Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ 2020. DECEMBER 21.

Cobra Logo
  1. november 12., csütörtök

TERJESSZÉTEK! VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ 2020. DECEMBER 21.


Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk az erőteljes Jupiter-Szaturnusz nagy együttállást december 21-én, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat és be fogjuk indítani azt a folyamatot, amely a Vízöntő Korába fog minket vezetni.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. november 10., kedd

Rövid üzenet a felszíni lakosság számára


Sokan aggódnak az amerikai (Amerikai Egyesült Államok) választások kimenetele miatt. A Fényerők azt mondják, hogy bárki is lesz az elnök, nem befolyásolja a bolygó felszabadításának teljes tervét. Arra is kérik az embereket, hogy engedjék el az érzelmi kötődésüket és az érzelmi túlfűtöttségüket a választások kimenetélt illetően, mivel az aggodalom, a harag, a félelem, a frusztráció és a bizonytalanság generálta energiákat az arkhónok begyűjtik, felerősítik és szétosztják a bolygó energiarácsán keresztül.

Olvass tovább …

Üzenetek a lélek közösségből - a királyság visszatérése - a hüllőagy

2020., november 6., péntek

Üzenetek a lélek közösségből - a királyság visszatérése - a hüllőagy

The Circle Of Life

Credit: Marmont Hill The Circle of Life

Jó reggelt Kedves Lelkek!

Megtaláltátok már a belső békéteket vagy túl sokat aggódtok olyan jövőbeni dolgok miatt, amelyek már eleve eldőltek.

Látjátok, hogy az egyetlen felelősségetek, hogy meggyógyítsátok magatokat, és megtaláljátok saját belső erőtöket? Ez a nagy öröm és a nagy ébredés ideje mindenki számára. Most kell megragadni az esélyt, amely örökre megváltoztatja számodra a világot. Ragadjátok meg! A tiétek, és megérdemlitek!

Már rengeteget beszéltem a hüllőagyról, de azt is tudjátok, hogy ez tartja kézben mindazt, amit itt felsoroltam? Tisztában vagytok azzal, hogy ez ilyen nagymértékben tartja ellenőrzés alatt a négy test-rendszert? Eddig fogalmatok sem volt arról, hogy ilyen nagymértékű ellenőrzés alatt álltok?

Olvass tovább …

Végső Csata - Frissítés - 2. rész

Cobra Logo
  1. október 28., szerda

Végső Csata - Frissítés - 2. rész


A Galaktikus Konföderáció és az Ellenállás erőinek sikerült megsemmisíteni a drákó flottát és az Illuminátus Szakadár Komplexumot (IBC-t).

Csak azok a fizikai és nem-fizikai drákók maradtak, akiket a chiméra közvetlenül alkalmaz szolgálóiként, valamint a honosított drákók, akiknek a nagy része 25000 évvel ezelőtt érkezett a Földre. Emberi testet öltve beléptek az inkarnációs ciklusba, jelenleg politikusokként, bankárokként, ügyvédekként vagy a földfelszíni illuminátus cabal egyéb tagjaiként találkozhatunk velük.

Olvass tovább …

Advancements - QUARANTINE EARTH - about the parasitic contamination - Part II

Wednesday, September 30, 2020

QUARANTINE EARTH - about the parasitic contamination - Part II


So in Part II about the current situation on Earth I would like to share insights into what it is like to be involved in the battle against the Chimera and Cabal day-to-day as a human.

This will show pretty well and in detail how the primary anomaly acts through the parasite and in turn through its puppets (the whole Cabal-hierarchy) in the human sphere of perception.

Read more …

Végső Csata frissítés

Cobra Logo
  1. október 14., szerda

Végső Csata frissítés


A Galaktikus Konföderáció és az Ellenállás erői nagyon szépen haladnak a drákó flotta és az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC) felszámolásával. A drákó flotta legnagyobb része, valamint a negatív Titkos Űrprogramok hajóinak java is már eltávolításra került, néhány maradt csak belőlük az alacsony Föld körüli pályán. Sok drákó elmenekül a drákó flottából és megpróbál földalatti bázisokon elrejtőzni, ahonnan néhány nappal később így is kitakarítják őket.

Reloaded

Mjölnír művelet újratöltve

Olvass tovább …