Telos

Spirituális hírek, fordítások

Sárkány végjáték

Cobra Logo
  1. május 20., szerda

Sárkány végjáték

2019 januárjában a Chiméra csoport rájött, hogy le fogják győzni, ezért kiküldtek egy kétségbeesett segélykérést a Galaxison keresztül, amire nem érkezett válasz. A helyzettel szembesülve és a 2020-as Vízöntő kora erőteljes planetáris csillagállásainak tudatában arra utasították a Fekete nemesi családokat és a Jezsuitákat, hogy kezdjék meg az Új Világrend program végjátékát januárban.

Sok negatív forgatókönyvet akadályoztak meg a Fényerők, de egynek sikerült átcsúsznia és ez a koronavírus forgatókönyv volt. A végső vereség előtt a sötét erők eltökélték, hogy annyi káoszt és szenvedést idéznek elő, amennyit csak tudnak. Pontosan 24 évvel később, ez az 1996-os "Nagy Felejtés" megismétlése, amely szintén pont a tervezett áttörés előtt történt:

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html

Magyarul itt:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/08/az-1996-os-nagy-felejtes.html

A fizikai síkon az előre megtervezett világjárvány (plandemic) megerősítette a Fekete Nemesi családok és talpnyalóinak hatalmát:

https://www.zerohedge.com/markets/dollars-vs-deaths-us-equity-investors-have-now-made-over-100-million-every-covid-victim

Ez adott némi előnyt a Fény és a Sötét erők közötti nanotechnológiai háborúban a Chiméra által szabályozott DARPA-nak:

https://www.activistpost.com/2020/05/coronavirus-gives-a-dangerous-boost-to-darpas-darkest-agenda.html

A nanotechnológia a hadsereg számára sokkal fejlettebb formában érhető el, mint azt a legtöbb ember tudja, már majdnem két évtizede:

https://www.forbes.com/2003/03/19/cz_jw_0319soapbox.html#3952b8b32072

A Chiméra által kifejlesztett fejlett nanotechnológia lecsökkenti a Plejádi Csillagpor technológia hatékonyságát, amivel a koronavírust távolítják el. Ez az oka annak, hogy a Plejádi Csillagpor technológia csak 75 százalékban eredményes a vírus eltávolításában. Bizonyos áttörések várhatók ezen a területen az elkövetkező néhány hónapban, és ha megvalósulnak, a Plejádiak képesek lesznek teljes mértékben eltávolítani a vírust.

Ezen felül a Chiméra támogatja Elon Musk-ot és Starlink műhold projektjét a földi elektromágneses karantén kerítés megerősítése érdekében:

https://www.wakingtimes.com/2020/04/07/what-you-should-know-about-5g-satellites-how-musks-sci-fi-dreams-are-becoming-our-living-nightmare/

Továbbá néhány HAARP technológiát még mindig nem távolítottak el teljesen, és így továbbra is veszélyt jelentenek a korai pólusváltás beindításával:

https://www.wired.com/2008/01/russian-journal/

Hogy pozitívabb dolgokról is szóljak, a Chiméra csaknem teljesen elveszítette a háborút a Fényerőkkel szemben a fejlett kvantum egzotikus fegyvereiket illetően. Gyakorlatilag minden plazma Elsődleges Anomália is el lett távolítva, ami rendkívül jó hír.

A holdpályán túl a Naprendszer multidimenzionális Felemelkedési portállá való aktiválása zajlik, nagyon sok pozitív kozmikus faj jelenlétével, akik a Naprendszeren belülre Élő Fény anyahajóikkal érkeztek. A sötét drákói flotta utolsó maradványai éppen most kerülnek levadászásra.

A holdpálya alatti részen azonban egészen más a helyzet. A drákói flotta álcázott hajói még mindig ellenőrizni tudják valamennyire a területet, habár a bolygó felszínéhez közeli Fényerők flottái nagy kihívást jelentenek a számukra, ahogy az széles körben is olvasható:

https://benjaminfulford.net/2020/05/18/area-51-destroyed-as-secret-war-intensifies/

Ha egy Plejádi vagy más pozitív flotta teljesen felfedné magát a holdpálya alatti területen, a drákói flotta azonnal megsemmisítené. Persze drákói flotta egy része szintén megsemmisülne.

A dakonidák még mindig képesek fenntartani a skaláris elektromágneses védelmi technológiájukat az éteri síkon a Föld felszínhez közel, és még mindig vannak óriási Chiméra pókok az éteri síkon a holdpályán belül, amely megnehezíti a Konföderációs flotta számára a holdpálya alatti tér megközelítését. Minden plazma Chiméra pókot sikerült néhány hónappal ezelőtt eltávolítani, már csak néhány éteri pók maradt, amelyeket már könnyebb lesz megszabadulni:

1996

Senki se ki, se be. A Föld zárlat alatt.

Mivel mind a Ciméra, mind a Drákók tudják, hogy a Galaktikus Konföderációs erők hamarosan elérik a Bolygó felszínét, meg akarják védeni az USAF (Megj.: USAF - United States Air Force - az Egyesült Államok Légiereje) titkos űrprogramját, amit ők ellenőriznek az Egyesült Államok Űrhaderejének égisze alatt, amely az utolsó védelmi vonaluk a Galaktikus Konföderáció ellen.

https://www.exopolitics.org/at-space-force-flag-unveiling-trump-refers-to-upcoming-ssp-technology/

A bolygó felszínén a Pozitív Katonaság és a Vörös és Kék Sárkányok műveleteket végeznek a színfalak mögött, hogy felkészüljenek az Eseményre. Ugyanakkor még nem állnak kapcsolatban teljes mértékben megbízható földönkívüli forrásokkal, tehát korlátozott a megértésük arról, hogy a bolygó (különösen a nem fizikai síkokon) milyen mértékben áll Drakó/Chiméra irányítás alatt, ezért az információik néha nem teljesen megbízhatók. Ilyen példa volt a Pozitív Katonaság terve a 2020. áprilisában esedékes tömeges letartóztatásokkal kapcsolatban.

Kontinentális Kínai Sárkány források szerint az április 4/5-i meditációnk után a Fényerők egy végső, döntő fontosságú támadásra készülnek minden szinten a felszabadulás élérése érdekében. Néhány nagyszabású lépésre számítanak, melyek 2020 novemberében, az amerikai választások idején tetőznek.

A kínai pozitív titkos társaságok vezetőit úgy hívják, hogy Vörös és Kék (Azúr):

http://2012portal.blogspot.com/2015/02/the-red-and-blue.html

Az Antariai Flottáról származnak, akik nyertek néhány döntő csatát a sötétek ellen a galaktikus háborúk során. Az Antares Csillagrendszerből származnak, amely a vörös szuperóriás Antares A és annak kék fősorozati csillaga az Antares B kettős csillagrendszere:

https://en.wikipedia.org/wiki/Antares#Antares_B

Számos alárendeltjük a Vörös és Kék keretein belül a pozitív drakonida fajhoz, az úgynevezett Thuban Drákó faj pozitív frakciójához tartozik, akik most emberi testekbe inkarnálódtak és mélyen a kínai kormányba (Vörös) és a taoista szellemi csoportokba (Kék) épültek be:

http://www.china.org.cn/arts/2009-11/11/content_18869841.htm

Idézet Sárkány forrásokból a Kékről:

„A Taoizmus Teljes Valóság Iskolájának (全真派) Sárkánykapu Társasága (lóngménpài 龙) a tibeti, a mongol sámánizmus, a taoizmus, a konfucianizmus és a buddhizmus elemeit integrálja a taoizmus átfogó formájába. A Sárkány Kapu Irányzat a Taoizmus Teljes Valóság Északi Iskolájának oldalága. Spirituális eredete a tizenharmadik századi mesterre, Csiu Csang-Csunra (Qiu Chang-chun) vezethető vissza – Csang-csun azt jelenti "Örök Tavasz". A Csiu az ősz. Az Örök Tavasz mestere egyike volt azon bölcseknek, akik tanácsot adtak és támogatták Dzsingisz kánt Kína ősi civilizációjának megőrzése érdekében a sötét mongol invázió idején. Dzsingisz Kán kinevezte Csang-csunt minden kínai spirituális hagyomány kultúrájának és tudásának felügyelőjévé, tehát a Sárkány Kapu szekta kritikus szerepet játszott a kínai tatár tudás megőrzésében, és azóta is a kínai tudás és bölcsesség őreként tevékenykedik. 2009 után ezt az egész világra kiterjesztették a fenyegetettség idején, az emberi evolúció jelenlegi kritikus időszakában."

Dragon Gate

Idézet Fulfordtól a Vörösről:

"Amikor a mandzsuk 1644-ben elfoglalták Kínát, a Ming hadsereg földalatti társadalommá vált, melynek célja a Csing (mandzsu) dinasztia megbuktatása és a Ming-dinasztia visszaállítása volt. Támogatták a bokszerlázadást, amit az imperialista hatalmak elfojtottak. Később a tengerentúli kínai és a japán császári család segítségével a társadalomnak sikerült megdöntenie az utolsó Császárt, és Szun Jat-szent állították a helyére. A történelemkönyvekben utoljára Green Gangként (Zöld Csoport) és Red Gangként (Vörös Csoport) jelentek meg, akik heves harcokat vívtak a kommunistákkal Sanghajban az 1940-es években. 1949-ben legyőzték őket a kommunisták, így ismét földalatti szervezetté váltak. 1949. óta folyamatosan növelik befolyásukat Kínában és a világ többi részén. Tagjai a kínai kormány legmagasabb szintjein is jelen vannak, de természetüknél fogva a NWO (Új Világrend) ellen foglalnak állást. A Vörösök a nem hivatalos kínai kormányzati szervezet."

A Vörösek jelenleg Tajvanon aktívak és bizonyos fokig Japánban is, ezen a szervezeten keresztül:

https://acfreemasons3821.org/en/about_jlcf

Tajvannak nagyon fontos szerepe lesz az Eseménykor, mely nem kerülhet még felfedésre.

Egy nagyon közvetett célzás:

https://www.zerohedge.com/markets/us-deploys-b-1bs-warships-south-china-sea-china-nationalists-call-invasion-taiwan

Egy másik Kontinentális Kínából származó Sárkány forrás azt közölte, hogy nyilvánosságra hozzák kínai titkos űrprogramot, ha a vírust nem távolítják el Kínából, eredményesnek bizonyult, mivel manapság általában kevesebb, mint 10 új megerősített koronavírus eset van naponta Kína kontinentális részén.

Azt javasolták, hogy nyugati kollégáik alkalmazzanak hasonló megközelítést, és komolyan vegyék fontolóra titkosított információk kiszivárogtatását a nyugati titkos űrprogramokról.

A klónozó laboratóriumokról szintén információ szivárgott ki:

https://8kun.top/qresearch/res/7705421.html#7706089

És arról is, hogy a NASA negatív anomália létrehozása érdekében nukleáris robbantásokat hajtott végre Jupiteren:

http://knowledgeglue.com/did-nasa-cover-up-an-accidential-nuclear-detonation-on-jupiter/

Hamarosan az Univerzum tórusz (gyűrűs) formája is hivatalosan felfedésre kellene, hogy kerüljön:

https://www.rt.com/news/487091-universe-north-south-shifting-constant/

https://www.quantamagazine.org/what-shape-is-the-universe-closed-or-flat-20191104/

Végre sikerült megcáfolni a termodinamika második főtételét:

http://ancestralmomentum.com/2017/03/of-shiva-and-the-second-law-of-thermodynamics/

https://www.newscientist.com/article/dn2572-second-law-of-thermodynamics-broken/

https://www.gaia.com/article/scientists-have-reversed-the-arrow-of-time-in-quantum-experiment

https://nypost.com/2020/05/19/nasa-finds-evidence-of-parallel-universe-where-time-runs-backward-report/

Egy meg nem nevezhető forrás azt közölte, hogy Párizs egy Istennő örvény, melyet teljes mértékben újra kell aktiválni, amilyen gyorsan csak lehet, valamint, hogy azok a Fehér Nemesi családok Párizsból, akiknek még van hozzáférésük az Istennői misztériumokhoz az ősi rendszerből, ismét vegyék fontolóra, hogy aktívabb szerepet vállaljanak a párizsi örvény újraaktiválásában.

A Fényerők fő üzenete a felszíni lakosság számára most az, hogy az embereknek kapcsolódniuk kell a Lelkükhöz, el kell engedniük a digitális médiától való függőségüket, őszintének és igaznak kell lenniük magukhoz, kapcsolódjanak gyönyörű, tiszta és valós dolgokhoz, fejlesszék jellemük nemességét, engedjék el az ítélkezést és a tagadást.

A Fényerők megfigyelték, hogy sok ember szükségtelen kíméletlenséggel, önzéssel és túlzott ítélkezéssel reagál. A bolygó felszínén uralkodó rendkívül negatív körülményeket figyelembe véve ez egy bizonyos fokig érthető, de ezek az emberek nem csak mások életét keserítik meg, hanem sajátjukét is, a Nash-egyensúly hibás értelmezése alapján:

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-642-32820-6_1

Ezenfelül sok embert trauma alapú elmekontrollal programoztak a múltban, és ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk az Eseményhez, sok program ezek közül beindul.

Ezeknek az embereknek egy részét alvó ügynökökként helyezték el, hogy beszivárogjanak minden pozitív csoportba a bolygó felszínén.

Például a magyarországi konferenciáim fő szervezője a feleségével együtt ellenem fordult. Aktívan elköteleződött az ellenem folytatott rágalomkampányban, hazugságok és hamis hírek posztolásával, bizonyítékok fabrikálásával, e-mailek manipulálásával és aktívan fordítottak embereket az április 4-i meditációnk ellen. A Magyar Istennő Örvény összeomlását közvetlenül ők okozták 2019 nyara óta a cselekedeteikkel, és megnyitották az ajtót a sötéteknek a Fénymunkás közösségekbe való beszivárgáshoz ebben az országban. Tetteiknek 2020 elején sikerült valamilyen mértékben negatívan befolyásolnia a Felemelkedési idővonal irányát és mivel aktív részesei voltak egy rágalomhadjáratnak a meditációnk ellen, egy bizonyos fokig, közvetett módon elszámoltathatóak a Fényerők által néhány koronavírus halálesettel kapcsolatosan, melyek egyébként megakadályozhatók lehettek volna ebben az országban. Ők példái azoknak a kulcsembereknek, akik nagyban tudják befolyásolni jobb vagy rosszabb irányba a bolygó helyzetét, és remélem, hogy a jövőben több pozitív példát tudok felhozni arra, hogyan befolyásolnak kulcsemberek kulcshelyzeteket.

https://stargate2020.blogspot.com/2020/05/the-compression-breakthrough.html

Light

Ahogy a negatív éterikus és asztrális entitások száma csökken a bolygó felszínén a következő hónapokban, egyre több Fény lesz jelen és több ember mutat majd hajlandóságot a pozitívabb viselkedés iránt.

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

Fordította: MCCS

http://2012portal.blogspot.com/2020/05/dragon-endgame.html

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások