Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

  1. szeptember 14., kedd

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

Nem tudjuk, hogyan szállították el Bill Gates-t egy galaktikus eljárásra, és csak töredékeink vannak a kihallgatásról. De mivel egyetlen földi bíróság sem tett igazságot, ezek a távoli hatalmak közbeléptek.

Egy bíró szokatlan nyitóbeszédet olvasott fel, amelyet nyilvánvalóan minden tárgyalás előtt bemutatnak:

„Fejlett civilizációnkban beteljesítettük az ősi próféciát: AZ ELVESZETT MEGTALÁLTATIK. Nincs különbség közöttünk, akik itt élünk testben, és azok között, akik a legközelebb állnak hozzánk, akik elhagyták ezt az életet. Megtapasztaljuk velük az örömet ennél sokkal magasabb dimenziókban. Miért fáradozunk azon, hogy ezeket a tárgyalásokat végrehajtsuk? Mert mi is az igazságért harcolunk. Nem fogunk hátat fordítani ennek az ideálnak.”

Olvass tovább …

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)

2021 augusztus 29., vasárnap

HELYZETJELENTÉS (2021. 08. 29.)


Ying-Yang New Earth

Ennek a bejegyzésnek az elején röviden szeretnék kitérni az elmúlt két hónap kaotikus időjárási helyzetére, különösen az árvizekre. Ennek 3 oka van: először is, köze van a bolygó átalakulási folyamatához, aztán természetesen a fizikai geomérnökséghez (éghajlatmérnökséghez), de a fő ok a múltban rejlik, és ez alatt Atlantiszt értem.

A Sötétek egy energetikai visszacsatolási hurkot hoztak létre az ősi atlantiszi végítélet idővonalával, hogy az akkori árvízkatasztrófákat a jelenben manifesztálják.

Olvass tovább …

Tartsd a Fényt!

Cobra Logo
  1. augusztus 24., kedd

Tartsd a Fényt!


A Fényerők megkezdték az éteri és asztrális sötét erő mátrix legbelső rétegének tisztítását, amelyben még mindig több tízmilliárd reptilián entitás van jelen. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó felszínéért folyó harc a nem fizikai síkokon most éri el a tetőpontját. Az elmúlt hetek sötét támadásai miatt a bolygó felszínén lévő Fényrács mintegy 40%-a összeomlott. Szerencsére a rács az elmúlt néhány napban lassan kezd helyreállni.

A nem fizikai sötét erők a skaláris technológiájukat és az entitás általi megszállást használják arra, hogy a felszíni lakosságot a félelem és a szándékosan kiváltott tömegpszichózis állapotában tartsák:

https://academyofideas.com/2021/02/mass-psychosis-greatest-threat-to-humanity/

https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/


Ez a félelem olyan, mint egy felhő a bolygó felszíne körül, és még a legtöbb Fénymunkás is megadta magát neki.

A Fényerők azt mondták, hogy most az a legeslegfontosabb, hogy befelé forduljunk, kapcsolódjunk a Fénnyel, és tartsuk a Fényt, bármi is történjen kint a külvilágban a következő néhány héten és néhány hónapban. Ha elég ember tartja a Fényt, az a lehető legpozitívabb kimenetelt fogja biztosítani a jelenlegi kihívásokkal teli helyzetben.


Choose

képfelirat: AZT VÁLASZTOM, HOGY NEM VESZEK RÉSZT A KOLLEKTÍV FÉLELEMBEN, HELYETTE INKÁBB BÉKÉT, SZERETETET ÉS GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT KÜLDÖK MINDENKINEK


Olvass tovább …

Dávid és Góliát

Cobra Logo
  1. augusztus 4., szerda

Dávid és Góliát


Most lépünk be az év döntő szakaszába. Augusztus 15. és október 18. között az Eris és a Plútó majdnem pontos kvadrátban áll. Ez az év legerőteljesebb asztrológiai fényszöge, és két idővonal, a pozitív Felemelkedési idővonal és a negatív koronavírus újraindítási idővonal közötti csatát jelzi:


ErisPluto

Olvass tovább …

Rövid állapotfrissítés #2, 2021. július

  1. július 27., Kedd

Rövid állapotfrissítés #2, 2021. július


A Cabal közvetlenül a Chiméra alá tartozó legfelső szintjének néhány tagja az elmúlt napokban ismét tárgyalni próbált a Fényerőkkel. Az, amit az ilyen parazita idegen fajok némelyike, köztük a Chiméra, alapvetően csinál, az az, hogy megoldhatatlan problémákat hoznak létre azokban a rendszerekben, amelyeket megszállnak. Ezért a jóindulatú fajokat előbb vagy utóbb belekényszerítik a megtámadott rendszerekbe. Ezek a parazita fajok a lehető legtöbb energiát akarják kipréselni a jó fajokból. Ez több millió évig zajlott a Földön. Most még több energiát követelnek azért az áldozatért, hogy az elfoglalt rendszert elengedjék. Nagyjából ez volt az általuk kikényszerített tárgyalás alapja, a Cabal eszköze, amivel előállt, hogy nyomást gyakoroljon, azoknak a lelkeknek számával, amelyeket fel fognak áldozni, ha nem kapják meg a Fényerőktől azt, amit akarnak.

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. július 13., kedd

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chiméra csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerőknek sikerült teljesen kitisztítaniuk a Chiméra szakadár civilizáció összes földalatti bázisát, beleértve a kongói komplexumot is.

Az ott fogva tartott túszok többségét kiszabadították, bár néhányukat még mindig fogva tartják az éteri és az asztrális síkon.


Congo

Olvass tovább …

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. június 17., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chimera csoport eltávolítása továbbra is folytatódik. A Fényerők és a sötét erők között a Chimera földalatti bázisokért vívott háború elérte a tetőfokát, és várhatóan hamarosan sor kerül a döntő csatákra, amelyek azzal fognak végződni, hogy a Fényerők felszabadítják a bázisokat.

A Chimera földalatti komplexum, amely Kelet-Kongó középső részé alatt, valamint Ruanda és Burundi nagy része alatt húzódik, még nincs felszabadítva, és az ott fogva tartott túszoknak, illetve a más bázisokon lévő túszoknak még mindig szükségük van arra, hogy meditációval segítsük őket:

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

Magyarul itt:

http://telos.hu/posts/2021/Cobra/05/20210523/


Ez a föld alatt zajló háború a felszínen földrengések és vulkánkitörések formájában csapódik le:

https://amp.cnn.com/cnn/2021/05/29/africa/drc-earthquakes-volcano-eruption-intl/index.html

https://crisis24.garda.com/insights-intelligence/intelligence/risk-alerts/wip1001293421/africa-magnitude-50-earthquake-occurs-in-south-kivu-province-june-10


Hostages editation

Képfelirat: Az Istennő energiája lágy, de ez a legalapvetőbb erő.


Olvass tovább …