Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Szférák zenéje

Cobra Logo
  1. július 21., kedd

A Szférák zenéje

A holdpálya alatti tér megtisztítása a Drákó flotta maradványaitól a terv szerint szépen halad. A Holdpályán túli terület már teljes megtisztításra került a drakonidáktól, ezért minden, a Holdpályán túli helyet már felszabadított területnek nyilvánítottak. Számos angyali lény lép be a Szeretet kozmikus tengeréből a Naprendszerbe, amely most galaxis-szerte megtölti a csillagközi teret, az úgynevezett "szférák zenéjét" hozva létre, mely a Kuiper övtől egészen a Holdpályáig terjed:

https://en.wikipedia.org/wiki/Musica_universalis

https://www.youtube.com/watch?v=AhWNUdlOh8o

Victory

Olvass tovább …

Az Ibolyaláng

Aurelia Louse Jones
  1. július 6., hétfő

Az Ibolyaláng

AZ IBOLYALÁNG A KÉK ÉS A RÓZSASZÍN FÉNYSUGARAK KOMBINÁCIÓJA, NEM EGY SZÍNBŐL ÁLL. A KÉK (HATALOM - Férfi) ÉS A RÓZSASZÍN (SZERETET - Női) ENERGIÁK ÖSSZESSÉGE ... ❤ ❤

Olvass tovább …

Vízöntő Kora Aktiváció utolsó frissítés

Cobra Logo
  1. június 27., szombat

Vízöntő Kora Aktiváció utolsó frissítés

Ahogy elérkezünk a Vízöntő Kora Aktivációnkhoz és az energiák egyre jobban emelkednek, egyre több és több ember hozza meg azt a döntést, hogy csatlakozik hozzánk és ahogy lendületet kapunk, valódi esélyünk van arra, hogy elérjük a kritikus tömeget.

A következő 60 óra meghatározó lesz abból a szempontból, hogy hány ember csatlakozik hozzánk és milyen kihatása lesz az aktivációnknak a planetáris helyzetre. Ezért azt kérném mindenkitől, hogy vigye el a meditáció hírét mindenhová. A Youtube videók a legegyszerűbb módja annak, hogy terjesszük: sok rövid promóciós videó és hosszabb vezetett meditációs videó készült több mint 40 nyelven:

Olvass tovább …

Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés

Cobra Logo
  1. június 24., szerda

Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés

Több mint 40 000 ember vett részt az Előkészítő, toborzó meditációnkon a Napfogyatkozás pillanatában és ez látványosan megnövelte annak az esélyét, hogy elérjük a kritikus tömeget a fő meditációnkon június 30-án.

Néhány nappal az Előkészítő meditáció előtt a Tajvani csapat egy Plejádi felhőhajót látott, aki éppen rácsmunka előkészítést végzett a Csiaji Sárkány örvény aktivációhoz:

Olvass tovább …

Terjesszétek! Vízöntő Kora aktiváció második rész - 2020. június 2.

Cobra Logo
  1. június 5., péntek

Terjesszétek! Vízöntő Kora aktiváció második rész - 2020. június 2.

Eljött az idő, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az idő, hogy a világunk sorsát a kezünkbe vegyük! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygónk felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy együtt felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a Jupiter Plútó együttállás asztrológiai konfigurációjának hatalmas lehetőségét június 30-án, hogy létrehozzunk egy portált, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat és elindítjuk azt a folyamatot, amely elvezet minket a Vízöntő Korába.

Tovább a teljes cikkre …