Telos

Spirituális hírek, fordítások

Idővonalak (2020.12.25)

  1. december 25., péntek

Idővonalak (2020.12.25)


maxresdefault

A Föld belépett a Vízöntő korába, az események felgyorsulnak.

Az arkhónok az elmúlt hetekben, kifejezetten a végrehajtó hatalom megerősítésére, hatalmas mennyiségű új entitást hoztak létre, hogy a cabal fizikai része nagyobb erővel érvényesíthesse a COVID szempontjából a lakosság jelenlegi zaklatását. Ez az oka annak, hogy most a rendőrség egyes részei (nem az összes) olyan keményen járnak el, amikor a karanténnak és a korlátozásoknak kell érvényt szerezniük.

Olvass tovább …

Interjú Cobrával a Vízöntő Kora aktivációról

Cobra Logo

2020/12/08 16:28:00

Interjú Cobrával a Vízöntő Kora aktivációról

A We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat), az International Golden Age Group és a Prepare for Change Japan Official interjút készített Cobrával annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a december 21-én 19:22-kor (6:22 PM UTC) esedékes Vízöntő kora végső aktivációra. Ebben az interjúban Cobra elmondja a véleményét néhány dologról, úgy mint a jelenlegi planetáris helyzet, és a közelgő meditáció.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/12/vizonto-kora-vegso-aktivacio-december.html


A Youtubon megtaláljátok az interjú hanganyagát:

Interview

Olvass tovább …

Idővonal helyzetjelentés és egy új Cobra interjú

Cobra Logo
  1. december 8., kedd

Idővonal helyzetjelentés és egy új Cobra interjú


Az idővonal korrekció meditáció november 11-én egészen sikeres volt, körülbelül 80000 ember meditált, és egy bizonyos mértékig stabilizálni tudtuk a Felemelkedési Idővonalat.


November 11-én, 11:11-kor, pontosan a meditációnk pillanatában Párizsban az alábbi filmet mutatták be, amely jóval több mint 2 millió emberhez jutott el:


Olvass tovább …

Ibolyaláng védelmi meditáció Az ESEMÉNY idejére

Cobra Logo
  1. november 12., csütörtök

Ibolyaláng védelmi meditáció Az ESEMÉNY idejére


Ibolyalang meditacio

Kedves Fénycsalád!

Cobra a 2019. november 30.-án és december 1.-én megtartott Tajpeji Felemelkedés Konferencián felhívta a figyelmet arra, hogy: "Az Eseménytámogató- és a Rózsa Rendje csoportoktól azt kéri, hogy az Ibolyaláng meditációt végezzék és ezzel tisztítsák a bolygó felszínét amikor megtörténik az Esemény, vizualizálják az ibolyalángot, ahogy fentről leereszkedik, az óramutató járásával ellentétes irányú forgással, le egészen a Föld középpontjáig, megtisztítva ezzel minden káoszt, megtisztítva ezzel az egész bolygót."

Olvass tovább …

Haladás - Helyzetjelentés, december

  1. november 28., vasárnap

Haladás - Decemberi helyzetjelentés


Míg a Földért folytatott harc nyilvánvalóan teljes lendülettel zajlik, és a cabal attól tart, hogy mindenhol elveszíti az irányítást, néhány meglehetősen pozitív hírről is beszámolhatunk.

Olvass tovább …