Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. május 12., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


A Cabal újabb háborút próbál genergálni a Közel-Keleten azzal, hogy konfliktust szít Izrael és Gáza között:

https://www.rt.com/news/523543-un-envoy-gaza-war/


Ezért a Fényerők mindenkit arra kérnek, hogy aki vezettetést érez, csatlakozzon a békemeditációnkhoz Izraelért:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-peace-in-israel-every-4-hours.html


Az Istennő békét akar és béke lesz!


https://2012portal.blogspot.com

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 6., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés


Tovább folytatódik a Chimera csoport tisztogatása. A Fényerőknek sikerült kitisztítania a teljes Chimera űrflottát, pár darab TR-3B és más mérnökileg visszafejtett (reverse-engineered - olyan technológia, amelyet a mérnökök az idegen űrhajók tanulmányozásából nyertek) űrhajót kivéve, amelyeket a negatív katonaság a Föld körüli pálya alatti térből irányít a Chiméra közvetlen és közvetett parancsaira.

Még mindig maradt pár Chiméra földalatti bázis, melyek legtöbbje nem olyan mélyen van a föld alatt, és ezeket azért nagyon nehéz megtisztítani, mert ott tartják a Chimera által felügyelt Plejádiakat, Szíriusziakat, Arkturusziakat és más csillagfajok túszait, akiket a fizikai Chimera pókok irányítanak és őriznek. Azokon a bázisokon is még mindig rengeteg embergyereket és felnőtt túszt tartanak fogva. A Chimera fő bázisa a kongói Kivu-tó alatt még mindig érintetlen, a pókkirállyal és a pókkirálynővel, illetve néhány másik, ott élő Chimera pókkal.

A Föld körüli kvantum anomália szépen tisztul, de a bolygó felszínéhez nagyon közel még mindig maradt annyi anomáliás kvantum fluktuáció, amely még mindig megakadályozza, hogy a Felemelkedett lények és a Fényhajóik (a külső merkabák) fizikailag is megjelenjenek:


Quantum-Fluctuations

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. március 31., szerda

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chiméra csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerőknek gyakorlatilag az összes Chiméra űrflottát és a legtöbb Chiméra földalatti bázist sikerült megtisztítania.

A még megmaradt Chiméra földalatti bázisokat sokkal bonyolultabb kitisztítani, mert össze vannak kötve a Cabal felszíni infrastruktúrájával. A Chiméra fő földalatti bázisa a kongói Kivu-tó alatt a pók királlyal és királynővel még nincs kitisztítva.

Olvass tovább …

Új Cobra-interjút készített a párizsi / versailles-i Rózsa Rendje

Cobra Logo
  1. március 23., kedd

Új Cobra-interjút készített a párizsi / versailles-i Rózsa Rendje


Itt érdemes elolvasnia az új Cobra-interjú a francia okkult történelemről szóló átiratát, amelyet a Rózsák párizsi / versaillesi csoportja készített:

https://www.lavoixdelarose.com/interview-de-cobra-histoire-occulte-de-la-france-et-retour-de-la-deesse/


Vagy hallgasd meg a Youtube-on itt (angolul, francia felirattal):

https://www.youtube.com/watch?v=8dCRsGkQQPQ

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. március 10., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


Mivel a sötét erők Nagy Újraindításra (Great Reset) vonatkozó terve nem úgy halad, ahogy kívánták, visszatértek ősrégi stratégiájukhoz: háborút terveznek.


A fekete nemesi családok és a jezsuiták hisznek a közel-keleti háború Armageddon világvége próféciáiban, mely Izrael és Irán, valamint Oroszország, Kína és a NATO közötti harmadik világháborúba torkollik. Ezt próbálják most megteremteni:

Olvass tovább …

Bolygószintű Helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. február 17., szerda

Bolygószintű helyzetjelentés


A chiméra csoport eltávolítása folytatódik. Az Ellenállásnak sikerült megtisztítania a chiméra földalatti bázisainak zömét, ahol jelentős villámháborús áttörést értek el február 10-én, és most a bolygó földalatti területein átvették az irányítást.

A Fényerőknek gyakorlatilag sikerült elpusztítania a chiméra összes negatív kvantum szuperpozíciós egzotikus fegyverét és technológiáját, és megszüntették az ún. Schwab kvantum mátrix éterikus skaláris technológiát, a Pénzügyi Újraindítás mögötti fő energiamezőt.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a Felszíni Lakossághoz

Cobra Logo
  1. január 28., csütörtök

Rövid üzenet a Felszíni Lakossághoz


Különböző okok miatt semmilyen hírszerzési információ nem adható most ki.

Mind a fősodratú, mind az alternatív média majdnem teljes mértékben dezinformációval telített, és vakon követni a külső forrásokat, csak csalódottsághoz vezethet.

Az Alfa idővonal 2018. januári összeomlása óta a planetáris felszabadítás részletei nem adhatóak ki, és nem is lesznek publikálva sehol sem az interneten. Csak ismételni tudom, hogy a bolygószintű felszabadítás NEM függ attól, hogy ki az Egyesült Államok elnöke.

A legmagasabb cél az emberek számára, hogy csökkentsék a polarizációt, határolódjanak el a napi politikától, és kezdjenek el kapcsolódni a Fényhez.

Olvass tovább …

2021

  1. január 19., kedd

2021


Universe

A 2021-es év még csak most kezdődött, és a várakozásoknak megfelelően a kaotikus körülmények egyre szaporodnak.

A lezárásokat egymás után hosszabbítják meg, szigorítják, és az emberek mozgástere is egyre korlátozottabbá válik. Az oltások sem változtatnak ezen:

Olvass tovább …