Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. október 6., kedd

Rövid üzenet a felszíni lakosság számára


A szeptember 19-e és október 4-e közötti időszak volt e bolygó felszíne számára a sötétség csúcspontjának momentuma. Rendkívül kegyetlen támadások értek több kulcsfontosságú Fénymunkást és Fényharcost, amelyek egyes esetekben fizikai következményekhez vezettek. Globális szinten pedig Azerbajdzsán és Örményország között kitört a háború is:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/10/meditation-for-peace-in-nagorno-at-615-pm-utc-every-day.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/10/bekemeditacio-hegyi-karabah-ert-minden.html


A helyzet most várhatóan, lassan javulni kezd, az alacsony föld körüli pályán azonban egy új háborús csúcspont van, amely előreláthatólag október 9-én fog lecsapódni a bolygó felszínén, a felszíni lakosok köreiben megnövekedett agresszióként, valamint a cabal részéről megnyilvánuló erőszakként, a felszíni emberiség felé.


Flower-of-Life

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. szeptember 23., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


Néhány órával ezelőtt drasztikus katonai hadmozdulatok történtek a színfalak mögött, mostanra totális háború tört ki a Galaktikus Konföderáció és a Drákó flotta között a holdpálya alatti térben, illetve teljes körű háború az Ellenállási Mozgalom és az Illuminátus Szakadár Komplexum - ISZK - (IBC:Illuminati Breakaway Complex) között a földalatti bázisokon. A felszínen zajló műveletekről jelenleg semmi sem mondható el, mert még minden titkosított.

Jóllehet ennek a háborúnak a végkimenetele a Drákó flotta és az ISZK biztos veresége lesz, ennek a konfliktusnak az energiája a felszíni lakosok között megnövekedett erőszak formájában, valamint a Cabal felől a felszínen élő emberiség irányába megnyilvánuló erőszakként fog lecsapódni a bolygó felszínén.

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

Friday, September 18, 2020

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


Az okkultista sötét erők arra használják fel a közelgő Szaturnusz-Chariklo együttállást szeptember 21-én, hogy kierőszakolják a c o v i d lezárások második hullámát és drákói kontroll intézkedéseket vezessenek be a felszíni lakosság ellen. A tervük már augusztusban kiszivárgott:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=nl&u=https://commonsensetv.nl/tweede-lockdown-in-europa-vanaf-18-september-volgens-spaanse-krant/&prev=search&pto=aue


Nagyon komolyan hajtják végre ezt a tervüket, ahogy azt itt is láthatjátok:

https://www.zerohedge.com/political/australia-push-new-measure-detain-conspiracy-theorists


Számíthattok arra, hogy számos új, a személyes szabadságotokat sértő, C_O_V_I_D intézkedést próbálnak végrehajtani nagyjából a következő héten.

Mask Quarantine

Olvass tovább …

Qanon, A "betekintő ablak" és a felemelkedés idővonala: Ez a járvány vezet el minket az „Eseményhez”?

Stillness in the Storm
  1. szeptember 18., szerda

Qanon, A "betekintő ablak" és a felemelkedés idővonala: Ez a járvány vezet el minket az „Eseményhez”?


(Mickey Megistus) A világ arra figyel, ahogy a koronavírus járvány (tervezett démia) teljesen megváltoztatta az általunk ismert életet. Sokan pánikba estek. Egyesek úgy vélik, hogy ez a régóta tervezett NWO hatalomátvétel része. De azok számára, akik elég bátrak ahhoz, hogy átlássanak a paranoián és a félelemen, egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, amelyek a cabal bukását vetítik előre. Egy volt tengerészgyalogos állítása szerint - a legnagyobb erőfeszítései ellenére - a mélyállamot legyőzik. Az idő lencséző technológia használata igazolta a jövőt, amelyet nem tudtak megváltoztatni. És most egyre több jel utal arra, hogy az emberiség felszabadulása valószínűleg a küszöbön áll.

  • Mickey Megistus, 2020. április 2.

Olvass tovább …

Jelentés a fejleményekről

Cobra Logo
  1. szeptember 15., kedd

Jelentés a fejleményekről


Meditációinkkal sikerült némileg stabilizálni az Esemény felé vezető pozitív utat.

Néhány nappal az augusztus 31-i egzakt Eris-Plútó heliocentrikus kvadrát meditáció előtt felhőhajók és ritka többszörös szivárványok jelentek meg Tajvanon:

Taiwan2

Olvass tovább …

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. augusztus 22., szombat

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

A következő két hét tartalmaz néhány olyan meghatározó pillanatot, melyek nagy mértékben meghatározzák, hogy a pozitív és a negatív idővonalak közötti harc hogyan dől el.

Habár a pozitív végkifejlet biztosított, az oda vezető út nem, és a Fényerők azt kérik mindenkitől, hogy végezze az Élet Virága meditációt olyan gyakran, amilyen gyakran vezettetést érez különösen a következő két hétben:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html


Arra is kérik az embereket, hogy vizualizálják az Élet Virága rácsot ahogy körbeveszi a bolygót és segítsék harmonizálni a helyzetet:

Grids

Read more …

Plejádi protokollok és Cintamani

Cobra Logo
  1. augusztus 16. szerda

Plejádi protokollok és Cintamani

A protokollokat ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni.

Az embereknek nem szükséges hinni a Plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollokat és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének.

100

Olvass tovább …

Planetáris Beavatás

Cobra Logo
  1. augusztus 12. szerda

Planetáris Beavatás

A Naprendszerünkön túli világegyetem hatalmas szerkezetátalakuláson megy keresztül, mert már belépett az új kozmikus ciklusba, amikor az összes teremtés igazodik az Egyhez. Eközben a Naprendszerünkben és különösen a Föld bolygón még az elsődleges anomália végső kitisztítása folyik. Most minden figyelem a Föld bolygóra irányul, ahol 2020-ban erős planetáris inicializálás folyik:

2020 Stargate

Olvass tovább …