Telos

Spirituális hírek, fordítások

Idővonalak (2020.12.25)

  1. december 25., péntek

Idővonalak (2020.12.25)


maxresdefault

A Föld belépett a Vízöntő korába, az események felgyorsulnak.

Az arkhónok az elmúlt hetekben, kifejezetten a végrehajtó hatalom megerősítésére, hatalmas mennyiségű új entitást hoztak létre, hogy a cabal fizikai része nagyobb erővel érvényesíthesse a COVID szempontjából a lakosság jelenlegi zaklatását. Ez az oka annak, hogy most a rendőrség egyes részei (nem az összes) olyan keményen járnak el, amikor a karanténnak és a korlátozásoknak kell érvényt szerezniük.


arc_en

A Fényerők éppen ezeket az entitásokat távolítják el az éteri síkokon, de ami még ennél is fontosabb: a cabal kísérlete, hogy újrakapcsolódjon a múlt század régi náci idővonalához, kudarcot vallott. Az egyik művelet során a Fényerőknek sikerült eltávolítaniuk a sötétek különböző okkult kulcsszereplőit a tábláról, azokat a játékosokat, akik már a 3. Birodalom létrejöttéért is felelősek voltak.

Így hát ennek az idővonalnak a végső célja már nem fog megvalósulni, még akkor sem, ha most még inkább fordítva is néz ki. Azonban a fizikai síknak mindig szüksége van egy kis időre, amíg utoléri a magasabb síkokat.

Eközben a felszíni ellenállás egyre erősebb, a Fényerők néhány parancsnokát bizonyos avatárokba helyezték, főleg azért, hogy minél több embert ébresszenek fel, és hogy elvégezzenek néhány más küldetést ebben a fontos időszakban ... és bár itt Fényharcosokról beszélünk, és természetesen közülük néhányan tudják, hogyan védjék meg magukat fizikailag, nem azért vannak itt, hogy a lakosság körében fokozódjon az erőszak.


3FAA106E00000578-0-image-a-19_1493310267002

Ezek közül a parancsnokok közül a mindennapi életükben sokan nincsenek tisztában saját származásukkal (vagyis nem tudták magukkal vinni emlékeiket, különböző okokból), és nem is lépnek egyetlen hamis hüllő vezető helyére sem, és a többségük nincs ott a közéletben. Van azonban néhány kivétel (tehát igen, vannak páran, akik bizonyos országokban a TV-ben / a fősodratú médiában szerepelnek).

Néhány parancsnok azonban már újra el is távozott, mert küldetésük például csak bizonyos kulcs-Fénymunkások összeismertetése volt a felszínen. És ha már a kapcsolattartásról és a közleményekről van szó, miszerint a Telegram a cabal csapdája lenne: személy szerint én ezt nem mondanám. Először is, minden üzenetküldő rendszer valamilyen módon feltörhető, ez alól a Telegram sem kivétel, de a szolgáltatás jelenleg előnyösebb sok Fénymunkás és Igazság-hozó számára, mert a cenzúra még nem olyan erős, mint a legtöbb más szolgáltatásnál.

Ami a DNS-adatbázist illeti, természetesen a sötétek alig várják a DNS-t. A DNS az egyik legfontosabb árucikk intergalaktikus szinten, és természetesen hasznos lenne számukra, ha tudnák, ki is hordoz bizonyos genetikai anyagot bizonyos Csillagmag fajokból, bizonyos vérvonalakból, stb.

Ami a COVID-19 tesztelésének hatalmas propagálását illeti, annak egy másik oka is lehet:

https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/johns-hopkins-researchers-engineer-tiny-shape-changing-machines-that-deliver-medicine-efficiently-to-the-gi-tract


És természetesen a cabal meg fog még próbálni néhány dolgot, hogy elkerülhetetlen sorsától meneküljön:

https://www.zerohedge.com/covid-19/were-being-told-south-africas-scary-mutant-covid-even-more-dangerous-uks-super-covid


Azonban a december 21-i meditációk nagyon sikeresek voltak, és fontos pozitív változásokat indítottak el, amivel lehetővé tették, hogy a Forrásból érkező rendkívül nagy mennyiségű Fény egyenesen a felszínre irányuljon.


previewfile_1670565449

Nagyon sok Csillagmag vett részt a meditációban, sokan védelmet nyújtottak a többi meditáló számára, mások egy nyílást próbáltak létrehozni az energiarácson, amit megpróbáltak olyan hosszú ideig nyitva tartani, amilyen sokáig csak lehetséges volt, hogy olyan sok fény jöjjön át rajta, amennyi csak tud, miközben ezzel egyidőben a Fényhajók véghez vitték műveleteiket. Az energiűk pedig olyan elsöprőek voltak, mint még soha azelőtt.

Amit most a fizikai síkon fogunk tapasztalni, az az, hogy a cabal olyan hevesen és kapkodva fogja végrehajtani a terveit, hogy annak most már a lakosság nagyon nagy részt fel kell ébresztenie. És a lakosságnak ezt a részét többé már nem kapják vissza! Még akkor sem, ha rövid távon még inkább megerősítik a hatalmukat, a végén az egész visszafelé fog elsülni.

Szóval, habár nehéz időket élünk, ez a folyamat fontos, mert ez a leggyorsabb módja annak, hogy minél többen kikerüljenek a mátrixból ... ez sokak számára fájdalmas lehet, de ez segít az embereknek felismerni, hogy itt valami nincs rendben többé a világukkal, amely szerintük rendben volt. Ez a Fényerők fizikai beavatkozását is megkönnyíti.


Neo Matrix

És még ha némi félelem és a pánik bizonyos fokig érthető is, a Fényerők üzenete továbbra is az, hogy maradjunk a középpontunkban, maradjunk nyugodtak. De az is fontos, hogy törődjünk magunkkal, és főleg ne engedjük, hogy a kint tomboló káosz lehúzzon minket.

És melyik időszak lenne jobb a középpontba kerüléshez, mint a karácsonyi időszak, különösen az idei különleges karácsonyi időszak, amikor sok embernek valóban eszébe jut majd ez. Használd ki jól ezt az időt, töltődj fel, menj ki a természetbe, kapcsolódj a Fényerőkhöz, kapcsolódj össze más Csillagmagokkal, csatlakozz a meditációkhoz ... ez fontos, mert az események sűrűsége még tovább nő, rögtön az új évben is. De hidd el, a végére meg fogja érni a fáradságot.


Boldog Karácsonyt!


https://www.youtube.com/watch?v=I3hjZNt8dbw


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások