Telos

Spirituális hírek, fordítások

2020

Cobra Logo
  1. szeptember 5., csütörtök

2020


A kozmikus skálán folytatódik a váltás a következő kozmikus ciklusba. Az elsődleges anomáliák kvantumingadozásaitól teljesen mentes területek, amelyek többnyire az intergalaktikus térben léteznek (az úgynevezett mennyország szigetek), még mindig nem stabilizálódtak, de a csillagközi hírszerzési források az egész világegyetemben hatalmas pozitív változásokról számolnak be, amelyek a kozmikus fázisátmenet mutatói.


MACS_J0717

Ennek a bolygónak a felszíni lakossága végre kezdi megízlelni az igazi galaktikus tudatosságot. Már tisztában vannak azzal, hogy léteznek sokkal jobb helyek, mint a Föld bolygó:

https://www.rt.com/news/467135-exoplanet-ocean-life-earth/


Ahogy egyre közelebb kerülünk az átmenethez, a Fényerők továbbra is mindenkit arra kérnek, hogy meditáljanak minél gyakrabban és ahányszor csak vezetést éreznek a kompressziós áttörés pillanatáig, hogy segítsenek a bolygó körüli energiarács stabilizálásában, felhasználva az élet virága meditációt:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Magyarul:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html


Jelen pillanatban a bolygó felszínét még mindig 85% -ban a sötét erők uralják. A Keleti Szövetségbe való behatolás jezsuita terve meglehetősen sikeres volt. Az elmúlt 5 évben a BRICS-országok mindegyikébe (Oroszország kivételével) behatoltak a jezsuita ügynökök, és ezért a BRICS ma nem ugyanaz, mint Lula volt Brazília elnök idején:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/lula-admits-brics-was-created-tool-attack


A jezsuiták által támogatott bankárok most nyíltan hirdetik a pénzügyi újraindítás saját verzióját:

https://www.zerohedge.com/news/2019-08-23/unprecedented-shocking-proposal-boes-mark-carney-urges-replacing-dollar-libra

https://www.rt.com/business/467175-bank-england-synthetic-reserve-currency/

https://www.zerohedge.com/news/2019-08-24/why-mark-carney-thinks-dollar-can-no-longer-be-worlds-reserve-currency


Mark Carney-t a jezsuiták oktatták az edmontoni St. Francis Xavier Főiskolán, Albertában:

https://www.thetablet.co.uk/features/2/5534/the-top-100-a-tablet-special-report-on-britain-s-leading-lay-catholics-in-2015


A jezsuiták terve szerint globális pénzügyi összeomlás lesz 2020. januárjában, majd bevezetnek egy készpénz nélküli globális pénzügyi rendszert, ahol a Libra vagy hasonló globalista kriptopénzek váltanák fel az amerikai dollárt, mindenki az okostelefonjával fizetne, és a globális társadalmi pontszám határozná meg a fizetőképességet.

Valószínűleg a pénzügyi összeomlást olyan lépcsőzetes események váltják ki, amelyek a központi bankok kritikus tömegét csődbe viszik:

https://www.zerohedge.com/news/2019-08-26/will-central-banks-survive


A jezsuita tervről csak annyit mondhatok, hogy vannak olyan dolgok, amelyekkel a jezsuiták nincsenek tisztában.

Az egyetlen további megjegyzésem a 2020. januári helyzetről a következő kép, mivel még nem kaptam engedélyt, hogy többet mondjak:


Elasticity

A krumpli összenyomása nem rugalmas folyamat!


A jezsuita ügynökök az alternatív média legalább 80% -ába is beszivárogtak. Ezt a helyzetet akkor kezeljük, amikor eljön az ideje.

Az az információ, hogy a 2020–2025 közötti időszak egy olyan időszak, amikor a régi rendszer visszafordíthatatlan összeomlása következhet be, lassan a mainstream médiába is beszivárog.

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-04/will-everything-change-2020-2025-or-will-nothing-change


A Koch testvérek Epsteinnel kötött szerződéséről szóló információt megbízható források igazolták:

http://www.whatdoesitmean.com/index2963.htm


Az archónok 1996-os inváziója az utolsó szakaszához érkezett. Közvetlenül hajnal előtt van a legsötétebb, és most a felszíni társadalom drákó / hüllő elemei nyíltan támogatják a kannibalizmust:

https://www.rt.com/news/467685-cannibalism-promoted-by-academics/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=129895


E túlzásoknak az az oka, hogy a hüllőket eltávolítják a bolygó felszínéről, és a ezért többiek idegesek. Független felszíni hírforrások Brazíliából és Közép-Afrikából sok tűzesetről számolnak be, valójában a Fényerők tisztítják meg a fennmaradó hüllőktől:


Fires

A következő néhány hónapban drasztikusan megnő az aktivitás a holdpálya alatti térben, és a hadsereg valamit észrevett ebből:

https://www.space.com/us-military-strategic-value-earth-moon-space.html


A következő néhány hónapban, ha a tervek szerint alakulnak a dolgok, sokkal több információt tudok megosztani, mint amennyit az elmúlt 18 hónapban tudtam, és remélhetőleg sokkal kevésbé leszek titokzatos a hírszerzési információkat illetően.

Nemrégiben a negatív, tiszteletlen, buta és értelmetlen megjegyzéseket találtam a blogomon. Két lehetőség marad: az egyik, hogy szigorúan csak az értelmes és a közösség számára értékes megjegyzéseket hagyjuk jóvá, vagy pedig, hogy a megjegyzéseket teljesen letiltjuk. A választás a tiétek.


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások