatos problémák. Ez az egyik fő oka a konfliktusoknak, amik zajlanak. Ez a megbúvó ok a sok konfliktus mögött, amik történnek. És ezek meggyógyítása nagyon jótékony hatású lesz. Meggyógyítani ezeket, amennyire csak lehetséges. Szintén jótékony lesz, ha olyan sokat dolgoznak a szexuális energiáikon, amennyire csak lehetséges.


Katherine : Oké. Mit tehetnek a férfiak, ha néhány átlagos nőnél is jobban szeretnék az Istennő energiát horgonyozni?


Cobra : Az alapelv ugyanaz. Lehorgonyozhatod az Istennő energiákat, függetlenül attól, hogy férfi vagy női testben vagy. A technikák, az alapelvek, a protokollok ugyanazok.


Katherine : Oké, nagyszerű. Ami a Hieros Gamost - Szentséges Egyesülést - illeti, fizikai (testi) egyesülés nélkül is gyakorolható? Vagy távban?


Cobra : Igen, gyakorolható, hiszen a Hieros Gamos magába foglalja a fizika síkot, az éteri síkot, az asztrál síkot, a mentális síkot, és nagymértékben végezhető távolból is, a fizikai test jelenléte nélkül, a fizikai egyesülés nélkül. Ám a teljes Hieros Gamos csak akkor történik meg, amikor a fizikai test is jelen van. Tehát egy bizonyos fokig fizikai egyesülés nélkül is végezhető.


Katherine : Oké. Vannak jelenleg olyan párok a bolygó felszínén, akik képesek a Hieros Gamost teljességgel vagy tökéletesen gyakorolni? Mondjuk.


Twin Spiral

Cobra : Van néhány pár, nem sok, de vannak párok, akik elég haladó szinten gyakorolják.


Katherine : Ők milyen hatást gyakorolnak a bolygó helyzetére?


Cobra : A kundalíni energiájuk erőteljes Fény beáramlást hoz létre, és ténylegesen segítik ezzel a planetáris helyzetet, főleg a bolygó energiarácsát segítik drámaian.


Katherine : Nagyszerű. És mi a helyet az Ellenállás tagjaival? Ők is gyakorolják a Hieros Gamost?


Cobra : Igen. Igen, ők is.


Katherine : Az ötödik dimenziót követően, amikor egyesülünk az ikerlángunkkal, lesz bármi jelentősége a Hieros Gamosnak?


Cobra : A Hieros Gamosnak a Felemelkedés ELŐTT van jelentősége. Miután találkozunk az ikerlelkünkkel, a Hieros Gamos segíthet mindkét ikerlélek mindkét felének felgyorsítani a felemelkedési folyamatát. És miután felemelkedtek, a Hieros Gamos többé már nem fizikailag történik. Nagyon magas szinten, 5. vagy 6. - vagy úgy mondanám, hogy a magasabb - dimenziósíkokon történik, és teljesen más.


Katherine : Oké. Értem. És ha már erről van szó, létezik még polaritás a 6. dimenzió felett? Még ott is férfiként és nőként létezünk?


Cobra : A polaritás az egész teremtés során jelen van, az összes dimenzióban, de a 6. és az annál magasabb dimenziókban sokkal kifinomultabb, sokkal spirituálisabb módon nyilvánul meg.


Katherine : Oké. Egy nem sokkal ezelőtti posztban, az 'amitie' (jelentése: barát) kódnévre utalsz. Mondhatsz erről és az Istennő áhítatról valamivel többet?


Cobra : Nyilvánosan semmit sem mondhatok az 'amitie'-ről. A felszíni lakosság most még messze nincs erre felkészülve, ahogy a 18. században sem állt még készen. Még most sem áll rá készen.


Katherine : Rendben. Tudjuk, hogy mikor lesz rá felkészülve?


Cobra : Általában azok az emberek, akik kapcsolódnak az Istennő energiával, készen állnak majd az Esemény után, miután megkapnak bizonyos instrukciókat a Plejádiaktól és más Fénylényektől.


Katherine : Oké. Nagyszerű. Mennyire teljes az Istenanya és az Istennő energia lehorgonyzása a bolygón néhány évvel ezelőtthöz képest? És milyen messzire kell még eljutnunk?


Cobra : Kevesebb energia van lehorgonyozva, mint néhány évvel ezelőtt, mert az Istennő rács egy része - 2019 második felétől 2020-ba átívelően, - összeomlott. És sokkal többet kell még tenni. Nem jutottunk még messzire, sokkal, sokkal, sokkal több Istennő energia jelenlétére van szükség a bolygón. És az egyik oka annak, amiért most minden ilyen bonyolult, az az, hogy túl kevés Istennő energia van lehorgonyozva a fizikai síkon. És ez a Rózsa Rendje csoportok célja bolygószerte, és az egyének célja is, hogy a maguk módján annyi Istennő energiát horgonyozzanak le, amennyit csak lehetséges. Ez nagyon fontos.


Katherine : "A maguk módján." Szóval minden módon, amiről úgy látják, hogy odaillő: imán, meditáción, gyakorlatokon keresztül? Mindennel, amiről tudomásuk van?


Cobra : Bármi, amit a maguk módján megtehetnek, annak jótékony hatása lesz.


Katherine : Oké, nagyszerű. Hogyan kapcsolódjunk a lélekcsaládunkkal?


Cobra : A lélekcsaládodhoz meditáción, belső tudáson keresztül kapcsolódhatsz, és találkozhatsz is bizonyos emberekkel, akik ismerősek számodra, de nem ebből az életből. Érzed, hogy már korábbról ismered őket. Érzel velük egyfajta összehangolódást, egyfajta harmóniát a lélekesszenciájukkal, és innen tudhatod, hogy ők a lélekcsaládod tagjai.


Katherine : Oké, nagyszerű. Nagyon szépen köszönöm. Zárszóként, tudnál néhány pozitív üzenetet mondani az emberek számára, kérlek?


Cobra : Igen. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbbünk számára milyen volt az élet az elmúlt kb. egy évben, de nagyon közel vagyunk az áttöréshez. A nagyon közelen nem azt értem, hogy ma vagy holnap, vagy a jövő héten, de az összes életünk nézőpontjából tekintve közeledünk a célvonalhoz. Az oka annak, amiért jelenleg a dolgok olyanok, amilyenek, amiért olyan sok őrület van jelen, az az, hogy közel vagyunk az áttöréshez, és a sötét erők tudják, hogy közel vagyunk az áttöréshez, és pánikban vannak. És ők sokkal jobban tudják, mint mi, hogy milyen közel vagyunk. Sokkal jobban tudják nálunk, hogy milyen közel állnak ahhoz, hogy mindent elveszítsenek. Ezért viselkednek őrültek módjára. Tehát ha tudjuk, hogyan olvassuk a hétköznapi jeleket másképpen, más megvilágításban, akkor láthatjuk a késégbeesésüket, a hibáikat, és ezen átlátva biztosak lehetünk benne, hogy globális tekintetben már nagyon közel vagyunk. Az összes életünk perspektívájából nézve, nagyon közel vagyunk a végéhez. És ha ez véget ér, örülünk majd, hogy kitartottunk. Örülni fogunk, hogy megvívtuk az utolsó csatánkat. Örülni fogunk, hogy megtettük, amit megtettünk, a sok meditációval, az összes aktiválással, az összes projekttel. Nagyon-nagyon elégedettek leszünk, hogy meghoztuk ezeket a döntéseket, hogy egyike voltunk azon keveseknek, akik ezt választották. Nagyon-nagyon nagy belső jutalomérzés lesz az, hogy egyike voltál azoknak, akik azért jöttek, hogy hozzájáruljanak a végső győzelemhez.


(A Kompressziós Áttörés fázisai – a Mennybuborékok: https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/01/mennybuborekok.html)


Katherine : Igen. Nagyon köszönjük ezt a biztatást. Nagyon szépen köszönjük!


Cobra : A Fény Győzelme!


--- Az átirat vége ---


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások