Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rózsa Rendje interjú Cobrával és rövid meditációs frissítés

Cobra Logo
  1. április 2, Csütörtök

Rózsa Rendje interjú Cobrával és rövid meditációs frissítés

A tömeges meditációnk energiája már felépült. Meghallgathatjuk az új Cobra interjút, amely tisztáz bizonyos dolgokat a jelenlegi helyzetben:

https://www.youtube.com/watch?v=LeK6mwDS9Oo

Az átírások a következő linkeken érhetők el:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/04/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose

A Plejádi Flotta közölte, hogy a tömeges meditációnkhoz kapcsolódóan a következő néhány napban drasztikusan megnövelik jelenlétüket az alacsony földközeli pályákon, a sztratoszférában és a légkör alsó, a bolygó felszínéhez közeli részén.

Az elkövetkező napokban a naplemente utáni órákban, nyugat felé látható lesz a Vénusz és a Plejádok erőteljes együttállása, amely körülbelül egy nappal a tömeges meditációnk előtt lesz a legpontosabb:

https://www.skyatnightmagazine.com/advice/skills/see-venus-against-pleiades-star-cluster/

https://skyandtelescope.org/observing/the-pleiades-welcome-venus/

Venus and the Pleiades in April 2020

A Plejádiak ezt a konjunkciót nagyon erős portálként fogják használni, amely tartósan biztosítja a Plejádi Flotta jelenlétét a belső Naprendszerben.

A megbízható forrásaim közölték, hogy a „három nap sötétség” internetes leállás semmiképpen SEM fog bekövetkezni Húsvét előtt.

A globális internet aktuális állapota a következő weboldalon ellenőrizhető:

https://livemap.pingdom.com/

A bolygó egyes területein az internet az intenzív használat miatt lelassulhat, mindenképpen érdemes kinyomtatni a meditációs utasításokat vagy képernyőképeket készíteni mobiltelefonnal:

Meditációs instrukciók

A kép magyar fordítása:

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

  1. Használd a saját technikád, amely ellazult tudatállapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és eszközként arra, hogy a koronavírus teljes eltávolításra kerüljön.

  3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

  4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakít minden, még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet, mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

  5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Felírhtjuk a meditáció pontos időpontját az időzónánk szerint:

Timezones

Magyarországon a Közép Európai Időzónában (CET) április 5-én, vasárnap reggel 04:45-kor kezdődünk.

Több ezer ember küld e-mailt arról, hogy szeretnének részt venni a meditációban. Az embereknek NEM kell e-maileket küldeni Cobrának a meditációra való feliratkozáshoz. Egyszerűen el kell végezni a meditációt a pontos pillanatban. Itt megtalálható az összes utasítás:

Magyarul:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/surgos-felhivas-1-millio-meditalo.html

Angolul:

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html

A video magyar nyelven:

https://www.youtube.com/watch?v=VLKVaOH5gK0

Mindenki megtalálhatja promóciós és vezetett meditációs videókat körülbelül 40 nyelven:

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus.html

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/03/meditacio-pontosan-akkor-amikor.html

Hozzászólások