Telos

Spirituális hírek, fordítások

2021

  1. január 19., kedd

2021


Universe

A 2021-es év még csak most kezdődött, és a várakozásoknak megfelelően a kaotikus körülmények egyre szaporodnak.

A lezárásokat egymás után hosszabbítják meg, szigorítják, és az emberek mozgástere is egyre korlátozottabbá válik. Az oltások sem változtatnak ezen:

https://www.news.com.au/travel/travel-updates/health-safety/widespread-overseas-travel-unlikely-for-australians-in-2021/news-story/3d84c7bd3dff15b132e53ebb7e014e7c


A Cabal úgymond "gettókat" akar létrehozni, különösen a városi területeken, ahol hatékonyabban tudják irányítani a lakosságot:

https://www.thejc.com/news/world/israel-goes-into-a-third-lockdown-as-coronavirus-cases-surge-1.510141

https://www.thelocal.de/20210113/berlin-to-order-15-km-movement-restriction-rule-amid-rising-covid-19-cases


És hirtelen szóba került, hogy táborokat hoznak létre a fertőzött polgároknak:

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-2336038/Video-look-inside-Chinas-newly-built-quarantine-camps.html


Ahogy a karantén elutasítói részére is:

https://nypost.com/2021/01/18/german-quarantine-breakers-to-be-held-in-refugee-camps/


Ezenkívül a világ egyes részein az időjárás egyre őrültebb, amelyet részben mesterségesen hoztak létre a sötétek (az energetikai síkokon keresztül is):

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9156697/Ice-blankets-Sahara-desert-snow-falls-Saudi-Arabia-temperature-dropped-2C.html

https://www.bbc.com/news/world-europe-55586751


Az áramkimaradásokról vagy várható áramkimaradásokról egyre több jelentés érkezik, és mivel a cabal "sötét telet" hirdetett, tanácsos mindig felkészülni egy ilyen eseményre:

https://strangesounds.org/2021/01/major-power-outage-pakistan-europe-great-reset.html


New Earth

Tehát egyre sűrűbbek az események, és ahogy már tavaly említettük, ennek az egész káosznak csak egy oka van: a sötétek tudják, hogy az Esemény bekövetkezik, és pánikolnak. Ezért menekültek bunkerekbe és zárták le a bolygó felszínét felhasználva a járványt és a globális lezárások bejelentését:

https://fm144.blogspot.com/2020/03/system-shutdown-15032020.html


Természetesen ezt katonai erővel teszik, másrészről azonban a Fényerők tisztában voltak ezzel, és ezért volt mindig is elsődleges cél, hogy a katonaságot irányítsák.

Tavaly nyáron ezen a blogon egy jelentősebb hamis zászlót eseményt vagy incidenst jelentettünk őszre, amelynek semmi köze sincs a COVID-19-hez. Utólag visszatekintve kiderült, hogy ez nagy valószínűséggel a választási csalás volt az Egyesült Államokban.

Ami az amerikai helyzetet illeti, egyértelmű, hogy a cabal a lakosság maximális megosztását tervezte, egészen polgárháborúig elmenve, lásd az egyik jól ismert család házon belüli magazinjának címlapját:

https://www.economist.com/the-world-in-2021


Ebből a szempontból azonban ez az üzenet is érdekes (Meghalt a "francia" bankár, Benjamin Rothschild):

https://www.rt.com/business/512735-french-banker-benjamin-de-rothschild-dies/


5b30372b63a4a

Tehát fennáll annak az esélye, hogy az Egyesült Államok kiszabadulhat az úgynevezett mély állam szorításából.

A választási csalás nem új keletű, a nyugati világban sem, de ilyen mértékben még soha sem valósult meg a történelem során, ilyen arcátlanul és ennyire nyilvánvalóan. Ennek az incidensnek a hatása, a Big Tech-en keresztül végrehajtott hatalmas cenzúrával kombinálva még a 2001. szeptember 11-i hatást is túlszárnyalja. És éppúgy, ahogy szeptember 11-e is sok ember felébredéséhez vezetett, ez az esemény, valamint a megrendezett világjárvány is elvezet majd egy valódi tömeges ébredéshez.

A következő napokban nem zárhatók ki további eszkalációk és nagyobb hamis zászlós műveletek, de már korábban is voltak tömeges meditációkra való felhívások, hogy a dolgok jó irányba mozduljanak el az Egyesült Államokban:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/01/buddhikus-oszlop-meditacio.html


Ez az egész, a felszínen tapasztalható helyzet csak azt mutatja, hogy a felszabadító csata fizikailag is egyre jobban láthatóvá válik. Mindazonáltal, csak részben látunk rá az aktuális eseményekre, sok minden más is zajlik még a karanténon kívül.

Az elmúlt hónapban a sötétek negatív flottája szórványos, kétségbeesett megtorló támadásokat hajtott végre a Földet körülvevő szomszédos bolygók ellen, mivel azok emelték a Föld lakóinak tudatosságát. A Galaktikus Konföderáció azonban képes volt gyorsan visszaverni ezeket a támadásokat az erők újrapozicionálása után.


25084890621_f14d217c2b_z_

Viszont a Fényerők képesek voltak még több csapdába ejtett Csillaglelket kiszabadítani a negatív földalatti létesítményekből, és gyógyítás céljából a hajóikra vinni őket.


Jinora_explores_Lake_Laogai

A folyamat során a sötétek még több negatív okkult kulcsfontosságú tagját fogták el, olyan tagokat, akik ezekben a létesítményekben szörnyűséges atrocitásokat követtek el más Lelkek ellen. Ha a Fényerők az elfogás során masszív ellenállásba ütköznek, megvan a lehetőségük arra, hogy ezekkel a negatív entitásokkal éreztessék mindazt a szenvedést, amelyet ők okoztak más Lelkeknek ebben az életben vagy az előző életek során.

Ez az élmény pusztán érzelmi és csak egy szempillantásig tart, de ez elég ahhoz, hogy ezeknek az egyéneknek az elfogássa és eltávolítása könnyen elvégezhető legyen. Közvetlenül a Központi Napba viszik őket.


dcfebeaa2cc21400c66452c2ba85d42e

Ezenkívül a fontos, inkarnálódott csillaglelkek a sötétek által ellopott többi lélekrészeiket is visszanyerték.

A Fényerők továbbá azt tanácsolják, hogy ne hagyjuk, hogy a kint zajló "műsor" túlságosan lehúzzon minket. Ehelyett fontos, hogy megőrizzük az egyensúlyunkat. Célszerű a karantén idejét is arra használni, hogy gyógyuljunk, meditáljunk, főleg most, mert tovább növekszik az energetikai kapcsolat a Fényerőkkel.

Egyre több az olyan Csillagmag, akiknek a tudatát már nemcsak éjszaka, hanem nappal is felviszik a hajókra. És egyre több, a felszínen inkarnálódott kulcsfontosságú Fénymunkás képes megőrizni ezen emlékek egy részét.


9ac6504a7f1446b5e6f7b7bd8734782d

Még ha a helyzet a karantén miatt most komornak is tűnik, a hangulat a forrásponthoz közelít, és csak idő kérdése, hogy kiboruljon a bili. Egyre kevesebben nyugszanak már bele ebbe a helyzetbe, és néhány országokban a kormány már kezd tehetetlenné válni ezzel szemben:

https://www.rt.com/news/512744-italy-restaurants-protest-lockdown/


Ezzel egy időben az UFO nyilvánosságra hozatal is szépen halad:

https://www.foxnews.com/science/cia-release-ufo-documents-real-life-x-files


És már csak idő kérdése, hogy az üldözőkből mikor lesznek üldözöttek. Ebben a korban a hazugságok már nem állják meg a helyüket. Közeledik a győzelem:

https://www.youtube.com/watch?v=5UYz2IBhyC8


woman-2714110_960_720_5_12

https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások