Telos

Spirituális hírek, fordítások

Idővonalak (2020.12.25)

  1. december 25., péntek

Idővonalak (2020.12.25)


maxresdefault

A Föld belépett a Vízöntő korába, az események felgyorsulnak.

Az arkhónok az elmúlt hetekben, kifejezetten a végrehajtó hatalom megerősítésére, hatalmas mennyiségű új entitást hoztak létre, hogy a cabal fizikai része nagyobb erővel érvényesíthesse a COVID szempontjából a lakosság jelenlegi zaklatását. Ez az oka annak, hogy most a rendőrség egyes részei (nem az összes) olyan keményen járnak el, amikor a karanténnak és a korlátozásoknak kell érvényt szerezniük.

Olvass tovább …

Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés és Új Cobra Interjú

Cobra Logo
  1. december 15., kedd

Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés és Új Cobra Interjú


Közeleg az Vízöntő Kora végső aktivációjának ideje, az energiák pedig erősödnek, ahogy egyre több ember hozza meg a döntést, hogy csatlakozik hozzánk, és egyre jobban lendületbe jövünk. Megvan a reális lehetőségünk arra, hogy elérjük a kritikus tömeget és akár jelentős mértékben meg is haladjuk.

Olvass tovább …

Interjú Cobrával a Vízöntő Kora aktivációról

Cobra Logo

2020/12/08 16:28:00

Interjú Cobrával a Vízöntő Kora aktivációról

A We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat), az International Golden Age Group és a Prepare for Change Japan Official interjút készített Cobrával annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a december 21-én 19:22-kor (6:22 PM UTC) esedékes Vízöntő kora végső aktivációra. Ebben az interjúban Cobra elmondja a véleményét néhány dologról, úgy mint a jelenlegi planetáris helyzet, és a közelgő meditáció.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/12/vizonto-kora-vegso-aktivacio-december.html


A Youtubon megtaláljátok az interjú hanganyagát:

Interview

Olvass tovább …

Idővonal helyzetjelentés és egy új Cobra interjú

Cobra Logo
  1. december 8., kedd

Idővonal helyzetjelentés és egy új Cobra interjú


Az idővonal korrekció meditáció november 11-én egészen sikeres volt, körülbelül 80000 ember meditált, és egy bizonyos mértékig stabilizálni tudtuk a Felemelkedési Idővonalat.


November 11-én, 11:11-kor, pontosan a meditációnk pillanatában Párizsban az alábbi filmet mutatták be, amely jóval több mint 2 millió emberhez jutott el:


Olvass tovább …

Ibolyaláng védelmi meditáció Az ESEMÉNY idejére

Cobra Logo
  1. november 12., csütörtök

Ibolyaláng védelmi meditáció Az ESEMÉNY idejére


Ibolyalang meditacio

Kedves Fénycsalád!

Cobra a 2019. november 30.-án és december 1.-én megtartott Tajpeji Felemelkedés Konferencián felhívta a figyelmet arra, hogy: "Az Eseménytámogató- és a Rózsa Rendje csoportoktól azt kéri, hogy az Ibolyaláng meditációt végezzék és ezzel tisztítsák a bolygó felszínét amikor megtörténik az Esemény, vizualizálják az ibolyalángot, ahogy fentről leereszkedik, az óramutató járásával ellentétes irányú forgással, le egészen a Föld középpontjáig, megtisztítva ezzel minden káoszt, megtisztítva ezzel az egész bolygót."

Olvass tovább …

Haladás - Helyzetjelentés, december

  1. november 28., vasárnap

Haladás - Decemberi helyzetjelentés


Míg a Földért folytatott harc nyilvánvalóan teljes lendülettel zajlik, és a cabal attól tart, hogy mindenhol elveszíti az irányítást, néhány meglehetősen pozitív hírről is beszámolhatunk.

Olvass tovább …