Telos

Spirituális hírek, fordítások

SÖTÉT FLOTTA BESZÁMOLÓ

Tuesday, October 31, 2021, 00:00

ICC_Meeting_Room

Együtt dolgozunk a Titkos Űrprogram Szövetségi Tanácsának tagjaival, hogy rávegyük őket, hogy osszák meg a Sötét Flottára és annak minden résztvevőjére vonatkozó adatbázisukat. Ez lenne az utolsó Titkos Űrprogram Szövetség frissítés, hogy finoman fogalmazzak. Ezeket az adatbázisokat Sigmund szerezte meg nekik, és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum arra használta ezeket az adatokat, hogy zárlat alá vonja a Naprendszert. Nekem azt mondták, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség több mint egy éve próbálja az interneten nyilvánosságra hozni ezt az információt, és minden egyes próbálkozás kudarcba fulladt, mivel ez egy mesterséges intelligencia hálózat (melynek neve "A Szörnyeteg – The Beast"), ami egy fejlett kvantumszámítógépes hálózat, amelyet az egyik 3 betűs ügynökség kezdett el építeni az 1980-as években, és azóta folyamatosan fejlesztik.

Olvass tovább …

Hírszerzési összefoglaló - Incidens a LOC-nál: titkos sürgősségi ICC-értekezletet szakított félbe egy zulu vezető és az Új Őrzők

  1. október 19., kedd, 17:28

ICC_Meeting_Room

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum vezetősége titkos rendkívüli értekezletet tartott a Hold Műveleti Parancsnokság - LOC - (Alfa) mélyén lévő egyik biztosított konferenciatermükben, hogy megvitassák a Szuperföderációról kapott információkat, amelyek szerint az Új Őrzők figyelmeztetésben részesítették a Szuperföderációt.

Röviddel az ICC (Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram) ülésének kezdete után egy idős zulu vezető jelent meg a terem közepén. Az ICC különleges gárdája azonnal reagált speciális lőfegyverekkel, amelyeket biztonsági használatra engedélyeztek az űrhajók és bázisok belsejében.

Olvass tovább …

A Szélhámos ET Föderációk hamis ígéretei, az Új Őrzők és a Kozmikus Törvények érvényesítése

  1. október 15., péntek, 18:40


Corey 20211015

Hamarosan közzéteszem a következő jelentésemet a Szuper Föderáció főhadiszállásán tett látogatásunkról a Jupiter és a Szaturnusz pályáján kívül. Az Új Őrzők megjelentek, és értesítették a Szuperföderációt, hogy tárgyalásokat kell tartaniuk néhány tagjuk ellen, akik megkerülték a Kozmikus Törvényt, és beavatkoztak több civilizáció életébe a helyi csillagszomszédságunkban.

Olvass tovább …

Micca bolygójának felszabadítása és a megváltás csapdája, amelybe majdnem beleestek

  1. október 06., szerda 13:21

Corey 20211006

Rengeteg történet szól arról, hogy földönkívüli csoportok érkeznek a Naprendszerünkbe, hogy eltávolítsák az Orion Csoportot és felszabadítsák a civilizációnkat. Ezeknek a történeteknek egyszer meglesz az eredményük. Vajon mi fog történni decemberben, amikor a Naprendszer még mindig nem szabadult fel, és semmi sem változott? Ledöbbenek azon, ahogy azt már többször elmondtam, hogy nem számít, mennyire készítettem fel a tömegtudatot arra a tényre, hogy ez a mi szennyesünk, amit nekünk kell eltakarítanunk, és hogy becsaptak bennünket, hogy elhiggyük a történeteket, miszerint angyali fajok fognak minket megváltani, amelyek helyettünk végzik el a munkát.

Micca és a népe ugyanezen ment keresztül. Voltak vezetőik és prófétáik, akik meggyőzték őket, hogy elhiggyék, hogy a gonosz szellemeket, démonokat és földönkívülieket, akik a civilizációjuk fejlődését manipulálták, egy angyali földönkívüliekből álló szövetség fogja kiiktatni, amely majd elhozza nekik a vágyott szabadságot.

Micca és a népe hátradőlt és várt, és várt, és azután még egy kicsit várt. Ezt a civilizációt a vallásokon keresztül évezredeken át arra kondicionálták, hogy elhiggyék, hogy egy nap majd eljön egy megmentő, aki majd felszabadítja a bolygójukat. Micca és népe további majd 200 évet vesztegetett el arra várva, hogy ez a megváltó eljöjjön, és abban az időben a technológiájuk gyorsabban fejlődött, mint a spiritualitásuk, és végül a bolygó "hatalmasságai" életeket megváltoztató technológiákat jelentettek be, amelyekről kiderült, hogy a mesterséges intelligencia trójai falovai.

Olvass tovább …

Tartsd a Fényt! 2. rész

Cobra Logo
  1. október 2., szombat


Sok minden történik a színfalak mögött, de biztonsági okokból nem sok mondató el, mégis annyit fogok ezekből feltárni, amennyit csak lehetséges.

A szeptember nagyon intenzív hónap volt. A Fényerők sikeresen hárítottak el három veszélyes bolygószintű helyzetet, amelyeknek igen súlyos következményei lehettek volna. Egy utalás erre:

https://www.sott.net/article/147042-Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet


A szeptember 18-i fordulópont a vártnál jobban sikerült, és megkezdődött a fizikai szubkvantum anomália tisztítása. A sötét erők szeptember 18-a óta kezdik elveszíteni a fizikai sík feletti hatalmukat, és minden negatív forgatókönyv, amit elindítanak, általában visszaüt, mivel egyre több ember ébred fel, ami ahhoz vezet, hogy a sötét erők még több hatalmat veszítenek:


Inflection point

Képfelirat:

Ha idáig eljutottál, és azon gondolkodsz, hogy feladod, ne feledd...

Azért szorongatnak, mert tudják, hogy gyenge vagy. Tudják, hogy ha szorongatnak, akkor beadod a derekad.

Amikor nem adod át magad, kiborulnak és még jobban szorongatnak.

Minél tovább kitartasz, annál őrültebbé válnak.

Minél őrültebbé válnak, annál őrültebbnek tűnnek.

Minél őrültebbnek tűnnek, annál több embernek tűnnek fel.

Minél több embernek tűnnek fel, annál többen ébrednek fel.

Minél többen ébrednek fel, annál jobban félnek.

Minél jobban félnek, annál őrültebbé válnak...

Minél őrültebbé válnak, annál több ember ébred fel...

És így tovább, amíg lényegében el nem pusztítják magukat.


Olvass tovább …

Felderítési összefoglaló a reptiliánokról - Hold, Mars és Antarktisz

  1. szeptember 15, szerda

Corey 1

Amikor a maják és az Anshar körbevittek a Naprendszerben, meglátogattuk a Holdat, a Ceres-t, a Marsot, a Jupiter és a Mars körüli Szuper Föderációs bázisokat, és az Antarktiszon fejeztük be. Ebben az összefoglalóban megosztom, amit a hüllőkről megtudtunk, és kissé sűrítem azokat az információkat arról, amiket a Holdon, a Marson és az Antarktiszon lévő bázisaikról/városaikról megfigyeltünk. A reptiliánok tevékenysége mindhárom helyen nagyon hasonló volt. Ezen a bizonyos küldetésen részt vett az egyik "kozmikus unokatestvérünk", Micca nagykövet, aki a helyi csillagszomszédságunk legközelebbi lakott csillagrendszeréből érkezett, hogy szemtanúja legyen a küldetésnek, és megossza velünk a népének a saját naprendszerük felszabadításáért folytatott küzdelmét. Ebben a beszámolóban nem fogok erre kitérni, de beszámolok arról, hogy mit tudtunk meg Micca népének helyzetéről. Micca nagyon elérzékenyült a küldetést szemlélve, mert nem is olyan rég volt, amikor az ő népe is hasonló helyzetben volt.

Olvass tovább …

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

  1. szeptember 14., kedd

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

Nem tudjuk, hogyan szállították el Bill Gates-t egy galaktikus eljárásra, és csak töredékeink vannak a kihallgatásról. De mivel egyetlen földi bíróság sem tett igazságot, ezek a távoli hatalmak közbeléptek.

Egy bíró szokatlan nyitóbeszédet olvasott fel, amelyet nyilvánvalóan minden tárgyalás előtt bemutatnak:

„Fejlett civilizációnkban beteljesítettük az ősi próféciát: AZ ELVESZETT MEGTALÁLTATIK. Nincs különbség közöttünk, akik itt élünk testben, és azok között, akik a legközelebb állnak hozzánk, akik elhagyták ezt az életet. Megtapasztaljuk velük az örömet ennél sokkal magasabb dimenziókban. Miért fáradozunk azon, hogy ezeket a tárgyalásokat végrehajtsuk? Mert mi is az igazságért harcolunk. Nem fogunk hátat fordítani ennek az ideálnak.”

Olvass tovább …

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)

2021 augusztus 29., vasárnap

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)


Ying-Yang New Earth

Ennek a bejegyzésnek az elején röviden szeretnék kitérni az elmúlt két hónap kaotikus időjárási helyzetére, különösen az árvizekre. Ennek 3 oka van: először is, köze van a bolygó átalakulási folyamatához, aztán természetesen a fizikai geomérnökséghez (éghajlatmérnökséghez), de a fő ok a múltban rejlik, és ez alatt Atlantiszt értem.

A Sötétek egy energetikai visszacsatolási hurkot hoztak létre az ősi atlantiszi végítélet idővonalával, hogy az akkori árvízkatasztrófákat a jelenben manifesztálják.

Olvass tovább …

Tartsd a Fényt!

Cobra Logo
  1. augusztus 24., kedd

Tartsd a Fényt!


A Fényerők megkezdték az éteri és asztrális sötét erő mátrix legbelső rétegének tisztítását, amelyben még mindig több tízmilliárd reptilián entitás van jelen. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó felszínéért folyó harc a nem fizikai síkokon most éri el a tetőpontját. Az elmúlt hetek sötét támadásai miatt a bolygó felszínén lévő Fényrács mintegy 40%-a összeomlott. Szerencsére a rács az elmúlt néhány napban lassan kezd helyreállni.

A nem fizikai sötét erők a skaláris technológiájukat és az entitás általi megszállást használják arra, hogy a felszíni lakosságot a félelem és a szándékosan kiváltott tömegpszichózis állapotában tartsák:

https://academyofideas.com/2021/02/mass-psychosis-greatest-threat-to-humanity/

https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/


Ez a félelem olyan, mint egy felhő a bolygó felszíne körül, és még a legtöbb Fénymunkás is megadta magát neki.

A Fényerők azt mondták, hogy most az a legeslegfontosabb, hogy befelé forduljunk, kapcsolódjunk a Fénnyel, és tartsuk a Fényt, bármi is történjen kint a külvilágban a következő néhány héten és néhány hónapban. Ha elég ember tartja a Fényt, az a lehető legpozitívabb kimenetelt fogja biztosítani a jelenlegi kihívásokkal teli helyzetben.


Choose

képfelirat: AZT VÁLASZTOM, HOGY NEM VESZEK RÉSZT A KOLLEKTÍV FÉLELEMBEN, HELYETTE INKÁBB BÉKÉT, SZERETETET ÉS GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT KÜLDÖK MINDENKINEK


Olvass tovább …