Telos

Spirituális hírek, fordítások

Vízöntő Kora Aktiváció jelentés

Cobra Logo
  1. december 28., hétfő

Vízöntő Kora Aktiváció jelentés


Az aktivációnk hatalmas siker volt, sokszorosan elértük a kritikus tömeget a több mint 400.000 emberrel, akik részt vettek a meditációban.

A meditáció egy erős energiavillanást küldött a bolygó energiarácsába, amelyre a tektonikus lemezek is reagáltak és vulkánok is kitörtek:

https://eu.usatoday.com/videos/news/nation/2020/12/21/webcam-shows-overnight-eruption-hawaii-volcano/3997562001/

https://www.rt.com/news/510403-etna-erupts-shoots-lava-sicily/


December 21-én, az UTC időzóna szerint pontosan 18:22-kor (magyar idő szerint 19:22-kor) az M87-es galaxisból érkező tiszta galaktikus Szeretet energia egy nagyon erős energialökete érte el a bolygó felszínét. Az energiaimpulzus kb. 10-15 másodpercig tartott, de elég erős volt ahhoz, hogy azonnal eltávolítsa az összes még megmaradt, a földfelszín közelében felhalmozódott elsődleges anomália kb. 10%-át.

1221


Sok meditáló ember érezte ezt az energialökést, amely néhányunknak azonnali érzelmi, spirituális és egyeseknél fizikai gyógyulást is hozott. Sok traumatikus esemény törlődött ki néhány Fénymunkás és Fényharcos energiamezőjéből, és a szív hatalmas gyógyulása történt meg.

Azóta folyamatosan zajlik a bolygó felszínén lévő elsődleges anomália tisztítása.

A Fényerőknek 1996 óta először sikerült a tiszta Fényt is lehorgonyoznia a bolygó felszínén. Sok Fénylény és Istennő volt jelen az energiatestében a meditáló emberek körül, és sikerült egy elég részletes mintát venniük a Mátrix struktúrájából. A Mátrix kvantumszerkezetének jobb megértésével most teljes erővel távolítják el a sötét egzotikus kvantum technológiákat. Megkezdték a felszínen élő emberiség implantátumainak fokozatos eltávolítását is, és te is segítheted őket ebben a folyamatban az itt említett implantátum eltávolító technikákkal:

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

Magyarul itt érhető el:

https://telos.hu/posts/2015/Cobra/06/20150619/


És itt:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html

Magyarul itt olvashattok róluk:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/06/implantatumok.html

És itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/05/hasadas-matrixon-az-implantatumok.html

Matrix

A sikeres 12.21-es meditáció után megkezdjük a mátrix lebontását

A Fényerők folytatják a Chiméra eltávolítását is, ami a tervükkel teljes összhangban, nagyon jól halad. Már sikerült az összes Chiméra földalatti bázis több mint 50%-át megsemmisíteniük, köztük majdnem az összes ultramély Chiméra földalatti bázist, amelyek több, mint 8 mérföld (kb. 13 km) mélyen találhatóak, közvetlenül a Mohorovičić diszkontinuitás (ejtsd: Mohorovicsics; gyakran csak a Moho rövidítést használják – a szerk.) felett, amely a földkéreg és a földköpeny közti határfelület:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mohorovi%C4%8Di%C4%87_discontinuity

Magyarul itt olvashattok róla:

https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6ldk%C3%A9reg

És itt:

http://www.vilaglex.hu/Lexikon/Html/Mohorovi.htm


Már a fizikai Chiméra pókok több mint 50%-a is eltűnt. A Fényerők a pók királyt is eltávolították, ő volt az emberi történelem során számtalan háború mögött álló fő okkult erő.

Maradt még egy fizikai pók király és pók királynő pár. Ők 1996-ban érkeztek a Rigel csillagrendszerből, és azóta a Chiméra egyik Kongó alatt elhelyezkedő földalatti bázisán tartózkodtak. A pár hím tagja jelenleg a Föld karantén státusza (nem a vírus karantént érti alatta Cobra) és a koronavírus lezárások (a karantén 2. fázisa) mögött álló fő okkult erő, míg a nőstény pók a Lélekkel való kapcsolódást és a feltétel nélküli szeretetet gátló fő okkult erő. Hamarosan mindketten el lesznek távolítva.

2019 szeptemberében előre figyelmeztettelek benneteket a jezsuiták tervének saját verziójára a 2020 januárjára tervezett pénzügyi Újraindítást illetően:

http://2012portal.blogspot.com/2019/09/2020.html

Magyarul itt olvashattok róla:

https://telos.hu/posts/2019/Cobra/09/05/20190905/


A jezsuiták igencsak járatosak az asztrológiában, és régóta tudták, hogy a 2020. januári Szaturnusz-Plútó együttállás volt a legnagyobb esélyük arra, hogy a terveiket előmozdítsák, és ekkor generálták a koronavírusról szóló első nyilvános bejelentéseket. Fedezzük fel, hogy mi áll a terveik mögött.

A BRICS (egy Brazíliát, Oroszországot, Indiát, Kínát és Dél-Afrikát tömörítő szövetség) 2014-es és a keleti pozitív szövetség 2015-ös megalakulása után a jezsuiták fő bázisukat Kínába helyezték át, és sok Cabal ügynököt helyeztek át oda. Azok az ügynökök sok pozíciót foglaltak el a kínai kormányon belül a 2015-2019-ig tartó időszakban, és azonnal megkezdték a nyugati országokba való beszivárgás projektjét:

https://www.naturalnews.com/2020-12-05-situation-update-dec-5th-operation-warp-speed-ccp-conspiracy-vaccines-military.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9046783/Leaked-files-expose-mass-infiltration-UK-firms-Chinese-Communist-Party.html

https://nypost.com/2020/12/11/chinese-honey-trap-could-hold-thousands-of-operatives/

https://gnews.org/440581/


A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a kommunizmus egy jezsuita kreálmány:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2020/10/a-final-three-way-game.html


Ami még kevésbé ismert, az az, hogy néhányan ezek a Nyugatra beszivárgó kínai ügynökök közül valójában pozitív Vörös Sárkányok, akik a Kínai Kommunista Párt tagjainak adják ki magukat.

Az Orsini fekete nemesi család a világjárvány mögött álló fő erő a középkor óta, amikor is megtervezték a fekete pestist, és ők jelentik az oltási programok mögött álló fő erőt is.

Bill Gates, Anthony Fauci és Soros György – a kínai kormány legfelsőbb szintjein álló bizonyos emberekkel együtt – az Orsinik fő csatlósai, akik lehetővé tették a világjárványt és a lezárásokat:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=159744

https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/07/the-china-lockdown-sun-tzu-and-the-art-of-war/


Azért, hogy előkészítsék a terepet a Nagy Újraindítás jezsuita verziójához, amit a jezsuita oktatásban részesült Klaus Schwab itt mutat be:

https://www.weforum.org/great-reset/


A jezsuitákból hiányzik a kreativitás, és az egyetlen dolog, amit el tudtak érni, hogy ellopták a pozitív pénzügyi Újraindítás ötletét, és azt tervezték, hogy az ellentétébe fordítják át:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/28/20120428/


Jesuit

Képfelirat: "Nem, nem, ezt nem szabad megtennünk, barátom - mondta az ördög. Meg kell várnunk, míg megtalálják a papírt, rajta az IGAZSÁGGAL, és keblükre szorítják azt - mondta a legnagyobb magabiztossággal. „Így várni fogunk... megvárjuk, hogy ők szervezzék meg. Igen, mindig arra várunk, hogy az IGAZSÁG köré szerveződjnek. Miután elvégezték a munka nehezét, csak át kell vennünk az uralmat afelett, amit oly idealista módon megszerveztek."


A jezsuita, Rothschildok és Rockefeller frakciók trilaterális (háromoldalú) megállapodásokat kötöttek, hogy terveikhez egyesítsék erőiket:

https://www.rt.com/op-ed/509405-pope-vatican-global-capitalism/


Azonban a negatív Nagy Újraindítás NEM lesz sikeres:

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/ai-computers/how-our-ai-computer-forecasts-the-failure-of-schwab-world-economic-forum/

https://alt-market.us/is-the-globalist-reset-failing-the-elites-may-have-overplayed-their-hand/


Bár a terveik nagyon közel lesznek ahhoz, hogy ténylegesen megvalósuljanak:

https://edition.cnn.com/2020/12/27/tech/coronavirus-vaccine-passport-apps/index.html

https://www.weforum.org/projects/commonpass


Eközben a pozitív Sárkány erők csendben dolgoznak a színfalak mögött. Terveik nagy részét még nem lehet nyilvánosságra hozni, az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy támogatják a kínai civil űrkutatást, megpróbálják elérhetővé tenni a nemzetközi közösség számára a Nyilvánosságra Hozatalra készülve:

https://www.space.com/china-sharing-chang-e-5-moon-samples

https://www.space.com/china-fast-radio-telescope-open-international-scientists


Miközben a tudósok a Proxima Centauriról érkező rádiójeleket kutatják:

https://www.theguardian.com/science/2020/dec/18/scientists-looking-for-aliens-investigate-radio-beam-from-nearby-star

Magyarul itt:

https://www.origo.hu/tudomany/20201220--idegen-civilizaciora-utalo-jel-erkezett-a-legkozelebbi-csillag-felol.html


Ding Yu kínai popénekes, akit a kínai Űrkutatási Tudományos és Technológiai Kommunikációs központ júniusban nevezett ki az űrzene népszerűsítésének nagykövetévé, december 19-én A Vízöntő kora című dalt énekelte el a kínai nemzeti tévében, promotálva ezzel a meditációnkat:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12645342387.html&prev=search&pto=aue

https://tv.cctv.com/2020/12/19/VIDEJ0oToL8qigwc5LLG5edv201219.shtml


A csapatom megszervezte, hogy a híres Haim Esheddel készült exopolitikai interjút teljes egészében lefordítsák héberről angolra. Bár az abban az interjúban szereplő információ nem 100%-ig helytálló, maga az interjú sokak számára érdekes lesz:

https://www.welovefirstcontact.com/2020/12/head-of-israeli-space-program-aliens.html


A pozitív frakcióknak sikerült beszivárogniuk az Űrhaderőhöz, hogy eltávolítsanak néhány ottani Chiméra ügynököt. A jövőben valamikor az Űrhaderő fontos szerepet játszhat majd az emberiség és az Ashtar Parancsnokság közötti Első Kapcsolatfelvételben:

https://www.zerohedge.com/technology/space-force-personnel-will-be-called-guardians


Az erről a blogról származó posztokat tartalmazó The Portal című könyv frissített verziója itt érhető el:

https://portal-report.com/


A Tachyon Kamrákról szóló könyv pedig itt:

Angol nyelven: https://www.tachyonhungary.com/book/?lang=en

Magyar nyelven: https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra-konyv/


Aq

Képfelirat: Vízöntő kora


A legjobb még ezután jön:


https://www.youtube.com/watch?v=lX4MnFkrOZI


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások