Telos

Spirituális hírek, fordítások

Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció előzetes beszámoló

Cobra Logo
  1. április 5., vasárnap

Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció előzetes beszámoló

Ez a meditáció volt minden idők legsikeresebb meditációja! A kritikus tömeg sokszorosát haladtuk meg azzal, hogy több mint 1 millió ember meditált. Ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas eredmény pontosan ki legyen értékelve szükséges egy kis idő és a teljes beszámoló 2 héten belül lesz közzé téve.

Tovább hullám lovagolhatunk a Jupiter-Plútó együttállás hatalmas energia hullámán. Amennyiben vezettetést érzel, csatlakozhatsz a következő aktiváláshoz a mai nap folyamán és gyertyát is gyújthatsz, ha szeretnél:

https://economictimes.indiatimes.com/news/politics-and-nation/pm-modi-urges-countrymen-to-dispel-the-darkness-spread-by-coronavirus-by-lighting-a-candle-on-april-5/articleshow/74959545.cms

Megj.:Röviden az angol cikk tartalma: Az indiai miniszerelnök azt kéri, hogy országában az emberek gyertyával, fáklyával vagy a telefonjukkal világítsanak az erkélyeiken, hogy a vírus okozta sötétség terjedése miatt , figyelmüket folyamatosan a fény és a remény felé fordítsák.. Az aktiválás 9 percig fog tartani. Amikor az emberek mind lekapcsolják otthonaikban a lámpákat és meggyújtják lámpásaikat megtapasztalják a Fény hatalmas erejét, amely tisztán megvilágítja azt a közös célt, amiért mindannyian küzdünk.

Ez az aktiválás, az indiai időzóna szerint, ma este 21 órakor lesz. (Magyarországi idő szerint 17:30)

A saját idő zónádat az alábbi linkre kattintva ellenőrizheted le:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Light%21&iso=20200405T21&p1=176

A Fény Győzelme!

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/04/felemelkedesi-idovonalkoronavirus-vege.html

Fordította: MCCS

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások