Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. március 10., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


Mivel a sötét erők Nagy Újraindításra (Great Reset) vonatkozó terve nem úgy halad, ahogy kívánták, visszatértek ősrégi stratégiájukhoz: háborút terveznek.


A fekete nemesi családok és a jezsuiták hisznek a közel-keleti háború Armageddon világvége próféciáiban, mely Izrael és Irán, valamint Oroszország, Kína és a NATO közötti harmadik világháborúba torkollik. Ezt próbálják most megteremteni:

Olvass tovább …

Bolygószintű Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. február 17., szerda

Bolygószintű helyzetjelentés


A chiméra csoport eltávolítása folytatódik. Az Ellenállásnak sikerült megtisztítania a chiméra földalatti bázisainak zömét, ahol jelentős villámháborús áttörést értek el február 10-én, és most a bolygó földalatti területein átvették az irányítást.

A Fényerőknek gyakorlatilag sikerült elpusztítania a chiméra összes negatív kvantum szuperpozíciós egzotikus fegyverét és technológiáját, és megszüntették az ún. Schwab kvantum mátrix éterikus skaláris technológiát, a Pénzügyi Újraindítás mögötti fő energiamezőt.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a Felszíni Lakossághoz

Cobra Logo
  1. január 28., csütörtök

Rövid üzenet a Felszíni Lakossághoz


Különböző okok miatt semmilyen hírszerzési információ nem adható most ki.

Mind a fősodratú, mind az alternatív média majdnem teljes mértékben dezinformációval telített, és vakon követni a külső forrásokat, csak csalódottsághoz vezethet.

Az Alfa idővonal 2018. januári összeomlása óta a planetáris felszabadítás részletei nem adhatóak ki, és nem is lesznek publikálva sehol sem az interneten. Csak ismételni tudom, hogy a bolygószintű felszabadítás NEM függ attól, hogy ki az Egyesült Államok elnöke.

A legmagasabb cél az emberek számára, hogy csökkentsék a polarizációt, határolódjanak el a napi politikától, és kezdjenek el kapcsolódni a Fényhez.

Olvass tovább …

2021

  1. január 19., kedd

2021


Universe

A 2021-es év még csak most kezdődött, és a várakozásoknak megfelelően a kaotikus körülmények egyre szaporodnak.

A lezárásokat egymás után hosszabbítják meg, szigorítják, és az emberek mozgástere is egyre korlátozottabbá válik. Az oltások sem változtatnak ezen:

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakossághoz

Cobra Logo
  1. január 14., csütörtök

Rövid üzenet a felszíni lakossághoz


Január 20. és 22. között lesz egy fontos idővonal-csomópont, amely jelentős mértékben befolyásolja a bolygó felszínén zajló jövőbeli eseményeket. Ez idő alatt rendkívül fontos a lehető legtöbb Fényt lehorgonyozni.


A Fényerők mindenkit kérnek, akik vezettetést érez, hogy végezze a Buddhikus oszlop meditációt az Egyesült Államokra, minden 4 órában, január 20-án déli 12 órától EST (este 18 órától magyar idő szerint) kezdődően, január 22-én délig EST (este 18:00 óráig).


A meditációhoz tartozó link alább lesz közzétéve, mihelyst elkészült:


Ezenkívül bármikor, amikor vezettetést érzel január 20. és 22. között, valamint az ezt megelőző és követő napokban, vizualizálhatod, ahogy az Ibolyaláng megtisztítja az energiákat szerte az Egyesült Államok szárazföldi területén.


Violet Flame

Olvass tovább …

Előzetes jelentés a Vízöntő Kora Aktivációról

Cobra Logo
  1. január 12., vasárnap

Előzetes jelentés a Vízöntő Kora Aktivációról


Elértük a kritikus tömeget. A teljes jelentés egy héten belül lesz kiposztolva.

A következő néhány napban nagyon fontos, hogy a bolygó energiarácsát négy óránként stabilizáljuk a következő meditációval:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/09/flower-of-life-meditation-every-4-hours.html


Magyarul az eredeti link már nem elérhető, mert azóta frissítve lett 2021-ben.

Érdemes ugyanezt a meditációt elvégezni a Nap-Szaturnusz-Plútó-Ceres négyszög együttállás pillanatában is, amely hétfőn, január 13-án lesz középidő szerint 14:30-kor (ami EST idő szerint reggel 9:30-nak felel meg; magyar idő szerint 15:30-kor).


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Sürgős: Folyamatos Meditáció a Washington D.C.-ben kialakult helyzetért

Cobra Logo
  1. január 6., szerda

Sürgős: Folyamatos Meditáció a Washington D.C.-ben kialakult helyzetért


Ez az a pillanat, ami ugyanazzal a történelmi kihatással és jelentőséggel bír, mint a Bastille ostroma, amely elindította a Francia Forradalmat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Storming_of_the_Bastille


Számos Trump-párti tüntetőnek sikerült bejutnia a Capitolium épületébe, miközben a Kongresszus ülésezett, és a rendőrök fegyveres ellenállásába ütköznek:

https://www.rt.com/usa/511734-armed-standoff-house-chamber/

https://www.rt.com/usa/511732-us-capitol-protest-trump-lockdown/


Ez az emberek kollektív akaratának a kifejezése, azoknak akik kiállnak a csalással szemben. A Fényerők azt kommunikálták, hogy támogatják az emberek akaratát, de mindenki számára azt tanácsolják, hogy tartózkodjanak az erőszaktól. Ők megtisztítják a területet minden negatív nem-fizikai entitástól, és részt vesznek néhány "egyéb művelet"-ben. Azt kérik mindenkitől, aki vezettetést érez, hogy végezze el az alábbi meditációt azonnal, miután ezt az üzenetet elolvasta, és aztán olyan gyakorisággal amennyire vezettetést érez mindaddig, amíg a helyzet meg nem oldódik:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/urgent-ongoing-buddhic-column-for-situation-in-washington-dc.html


És magyarul:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/01/buddhikus-oszlop-meditacio-washington.html


Change

Olvass tovább …

Vízöntő Kora Aktiváció jelentés

Cobra Logo
  1. december 28., hétfő

Vízöntő Kora Aktiváció jelentés


Az aktivációnk hatalmas siker volt, sokszorosan elértük a kritikus tömeget a több mint 400.000 emberrel, akik részt vettek a meditációban.

A meditáció egy erős energiavillanást küldött a bolygó energiarácsába, amelyre a tektonikus lemezek is reagáltak és vulkánok is kitörtek:

https://eu.usatoday.com/videos/news/nation/2020/12/21/webcam-shows-overnight-eruption-hawaii-volcano/3997562001/

https://www.rt.com/news/510403-etna-erupts-shoots-lava-sicily/


December 21-én, az UTC időzóna szerint pontosan 18:22-kor (magyar idő szerint 19:22-kor) az M87-es galaxisból érkező tiszta galaktikus Szeretet energia egy nagyon erős energialökete érte el a bolygó felszínét. Az energiaimpulzus kb. 10-15 másodpercig tartott, de elég erős volt ahhoz, hogy azonnal eltávolítsa az összes még megmaradt, a földfelszín közelében felhalmozódott elsődleges anomália kb. 10%-át.

1221

Olvass tovább …

A volt izraeli katonai vezető, az Egyesült Államok, a Galaktikus Föderáció és a Mars bázis

Message to Humankind
  1. december 28., hétfő

„A volt izraeli katonai űrfőnök: az Egyesült Államok és a(z emberkísérletekért felelős) földönkívüliekből álló Galaktikus Föderáció közötti megállapodás, és a Mars bázis” című, Dr. Michael Salla és Corey Goode közötti interjú átirata

Corey-Goode-and-Michael-Salla

Írta: Dr. Michael Salla 2020. december 28-án.

Interjú átirata: „A volt izraeli katonai űrfőnök: az Egyesült Államok és a(z emberkísérletekért felelős) földönkívüliekből álló Galaktikus Föderáció közti megállapodás, és a Mars bázis” címmel Dr. Michael Salla és Corey Goode részvételével


  1. december 10.


Forrás – YouTube: https://youtu.be/c7OwPpc4cLACorey Goode: Helló. Köszönjük, hogy csatlakozott a Sphere Being Alliance (Gömblény Szövetség) YouTube-csatornához. Ma Dr. Sallával beszélgetek néhány igen izgalmas cikkről, amelyek még a fősodratú médiában is megjelentek. És a Twitteren is felkapták. A Facebookon is mindenütt látható.

Az izraeli „kémre” utal, ahogy ők nevezik, aki bejelentette, hogy az Egyesült Államok megállapodást írt alá egy földönkívüli föderációval, és hogy közös bázisunk van a Marson.

Üdvözöllek Michael, Dr. Salla. Hogy vagy ma?


Dr. Michael Salla: Jól vagyok, Corey. Örülök, hogy itt lehetek. Nagyon jók ennek az izraeli tudósnak a legfrissebb hírei. Úgy értem, ő tényleg nagy tiszteletnek örvend. Az, hogy előállt és megosztotta azt, amiről beszélt, ténylegesen megerősíti azokat a dolgokat, amelyekről már évek óta beszélsz.

És most egy olyan személytől kaptuk ezeket az információkat, aki 30 évig vezette az izraeli kémelhárítás műholdprogramjait.


Corey: Igen, mivel te igazi kutató vagy, biztos vagyok benne, hogy beleástad magad a dolgaiba és vizsgálódtál utána. Adnál nekünk egy kis összefoglalót arról, hogy miért kellene erre az emberre odafigyelnünk?


AZ EGYKORI IZRAELI ŰRBIZTONSÁGI VEZETŐ TÖRTÉNETE


Dr. Salla: Oké. Rendben. Nos, doktori fokozattal rendelkezik repülőgéptanból, és az izraeli védelmi erők szponzorálták. Őt tették meg a Technion Űrkutatási Intézet vezetőjének, amely az egyik műszaki egyetem Izraelben. Ez az a hely, ahonnan Izrael kémműholdjait ténylegesen irányítják.

Szóval ez a fickó 30 évig vezette azt az intézetet, azt követően, hogy pár évig az izraeli védelmi erőknél szolgált. Szóval 1981-től egészen ... kb. 30 évig, egészen 2010-ig, amikor nyugdíjba ment. Egészen addig ő vezette ezt az intézetet és a műholdprogramot, amely, Izraelről lévén szó, jó sok kémkedést és űrmegfigyelést jelent.

És ezért szorosan együtt kellett működnie az USA Nemzeti Felderítő Irodájával (NRO) és a CIA-val, mert a CIA a Pentagonnal együtt vezeti a Nemzeti Felderítő Irodát.

Ez tehát azt jelenti, hogy ezekben a programokban, amelyeket évek óta végez az NRO és a CIA az űrmegfigyelés terén, együttműködtek Izraellel.

Szóval ő az az ember, aki az izraeliek részéről a kémműhold-rendszert irányította.

Személyesen ő felelt 20 műhold fellövéséért.

Vagyis ez a fedősztori. Úgy értem, ez valóban olyasmi, amit az Izraeli Védelmi Erők és a Moszad tesz, hogy informálja ezeket a szervezeteket a Közel-Keleten zajló valós események híreiről.

De amiket most ezekben az interjúkban feltárt - amelyek egy most megjelent könyv részét képezik -, valójában az, hogy sokkal többről volt szó, mint pusztán a műholdak fellövése, valójában együtt dolgoztak az amerikaiakkal, és volt egy közös, a földönkívüliekkel kötött közös megállapodásuk is.

Hatalmas hírek! Tehát itt szerettem volna megerősítést kapni tőled, hogy te mit tudsz arról, hogy az amerikai kormány megbízásából az NRO részt vett-e egy ilyen együttműködésben a földönkívüliekkel?


GENETIKAI GAZDÁLKODÓK SZUPER FÖDERÁCIÓJA


Corey: Igen, úgy vélem, hogy az NRO-nak és a DIA-nak voltak olyan eszközei, amelyek hasonlóak ahhoz, mint amit ez az ember leírt. És az, hogy a szövetségről beszélnek, emlékezzünk vissza, tudjátok, korábban már beszéltem erről a Galaktikus Szuper Föderációról.

A Szuper Föderáció kb. olyan volt, mint egy uralkodó testület vagy hely, ahol az emberek összegyűltek, hogy bemutassák a kísérleteiket - a kísérleteik előrehaladását -, hogy lássák mások előrehaladását és... Ez egyfajta kormányzó testület.

Vannak más, kisebb föderációk is, amelyek különböző szövetségben működő csoportokból állnak, amelyek ebbe a Szuper Föderációba tömörülnek.

Szóval nekem ez nagyon úgy hangzik, mintha a mély állam vagy szuper árnyékkormány lényegében olyan megállapodásokat kötött volna az általam leírt genetikai gazdálkodó fajokkal, mint amikről írtam, hogy néhány ilyen földönkívüli csoport feltételezhetően azért volt itt, hogy minket megfigyeljen és javítson a genetikánkon.

Tegyük fel, hogy valaki az 1940-es években aláírt egy megállapodást. Ahogy azt már korábban leírtam, ezek a földönkívüliek képesek ugyanolyan könnyedén utazni az időben, mint az űrben.

Tehát, ha véletlenül felbukkannak itt, mondjuk 1940-ben, és ez az első alkalom, hogy a itt járnak a rendszerünkben, akkor elképzelhető, hogy képesek az időben oda-vissza utazni, és elkezdhetik módosítani az idővonalunkat és a genetikánkat, és akkor ők a mi tényleges "ősi idegenjeink".

Ezt nem könnyű az elménkkel felfogni.

Az idő számukra olyasmi, amibe ki-be ugrálnak, és könnyen játszanak vele.

Tehát itt nem csak galaktikus jellegű dolgok történnek, hanem az időben megnyilvánuló dolgok is.


KÜLÖNFÉLE GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓK


Dr. Salla: Tehát ez az egyik fontos dolog, amiről beszél, amikor a „Galaktikus Föderációt” említi.

Erről a földönkívüli csoportról beszél, amelyik ezeket a megállapodásokat kötötte a mély állammal, és mindenféle genetikai kísérletet végez, és ők akkor, ahogy mondtad, valamiféle „genetikai gazdálkodók”?

Vagy egy másik csoportról beszél? Úgy értem, te talán ki tudod bogozni, hogy miről beszél, erről a Galaktikus Föderációról, amely megállapodásokat köt az Egyesült Államokkal, a mély állammal génmanipulációs céllal, és hogy felügyeljék a bolygónkat, valamint az emberi kinézetű földönkívüliekről, akiket a legtöbb ember a jó fiúkkal társít. „Galaktikus Konföderációnak” hívják őket, vagy talán ... a Gömblény Szövetségnek.

Mert emlékszem, hogy valamikor beszéltél a Gömblény Szövetségről, amely egy galaktikus föderáció vagy konföderáció része.

Tehát itt most különböző szövetséges csoportokról beszélünk?


Corey: Igen, sok különböző csoport létezik. Sokat hallunk a „Galaktikus Föderációról”. Nos, ez sok különböző csoportra vonatkozhat, mint például a Gömblény Szövetségre. Ők ezekhez a galaktikus őrzőkhöz tartoznak, akik a magasabb dimenziós valóságokat felügyelik, és az alacsonyabb dimenziós valóságokról is gondoskodnak, hogy biztosítsák, hogy minden a Kozmikus Törvények szerint történjen. Ők hatodik, hetedik dimenziós lények - nagyon fejlettek.

Aztán lejjebb ott vannak a negyedik és ötödik dimenziós lények, akik között bármit megtalálunk, a hüllőktől kezdve ezekig a magas északi típusú fajokig, különböző típusú lények halmaza ez, akiket a „szürkéknek” nevezünk.

Van egy teljes osztályozása ezeknek a más típusú lényeknek, ők a ... rovarok. A rovarféléket nagyon érdekli a genetika. Minden technológiájuk a genetikai manipulációval kapcsolatos. Még az űrhajóik is, amelyeken repülnek.

És így együtt ők ezeknek a kis föderációknak a részei. Néha együtt dolgoznak a hüllőkkel, és előnyös kis megállapodásaik is vannak, mert néhányuknak olyan genetikai spirituális időval ütemterve van, amely ütközik más emberek terveivel ebben a Szuper Föderációban.

Időnként egymás kísérleteit is szabotálják. Ez az egyik oka annak, hogy létrehozták ezt a Szuper Föderációt, hogy segítsen megoldani ezeket a konfliktusokat, és hogy megakadályozza a káoszt ezekben az eltérő rendszerekben, mert ha káosz lesz, azon senki sem nyer, mert a cél a Felemelkedés vagy a genetikai szintű evolúció, és persze a tudatszint emelkedése.

A SZUPER FÖDERÁCIÓ HELYREÁLLÍTÁSA


Dr. Salla: Oké, szóval ezeknek az ember kinézetű csoportoknak a Szuper Föderációja, ahová jártál, része volt a munkaköri leírásodnak,... És nemrég azt mondtad, hogy te is felmentél oda, amikor ez a Szuper Föderáció újjáalakult.

Ez olyan, mint egy felsőbb testülete vagy egy külön testülete ennek a „Galaktikus Föderációnak”, amelyről Eshed professzor beszél, amelyről tudomása volt.


Corey: Én úgy hiszem, mivel a Szuper Föderáció inkább egy kormányzó testületre hasonlít, ahol mindannyian összegyűlnek, mint egy nagy kongresszuson.

És aztán valahogy úgy működnek, mint a saját kis államaik, a saját terveikkel, miközben nem vesznek részt a találkozón. Azonban vannak olyan megállapodásaik, hogy összejönnek és rendezik a dolgaikat, ahelyett, hogy nyílt hadviselést folytatnának az égbolton. Tudod, amikor a hajóikkal jönnek és elpusztítják a kisebb civilizációkat, hogy elpusztítsák a genetikai vonalukat, hogy a sajátjuk fejlődjön tovább, vagy betegségeket terjesztenek, és hasonló dolgok.

Ezt úgy próbálják kezelni, hogy az összes eltérő csoport jól járjon.

Végül a csoport, amelyen dolgoznak, végül visszaveszi az irányítást, ahogy nálunk is tervezik.

Állítólag az emberiség átveszi a saját genetikája feletti kísérleteket.

És ahogy arról évekkel ezelőtt beszámoltam, az egyik legutóbbi találkozón, ahol jártam, a földönkívüli szövetségnek [a Szuper Föderációnak] alapvetően azt mondták, hogy feloszlatják őket, és hogy az emberiség átveszi az irányítást saját evolúciója felett, beleértve a genetikájuk és a tudatuk fejlődése feletti irányítást is. Tudod, vallás, tudat, az ilyesmik felett. Most először már nem külső erők fogják ezeket kívülről befolyásolni ezután.

Szóval egy olyan folyamaton megyünk át, amikor átadják nekünk a teljes irányítást.

Tehát azt gondolom, hogy hamarosan eljutunk oda, hogy elég hamar hajlandóak lesznek nyíltan megosztani velünk a létezésüket ezek a földönkívüliek, akikről beszélünk.

Egyértelműen hozzá akarnak szoktatni minket, és nem akarják, hogy az mi menetrendünkön bekövetkezzen.


Dr. Salla: Tehát ez eléggé összhangban áll azzal, amit Eshed professzor mondott, hogy a Galaktikus Föderáció arra törekszik, hogy felfedje magát, és hogy még nem vagyunk felkészülve rájuk.

Gondolod, hogy mindez összhangban áll azzal, amit megtudtál: a Szuper Föderáció újjáalakításával, amiről már volt tudomásod, és hogy most az emberiség veszi át az irányítást? Ugyanarról a folyamatról beszélünk, vagy ezek párhuzamos folyamatok?


Corey: Úgy hangzik, mintha ugyanaz a folyamat lenne, és bizonyos módon párhuzamosan futó folyamatok is.

BÁZISOK A MARSON

Megemlíti, hogy az emberek néhány ilyen földönkívülivel együtt dolgoznak a Marson lévő bázisokon. De tudjuk, hogy vannak olyan bázisaink, amelyeket földönkívüliek építettek, amelyeket kisebb mértékben „megosztanak” az emberekkel a Holdon és a Marson, valamint más helyeken. De ezek elég jelentős bázisok.

A tény, hogy a fősodratú tudomány egy embere, mint akiről itt is szó van, arról beszél, hogy az emberek és a földönkívüliek megosztanak egy bázist a Marson, csak megnyitja az utat a nyilvánosság felé minden olyan információval kapcsolatban, amelyeket te vagy én az utóbbi öt évben vagy annál régebb óta megosztottunk.


Dr. Salla: Pontosan. Igen. Valójában azt mondta, hogy az amerikai űrhajósok ott fent földönkívüliekkel dolgoznak. Tehát ezzel tulajdonképpen elismeri, hogy létezik egy titkos űrprogram, amelynek bázisai a Marson vannak, és hogy ez a titkos űrprogram közös kísérleteket folytat a földönkívüliekkel. A Mars az egyik hely, ahol mindezt megvalósítják. És hivatalos minőségében ismerte el ezeket az információkat.

És ez megfelel a folyamatban lévő kutatásaimnak, amelyek azt mutatják, hogy az NRO és a CIA, valamint az NSA részt vettek egy ilyen, a háttérhatalom által szervezett titkos űrprogramban.

És azt hiszem, neki tudnia kell erről, mert ő intézte ennek az izraeli részét, mivel a Moszad és Izraeli Védelmi Erők, valamint az űrintézetük kémműholdjait ő felügyelte. Mindez része volt az izraeliek és az amerikaiak közötti teljes egyeztetésnek, amely messze nem csak a Közel-Kelet utáni kémkedést és megfigyelést szolgálta, hanem a mély állam kereskedelmét is megfigyelték, és nyilvánvalóan próbáltak lépést tartani a földönkívüliek tevékenységével.


AKKLIMATIZÁCIÓS (HOZZÁSZOKÁSI) FOLYAMAT


Corey: Igen, és úgy gondolom, hogy ez mind egy akklimatizációs folyamat része. A Fox News és más médiumok bemutatták a Tic Tac UFO-t, melyben szó volt néhány programunkról, amelyek komolyan kutatják a földönkívülieket és fel is tárták a létezésüket.

Most pedig van egy meglehetősen magas rangú, szavahihető személyünk az egyik szövetséges országból, aki még ennél is komolyabb kijelentéseket tesz, amelyek elindítják a párbeszédet a témáról. Mert hány ember látta ezeket a fősoratú médiában, majd kicsit kuncogtak rajta, aztán átfutottak rajta, elolvasták, majd megakadt a szemük a „Galaktikus Föderáción”, aztán rákerestek a Google-on, végül az összes egyéb kulcsszót is kikeresték, majd rátalálnak a munkánkra, a közösségünkre, ahol ezeket az információkat közzétesszük.

Szinte vírusként terjedt az információ, és ez tényleg jó lehetőség a megfelelő pozíciókban lévők számára, hogy elvessék a magokat a tudatunkban. De ez egy nagy lehetőség számunkra is, felhasználva az ezt övező PR-t, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy még több információ van ezekről a dolgokról.


LEHETSÉGES ELTERELŐ PROGRAM


Dr. Salla: Rendben. Tehát az egyik kérdés, ami szerintem sok emberben felmerül: ez valóban része az ébredési folyamat nyilvánosságra hozatali részének? Vagy olyan figyelemelterelés, amely elvonja az emberek figyelmét az Egyesült Államokban zajló politikai zűrzavarról, és a dolgok ottani alakulásáról?


Corey: Évek óta hívom fel az emberek figyelmét, hogy amikor elérkezünk arra a pontra, amikor már jól látszik, hogy minden ki fog derülni a cabalról, hogy mi folyik a bolygón - én egy nagy bejelentésre számítottam az Antarktiszról, a földönkívüliekről, vagy a Titkos Űrprogramról.

Tehát, miután most ebben az időszakban járunk, ez lehet elterelés is, de ugyanakkor lehet, hogy csak ennek a fokozatosan csepegtetett nyilvánosságra hozatalnak a része, amelyet már régóta terveznek.

Kezdenek olyan cikkek megjelenni, miszerint az „időutazás lehetséges”. Ezzel elvetik a magokat a tudatunkban, mert amikor megismerjük azt a technológiát, amelyet az űrprogram vagy az Űrhaderő és más csoportok már most használnak, túl sok időbeli anomália jelentkezik, amikor mi, akik még nem rendelezünk az ilyen programokkal, megfigyeljük ezeknek a hajóknak működését. Egy kicsit ki kell tágítanunk az elménk működését, hogy megértsük, hogy ez az időutazás-dolog valódi, és valahogy így működik.

És akkor: „Ó, ezek az űrhajók, amelyeket felrepítünk, észreveszed, ahogy ide-oda lebegnek, és úgy néz ki, mintha egyszerre két helyen lennének? Nos, tudod, ennek köze van néhány előforduló időbeli hatáshoz”, és így sokkal könnyebben beépül a köztudatba.


Dr. Salla: Rendben. Oké. Mivel tudom, hogy egyeseket aggodalommal tölt el, hogy mindez csak figyelemelterelés, de azt hiszem, ez valójában csak az ébredési folyamat része. Ahogy a mély állam elveszíti az irányítást, mivel minden kártyáját ki kell játszania.

Tudod, ez az egyik ütőkártya, amelyet már évtizedek óta visszatartottak, és most kijátsszák. És talán a teljes válasz egy része a figyelem elterelése a többi dologról, ami zajlik, de ugyanakkor, tudod, azt hiszem, ezt egyfajta ajándéknak is felfoghatjuk, amely segíti az emberiség ráébredését a teljes képre, mert én mindig azt gondoltam, hogy ahogy egyre több és több ember kezd az űr felé tekinteni és sok kérdésre keresi a választ - az UFO-kra, hogy mi történik a többi bolygón, és így tovább, a titkos űrprogramokról... a tudatosságunk egyre tágul.

Egyszerűen elkerülhetetlen, hogy amikor elkezdünk a bolygónk szféráján túli léptékben gondolkodni, a tudatunk is kitáguljon.

Tehát ez még akkor is jó dolog, ha a mély állam megpróbálja ezt a figyelemelterelés részeként bedobni. Ez akkor is pozitív dolog.


KÖZZÉTÉTELEK A SZÓRAKOZTATÓIPARBÓL


Corey: Igen. Igen, egyetértek.

Egy másik dolog, amit figyelnünk kell, az a szórakoztatóipar. Sok ilyen közzététel..., amely felkészíti az elménket, a filmekben, a televíziós show-műsorokban, a videójátékokban fog megjelenni, hogy lassan egyre könnyebbé tegye számunkra annak befogadását, amiket fel fognak tárni előttünk.

Szóval, azt hiszem, valóban érdekes lesz megfigyelni mindazt, ami a következő öt évben fog megjelenni Hollywoodban. Mert beszélnek a, tudod... már beszélnek a hírekben a galaktikus föderációkról, az időutazásról.

Az emberiség tudatában már sok magot elvetettek, és sok érdekes fogalmat tudnak bevezetni a tudományos-fantasztikumon (sci-fi) keresztül is, és egyéb módszerek segítségével.

Szóval úgy gondolom, ha követjük a média híreit, az segít előre látnunk, hogy mi fog történni, mert általában megfigyelhetjük a lépéseiket, mert az általuk végrehajtott lépések valamennyit el fognak árulni a terveikről, hogy mi lesz a következő lépésük.


A KARDASEV-SKÁLA


Dr. Salla: Aha. Szóval meg akartalak kérdezni valamiről, amit Eshed professzor mondott, amit igazán érdekesnek tartottam, és talán már beszéltél róla korábban, de nem vagyok biztos benne... talán akkor még nem értettem teljesen, de azt mondta, hogy a Galaktikus Föderáció épp arra készült, hogy felfedje magát a Trump-kormányon keresztül, vagy hogy Trump arra készül, hogy felfedje a Föferáció létezését.

De aztán azt mondta: „Nem, várjunk még. Az emberiség még nem egészen tart ott, ahol kellene. Technológiailag még nem értük el a kellő fejlettségi szintet."

Tehát ez felveti a nagy kérdést, hogy vannak-e 1. típusú, 2. típusú, 3. típusú civilizációk, létezik-e a Kardasev-skála. És amennyire én tudom, a szakadár civilizáció minden fejlett technológiájával valószínűleg 1.1-es vagy 1.2-es típusú civilizáció, vagy olyasmi, miközben, tudod, nyílt forrású tudományos adatokat használunk...

Michio Kaku szerint 0,7%-on állunk. Tehát bolygó szinten még nem vagyunk 1-es típusú civilizáció.

Tehát a Galaktikus Föderáció azt mondta, hogy nos, közelebb kell kerülnünk az 1-es típusú civilizációhoz, mielőtt felfednék magukat.

Vajon a földönkívüliek nyílt kapcsolatfelvételével járó szokásos folyamat része, hogy a társadalomnak közelebb kell lennie az 1. típusú státuszhoz?


Corey: Én ilyet nem figyeltem meg, és hogy őszinte legyek, számomra ennek nincs sok értelme. Ha csak egyetlen élő hírbejelentésnyire lennénk attól, hogy 1-es típusú civilizációvá váljunk, nos, akkor ezt a tudomásunkra kell hozniuk.

Tehát a technológiánk ott tart. Megvan a technológiánk arra, hogy saját akaratunkból meglátogassuk ezeket a földönkívülieket a saját bolygójukon.


A TUDATOSSÁG VÁLTOZÁSA A SZOLÁRIS "ESEMÉNY" KIALAKULÁSÁHOZ KAPCSOLÓDIK


Tehát szerintem inkább a tudatosságnak kell felzárkóznia. És most itt vagyunk... az Egyesült Államokban, nézd, egy nyílt polgárháború küszöbén állunk. Már legalább négy éve zajlik egy polgárháború az árnyékban.

Nézd meg ezeket a különböző országokat, mindenhol zűrzavar van.

A földönkívüliek tudják, hogy ez mind a szoláris Esemény kialakulásának a része, ahogy a Nap kozmikus energiája és annak visszahatása felépül a kozmikus hálón keresztül, ezek elkezdenek hatni a tudatunkra, és mindenkinél elkezdi megélni a végidők őrületét, tudod, és mindenkinek a saját dolgaival kell majd foglalkoznia.

És addig-addig nő a feszültség, amíg a Nap át nem alakul egy ilyen mikronovává, majd minden visszaáll a kezdeti (idilli) állapotba.

És ezután mindenki össze fog kapcsolódni oly módon, ahogy még soha azelőtt.

Úgy hiszem, ez az a változás, amit várnak tőlünk.

Már rendelkezünk az 1-es típusú civilizációs technológiákkal, már gyártjuk is őket, sőt kereskedünk is velük más naprendszerekkel.

Szóval, tényleg azt gondolom, hogy... Talán technológiailag most még nem teljesen értjük a fizika jelenlegi törvényeit, az elektro-plazmatikus fizikát, az Univerzum működését, illetve a tudat és az univerzum kapcsolatát. Bizonyos értelemben ez is egy technológia.

De ami a fizikai technológiát illeti, az űrutazást, az energia és az anyag manipulálását, sok ehhez hasonló képességgel már most is rendelkezünk.


Dr. Salla: Rendben. Oké. Tehát akkor a földönkívüliek szemszögéből figyelve a bolygónkat, ránéznek a bolygónkra, és annak ellenére, hogy van egy szakadár civilizációnk, amely sok ilyen fejlett technológiát összeharácsolt, nem fogják azt mondani, hogy „Nos, ez a bolygó 0,7-es típusúnak tűnik, vagy ilyesmi... az általunk használt fejlett technológa alapján fognak minket megítélni, még akkor is, ha csak egy kis elit csoport is vesz részt ezekben a titkosított programokban. A földönkívüliek mindezt együtt fogják megvizsgálni, és azt mondani: „Nos, technológiailag ez a bolygó már 1-es típusú.”

Csak arról van szó, hogy a bolygó felszínén a legtöbb ember nem fér hozzá ezekhez a technológiákhoz, mert a mély állam gyűjtötte be őket.

Tehát amit Eshed professzor mondott, hogy a Galaktikus Föderáció arra vár, hogy utolérjük őket, szerinted ez is valamilyen dezinformáció? Ez csak egy új forgatókönyv? A professzor egy programot erőltet?


SOK FÖLDÖNKÍVÜLI CSOPORT ERKÖLCS NÉLKÜLI


Corey: Tudod, úgy értem, lehet, hogy ő így értette azt, amit a programok keretében mondtak. De elsősorban azon kellene eltűnődnünk, hogy ezek vajon az erkölcs nélküli földönkívüliek, akikről beszéltem, vagy angyali lények?

Nos, ha arra várnak, hogy mi... Úgy értem, ez egyáltalán nem úgy hangzik, mintha angyali lények módjára kapcsolódnának hozzánk.

Sok ilyen lény ezekben a galaktikus föderációkban, nem azt mondom, hogy negatív, de amorális. Úgy jönnek le a Földre, mint tudósok, akik klinikai vizsgálatot végeznek, és érzelmileg nem vonódnak be.

Bejönnek, felkapnak minket, beadnak egy injekciót, megvizsgálnak, készítenek pár jegyzetet, letesznek, pont úgy, ahogy mi tennénk egy kísérleti patkánnyal.

De a kísérleti patkány szempontjából a helyzet a következő: "Hé, ez a lény felvesz engem, beolt, akaratom ellenére fogva tart."

Ettől ezek a földönkívüliek nem tűnnek pozitív lényeknek.

De a Galaktikus Föderációban sok olyan földönkívüli van, akik ezeket a különféle genetikai kísérleteket végzik, és úgy tekintenek magukra, mint amorális tudósokra.


GENETIKAI KÍSÉRLETEKRŐL SZÓLÓ, FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁSOK


Dr. Salla: És ez az egyik dolog, amire az űrvezető az interjújában rámutatott, hogy ezek a kísérletek az Egyesült Államok és a földönkívüliek között megkötött megállapodások részeikénz zajlanak.

Valójában nem részletezte, hogy pontosan hány megállapodás létezik, és hasonlók. De ha jól tudom, az első megállapodás 1955-ben született a légierő hollomani bázisán, ahol Eisenhower titokban találkozott a képviselőikkel, ... vagy a német Antarktisz Program képviselőivel, vagy a földönkívüliekkel, vagy esetleg a kettő kombinációjával. Ez még mindig nem igazán világos.

De ezek az első megállapodások, amelyekről tudomásom van.


Corey: Igen, határozottan voltak azelőtt is megállapodások. Ha emlékszel, a nagyapám, aki a második világháborúban lelkiismereti okok miatt tagadta meg a katonai szolgálatot, belépett ebbe a programba, ahol vírusokkal és háborús betegségekkel fertőzték meg őket, majd kifejlesztették az azokat gyógyító kezeléseket.

Nos, nekem azt mondták, hogy ez a kísérlet azzal is járt, hogy a beadott vírusoknak olyan hatása is volt, hogy ki-bekapcsolták a géneket a testükben, ami aztán hatással volt az utódaikra is, továbbörökítve azokat az apámnak, majd pedig nekem.

Ez tehát genetikai manipuláció volt, még azelőtt, mielőtt egyáltalán halottunk volna a génekről, azt hiszem, az 1950-es években.


AZ ÉSZAKI FÖLDÖNKÍVÜLI CSOPORTOK


Tehát honnan tudták, hogyan kell módosítani a DNS-t egy vírus segítségével az 1940-es években? Nos, onnan, hogy egy északi csoporttal dolgoztak együtt. És ez az északi csoport azért működött együtt velük, hogy olyan genetikai változtatásokat hajtsanak végre, amelyek segítettek az általuk negatívnak tartott földönkívüli csoportok elleni harcban.

Ez tehát az 1940-es évekig, vagy inkább az 1930-as évekig nyúlik vissza.

Voltak..., amikor az Egyesült Államokat megalapították..., voltak megbeszélések..., az alapító atyák némelyike arról beszélt, hogy „nem földi lények” is részt vettek a megalapításában.

Azt mondanám, hogy esetleg már akkor lehetett egy megállapodás.


Dr. Salla: Nos, ez igazán érdekes, hogy az északi típusúak az 1940-es években genetikai kísérleteikkel segítették az Egyesült Államokat.


Corey: A „20 plusz vissza program” az északi fajtól származott. Eljöttek, és elmondták nekünk: „Nos, a Naprendszeretek mechanikájának működési módja olyan, hogy van itt egy kis 20 éves sávszélesség, amelyet felhasználhattok arra, hogy időbuborékokat hozzatok létre, amelyekkel bármely időbe betehetitek az embereket, és dolgozhattok a problémákon.”

Ezt sok különböző naprendszerben megcsinálták már, de mindegyik naprendszerben más és más ez az időszak. Ez lehet egy "10 plusz vissza" program, egy 10 éves időhurok, amit ki tudnak használni.

És azt is mondták nekem, hogy ennek a Szaturnuszhoz van köze, valami a Szaturnusszal kapcsolatos a Naprendszerünkben, hogy a Szaturnusz volt a mi kronosz (idő) bolygónk.


AZ ÉSZAKI FAJ ÉS A SOLAR WARDEN, A HÜLLŐK ÉS A SÖTÉT FLOTTA


Dr. Salla: Rendben. Tehát a "20 plusz vissza" program tényleg elindult az Egyesült Államokban, és gondolom, az északi fajok titokban segítettek a haditengerészetnek kifejleszteni a Solar Warden (Naprendszer Őrzői) programot.

A hüllők pedig a náci Németországban és az Antarktiszon segítették a németeket. Úgy értem, nem volt szükségük egy 20 plusz vissza programra, vagy talán mégis szükségük volt rá. Lehet, hogy spóroltak rajta, de feltételezem, hogy az elején nem volt rá szükségük, az Egyesült Államoknak viszont igen, mert mindezt titokban végezték.


Corey: Igen, a németek ezt is hasznosították.


Dr. Salla: Aha.


Corey: A sötét flotta is használta a "20 plusz vissza" programot.


Dr. Salla: Oké. Szóval hogyan csinálta a sötét flotta..., vagy a németek? A saját polgáraikkal végezték a "20 plusz vissza" programot, vagy miután megállapodásokat kötöttek az USA-val, sok amerikai állampolgárt elvittek, és 20 évig a sötét flottában dolgoztatták, majd visszahozták őket az időben, vagy katonákkal csinálták?


Corey: Nos, kezdetben a németek sokkal kisebb mértékben használták, mint az amerikaiak. Csak a Solar Warden idején használták komolyabban.


A sötét flotta valahogyan mindig ott működött körülöttünk, és szabad uralmat kapott. És még mindig vittek embereket a Földről. Időnként a Hold Műveleti Parancsnokságon (LOC) dolgoztak. Mindenbe beépültek.

Tehát adtak és kaptak embereket a sötét flottából, és a "20 plusz vissza" programot is használták.


A BOLYGÓKÖZI VÁLLALATI KONGLOMERÁTUM


Dr. Salla: Aha. Érdekes. Nos, azt gondoltam, hogy igazán érdekes, hogy Eshed professzor a Marsot jelölte meg e közös amerikai-földönkívüli bázis helyeként.

Ez olyan, mintha mondjuk egy, a mély állam által működtetett bázisra utalna, amelyet például vagy a sötét flotta, vagy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum irányít, amely amerikaiakat visz fel oda, és arra használnák őket, hogy automatikusan felkészítsék őket a mélyűrbeli műveletekre, vagy arra, hogy kutatást és fejlesztést is végezzenek?


Corey: Igen, vannak vállalati bázisok - szinte mindegyik bázis a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumé. Van néhány, amely csak a sötét flottához tartozik.

De azokat, amelyekről ő beszél, a földönkívüliek építették és irányítják, és hozzáférést biztosítottak számunkra a létesítményeikhez, mi pedig ott dolgozunk mellettük.


Dr. Salla: Oké. Rendben. Tehát, amikor olyan helyről beszélünk, mint a Mars, olyan bázisokról beszélünk, amelyeket vagy a sötét flotta, vagy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum, vagy a földönkívüliek irányítanak, és különböző dolgok miatt viszik oda az amerikaiakat.

De nem beszélünk egyetlen olyan bázisról sem a Marson, amely jelenleg, mondjuk, az amerikai kormány szuverenitásának hatáskörébe tartozna.


Corey: Tudod, lehetnek olyan kis bázisok, amelyeket azután építettek ki, miután engem is bevontak, amelyek olyan programokhoz kapcsolódhatnak, amelyek végül bekerültek az Űrhaderő programba. Néhány bázis a Katonai Ipari Komplexumhoz tartozik, de ezek általában kisebbek, modulárisabb felépítésűek, amelyek jobban hasonlítanak azokra, amelyeket a NASA művészei rajzoltak a 60-as és 70-es években, több az ilyen típusú bázis.

És a nagyobb bázisok, amelyek teljesen ki vannak építve, mint a városok, azok általában a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumhoz tartoznak.

És sok bázist, amelyeket a katonai csoportok is használnak, túl vannak töltve emberekkel, azokat is a vállalati csoportok építettéki ki, és látták el személyzettel.

Tehát lehet olyan katonai bázis, amelyről, mondjuk, azt gondolnád, hogy csak a Solar Warden csoporthoz tartozik. Nos, azt a bázist nagy valószínűséggel a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum emberei építették, és az a legvalószínűbb, hogy azon a bázison belül legalább az igazgatás egy része a bázison történik, amely magába foglalja a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot is, annak ellenére, hogy hivatalosan a Solar Warden bázisa.

Ők már csak ilyenek..., a csápjaik mindenhová elérnek.


KÖZÖS BÁZIS A MARSON


Dr. Salla: Aha. Oké. Szóval, szerinted miért említette Eshed professzor, hogy a Marson ilyen közös bázisok vannak? Ez azt jelenti, hogy hamarosan megtudhatjuk, mi is történik valójában a Marson, hogy ott több dolog is zajlik?

Gondolom, az emberek ettől majd eldobják az agyukat, főleg az átlag emberek, amikor majd először hallanak arról, hogy ezek a titkos bázisok már régóta működnek odafent.

Úgy értem, az olyan emberek, mint Elon Musk, akik arról beszélnek, hogy felküldik az űrhajójukat. Tudod, három hónapba telik, a metánrakétákkal eljutni a Marsra, amikkel odaviszik az embereket.

Ő 2024-ről beszél, hogy talán akkor indulhat el az első. De mindez most talán vitássá válik, mert Eshed elárulta, hogy már vannak ott bázisok, és az amerikai űrhajósok már ott vannak.

Tehát nyilvánvalóan eljutnak a Marsra. Nem metánrakétákat használnak, hogy oda jussanak, hanem antigravitációs űrhajót.

Tehát ez azt jelenti, hogy amit Musk csinál, és a Mars felfedezése, fellendül majd, amint az információ kiderül, hogy ez a fejlett technológia létezik?


Corey: Azt gondolom, hogy az elkövetkező években még folytatni fogjuk ennek a hagyományosabb űrtechnológiának a kiépítését, mert lesz egy információs szakadék. Tudatni fogják velünk . . . Úgy értem, hagyták, hogy tudomást szerezzünk a lopakodó bombázókról, de hányan vagyunk, akik repültek is olyannal?

Mi az 1980-as években tudtuk meg, hogy létezik olyan.

Tehát csak azért, mert egy technológiát feltárnak előttünk, még nem jelenti azt, hogy te vagy én ide-oda fogunk repülni velük.

És ha hozzá akarunk férni az űrhöz, az űr bizonyos területeihez, a civileknek továbbra is ki kell építeniük ezt a technológiát, amíg elérhetővé nem válik a nyilvánosság számára. Nem azonnal lesz hozzáférhető.

De, igen, ez valószínűleg elég frusztráló lesz . . . De, tudod, azt hiszem, az elsöpörné a hagyományos rakétákkal történő Marsra utazást, ha bejelentenék: „Hé, már ott vagyunk. Már vannak ott kolóniáink, és nagyon gyorsan tudunk oda-vissza utazni.”

Miért lenne érdemes befektetni egy ilyen útba? Tehát, azt hiszem, ez kifogná a szelet a vitorlájukból.


Dr. Salla: Rendben. Gondolom, egy olyan valaki, mint Elon Musk, aki talán nagyon elutasítóan viselkedett ezzel az egész Titkos Űrprogram műfajjal szemben, egyszer csak hirtelen rábukkan erre az izraeli tudósra, aki ennél a vezető izraeli űrintézetnél dolgozik vagy dolgozott, aki ezekről a dolgokról és a titkos bázisokról beszél.

Úgy értem, nem kellene egy olyan valakit, mint Musk, elmozdítani a pozíciójából, vagy mindez csak a mélyállam összeesküvés elmélet baromsága? Te jó ég! Ez valódi, ez a Titkos Űrprogram dolog valóban működik.


Corey: Igen. Igen. Úgy értem, azt gondolom, kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy létezik egy Titkos Űrprogram. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy léteznek földönkívüliek. És ez a fősodratú médiában pont most kezd a felszínre kerülni.

Remélhetőleg további ilyen bejelentésekkel és az általunk végzett munkával képesek leszünk behozni ezeket az információkat a fősodratú médiába.

Ezen dolgozom számos különböző szinten, és az általunk végzett munka, úgy gondolom, hogy a következő néhány évben egyre fontosabb lesz.


MENNYI IDŐ KELL A SPACEX-NEK, HOGY ANTI-GRAVITÁCIÓT HASZNÁLJON A RAKÉTÁK HELYETT?


Dr. Salla: Rendben. Tehát mit gondolsz annak valószínűségéről, hogy valaki, mint például Elon Musk, gyors fordulatot tud tenni, ahelyett, hogy . . . mert felépítette a SpaceX ipari vállalatát, és most rakétaindításokat végeznek a NASA, az Űrhaderő és az NRO számára. Jelenleg ezeket Musk végzi.

Ahogy többet megtud erről, gondolod, hogy valamikor tömören tájékoztatják majd ezekről a dolgokról? Mert képzeld el, hogy amikor hivatalos tájékoztatást kap, azt mondja: "Nos, igen, miért pazarolom az időmet metán vagy kerozin rakétákra, amikor itt van ez az antigravitációs dolog?"

És a Tesla autóval kapcsolatban már így is úttörő szerepet játszik abban, hogy a fosszilis tüzelőanyagokról átálljunk az elektromos autókra.

Szóval nem tehetné ugyanezt a rakétákkal is?


Corey: Igen, és úgy hiszem, hogy most szorosan együttműködik a NASA-val.

Ha az Űrhaderő egyszer bejelenti bizonyos technológiák létezését, azok egyből átkerülnek majd a NASA-hoz, a NASA pedig azonnal elkezdi majd használni ezeket a technológiákat.

És a NASA továbbra is civilekkel fog leszerződni, hogy ezeket az új technológiákat elkészítsék.

Szóval Elon Musk már nagyon jól felkészült lehet arra, hogy ezt a váltást megtegye, amennyire mi tudjuk.

Értesüléseim szerint, a Musk cégével dolgozó emberek között sokan elég sokat tudnak. És hogy ebből mennyit osztanak meg vele, azt nem tudom, de legalább hozzáférhet olyan emberekhez, akik megadhatják neki ezeket az információkat.


Dr. Salla: Tudom, hogy nagyon szorosan együttműködik az Űrhaderővel. Tárgyalásokat folytatott velük, és ő lövi fel az Űrhaderő műholdjait.

De azt is tudom, hogy jegyzőkönyvbe vették, amit a légierő titkára, Barbara Barrett mondott, hogy a légierőnek sokkal több titkosított technológiát kell nyilvánosságra hoznia.

Tehát az anti-gravitációs cuccok egy részét tervezik közzétenni. Tudom, hogy az Űrhaderő most ebben a 18 hónapos telepítési periódusban jár, amely 2021 májusában ér véget, ez a hivatalos határidő. És onnantól kezdve indulhatnak. Épp most fixálják a részleteket és most rendeznek el mindent.

De arra számítok, hogy 2021 májusára valószínűleg el fognak kezdődni az eligazítások, vagy elkezdik megszerezni azokat a technológiákat, amelyeket a Lockheed, a Skunkworks és a Phantomworks, a Boeing vagy a Northrop most épít. Kezdenek eligazításokat kapni ezekről a fejlett technológiákról, amelyeket eddig titokban építettek.

Az Űrhaderő pedig azt fogja mondani, hogy „Igen, kérünk néhányat ezekből, és bevetjük őket”, aztán a dolgok elkezdenek nyilvánosságra kerülni.

Talán ezért is jelölte ki Trump elnök a 2024-es évet a Holdra való visszatérés céldátumaként, mert ő vagy a kormánya, vagy a kormányának tagjai úgy tervezték, hogy már ez előtt kihozzák ezeket a technológiákat, hogy 2024-re újra embereket küldjünk a Marsra. Mert ez biztos, hogy nem a személyzet által irányított rakétákkal fog megtörténni, mert az ritka eset.

Az emberek azt kérdezik: "Hogyan juthat vissza Amerika 2024-ig a Holdra?"


Corey: Igen, hát a már létező technológiát használva, amely titkos.


Dr. Salla: Igen.


ÚJ TECHNOLÓGIÁK FOGNAK NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLNI


Corey: Szóval, igen, azt hiszem, hogy a következő négy évben, az alapján, amit az Űrhaderőről mondtak nekem, az volt, hogy: Igen, úgy volt, hogy közzé teszik ezeket a technológiákat. Nagyon hasonló módon fogják csinálni, mint a lopakodó gépek esetén. Mi fogunk . . .

A légibázisok körül az emberek olyan fehér gömböket (orbokat) fognak látni, amelyek eltűnnek, majd megjelenik egy háromszög, vagy valamilyen más típusú jármű, utána pedig azt fogják látni, ahogy leszáll egy Németországban vagy máshol lévő légibázisra.

Az emberek majd készítenek róla pár videót és fényképeket. Ezek egy ideig fent lesznek az interneten. Az emberek arról fognak beszélni, hogy: „Ó, láttam egy gömböt, és láttam egy háromszöget ezen a helyen.”

És aztán elkezd egyre több minden bekerülni a köztudatba. Azután pedig, csakúgy, mint ahogy lopakodó bombázóval és a vadászgépekkel tették, látni fogunk egyet, amint fényes nappal repül. Ez benne lesz a hírekben. Beszélni fognak erről az új, csodálatos technológiáról, és arról, hogy ez valójában hogyan . . . csak akkor van értelme, ha belegondolunk, ha tudjuk, hogy ez a technológia hogyan működik. Csak elképesztő, hogy ez nem volt, . . . hogy korábban még nem tudtunk róla.

Nagyon izgalmas módon fogják közzétenni.

Nekem azt mondták, hogy az elkövetkező négy évben ez a folyamat lassan végbe megy, ha újra Trump lesz az elnök.


KIK FOGNAK A JÖVŐBEN A FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL DOLGOZNI?


Dr. Salla: Tehát, hogy egy kicsit visszakanyarodjunk az ilyen típusú újjászervezett Szuper Föderációhoz, amely átveszi a Föld ügyeinek irányítását, te mit tudsz, mi fog történni a földönkívüliek vagy a Galaktikus Föderáció, vagy ennek a Szuper Föderáció a szempontjából, vagy mi volt a Szuper Föderáció?

Ki áll most kapcsolatban a földönkívüliekkel? Ki folytat velük tárgyalásokat, és merre tartunk?


Corey: Ezek még mindig ugyanazok az emberek. A mély állam emberei továbbra is kapcsolatban állnak a földönkívüli csoportokkal. A földönkívüliek a vezetőkkel fognak együttműködni, bárki is legyen épp hatalmon, és megpróbálnak azon dolgozni, hogy más emberek kerüljenek hatalomra.

Ugyanezek a negatív földönkívüli csoportok, amelyeket hüllőknek neveznénk, még mindig itt vannak a Földön, és kapcsolatban állnak a mély állammal. Nyilvánvalóan egyre inkább csökken a hatalmuk, vagy . . . az emberek minden nappal egyre inkább ébrednek rá a saját hatalmukra.

És még mindig ott vannak ezek az északi csoportjaink, az Anshar-típusú csoportok, a különböző típusú földönkívüliek, akik pozitív módon próbálnak segíteni nekünk.

És aztán szintén ott van sok-sok más földönkívüli csoport is, akik csak azt akarják, hogy összefogjunk végre, hogy együtt kereskedhessenek velünk, és kulturális cserét folytassunk, mert odakint minden elég nyitott, és mi most egy kis buborékban vagyunk, és nagyon sok ilyen civilizáció szeretne kapcsolatba lépni velünk és jobban megismerni minket.


A TRUMP ELNÖK SZEMÉLYZETÉBEN TÖRTÉNT LEGUTÓBBI VÁLTOZTATÁSOK


Dr. Salla: Az egyik dolog, amit Trump elnök a közelmúltban tett, hogy elbocsátotta a Védelmi Politikai Testület (Defence Policy Board) 11 tagját. Olyan emberek voltak benne, mint Henry Kissinger, Madeleine Albright, Gary Roughead, a haditengerészeti műveletek korábbi főnöke.

Szóval úgy tűnt, hogy valami igencsak jelentős változást próbált elérni, ami . . . Nagy befolyásuk volt a színfalak mögött.

És ismerem Henry Kissingert, amennyire meg tudom ítélni, immár évtizedek óta részt vesz az egész globális irányító rendszerben, ami mögött a mélyállam és a földönkívüliek állnak.

Tehát azzal, hogy Trump elbocsátotta ezeket az embereket, valóban megpróbálja felrázni a dolgokat, esetleg tárgyalásokat kezdeményez pozitívabb földönkívüli csoportokkal, mondván: „Hé, ezeknek a hüllőknek” vagy ezeknek a negatív csoportoknak, „már nincs annyi hatalmuk, mint régen. Tehát gyertek, egyezzünk meg valamiben."


Corey: Tudod, igen, lehet ennek ilyen vetülete, pár olyan ember miatt, mint Henry Kissinger, akiről tudjuk, hogy közvetlen kapcsolatban állt a hüllőkkel és más csoportokkal.

Az eligazításokon olyan információkat kaptam, hogy ez inkább arról szólt, hogy a Védelmi Minisztérium és bizonyos különleges erők csoportjai eltávolítsák az ún. "mély állam általi irányítást”, amelyekkel ez az agytröszt, vagy hogy is jellemezzem, visszaélt, és hogy a különleges erők irányítása megint közvetlenül a védelmi miniszter alá kerüljön vissza.

Úgy gondolom, ennek sokkal inkább ahhoz volt köze, hogy a védelmi miniszter olyan helyzetbe kerüljön, ahol az amerikai Védelmi Minisztérium (DoD) nem akadályozza a következő lépésként megtett bizonyos erőfeszítéseit, ha a Legfelsőbb Bíróságon nem nyer a választási dolgokkal, amibe én ebben a videóban most nem nagyon akarok belemenni.


Dr. Salla: Igen, igen.


Corey: Azt hiszem, ennek inkább ahhoz a forgatókönyvhöz volt köze.


A NYILVÁNOSSÁG EGYRE ÉHESEBB LESZ AZ INFORMÁCIÓKRA


Dr. Salla: Oké. Tehát, összességében ez fejlődés Eshed professzorral, tudom, hogy ez tényleg nagy hatással lesz a dolgozó szakemberekre, akik most még egyszer alaposan átolvassák majd ezt az egész irodalmat.

Tehát, úgy gondolom, nőni fog a kereslet az olyan emberek iránt, mint Te és én, akik ilyen jellegű kutatásokat és a nyilvánosságra hozatalt végezzük.

Szóval mit gondolsz, mi áll még előttünk?


Corey: Nos, azt gondolom, hogy amit már ezerszer elmondtál, ha erről az információról lesz szó. Lesz . . . A nyilvánosság éhezni fog rá.

Egyre több ilyen információ kerül ki. Mármint az emberek a mindennapjaikban olyan dolgokat látnak, azt látják, hogy olyan dolgok történnek, amelyeknek semmi értelme, és hogy bizonyos összeesküvés elméletek magyarázatot adnak rájuk.

Tehát elkezdenek ránézni ezekre az úgynevezett „összeesküvés-elméletekre”, tudod, a bolygót genetikailag manipuláló idegenekről szóló összeesküvés-elméletre. Úgy értem, gyerünk, tudod. Az átlag ember számára ez őrültség!

De most, nézd meg . . . Az információ nyilvánosságra került.

Szóval, igen, mint mondtam, azt hiszem, a jelenlegi információink Hollywoodban, ezek a témák általánosságban véve rendkívül népszerűek, ezoterikusak.


DR. SALLA ÖT KÖNYVET ADOTT KI A TITKOS ŰRPROGRAMRÓL


Számos más módszer létezik, például, tudod, azt hiszem, amikor ezek az információk nyilvánosságra kerülnek, akkor tudod, a könyveid . . . Hány könyved van? Most már öt, vagy annál is több, a Titkos Űrprogramról?


Dr. Salla: Öt a Titkos űrprogram sorozatból. És még egy készülőben.


Corey: Igen, és ezek a könyvek kötelező irodalommá válhatnak az egyetemeken, vagy legalábbis sokszor idézettek lesznek valamikor, tudod.

Az emberek elkezenek majd rákeresni ezekre a kifejezésekre, a kulcsszavakra, és egyre több ember csatlakozik majd a munkánkhoz, már látom is.

Látom, ahogy növekszik az előfizetők száma, és egyre több e-mail érkezik olyan emberektől, akik láttak engem a képernyőn, mint például Jenny McCarthy műsoraiban, vagy valahol máshol a fősodratú, nem pedig az alternatív médiában.

Tehát nő az érdeklődés, és úgy gondolom, hogy az általunk közölt információk néhány éven belül a legnépszerűbb tartalmak lesznek.


Dr. Salla: Úgy van. Én most élvezem ezt, tudod, abban az értelemben, hogy összekötöm az infókat, az összes Titkos Űrprogram leleplezését, amelyeket te végeztél, és mások is feltártak az utóbbi néhány évben.

És most, hogy ezeket hivatalosan is elismerték, és a rengeteg nyilvűnosságra került dokumentummal kapcsolatban azt gondolom, ez igazán izgalmas lesz mindenki számára, aki megpróbálja összerakni a nagy kirakós képet.

Szóval, igen, ez számomra mindig is érdekes volt, hogy hogyan áll össze a nagyobb kép. Hogyan is illeszkedik össze a puzzle összes darabja?

És most sokkal jobban össze tudjuk illeszteni a darabjait.


A JÖVŐNK A STAR TREKRE HASONLÍT MAJD?


Most ezzel foglalkozom a következő könyvemben, amely az Űrhaderőre összpontosít. Egy egész könyvet fogok írni az Űrhaderőről: Hogy hogyan hozták létre, és miért fenyegeti a mély államot, és hogyan kapcsolódik a Csillagflottához, mert szerintem ez az egyik dolog, ami . . . Nos, Roddenberry jövőképe a Star Trek jövőről. Te is beszéltél erről néhányszor. A katonaság a Star Trek jövőt akarja.

Szóval, nagyon lenyűgözött, amikor láttam, hogy 2019-ben volt valami "Űr Jövő műhelytalálkozó" a Légierő Űrparancsnokságának szervezésében, ami az Űrhaderő elődje volt.

És le voltam nyűgözve, amikor láttam, hogy nyolcféle forgatókönyvet állítottak össze, és az általuk preferált forgatókönyv a Star Trek-szerű jövőkép volt. És azt gondoltam, hogy ez nagyon érdekes, miért pont ezt választották?


Corey: Nézd meg az általuk választott szimbólumot.


Dr. Salla: Igen. És ez azelőtt történt, hogy az Űrhaderőt felállították volna, és hogy ténylegesen . . . Az elődje azt mondta, hogy a továbbiakban a Star Trek jövő lehetőségét fogják előnyben részesíteni, és erre felállították az Űrhaderőt. Megnézheted a logójukat és az összes hasonlóságot a Star Trek-kel, ahogy azt előre elképzelték.

Számomra ez szinte olyan, mintha a múltban, az 50-es és 60-as években valaki időutazási technológiákkal foglalkozott volna, és azt látta volna, hogy: "Rendben, a jövőben lesz valamink, amit Csillagflottának fogunk hívni. Szóval kezdjük el elültetni a tömegtudatba.” És Roddenberry-t behívták eligazításra.

Erről, hogy Roddenberry-nek eligazítást tartottak, a Haditengerészeti Titkos Űrprogram című könyvemben írtam.


AZ EMBEREK „20 PLUSZ VISSZA PROGRAM" SORÁN SZERZETT TAPASZTALATAI VISSZAÁRAMLANAK A KÖZÖS EMBERI TUDATBA


Corey: Hadd feszítsem ki még jobban az elméd határait. A "20 plusz vissza" programok, az összes most zajló időutazást a következőképpen kell elképzelni:

Vegyünk egy tetszőleges dátumot.

Mondjuk 2036-ban az Űrhaderő kifejleszti az időben történő visszautazás technológiáját. Nos, visszautaznak az időben, és a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as évekbeli emberekkel dolgoznak, beteszik őket a húsz plusz vissza programokba, és együtt dolgoznak velük ezekben az idő-csoportokban.

Tehát ezek az információk, ahogy ezek az emberek, akik felmennek, és ezekben a "20 plusz vissza" programokban dolgoznak, és az Űrhaderőnek dolgoznak a bolygón kívül, amelyek tulajdonképpen a jövőben vannak . . . ez beépül a tudatukba, és így az különféle módokon kiszivárog.

Tehát úgy gondolom, hogy ennek a rejtvénynek van egy óriási időbeli része, amelyre sokan valóban nem fordítanak kellő figyelmet.

És amikor mindez kiderül majd, a feltárt információktól még az ufológiában jártas emberek is el fogják dobni az agyukat . . . "Én kb. 58 különböző földönkívüli csoportól tudok." "Tudok olyan űrhajóról, amely percek alatt képes elrepülni a Holdra és onnan vissza." És azt hiszik, hogy sok mindenről tudnak.

De amikor mindennek az időbeli vonatkozása is kiderül, az lesz csak igazán észbontó!


LEHETSÉGES, HOGY A STAR TREK KÉSZÍTŐJE IS BENNE VOLT A "20 PLUSZ VISSZA PROGRAMBAN"?


Dr. Salla: Rendben. Tehát ez kiveszi az embereket a történelmi korszakokból, az 1920-as, 1930-as, 1940-es évekből, és belöki őket ebbe a "20 plusz vissza" programba, ami mondjuk a 2030-as, 2040-es évekbe viszi őket. Majd 20 év elteltével visszaküldik őket. Nos, ez felveti a kérdést: „Benne lehetett-e Gene Roddenberry a jövőben a sötét flotta "20 plusz vissza" programjában?”


Corey: Igen, én is ezt kérdezem.


Dr. Salla: Oké. Nos, ez egy érdekes kérdés.


Corey: Vagy valaki befolyásolta, aki benne volt.


Dr. Salla: Nos, tudom, hogy tulajdonképpen közvetlenül hatott rá Leslie Stevens, aki a „The Outer Limits” (Végtelen határok) rendezője volt. A „Végtelen határok” forgatását Leslie Stevens vezette 1964-től 1966-ig [1963-1965], szerintem ez volt az utolsó évad.


És Gene Roddenberry is beszállt a „Végtelen határok” második évadának forgatásába.

Most a Haditengerészet Titkos Űrprogramjáról szóló könyvemben tulajdonképpen Leslie Steven apjáról írok, aki altengernagy volt. Ő volt az a fickó, aki közvetlenül Rico Bottával dolgozott a Haditengerészet Titkos Űrprogramjának felállításában.

Tehát Stevens admirális fia volt az, aki bevezette - inspirálta vagy bevezette - Gene Roddenberry-t ezekbe az ötletekbe.

Tehát elég valószínű, hogy talán Leslie Stevens egyike volt ezeknek az embereknek, akiket elvittek, és akik a "20 plusz vissza" programban szolgáltak, mert Leslie Stevens nemcsak befolyásolta Gene Roddenberry-t a Star Trekkel, hanem Glenn Larsonra is hatással volt, aki a "Battlestar Galactica” (Csillagközi romboló) sorozatot készítette eredetileg a, mikor is, az 1970-es években.


Corey: Igen! A „Battlestar Galactica”-ban végig ott van az AI (mesterséges intelligencia) veszélye.


Dr. Salla: Pontosan! Tehát ennek van értelme, hogy nagyon valószínű, hogy Leslie Stevens részt vett a "20 plusz vissza" programban, mert az apja a haditengerészetnél dolgozott altengernagyként. Az apja igazából a Pentagon által létrehozott közös hírszerző szervezet vezetője volt.

Tehát az altengernagy Leslie Stevens felelt ezekért.

Tehát, ha volt egy "20 plusz vissza" program, és ha az amerikai hadsereg emberei már az 1940-es és 1950-es években tudtak erről, és azt mondták: "Oké, elvihetitek ezt vagy azt a fickót."

Lehet, hogy azt mondták: „Oké, vigyétek a fiamat, Leslie Stevens-t. Vigyétek vissza, és a jövőben tegyétek be a 20 plusz vissza programba.”

És akkor Leslie Stevens finoman elkezdte a nyilvánosságra hozatalt. Mert, tudod, a „Végtelen határok”, ha megnézzük ezeket az epizódokat, azt hiszem, két éven át játszották, de sok részben volt szó az általuk használt különböző fejlett technológiákról.

Például van egy epizód, amelynek címe „OBIT . . . ”, vagy mi, „Outer Band Individuation Teletracer” (egyéni távkövető külső frekvenciasáv), amely arra való, hogy bármikor nyomon követhessék az embereket a rezgésfrekvenciájukon keresztül, és megtudják, hogy épp mit csinálnak.

És ez egy „Végtelen határok” epizód! Tehát ez egy fejlett technológia, amelyet akkoriban fejlesztettek ki.

Leslie Stevens tehát mondhatni, elültette a köztudatban ezeket a fejlett technológiákat, arra inspirálva Roddenberry-t, hogy a jövőben tegyen valamit a bolygókon lévő Galaktikus Konföderációval, a Csillagflottával, majd Glenn Larsennel és a Csillagközi romboló című sorozattal.

Szóval, igen, azt mondanám, hogy valószínűleg így történt.


Corey: Érdekes érvet hozol fel.


KÜSZÖBÖN ÁLLÓ ESEMÉNYEK ÉS FELADATOK


Dr. Salla: Igen, azta!

Tehát mire számíthatunk tőled a jövőben?


Corey: Hát, lássuk csak! Nagyon sok dolog van folyamatban. A képregény végre jó úton halad a befejezéshez. Elképesztően jó lesz a vége. Nemsokára újra lehet rá előrendeléseket leadni.

A www.disclosurecomics.com címen szerezhető be - iratkozz fel a levelezőlistára. Mármint nagyon hamarosan elérhető lesz.

És hiszem, hogy ez a képregény, ez a grafikus forma egyszer a gyűjtők fontos darabja lesz, különösen a legelső, előzetes kiadások, mert képes forgatókönyvként fogják használni Hollywoodban.

Itt-ott érdeklődnek utána, hogy filmet vagy sorozatot csináljunk belőle.

Biztosan nem fog problémát okozni leadni valamelyik csatornán dokumentumfilm sorozatként, amelyet sok-sok millió ember látni fog, és ami még több embert hoz majd a közösségünkbe.

Szóval ez le fog menni. Az online tanfolyamom, „A Kék Aviánok és az Egység törvénye” január 9-én fog kezdődni.

Mindezt megtalálhatod a www.ascensionworks.tv oldalon, és ugyanitt megtalálható a régi tanfolyamom is.

Remélhetőleg jövőre pedig elindul a www.ascensionworks.tv. Megy. . . Mike Waskosky-val elég sokat dolgozom rajta. Reméljük, hogy ez egy újfajta közösségi médiaplatform lesz, valamint egy olyan hely, ahova el lehet jönni, és olyan videókat nézhetsz, mint aamik a Netflixen mennek, vagy ahhoz hasonlókat.

Nagyon sok ember szeretne showműsort készíteni velünk, szóval úgy tűnik, nagyon jó a helyzet.

Azt hiszem, ezek az első számú dolgok, amelyek most velem történnek.

Lehet, hogy néhányan, akik ezt a videót nézik, mivel ez a téma most vírusként terjed, érdeklődni kezdenek a téma iránt. Hallják, hogy beszélünk a Titkos Űrprogramról írt öt könyvedről. Ők hol találhatnak több információt ezekről?


Dr. Salla: Oké. Nos, megnézhetik a weboldalamat, a www.exopolitics.org-ot, vagy megtalálhatják őket az Amazonon. Csak be kell írni a keresőbe a nevemet, vagy a „Titkos űrprogram” kifejezést, és ki fogja adni.

Tehát van egy "Secret Space Program" (Titkos Űrprogram) sorozat az Amazonon, amiből ezekről tájékozódhatnak.

Nos, igen, csak látogass el a weboldalra.

És tudod, a sorozat 6. kötetén dolgozom, és ennek a próbacíme: „Az Űrhaderő és a Csillagflotta felemelkedése”. Nagyon izgatott vagyok, hogy már egyre közelebb vagyok az első változat befejezéséhez. Tehát valamikor a következő év márciusa és áprilisa környékén lesz készen.

És januárban John DeSouzával és Laura Eisenhowerrel fogok dolgozni a "Felemelkedési portálon". Azt hiszem, ez január első szombatjára esik, vagy valamikor akörül lesz. Nincs most előttem a dátum, de egy amolyan második Exopolitics and Ascension (Exopolitika és Felemelkedés) online webináriumot fogunk csinálni. [Megjegyzés: Itt található a link a webináriumra:

https://portaltoascension.org/event/ascension-exo-disclosure-2021 ]

Tehát ez olyasmi lesz az, ahol remélhetőleg még érthetőbbé válik az, ami jelenleg zajlik. De mindez határozottan nagyon izgalmas.

Január végétől pedig további webes szemináriumokat fogok tartani, és 2021-ben is egész évben.


Corey: Nagyon klassz. Igen, a webes szemináriumok nagyon klasszak, és úgy tűnik, hogy a közösség imádja őket.


Dr. Salla: Igen. Szeretem, hogy igazán mélyrehatóan belemerülhetünk egy témába, és nem kötnek meg a határidők. Olyan, mintha elegendő időnk lenne arra, hogy egy téma minden oldalát végigjárjuk és megvizsgáljuk.


A VILÁGSZERTE MEGJELENŐ MONOLITOK


Corey: Igen. Nos, mielőtt ezt felgöngyölítenénk, meg akartam kérdezni tőled: Felfigyeltél ezekre a furcsa, mindenhol felbukkanó monolitokra?


Dr. Salla: Igen. Érdekesnek tartom a dolgot. Valaki úgy tűnik . . . Azt hiszem, egy művész volt, mert a Leak Projecttől (Kiszivárogtatási Projekt) valaki kiment a helyszínre, és megnézte az egyik ilyen monolitot, és szegecseket meg ilyesmiket látott rajta. Tehát mindenképpen emberi művész volt az, aki ezt összerakta.

Ez tehát talán csak egy művész, aki megpróbálja felhívni az emberek figyelmét. De teljesen, akár csak egy emberi művész . . . Azt hiszem, ő csak egy ember, egy művész - szerintem még mindig. . . az archetípusok szintjén . . . ez segíti az emberek ébredését.


Corey: Segít felébreszteni az embereket. Igen, de kezdettől fogva az volt az érzésem, hogy ez valamiféle tömeges marketing trükk-kampány jellegű dolog.

De különböző országokban és államokban kezdtek felbukkanni ezek a monolitok. Most már jó néhány van belőlük. Valamilyen módon össze vannak hangolva, de érdekes lesz látni, hogy miért csinálják ezt, de mindenképp nagyon kíváncsivá tesz mindenkit.


Dr. Salla: Határozottan.


ÖSSZEFOGLALÁS


Corey: Lenyűgöző. Nos, tudod, azt hiszem, ez lefedi mindazt, amiről beszélni akartunk. Nagyon izgalmas volt, amikor ezek a Galaktikus Föderációról és a Marson lévő közös emberi és földönkívüli bázisokról szóló új cikkek napvilágra kerültek.

Ez különösen izgalmas számunkra, mert mi már évek óta beszélünk erről, és kezdjük látni, hogy mindkettőnk információi közül egyre több jelenik meg nyilvánosan, és azt hiszem, hogy ez örömteli dolog. De ugyanakkor, még több minden nyilvánosságra kerülését várjuk, nem igaz?


Dr. Salla: Pontosan. De természetesen jó, hogy megkaptuk ezt a hivatalos megerősítést, és tudom, hogy te például rengeteg kritikát kaptál. Tudom, hogy téged sok ember próbált meg elhallgattatni, de szerintem ez valószínűleg azért van, mert jó nyomon jársz, és amit közzéteszel, az egyre nagyobb figyelmet fog kapni.

Szóval, nagyon örülök, hogy veled dolgozhatok, és mindenezt az információt kiadhatom.


Corey: Igen, nagyra értékelem. Tudod, a Szövetség (a Gömblény Szövetség - a ford.) az utóbbi időben arról beszélt nekem, hogy miután ezek az események bekövetkeznek, ideje lesz elkezdeni a lakosság tanítását. Beszéltek nekem arról, hogy részt fogok venni olyan médiatartalmak kiadásában, amelyek az emberiség történelmével foglalkoznak.

És várom már, hogy valamikor részt vegyek ebben. És tudom, hogy Te és mások is ebben a közösségben szintén részt fogtok venni ebben.

Nagyon értékelem mindazt a munkát, amelyet az elmúlt öt évben végeztél. Nagyon pragmatikus ember vagy, nem érzelgős ember. Hűséges jó barát voltál, és igazán nagyszerű munkát végzel, amikor a Titkos Űrprogramról van szó, és ahogy ezt a témát bemutatod az embereknek. Úgy értem, te professzor vagy. Úgy adod közre ezt az információt, hogy nem szenzációként beszélsz róla. És azt gondolom, hogy nagyon fontos, amit csinálsz, és csak azt akartam mondani, hogy nagyra értékelem azt a munkát, amit csinálsz.


Dr. Salla: Nos, köszönöm, Corey. Alig várom, hogy mit hoz a jövő mindkettőnk számára.


Corey: Ez izgalmas lesz. Igazán izgalmas.

Oké. Szóval köszönöm mindenkinek, hogy csatlakozott hozzánk itt a Sphere Being Alliance (Gömblény Szövetség) csatornán [itt elérhető el]. Kérjük, kattints a Tetszik gombra most, és iratkozz fel.

Még sokkal több videó jelenik majd meg itt a közeljövőben. Beszélgetni fogok majd valakivel a pénzügyi visszaállításról, és a NESARA-ról, a GESARA-ról, azt hiszem, így hívják, arról, hogy mi folyik - Ázsiában, hogy ott nagy mennyiségű arany van, egy új pénzügyi rendszerről, amelyről évek óta vannak pletykák.

Az előző évig beszéltem pár magas rangú bennfentessel, és azt gondolom, hogy most már készen állunk arra, hogy egy közös videót készítsünk velük.

Meghívtak Indonéziába és az Egyesült Arab Emírségekbe, hogy videóra vegyünk bizonyos dolgokat, amelyekről azt állítják, hogy léteznek. Szorítok, hogy igazi legyen, de tudod, majd az idő fogja eldönteni, hogy így van-e.

Tehát kérlek, íratkozz fel most rögtön, és várom, hogy még több tartalmat hozzak nektek a közeljövőben. Köszönöm.

Átiratot készítette: Sam Ritchie


https://spherebeingalliance.com/