Telos

Spirituális hírek, fordítások

A KOMPRESSZIÓS ÁTTÖRÉS

Cobra Logo
  1. május 17., Vasárnap

A KOMPRESSZIÓS ÁTTÖRÉS

Írta: Pearl, Anakhe és Watashi

-TÉRJ VISSZA A SZÍVEDBE- 1.rész)

Mindazok akik ma az igazságért, az emberiségért és a bolygó felszabadításáért, valamint értünk harcolnak, minket ébresztgetnek a mély programozásból, nagy támadásnak vannak kitéve. Igazságokat fednek fel, amik bizony hatalmas veszélyt jelentenek a rendszerre. Mára már sokaknak egyértelművé vált, hogy a fősodrású média nagyon mélyen programozza az embereket és azt hiteti el velük, ami a rendszert szolgálja. Aki pedig megkérdőjelezi mindezt és még tényekkel és bizonyítékokkal is alá támasztja azt, valamilyen módon megpróbálják eltávolítani, lejáratni, nevetségessé tenni vagy legrosszabb esetben megölni.

Az emberek többsége nem gondolkodik. Bármit elhisz, amit a tévében lát vagy az interneten olvas. Semmit nem kérdőjelez meg és nincsenek önálló gondolatai. Viszont ezek a zászlóvivők, akik az életüket arra áldozták fel, hogy segítsék az emberiséget a felébredésükben, nem a levegőbe beszélnek. A legkönnyebb rájuk sütni, hogy “összeesküvés elmélet”-eket gyártanak. De mi van akkor, ha nekik van igazuk? Hiszen komoly kutatómunka alapozza meg azt, amit elénk tárnak. Mindegyikük fontos szerepet játszik az emberiség felébredésének egy-egy szakaszában. Ők mind mélyen beleásták magukat 1-1 témába azért, hogy felszámolják a rendszert és felébresszenek mindannyiunkat. Mindenesetre visszaterelnek minket oda, hogy újra elkezdjük használni az agyunkat és elkezdjük önállóan gondolkodni. Visszaterelnek minket oda, hogy a belső megérzéseinkre hallgassunk és kérdéseket tegyünk fel.

Is what you believe true

Az amit hiszel igaz vagy csak azért hiszed igaznak, mert azt mondták neked, hogy igaz és sosem kérdőjelezted meg? Csupán attól mert elhiszed, még nem válik igazzá.

Ők mind egytől egyig tiszteletet érdemelnek a munkájukért és a bátorságukért. Azért, amiért az életüket is kockára téve folytatják azt, amiben hisznek. Készpénznek kell-e venni amit mondanak? Az-e a végső igazság amit ők közölnek? Ezt ne más döntse el helyetted, hanem te magad. Tedd fel a szükséges kérdéseket a dolgokkal kapcsolatosan és bízz a belső vezettetésedben.

Szeretnénk egy olyan személyen keresztül szemléltetni azt a gondolatmenetet, amiért ez a bejegyzés megszületett, aki kiemelkedően fontos a számunkra. Nagyon szeretjük őt és úgy gondoljuk, hogy elérkezett az idő, hogy kiálljunk mellette és tisztázzunk néhány dolgot, ami vele kapcsolatosan mostanában a közösségi hálón kering.

Évek óta kapcsolatban vagyunk vele. Van olyan is közöttünk, aki már több, mint 20 éves ismeretséget ápol vele. Reméljük, hogy ezzel a poszttal sikerül rámutatnunk olyan kérdésekre, amit mindenkinek fel kellett volna tennie magának, mielőtt bármikor is kritizálta volna őt vagy a munkásságát.

the uncomfortable truth cover

Cobra 2012-ben indította el a blogját a 2012portal-t, amire az Ellenállási Mozgalom kérte fel azért, hogy a bolygóval kapcsolatos helyzetjelentéseket feltárja a felszíni lakosság részére. Ő egy plejádi származású fizikai testbe inkarnálódott lélek. A személyiségét szükséges volt titokban tartania és ez nem az ő döntése volt. Rengeteg támadásnak, fizikai bántalmazásnak volt kitéve és több szeretett hozzátartozóját is elveszítette az évek során, mellyel azt akarták elérni, hogy abbahagyja a küldetését.

Különleges képességekkel és páratlan tudással rendelkezik. Aki követi a blogját vagy részt vett már egy általa tartott konferencián, annak nem lehet kétsége afelől, hogy azokat a dolgokat, amikről beszél és megpróbál átadni számunkra, nem lehet könyvekből megtanulni. Ez nem egy bemagolt lexikális tudás. Ez hozott tudás. A konferenciái után az ember két hétig csak lebeg, hiszen olyan energia töltetet kap és olyan felemelő energiákban részesül, amit a mindennapokban csak nagyon ritka esetben tud megélni. Nagyon-nagyon nehéz egy-egy ilyen konferencia után visszatérni a 3D-s mindennapokba.

A Sötét oldalon vagy a Fény oldalán áll?

Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket vagy látogass el egy konferenciájára és döntsd el magad.

Sosem címkézte fel magát, hogy ő Fényharcos, Fénymunkás, Guru, Mester vagy bármi lenne. Ez mind nem lényeges a számára. Ez csak az emberek számára fontos. Sosem volt szüksége követőkre és tulajdonképpen ki is jelentette azt, hogy nem követőkre van szüksége hanem együttműködőkre.

Ehhez képest sokan bálványt csináltak belőle és saját maguk csapdájába estek. Valakinek a bálványozása törvényszerűen gyűlöletbe fordul át, ha valaki nem dolgozik magán és hátradőlve várja a másiktól a megváltást. Ott nem tud kialakulni kölcsönös együttműködés és ez a későbbiekben kihatással lesz a dolgok alakulására, mert aki a megváltást várja, egy idő után minden átélt sikertelenségét és kudarcát rá fogja vetíteni a bálványára és az imádat átfordul gyűlöletbe.

Cobra rengeteg tudást és tanítást osztott meg a blogját olvasókkal és a workshopjainak résztvevőivel.

Ezeknek a tanításoknak a megértéséhez és integrálásához szükséges magasabb tudatszinttel rendelkezni, mert ha ez hiányzik, akkor az ugyanúgy csak egy eltorzított, kiforgatott és meg nem értett üzenetté és nézőponttá válik. A saját nézőpontunkká és olyan szintre süllyesztjük le, amilyen tudatszinten éppen tartunk és pont a meg nem értésünk és korlátolt tudatunk az, ami egy teljesen más szögből fog erre tekinteni. És nem csak az általa átadott információkra, hanem a személyiségére is rá lesz vetítve mindez.

I'm only responsible

Csak azért vagyok felelős amit mondok, nem azért, amit megértesz belőle

Szerencsés helyzetben voltam, hiszen részese lehettem a Magyarországon tartott egyik ilyen nemzetközi workshopjának, ahol nem csak a lélekcsaládommal találkozhattam, de olyan tudással és élménnyel gazdagodhattam, amit sehol máshol a világon nem kaphattam volna meg. Örök élmény marad sokunk számára és mi sem bizonyítja jobban, hogy ez is egy földöntúli élmény volt mint az, hogy az emberek a workshop végezetével nem akarták elhagyni a termet és csak táncoltak, táncoltak és ünnepeltek és már a következő közös találkozójukat tervezték! S bár a részvétel feltételei le voltak fektetve és mindenki a szabad akaratából vett részt ezen a rendezvényen, vannak olyanok, akik mára az ott megszerzett tapasztalatokat és tudást teljesen kiforgatták és őt egy olyan embernek állítják be, akit csak a pénz és a szex vezérel.

Mondanunk sem kell, ez nagyon messze van a valóságtól. Csak egy példa: az egyik workshopja után résztvevője lehettem a 'Lélekcsalád' vacsora estnek és mi mindannyian az ő vendégei voltunk. Mindazokat, akik érezték a hívást és meggyőződésük volt, hogy a Lélekcsaládjának tagjai. Mindannyiunk számára felejthetetlen este volt. És természetesen az évek során rengeteg hasonló élményem volt vele. Ő egy nagylelkű ember. Gyönyörű lélek aki kimagaslóan tiszteletben tartja a szabad akaratunkat. Soha semmi olyat nem tenne egyikünkkel sem ami a szabad akaratunkba ütközne. Hihetetlenül érzékeny és mély érzésű személy. Része az életünknek, de ahogy azt már mondtam, más az eredete. Ebből kifolyólag a világunk, és az ahogy mi emberek egymással bánunk és ahogy reagálunk egymásra, még mindig elég sokkoló számára. De még mindig itt van velünk, nem mondott le rólunk és ezért nekünk több mint hálásnak kellene lennünk.

Soul Family

Lélekcsalád. Szólítsd a tieidet. Nem kell egyedül csinálnod.

Sajnálattal hallottam, hogy egy bizonyos ország közösségi média csoportjában hónapok óta nyíltan támadják őt, és teljes hadjáratot indítottak ellene olyan emberek, akik addig bálványozták őt, olyan emberek, akiket szeretett és akikben megbízott. Egy olyan ország csapata, akikkel különleges kapcsolatot ápolt és akik különösen fontosak voltak a számára.

Ennek a csoportnak pár tagja azt mesélte, hogy ebben a FB csoportban ma már szinte csak a róla szóló minősítéseket és pocskondiázó posztokat lehet megtalálni. A munkakapcsolat a blog fordítójával véget ért. Van ilyen. Sokunkkal előfordult már az életben, hogy lezárul egy szakasza az életünknek. Tudjuk, ha valami nem szeretet alapú és a motivációnk nem tiszta, az a dolog el fog tűnni az életünkből. Különösen a mai időkben.

De emberek, hogy tagadhatjátok meg mindazt, amit mindannyian átéltünk? Hogy tagadhatjátok meg mindazt, amit kaptunk és amit tanultunk általa? Hogyan tudja egy olyan incidens befolyásolni a saját küldetéseteket, amiben nem voltatok személyesen érintve? Láttalak mindannyiótokat Magyarországon. Szárnyaltatok és büszkék voltatok mindarra amit ott létrehoztatok velünk együtt. Ébredjetek fel! Hát, nem látjátok, hogy mi folyik itt? Csodálatos emberek vagytok és csodálatos élmények születtek ott veletek EGYÜTT. Emlékezzetek! Emlékezzetek a küldetésetekre!

Térjetek vissza a szívetekbe!

Together

Aki személyesen is ismeri Cobrát az tisztában van vele, hogy egy végtelenül alázatos és békességre törekvő ember. A döntései mindig összhangban vannak a legmagasabb céllal és a felsőbb vezettetésével és igyekszik a csapatában is a harmóniára törekedni és a felmerülő problémákat, blokkoló akadályokat megbeszélni és orvosolni. Természetesen kihívás számára, hogy megértse az emberi gondolkodásmódunkat, de sosem bántana meg senkit szándékosan. Sosem mondja meg, hogy mit tegyél és sosem ítélkezik még akkor sem, ha más forrásokról kérdezik őt, mint pl. Kryon vagy Q anon. Sosem mond semmi rosszat senkiről. Megpróbál minket arra ösztönözni, hogy a belső útmutatásunkat kövessük, még az általa adott információkkal kapcsolatosan is. Ha valaki figyelmesen olvassa a blogbejegyzéseit és a legutóbbi interjúit, akkor pontosan tisztában van azzal, hogy ez a munkakapcsolat miért szakadt meg. Én személy szerint azt gondolom, hogy ez volt az egyik legnehezebb döntés, amit meg kellett hoznia.

Cobra megnevezte csapatának azon tagjait akiktől meg kellett válnia? Nem.

Fröcsögött és tört-e pálcát bármelyikük felett? Nem.

Ellenük fordított-e a vele megosztott bizalmas információk közül bármit is? Nem.

Akkor miért beszélnek ezek az emberek úgy róla, mintha ő lenne a világ ellensége? Úgy, mint aki nem képes a küldetésének a végrehajtására? Ez nevetséges!!! Talán először magunkat kellene megkérdőjelezni. Mit tettünk mi egy jobb világért? Mit tettünk meg ma egy jobb jövőért?

El tudom képzelni, hogy nagy valószínűséggel a legtöbb esetben, még csak az 1%-át sem érnénk el annak amit ő tesz mindannyiunkért! Az ember azt gondolja, hogy ezeket a csoportokat nagyrészt már olyanok látogatják, akik elkezdtek dolgozni magukon és a világot és az abban való működésünket megpróbálják egy magasabb perspektívából nézni…(de ez lehet csak az én naivitásom.) Feltették-e egyszer is magukban ezeket a kérdéseket? Milyen érzés az ilyen típusú FB csoportoknak a tagja lenni? A tagok felemelve érzik magukat? Egységben? Szeretve? Mi a közös célja az ilyen típusú csoportoknak? Az elválasztottság és az ítélkezés erősítése? Te még ott vagy? Megkérdezted már magad, hogy miért? Az emberek szeretnének valahova tartozni, valahová, ahol biztonságban érezhetik magukat, ahol közösségre találnak, ahol egységélményre lelnek. Az emberek szomjaznak erre. Keresik ezeket a különleges kapcsolódásokat. Azt, hogy az olyan csoportok, amik még mindig az elválasztottságot, a drámát, a másokon való csámcsogást táplálják, nevezhetjük-e különlegesnek és felemelőnek, azt döntse el mindenki saját maga. Ahogy azt is, hogy jó és stabil alap-e ez egy olyan világ megteremtéséhez, amire mindig is vágytunk…

World

A tiszta feltétel nélküli szeretettel meg tudjuk változtatni a világot. Egyek vagyunk.

Láthatjuk, hogy manapság sem a tekintély, sem a szakmai teljesítmény, sem pedig a tiszteletre méltó életút nem véd meg senkit a hangos ítélkezéssel szemben. Az ítélkezés sokkal inkább arról szól, aki mondja, mintsem arról, akiről mondják. Az ítélkező a tudatalatti programjából eredően úgy érzi, hogyha maga alá gyűri a másikat, akkor ő ettől jobb és felsőbbrendűbb lesz. Néhány becsmérlő, lekicsinylő megjegyzés, és máris úgy érezheti, javult a saját pozíciója. Így kevésbé fáj neki, hogy jelenleg olyan, amilyen, és az ítélete elégedettséggel tölti el.

Ez nem más, mint kivetítés, azaz projektálás, ami egy elhárító mechanizmus. Saját hibáit, köztük az indulatait sem képes kezelni. Ezeket a feldolgozatlan negatív érzéseket vetíti ki a környezetére. Megkapja az azonnali megkönnyebbülést a lelke… Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ezek ítélkezések és nem vélemény nyilvánítások, tisztázzunk valamit.

A vélemény nyilvánítás és az ítélkezés között fontos különbség van.

A vélemény nyilvánítás a saját nézőpontom higgadt és egyáltalán NEM személyeskedő(!!) közlése. Az ítélkezés pedig többnyire részinformációkon alapuló, erős negatív indulatokkal fűtött, szubjektív nézőpont.

Az ítélkezés tehát ebben az esetben sem Cobráról szól.

Az ítélkezés az őt megítélők világáról alkotott ábrázolást fejezi ki.

Ha őt hiteltelennek látják, az NEM az ő hiteltelensége miatt van, hanem azért, mert számukra így néz ki a világ.

Aki ítélkezik, tagad mindent amit nem ér el a tudatossága, vagy morálisan kifogásolhatónak talál. Így válik igazságtalanná.

Az érzékek nem csapnak be, az ítéletalkotás az, ami félrevezet.

Az ítélkezők valójában saját magukról tárják fel a titkokat. :-)

It's not Denial

Ez nem tagadás! Csak nagyon szelektálom a valóságot, amit elfogadok

Most őszintén, ki van rosszabb helyzetben?! Cobra, akire ráfröcsögtek ugyan valami bántót, de felemelt fővel tovább viszi a küldetését... vagy a fröcsögők, akiknek holnapután is ugyanilyen lesz a valóságuk?

Gondoljunk csak bele. Ha valaki rendben van magával, akkor is kitüremkedne belőle folyamatosan az az égető vágy, hogy mások felett ítélkezzen és kifejtse a szerinte helyes és sohasem építő véleményét?

Felnőtt, felelősségteljes emberek nem pazarolják az értékes perceiket arra, hogy olyasmivel töltsék az idejüket, amiben nem hisznek, amiben nem találnak értéket, aminek nem szeretnének a részesei lenni. Egyszerűen lapoznak és mennek a saját útjukon tovább...

Ha kiderülne számodra, hogy a világ sorsa és a szeretteid élete múlhat azon, hogy ezek az emberek folytatják-e azt, amire hivatottak, akkor is így bánnál velük?

Az emberek nem értik ezt. Bele sem gondolnak. Elkezdenek teóriákat gyártani és a megértési szintjüknek megfelelően féligazságokat osztogatni mintsem bizonyosságot és úgy tálalják azt, mint tényeket.

Ez a példamutató ember minden támadás és nehézség ellenére kitart azon küldetése mellett, amiért leszületett erre a bolygóra. Sokan nem tartanánk ott ma, ahol éppen tartunk, ha ő - és mindazok akiknek ugyanez a céljuk - nem lennének. A támadások és ítélkezések helyett - melyet oly meggyőzően tudnak sokan prezentálni a külvilág felé -, forduljunk inkább befelé.

Gyakoroljuk a csendet és az alázatot. Küldjünk feléjük védelmet és szeretetet és legyünk végtelen hálásak azért, hogy nekik van BÁTORSÁGUK ahhoz, amihez nekünk eddig nem volt. Gondoljuk át, mit tanultunk tőlük, miben segítették az életünket és hogyan tágították a látásmódunkat. És kérlek ne felejtsd el! Ők ugyanolyanok mint te, aki egy emberi testben és megtapasztalásban vagy. Ők a testvéreid. Ők te vagy és te ők. Egyek vagyunk.

I am you and you are me

Én Te vagyok, Te Én vagy, Egyek vagyunk! - Univerzum

A rendszer szeretné fenntartani azt, hogy elválasszon minket egymástól, hiszen tisztában vannak azzal, hogy az erő az egységben rejlik. Ezért mindent, de mindent megtesznek, hogy ez ne sikerülhessen. Világszinten tűntek el értékes és fontos csapatok és csoportok, mert nem voltak elég éberek. Látod mostanra már, hogy mi folyik itt? Ne próbáld ezt megérteni a 3D-s nézőpontoddal és elméddel. Ez sokkal összetettebb ennél és a döntéseink következményei sokkal súlyosabbak, mint ahogy azt hinnéd...

I am you and you are me

Szabad vagy a döntéseidet illetően, de annak következményeivel számolnod kell

Nem az a cél, hogy bárkit bármiről meggyőzzünk, csupán az, hogy önálló gondolkozásra biztassuk. Arra, hogy kérdőjelezzetek meg mindent. Talán felteheted magadnak a kérdéseket: mit tettél volna vagy mit tennél, ha egy lennél közülük hasonló küldetéssel? Mit tennél ha elveszítenél egy szerettedet azért, mert a küldetésed része, hogy a bolygó felszabadításának folyamatát segítsd? Felfednéd magad még akkor is ha tudnád, hogy ezzel az emberiséget veszélybe sodrod? Lehet-e felemelő tapasztalat valami ami nem tiszta? Tudna-e egy olyan ember ilyen élményben részesíteni, aki nem a fényt szolgálja? Milyen kihívás lehet ezeknek a különleges fényharcosoknak és fénymunkásoknak megszűrni azokat, akik nem csak valamilyen érdek által vezérelve szegődnek melléjük? Megszűrni azokat, akiknek odaadhatják a bizalmukat, mint ajándékot, remélve, hogy sosem élnek majd vissza ezzel?

Szeretnél velük cserélni és a helyükbe lépni?

Csak gondolkozz el ezen. Reméljük, hogy pár dolog világossá vált azok számára, akik egy kicsit összezavarodtak az elmúlt hónapokban. Fontos a drámákból való kilépés, a megfigyelő szemével való figyelés és a dolgok egy magasabb perspektívából való szemlélése.

És mielőtt bárki kiventilálná magából a frusztrációját bármilyen felületen, kérlek, térj vissza a szívedbe és cselekedj onnan. Nincs már több időnk ezekre a konfliktusokra. Sokkal fontosabb mint bármikor az, hogy felismerjük egymást, fogjuk meg egymás kezét és emeljük fel egymást. Segítsük egymást ebben a káoszban. Tartsuk a vízióját egy sokkal-sokkal jobb világnak. Szeressük egymást. Csak együtt sikerülhet, EGYként.

Namaste Yoga Meditation

NAMASTE (Üdvözlöm a benned lakozó Isten(i)t ), A lelkem tiszteli a lelkedet, Tisztelem a benned élő helyet melyben az egész univerzum rejlik, Tisztelem a benned lévő fényt, szeretetet, igazságot,szépséget és békét, mert ez bennem is ott van. Egységben vagyunk. Egyformák vagyunk. Egyek vagyunk.

Legyetek áldottak, szeretettel, Pearl.


EMLÉKEZZ AZ ISTENI TERMÉSZETÜNKRE - 2.RÉSZ

A bolygó végső felszabadításának ezen napjaiban vezettetést kaptam arra, hogy nyíltan beszéljek mindannyiunkról, Fénymunkásokról, akik hozzájárultak a Fény csodálatos sikeréhez, és szeretnék beszélni Cobráról is. Mielőtt átadnám a szívemnek, hogy vezesse ezeket a sorokat, mint az igazság egyik keresője szeretnék bemutatkozni. A bálványozást és a vakon imádást, a szabad lelkem nem tudja alkalmazni, ezért kérlek, maradj a középpontodban, amíg ezeket a sorokat olvasod és ne keverd össze az ellenállás hírvivői felé nyújtott támogatásommal és a tiszteletemmel, akik mostanság hatalmas támadások alatt vannak.

Mielőtt Cobrára terelném a szót, fel kell hoznom néhány alapvető kérdést, melyeket rendkívül fontosnak tartok. Meg tudjuk-e teljes őszinteséggel ítélni, hogy mennyire állnánk készen az igazságért, a felszabadításért és a fény győzelméért küzdeni, saját életünk legsötétebb óráiban, melyek sötétebbek, mint amit a többség valaha el tudna képzelni vagy fel tudna dolgozni? Ilyen körülmények között is képesek lennénk-e tovább folytatni a küldetésünket? Valóban tudjuk ezekre a kérdésekre a választ? Az igazság az, hogy soha senki nem lehet felkészülve arra, hogy elveszítsen valakit, aki kedves a számára, és nem is kellene, hogy az legyen. Ha a legrosszabb esetben megtörténik az elképzelhetetlen, ki szedné össze a maradék életerejét és fókuszálná figyelmét a küldetése véghezvitelének folytatására? Ki az, aki a küldetésre gondolna egy szeretett személy elvesztése után?! Mutass ilyet kérlek!!

Heart

Legyenek ezek a bátor emberek áldottak, mert a Szeretetük rezgése sokkal magasabb a személyes fájdalmuknál. Tulajdonképpen csupán egyetlen személlyel találkoztam, aki folytatta a küzdelmét érted, értem, a bolygóért. Egy személy, aki minden szomorúsága, vesztesége és a támadások ellenére bátran tovább ment és folytatja küzdelmét ebben a harcban és mi mindannyian tudjuk, hogy ki ő. A fájdalomnak és a veszteségnek nem kellene normaként részét képeznie mindennapjainknak, ahogy a félelemnek, utálatnak, féltékenységnek, dühnek, bántalmazásnak, erőszaknak és gyilkolásnak sem. Mindezek a hamis torzulások, melyekkel a bolygón küzdünk, nem normálisak és sokkal jobban tudatában kellene már lennünk az ezek mögött rejlő igazságnak, hiszen Fénymunkások vagyunk, felébredett magok, akik a szabadságot hozzák el mindannyiunk számára - együtt, sosem elválasztva. Az igazság, mely mint egy emlék tárolódott el a szívünkben, lelkünkben, a végtelen isteni természetünkben, mely ég a vágytól, hogy végre megmutathassa magát a szeretet és a fény szépségében, amik mi vagyunk.

Ha bárki találkozott már Cobrával az tudja, hogy rögtön ebből az isteni perspektívából fog rád nézni és felismerni téged. Mint barát, mint férfi, ha valaha is megígér neked személyesen bármit, azt sosem felejti el. Megtartja az ígéretét és semmit sem vár el cserében, még akkor sem, ha ez mások számára a legapróbb, feledhető kérés lenne, de nem az ő tiszta szívének. Valójában ő ilyen. Egy csöndes, alázatos, kedves és őszinte férfi, bánattal és fájdalommal a szemében. Kockára teszi az életét, hogy megbízható forrásból hiteles információkat nyújtson számunkra, de sosem fog arra kérni, hogy legyél a követője. Sosem fog kérni tőled semmit, kivéve, hogy tedd azt amire vezettetést érzel anélkül, hogy bárhogyan is befolyásolna az életedben, a személyes döntéseidben, mert ő valóban hisz abban, amiben mindannyiunknak kellene - a teljesen szabad választásában annak, amit szeretnénk és amit a szívünkben érzünk.

Szóval kedvesek, miért nem érdemli meg ez a mély érzésű lélek, hogy béke legyen a privát idejében, a privát életében, ha ő megengedi neked és arra bátorít, hogy szabadon éld a tiédet? Ha valaha is megérintette a lelkedet fénnyel és inspirációval és elkezdted megkérdőjelezni az úgynevezett "valóságot", mely elindította a felébredési folyamatod, a gyógyulásod és felszabadított a kényszerített illúzióból, mely körülvesz minket - ha ez valaha is megtörtént -, hogyan tud ez a magasabb rezgésű érzet és átalakulás átfordulni ilyen fokú bántalmazássá és ellene való támadássá, nem tudom...

Emberek… emberek… Talán azért, mert ez mindig rólunk és a fejlődési folyamatunkról szól. Ő meghagyja a szabad akaratodnak a választást, de minden más a nézőpontunkról, a belső kondicionáltságunkról, a programozottságunkról és az árnyékainkról szól. Szóval emberek, keressétek ezt az együttérző szeretetet, ami mindannyiótok szívében ott rejlik. Minden konferencia, amin részt vettél, a bolygó felszabadításáról és Önmagunk felszabadításáról szólt. Minden cikk és megosztott információ, az összes kódolt üzenet, a lényed legmélyebb, teljes erejének és potenciáljának felébresztéséről szól, amiről tudod, hogy mindannyiunkban létezik. Emlékezz, a pozitív rezgések, amiket a konferenciákon tapasztaltunk, ezt bizonyítják. Bárki aki jelen volt tudja és nem tagadhatja, hogy ezek a felemelő energiák velünk maradtak még sokáig.

One cannot

Senki sem kényszerítheti a másikat arra, hogy meghaladja a képességeit

Mindannyiunknak vannak érzékeny pontjai, melyeken keresztül heves érzelmeket válthatnak ki belőlünk, mindannyian programozva vagyunk, de ez a mi személyes küzdelmünk. Felül kell rajta kerekednünk és fénybe emelnünk, hogy felülemelkedhessünk azon árnyékcsapdákon, melyeket az életutunkra helyeztek. Ez a mi elsődleges küzdelmünk. Emlékeznünk kell arra, hogy kik vagyunk. Emlékeznünk kell az isteni természetünkre, igényt kell tartanunk rá, meg kell élnünk, mert ez a szabadság legmagasabb formája, amit nem lehet megtagadni! Kérdőjelezd meg magad, mindig kérdőjelezd meg magad, még akkor is, amikor erősen hiszed, hogy igazad van. Érezni fogod az igazságot a testedben, belső lényed központjában.

És végezetül, mint egyike a legutolsó magyarországi Istennői workshop résztvevőinek, hálás vagyok, hogy szemtanúja lehettem rengeteg mosolygó arcnak, boldog arcoknak és a kivételes körülmények között feltörő emlékezés könnyeinek, ugyanúgy álltunk együtt sok élettel ezelőtt, mint akkor azokban a gyönyörű felvilágosult napokban; kéz a kézben, harmóniában, energetikailag összeolvadva, egy potenciálisan erős női tér buborékában, ami végre feltámadt oly sok évszázad után ezen a bolygón.

És mélyen a szívemben tudom, hogy ti mindannyian tudjátok ezt, mert mi mindannyian együtt vagyunk ebben, mint EGY.

Szeretet és Fény legyen veletek kedves fénylények,

tisztelettel,

A'nakhe

Girl with Lotus

NINCS MÁS ÚT! (3.rész)

Üdvözlök mindenkit ezen a bolygón és azon túl, főként a Cobra konferenciák, workshopok és találkozók résztvevőit.

Az idő pillanatának sajátosságai erős ihletet, belső megérzést és útmutatást váltottak ki bennem, hogy megosszak veletek néhány szót.

Igazán "érdekes időket" élünk, ahogy egy régi kínai átok mondaná, ami egészen kifejező erre az időszakra, erre az idővonalra és mindarra ami a szemünk előtt zajlik most a Földön. Egyikünknek sem könnyű. Az egyik legnehezebb élet a 3D-s univerzumban jelenleg a Földön zajlik, ugyanakkor ebből a sötétségből születik meg a fény, mely elvezeti fajunkat egy új evolúciós ugrás felé. Minden alkalommal amikor egy faj megteszi ezt az ugrást, vannak köztük olyanok is, akik ezt nem akarják, vagy egyszerűen nem képesek megtenni. A mai napig vannak még olyan halak, akik bennmaradtak a tengerben, mások pedig már új alakot öltöttek, új fajként léteznek, és új életet élnek a szárazföldön. És ma a csillagok felé tartanak. Nem hibáztatjuk azokat, akik még mindig a tengerben úszkálnak. Szabad választásuk, hogy még maradnak úszkálni. Neked szintén meglesznek a magad döntései. Bölcsen válaszd meg a tetteidet, a döntéseidet, mert a végső választás rajtad és mindannyiotokon múlik.

Only one way

Csak egy út vezet ki innen - a tudatosság evolúciója -

A másik dolog amit szeretnék kiemelni, hogy különböző tudatszinttel rendelkező emberek léteznek ma a Föld bolygón. Mindenki a saját tudatszintjéről működik és erről a tudatszintről értelmezi a körülötte lévő világot. Ez a sok különböző tudatszint az, amely a problémát okozza a bolygón és a konfliktusok pusztán a félreértések miatt merülnek fel. Az egyetlen megoldás erre a következő: tanulj, dolgozz magadon és emeld fel a saját tudatosságod. Egyszerűen nincs más út. Ha látod, hogy valaki a megértésnek egy alacsonyabb szintjén van még, nyújtsd ki a kezed felé és segíts neki, hogy felmászhasson melléd - konfliktusmentesen, megbélyegzés, vita vagy veszekedés nélkül. De legyél tudatában annak, hogy vannak olyanok is, akiknek a tudatszintje már egy előrehaladottabb szinten van, ilyenkor fogadd el azt a kezet, mely feléd nyújtja magát. Így működik ez egy művelt univerzumban. És ez a kéz, sokszor maga Cobra. Talán nem vagy még képes mindent azonnal megérteni, de idővel meg fogod.

Wake Up

A felébredés nem elég. Egyesülnötök kell!

Elérkezett az idő, amikor úgy érzem, hogy de-misztifikálnom kell az Ellenállási Mozgalomról kialakult képet és meg kell mutassam, hogy ők nem valamiféle szuper erővel rendelkező, ideális életet élő valakik, hanem közönséges emberek, akiknek ugyanúgy megvannak a maguk magaslatai és mélységei az életükben. Szóval mielőtt belekezdenél abba, hogy a monitorod mögül bárkit is megítélsz - hogy miért nem csinálta így vagy miért nem csinálta úgy -, mindig emlékezz, hogy nincs mindenről ismereted és fogalmad sincs arról, hogy mi zajlik igazán. Bárminek a feltételezése sosem jó ok arra, hogy az ujjaidat ráengedd a billentyűzetedre, mielőtt mindent alaposan átgondoltál volna.

Ezzel senkinek sem teszel jót, csak összezavarsz mindenkit és pazarlod az értékes idődet, amit akár olyan jó dologgal is eltölthettél volna, mint az önmagadon való munka. Ne hagyd, hogy a sötét erők rajtad keresztül bármilyen módon is utat törjenek maguknak. Hisz pont mostanság a hamis vezetők olyannyira körmönfontak, hogy a leggyengébb pontjaidon támadnak, néha pedig illúzióik oly mértékben erősek, hogy az igazság benyomását keltik benned, miközben az egész csak színtiszta megtévesztés. Látom, hogy nagyon sokatokkal ez történik mostanság. Legyetek tudatában a cselekedeteiteknek és annak, hogy milyen indíttatás van mögötte. A mi utunk mindig a szereteten, kedvességen, megértésen, ítéletmentességen, együttérzésen keresztül visz… De ne gondold, hogy nem tudjuk, hogy hogyan húzzuk meg a határt ha valaki túlzásba esik.

Mint emlékekkel együtt született csillagmag, egész életemben dolgoztam magamon, megpróbáltam egy olyan világba beilleszkedni, mely nem a "sajátom". Ezen az úton nagyon régen, több mint 20 éve találkoztam Cobrával. És már akkor tudtam, hogy ki ő, mielőtt legelőször beszéltünk volna. A sajátjaim egyikének felismerése volt ez. Legfőképp a barátság felismerése, egy lélekcsaládé, mely messze túlmutat ezen a földi életen. És tudom, hogy mindannyian, akikkel találkoztam a konferenciákon és az Istennői workshopokon, hasonló felismeréseket éltetek át. Láttam a szemeitekben és az általatok megosztott tapasztalatokon. Mindezt már elfelejtettétek? Vagy valaki szándékosan feledteti el ezt veletek??

Sokatok még csak el sem tudja képzelni, hogy milyen fájdalmas a "sajátjaidtól" való elszakadtság, hogy milyen sok szenvedés van jelen. Nem, ez nem valami romantikus vagy rendkívüli dolog… Ez egy folyamatos fájdalom, amikor nem tudsz olyan lenni, amilyen természetednél fogva vagy. Sokatok látta Cobrát és néhányunkat könnyek között, amikor elmerülünk annak a bensőséges kapcsolatnak a rezgésében, amely eredetileg a miénk, ahogyan azt is, amikor a mi világunk szokásait, hacsak egy kis rövid időre is, de sikerül feléleszteni. Azok a szokások, melyek teljesen normálisak számunkra és túlzottan szokatlanok számodra. Tehát, már most tanuld meg a különböző fajok sokféleségének tiszteletét.

A könnyek nem a gyengeséget jelentik. Mi nem rejtjük el a könnyeinket, mi nem rejtjük el az érzelmeinket, mi nem viselünk álarcokat. Felfokozott empátiával, érzelmekkel rendelkezünk és mindez ami itt a Földön játszódik, a szó szoros értelmében a poklot jelenti számunkra. És ennek ellenére itt vagyunk, ennek ellenére olyan dolgokat csinálunk, amiket egyébként nem tennénk. Egyikünk sem akar követőket, Cobra sem szeretne bármiféle Guruvá lenni. Ellenkezőleg! A guruizmus valami, amit egyikünk sem bír és inkább elfutunk előle. Olyan könnyű lenne mindezt elfelejteni és megpróbálni úgy élni mint mindenki más, figyelmen kívül hagyva az itteni küldetésünket. Ezért tiszteld Cobra magánéletét, de a miénket is, az EM (Ellenállási Mozgalom) tagjaiét. Nem jelent problémát sem Cobrának, sem pedig a többieknek felfedni az arcát. Sokatok ismer már minket. De szükségünk van a magánéletre, hogy megvédhessük a szeretteinket - igen, a támadások jelen korunk valósága, csak figyeld meg, mi történik a többi szóvivővel, akik a nyilvánosság előtt vannak - és többé-kevésbé normális életet élhessünk. Mit gondolsz mennyire kellemes állandóan céltáblája lenni azoknak, akik viccet csinálnak belőled, megtámadnak, és a gyenge pontjaidat keresik, egyre csak analizálva minden szavad és tetted? Mit gondolsz milyen érzés, amikor a lélektársad nélkül maradsz?

Mit gondoltok milyen lehet Cobrának folyamatosan olyan emberekkel találkozni, akik mind csak magukért követelnek valamit, és ha nem kapják meg, akkor valamilyen formában megtámadják? Melyikőtök akarná ezt? Kitalálom. Senki. Ha más nem, kérlek, ne nehezítsétek meg azoknak a dolgát, akiknek van bátorsága, hogy megtegyék azt, amit te nem tudsz. Találj valami olyat, amit megtehetsz. A minimum amivel hozzájárulhatsz, hogy részt veszel a tömegmeditációkon, amikor ilyen jellegű felhívást látsz valahol.

A következő résszel kimondottan azokat a személyeket és csoportokat szeretném megszólítani, akik nem akartak részt venni a meditációkban.

Azzal a kifogással, hogy "nem fogunk valami ellen meditálni". Szükséges, hogy tudd, hogy a teremtési folyamaton kívül létezik a dolgok megsemmisítésének folyamata is. Az univerzum nem szavakat használ, hanem frekvencia rezgést. Ez nem valami "New Age"-es dolog, amikor egy rózsaszín szemüvegen keresztül nézel a világra és csak a szép dolgokat veszed észre és nem veszel tudomást a valóságról. A kőkemény valóság az, hogy vannak bizony nagyon csúnya dolgok is, melyeknek szükséges a MEGSEMMISÍTÉSE. Az az energetikai töltet, mely a meditáció során teremtődik MEGSEMMISÍTI a nem kívánatos valóságot ÉS ÁTALAKÍTJA a vágyott valósággá. Ez aktív cselekedet. Csakúgy, ahogy a fájdalmad sem hagyod figyelmen kívül, hanem inkább bekapsz egy fájdalomcsillapítót, úgy a globális meditáció is pont, hogy a kezdő szikra a bolygószintű gyógyulás és az új valóságunk felé. Ezért ne becsüld alá a benne rejlő teremtőerőd!

Íme egy mókás tény: Tudtad, hogy Cobra az egyetlen személy a történelemben aki elérte, hogy kezdeményezésére több, mint 1.1 millió ember - félretéve a különbözőségeiket - egyesüljön ugyanazzal a céllal a legutóbbi világmeditáció során?

Wake Up

És ne várd el a Fényerőktől, hogy csak lejönnek és megoldják a dolgaidat. Mert nem fognak. A segítség abban a pillanatban érkezik, amikor a faj tagjainak többsége készen áll a következő ugrásra, a Felemelkedésre. Mint amikor az orvos segít egy babának világra jönni. Nem ők azok, akik késlekednek, hanem mi, mindannyian vagyunk azok, akik lelassítjuk a folyamatot a tétlenségünkkel. Szóval ahelyett, hogy Cobra egyik bejegyzésétől a másikig csak vagy és passzívan várod az Eseményt, csinálj valamit! Ugyanaz az Esemény van a te kezedben is!

Event

Ha már erről beszélünk, muszáj megemlítenem Cobra egy olyan oldalát, amelyet talán nem volt lehetőséged megtapasztalni. Egyszer régen volt egy nagyon szerény fiatal fiú, aki izzott a vágytól, hogy véghez vigye a küldetését és megtalálja a Földön keresztül szétszóródott lélektársait azzal a céllal, hogy lerakják az alapjait egy új világnak, és aki ma egyrészt egy erős és tiszteletreméltó férfi, aki állhatatosan folytatja az ellenállást minden horrorisztikus támadással szemben, amit a munkája során megtapasztal, mindemellett pedig súlyos fájdalmát cipeli szerette elvesztésének.

Egy férfi, aki mindezek felett az igazságot értékeli a leginkább és aki mindig betartja a szavát. Nem érdekli, hogy milyen ruhát visel, egy vegetáriánus, aki tiszteletben tartja minden létező jogát az élethez, egy gyengédséggel teli személyiség, akiből ha úgy érzi, hogy alkalmas az idő, előbújik a jó humorérzéke. Mindig boldogan megosztja a tudását, ha van egy kis szikrája a megértésnek benned. Sohasem láttam őt pózolni és úgy tenni mintha bármelyikünknél is többet érne. Egy földöntúli csillogó szempár, melyből mély, szeretettel átitatott szomorúság sugárzik - ő Cobra.

Magamról csak annyit mondanék, hogy része vagyok az EM-nak és ugyanezen a küldetésen dolgozom különböző módokon, sok éve már. Mostantól fogva ezen a blogon különböző információkat és megvilágításokat fogsz kapni bizonyos témákban tőlem és a kollégáimtól, szükség szerint.

Mi nem csak az EM részei vagyunk, hanem barátok is, csillagmagok. És mint ilyenek, soha sem mondunk le azokról, akiket szeretünk és senkit nem hagyunk magára mieink közül.

Watashi

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

https://stargate2020.blogspot.com/2020/05/the-compression-breakthrough.html

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások