Telos

Spirituális hírek, fordítások

Végső Csata frissítés

Cobra Logo
  1. október 14., szerda

Végső Csata frissítés


A Galaktikus Konföderáció és az Ellenállás erői nagyon szépen haladnak a drákó flotta és az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC) felszámolásával. A drákó flotta legnagyobb része, valamint a negatív Titkos Űrprogramok hajóinak java is már eltávolításra került, néhány maradt csak belőlük az alacsony Föld körüli pályán. Sok drákó elmenekül a drákó flottából és megpróbál földalatti bázisokon elrejtőzni, ahonnan néhány nappal később így is kitakarítják őket.

Reloaded

Mjölnír művelet újratöltve

Az Ellenállás teljes erővel tisztítja ki a földalatti bázisokat, Új Berlin (Neu Berlin) és a többi antarktiszi földalatti bázist már fel is szabadították.

Azok a pozitív katonai források, akiknek nincs hozzáférésük az Ellenállás információihoz, szokatlan szeizmikus aktivitásról számolnak be az Antarktiszon. Ugyanezek a katonai források arról is tudósítanak, hogy ismeretlen okokból kifolyólag evakuálják az antarktiszi felszíni bázisokat az amerikaiak, az oroszok, a kínaiak és az argentinok.

A Fényerők teljes erőből nekikezdtek az idáig a holdpálya alatti térrészben, kvantum szuperpozíciós állapotban rejtőzködő chimera flotta eltávolításának. A chimera erők javát már sikerült felszámolni, a flotta maradékának zöme alacsony föld körüli pályákra szorult vissza. A drákó katonai parancsnokok átadják az összes nagyon fejlett technológiájukat a chimera erőinek, épp mielőtt a Galaktikus Konföderáció eltávolítja őket. A drákó katonai főparancsnokság pánikba esett, mert érzi a vesztét.


Cowards

"Hmmm. A végén azok a gyávák, akik a sötét oldalt követik" - Yoda


A chimera flotta, az úgynevezett "kvantum fekete ragacsot" használja védelmi fegyverként a Fényerők előrehaladásával szemben. A "kvantum fekete ragacs", egyszerűen a kvantum elsődleges anomália tömörített formája, amely nagy fokú entrópiának volt kitéve és jelenleg a chimera, az alacsony Föld körüli pályán engedi szabadjára, a Fényerők pedig nagyon hatékonyan eltávolítják. Ennek ellenére, azért még hozzájárul a bolygót övező elsődleges anomália egészéhez és így a Földet körülvevő általános reménytelenség és kétségbeesés érzéséhez.

http://theunveiling33.blogspot.com/2020/09/quarantine-earth-parasitic.html

1-3 rész magyarul:

https://goodethungary.blog.hu/2017/07/18/harald_kautz-vella_a_fekete_ragacs_avagy_a_transzhumanizmus_es_a_mesterseges_intelligencia_demoni_te


A chimerák valaha magasan fejlett angyali lények voltak, akik úgy döntöttek, hogy saját magukon tesztelik a kísérleti irányított toplet bombák hatásait, nagyon régen a galaktikus múltban. Ez és számos egyéb genetikai kísérlet okozta mutáció következtében elképzelhetetlen sötétségű pók lényekké váltak.

http://www.alloya.com/the-acari-spider-beings/


Hamarosan mindannyiukat kezelésbe veszik végre.

A Fényerők felszíni műveleteiről semmi sem mondható még el. Egy igazi földfelszíni drákó flotta invázió lehetősége jelenleg kevesebb, mint 1%, egy hamis földönkívüli invázió esélye kisebb, mint 5%, Kína-USA háború eshetősége 7%, az USA részekre szakadásának lehetősége nagyjából 20%, a polgárháború esélye az USÁ-ban pedig 27%-ra tehető.

A legfőbb problémát a felszínen jelenleg a mesterségesen generált C O V I D lezárások jelentik, különösképpen Ausztráliában és Európában:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/uks-johnson-mulls-circuit-breaker-lockdown-france-adopt-hot-spot-curfews-european


Ezeket a lezárásokat annak ellenére hajtják végre, hogy most még a WHO magas rangú tisztviselői is azok ellen beszélnek:

https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/12/world-health-organization-envoy-urges-end-to-coron/


Ezért még mindig nagyon fontos, hogy olyan sok ember csatlakozzon a naponta végzendő, lezárások ellensúlyozásáról szóló meditációhoz, amennyi csak lehetséges:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html


Egyre több ember van tudatában annak, hogy omladozik a hivatalos ál-tudományos narratívája a C O V I D lezárásoknak és a maszkoknak:

https://www.lewrockwell.com/2020/09/bill-sardi/the-science-of-lockdown-masks-vaccines-crumbles/

https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks/


És a valódi tudományos viták eltűntek:

https://www.aier.org/article/the-pandemic-that-killed-debate/


Mert létezik egy mélyebb, sokkal sötétebb globális kontroll program:

https://stillnessinthestorm.com/2020/09/censored-on-facebook-china-five-eyes-and-the-coronavirus-unmasking-an-agenda/


És egy pénzügyi nyerészkedési program, a visszaigazolt C O V I D esetekből származóan:

https://www.beckershospitalreview.com/finance/state-by-state-breakdown-of-federal-aid-per-covid-19-case.html


Hová lett a könyörület?

https://www.zerohedge.com/medical/where-compassion


Hová tűnt az élet szépsége?

https://www.lewrockwell.com/2020/10/gary-d-barnett/the-beauty-of-life-is-being-systematically-destroyed-by-the-covid-hoax/


Miután az Ellenállás idén tavasszal megsemmisített minden fejlett biochipet, amelyet a C O V I D oltásokba szántak, most a DARPA, a vakcina biochipek egy még durvább változatának fejlesztésén dolgozik:

https://www.mintpressnews.com/darpa-covid-19-vaccine-implant-mrna/271287/

https://www.lewrockwell.com/2020/09/joseph-mercola/injectable-biochip-for-sars-cov-2-detection-near-fda-approval/


A sötét erők ugyancsak egy terjeszthető biofegyver vakcinán munkálkodnak:

https://thebulletin.org/2020/09/scientists-are-working-on-vaccines-that-spread-like-a-disease-what-could-possibly-go-wrong/

(részlet a hivatkozásból - "Hogyan működnek? Az önállóan terjedő vakcinák lényegében olyan genetikailag módosított vírusok, melyeket arra terveztek, hogy ugyanolyan módon menjenek keresztül a lakosságon, mint a fertőző betegségek. Ahelyett azonban, hogy megbetegítenének, ezek védelmet nyújtanak.")


Atlantis Great

Tegyük Atlantiszt újra naggyá!


Mindezek ellensúlyozására, Saint Germain most erőteljes energiákat küld, hogy megerősítse az Egyesült Államok Alkotmányának végrehajtását:

https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_United_States


Az Alkotmány egy olyan jogi dokumentum, amely a Galaktikus Kódex bevezetése előtt, az Új Atlantisz létrehozásának jogalapját képezi.

Saint Germain nagy mértékben segítette az Egyesült Államok létrehozását és a Függetlenségi Nyilatkozat megalkotását.

http://ascension-research.org/Father_of_the_American_Republic.html

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence


Mind az Egyesült Államok Alkotmánya, mind a Függetlenségi Nyilatkozat jogi dokumentumok, amelyek fontos szerepet játszanak majd az Egyesült Államokban bekövetkező eseményekben a következő hónapokban és ezeknek globális kihatásuk lesz.

Az Élet Virága meditáció hatása már megnyilvánul a Fizikai síkon:

https://www.sonoticiaboa.com.br/2020/10/01/artista-repagina-predio-cores-dos-chakras-positividade-sp/


Az Univerzum szépsége feltárult:

https://truththeory.com/astonishing-images-of-galaxies-stars-supernova-remnants-released-by-nasa/

https://www.youtube.com/watch?v=_oAEePN4oi4


A Galaktikus Központból érkező szférák zenéjével:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8838935/NASA-turns-telescope-data-music.html

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/10/14/6555391057430953222/640x360_MP4_6555391057430953222.mp4


A Végső Csata kellős közepén vagyunk most:

https://www.youtube.com/watch?v=6E-F3_VOgWA


Emlékszünk a múltunkra:

https://www.youtube.com/watch?v=VyDjk2_GBlw


És képzeletünkben látjuk a jövőnket.

And envision our future.

https://oceanoflove.info/2020/10/10/the-best-is-yet-to-come/


A Fény Győzelme!✨✨🌍🥰


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások