Telos

Spirituális hírek, fordítások

Sürgős üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. május 23., vasárnap

Sürgős üzenet a felszíni lakosság számára


A Fényerők a Chimera földalatti bázisok tisztításában a legfontosabb offenzíva közepén tartanak.

1996 óta a Chimera sok plejádit és az Ellenállási Mozgalom sok tagját ejtette foglyul, vitte a föl alá, és utolsó védvonalukként most a Chimera ezeket a túszokat használja fel sötét áldozati rituáléi során, majd a lélekesszenciáikat elfogják, és arra kényszerítik, hogy egy újabb klónozott testbe inkarnálódjanak, amelyet túszként tartanak fogva egy Chimera bázison, megismételve a folyamatot. Ez mérhetetlen mennyiségű szenvedést teremt, és az így keletkezett traumatikus energiát („loosh”-t) aztán begyűjtik és skaláris technológiával a felszíni lakosságra vetítik ki.

Ez egy nagyon nehéz időszak az Ellenállás erői és a plejádi flotta számára, és szükségük van a felszíni lakosság segítségére.


Liberating

A képen: Meditáció az összes túsz kiszabadítására a földalatti bázisokról


Azt kérik, hogy a lehető legtöbb fénymunkás meditáljon, olyan gyakran, és amikor csak vezettetést éreznek, hogy ez a helyzet a lehető leggyorsabban és fájdalommentesebben megoldódjon.


Instrukciók:

  1. Használd a saját technikád, amely ellazult tudatállapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy segítséget nyújtasz minden túsz felszabadításában a földalatti bázisokból.

  3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

  4. Képzelj el egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjába.

  5. Képzeld el, ahogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik a földalatti bázisokon vannak túszul ejtve. Képzeld el, hogy a Fényerők kiszabadítanak minden túszt minden még meglévő földalatti bázisról, és eltávolítanak minden sötét entitást mindezekről a helyekről. Képzeld el, hogy ez a folyamat a teljes méhsejt (hatszög mintázatú – a ford.) szerkezetű földalatti területen gyorsan és gördülékenyen zajlik le. Vizualizáld, hogy a teljes méhsejt szerkezetű földalatti terület végre felszabadul a sötétségtől és a rabszolgaságtól, szabaddá válik minden gonosz lénytől.

  6. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet (az isteni nőt), hogy irányítsa gyógyító energiáit az összes megmentett túszra, hogy a traumáik teljesen meggyógyuljanak. Hagyd, hogy ezek az energiák tovább áramoljanak, és kiterjedjenek a bolygó felszínére, hogy minden más helyzetet meggyógyíthassanak világszerte. Hagyd, hogy ezek az energiák néhány percig keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át ezekbe a helyzetekbe.


A vezetett meditáció hanganyaga itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=zWVUJ8wU0Mc


Magyarul itt:

https://www.youtube.com/watch?v=OLyqAR6wdO0

Az Istennő felszabadítást akar és legyen felszabadítás!


Fordította: MCCS


https://cobrarozsa.blogspot.com/2021/05/surgos-uzenet-felszini-lakossag-szamara.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások