Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Cobra interjú és rövid üzenet a felszíni lakosság számára

Cobra Logo
  1. március 20., kedd

Új Cobra interjú és rövid üzenet a felszíni lakosság számára

A We Love Mass Meditation újabb Cobra interjút készített a bolygók helyzetének tisztázása és a Felemelkedési Idővonal Meditáció elterjedése érdekében.

Az interjú a következő linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=vej90NS_enQ&feature=emb_logo

vagy csak a szöveg:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/interview-with-cobra-for-the-ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation.html

Március 22-én vasárnap, 3:58 UTC órakor a Szaturnusz belép az Vízöntő jelébe. Kérjük, csatlakozz ebben a pillanatban az emlékeztető meditációnkhoz, hogy elültessük a következő Aranykor első magjait:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/meditation-at-exact-time-of-Saturn-entering-Aquarius-on-March-22nd-at-358-am-utc.html

Az április 5-i fő meditációnk előtt a Fényerők mindenkit megkérnek arra, hogy vizualizálja a Föld felületét megtisztító ibolya színű lángot, távolítsa el az összes félelmet és az összes vírust. Egyszerűen megtehetjük néhány másodpercig vagy percig minden nap, minden alkalommal, miután a koronavírussal kapcsolatos híreket olvasunk.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/surgos-felhivas-1-millio-meditalo.html

Timeline

A képen:

„És az emberek otthon maradtak, könyveket olvasnak, zenét hallgatnak, pihennek, gyakorolnak, alkotnak, játszanak, a létezés új útjait tanulják és sokkal jobban figyelnek. Van aki meditál, van aki imádkozik, néhányan táncolnak, néhányan találkoznak a saját árnyékukkal. Az emberek különféle módon kezdenek gondolkodni.”

„Az emberek meggyógyultak és a Föld gyógyulni kezd a tudatlanul, veszélyesen, esztelenül és szívtelenül élő emberek nélkül.”

„A veszély elmúltával, amikor az emberek újra találkoznak, szomorúak a veszteségeik miatt, új döntéseket hoznak, új képeket álmodnak, megteremtik egy új élet lehetőségét és meggyógyítják teljesen a Földet, ahogy ők maguk is meggyógyultak.”

A fertőzött területeken élő embereket kérjük, hogy a lehető leggyakrabban használják az „RCV csillagpor parancs” protokollt, hogy segítsék a Plejádiákat a vírus megállításában. Az „RCV csillagpor parancs” utasításról bővebben a következő linken található több információ:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Az új meditáció magyarul is elérhető:

https://www.youtube.com/watch?v=VLKVaOH5gK0

Magyarul: https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/03/surgos-kinai-koronavirus-megallitasaert.html

Azok számára, akik fontosnak érzik, elvégezhetik az Élet Virága meditációt, hogy erősítsék a bolygó felületén levő pozitív energia rácsot ezekben a kihívásokkal teli időkben:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Magyarul:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások