Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Szélhámos ET Föderációk hamis ígéretei, az Új Őrzők és a Kozmikus Törvények érvényesítése

  1. október 15., péntek, 18:40


Corey 20211015

Hamarosan közzéteszem a következő jelentésemet a Szuper Föderáció főhadiszállásán tett látogatásunkról a Jupiter és a Szaturnusz pályáján kívül. Az Új Őrzők megjelentek, és értesítették a Szuperföderációt, hogy tárgyalásokat kell tartaniuk néhány tagjuk ellen, akik megkerülték a Kozmikus Törvényt, és beavatkoztak több civilizáció életébe a helyi csillagszomszédságunkban.

Olvass tovább …

Micca bolygójának felszabadítása és a megváltás csapdája, amelybe majdnem beleestek

  1. október 06., szerda 13:21

Corey 20211006

Rengeteg történet szól arról, hogy földönkívüli csoportok érkeznek a Naprendszerünkbe, hogy eltávolítsák az Orion Csoportot és felszabadítsák a civilizációnkat. Ezeknek a történeteknek egyszer meglesz az eredményük. Vajon mi fog történni decemberben, amikor a Naprendszer még mindig nem szabadult fel, és semmi sem változott? Ledöbbenek azon, ahogy azt már többször elmondtam, hogy nem számít, mennyire készítettem fel a tömegtudatot arra a tényre, hogy ez a mi szennyesünk, amit nekünk kell eltakarítanunk, és hogy becsaptak bennünket, hogy elhiggyük a történeteket, miszerint angyali fajok fognak minket megváltani, amelyek helyettünk végzik el a munkát.

Micca és a népe ugyanezen ment keresztül. Voltak vezetőik és prófétáik, akik meggyőzték őket, hogy elhiggyék, hogy a gonosz szellemeket, démonokat és földönkívülieket, akik a civilizációjuk fejlődését manipulálták, egy angyali földönkívüliekből álló szövetség fogja kiiktatni, amely majd elhozza nekik a vágyott szabadságot.

Micca és a népe hátradőlt és várt, és várt, és azután még egy kicsit várt. Ezt a civilizációt a vallásokon keresztül évezredeken át arra kondicionálták, hogy elhiggyék, hogy egy nap majd eljön egy megmentő, aki majd felszabadítja a bolygójukat. Micca és népe további majd 200 évet vesztegetett el arra várva, hogy ez a megváltó eljöjjön, és abban az időben a technológiájuk gyorsabban fejlődött, mint a spiritualitásuk, és végül a bolygó "hatalmasságai" életeket megváltoztató technológiákat jelentettek be, amelyekről kiderült, hogy a mesterséges intelligencia trójai falovai.

Olvass tovább …

Tartsd a Fényt! 2. rész

Cobra Logo
  1. október 2., szombat


Sok minden történik a színfalak mögött, de biztonsági okokból nem sok mondató el, mégis annyit fogok ezekből feltárni, amennyit csak lehetséges.

A szeptember nagyon intenzív hónap volt. A Fényerők sikeresen hárítottak el három veszélyes bolygószintű helyzetet, amelyeknek igen súlyos következményei lehettek volna. Egy utalás erre:

https://www.sott.net/article/147042-Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet


A szeptember 18-i fordulópont a vártnál jobban sikerült, és megkezdődött a fizikai szubkvantum anomália tisztítása. A sötét erők szeptember 18-a óta kezdik elveszíteni a fizikai sík feletti hatalmukat, és minden negatív forgatókönyv, amit elindítanak, általában visszaüt, mivel egyre több ember ébred fel, ami ahhoz vezet, hogy a sötét erők még több hatalmat veszítenek:


Inflection point

Képfelirat:

Ha idáig eljutottál, és azon gondolkodsz, hogy feladod, ne feledd...

Azért szorongatnak, mert tudják, hogy gyenge vagy. Tudják, hogy ha szorongatnak, akkor beadod a derekad.

Amikor nem adod át magad, kiborulnak és még jobban szorongatnak.

Minél tovább kitartasz, annál őrültebbé válnak.

Minél őrültebbé válnak, annál őrültebbnek tűnnek.

Minél őrültebbnek tűnnek, annál több embernek tűnnek fel.

Minél több embernek tűnnek fel, annál többen ébrednek fel.

Minél többen ébrednek fel, annál jobban félnek.

Minél jobban félnek, annál őrültebbé válnak...

Minél őrültebbé válnak, annál több ember ébred fel...

És így tovább, amíg lényegében el nem pusztítják magukat.


Olvass tovább …

Felderítési összefoglaló a reptiliánokról - Hold, Mars és Antarktisz

  1. szeptember 15, szerda

Corey 1

Amikor a maják és az Anshar körbevittek a Naprendszerben, meglátogattuk a Holdat, a Ceres-t, a Marsot, a Jupiter és a Mars körüli Szuper Föderációs bázisokat, és az Antarktiszon fejeztük be. Ebben az összefoglalóban megosztom, amit a hüllőkről megtudtunk, és kissé sűrítem azokat az információkat arról, amiket a Holdon, a Marson és az Antarktiszon lévő bázisaikról/városaikról megfigyeltünk. A reptiliánok tevékenysége mindhárom helyen nagyon hasonló volt. Ezen a bizonyos küldetésen részt vett az egyik "kozmikus unokatestvérünk", Micca nagykövet, aki a helyi csillagszomszédságunk legközelebbi lakott csillagrendszeréből érkezett, hogy szemtanúja legyen a küldetésnek, és megossza velünk a népének a saját naprendszerük felszabadításáért folytatott küzdelmét. Ebben a beszámolóban nem fogok erre kitérni, de beszámolok arról, hogy mit tudtunk meg Micca népének helyzetéről. Micca nagyon elérzékenyült a küldetést szemlélve, mert nem is olyan rég volt, amikor az ő népe is hasonló helyzetben volt.

Olvass tovább …

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

  1. szeptember 14., kedd

A Galaktikus Törvényszék kihallgatja Bill Gates-t

Nem tudjuk, hogyan szállították el Bill Gates-t egy galaktikus eljárásra, és csak töredékeink vannak a kihallgatásról. De mivel egyetlen földi bíróság sem tett igazságot, ezek a távoli hatalmak közbeléptek.

Egy bíró szokatlan nyitóbeszédet olvasott fel, amelyet nyilvánvalóan minden tárgyalás előtt bemutatnak:

„Fejlett civilizációnkban beteljesítettük az ősi próféciát: AZ ELVESZETT MEGTALÁLTATIK. Nincs különbség közöttünk, akik itt élünk testben, és azok között, akik a legközelebb állnak hozzánk, akik elhagyták ezt az életet. Megtapasztaljuk velük az örömet ennél sokkal magasabb dimenziókban. Miért fáradozunk azon, hogy ezeket a tárgyalásokat végrehajtsuk? Mert mi is az igazságért harcolunk. Nem fogunk hátat fordítani ennek az ideálnak.”

Olvass tovább …