Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Ibolyaláng

Aurelia Louse Jones
  1. július 6., hétfő

Az Ibolyaláng

AZ IBOLYALÁNG A KÉK ÉS A RÓZSASZÍN FÉNYSUGARAK KOMBINÁCIÓJA, NEM EGY SZÍNBŐL ÁLL. A KÉK (HATALOM - Férfi) ÉS A RÓZSASZÍN (SZERETET - Női) ENERGIÁK ÖSSZESSÉGE ... ❤ ❤

ADAMA TELOS városának szívéből beszél

"Jó estét, kedves barátaim, Adama vagyok Telosból. Ma este, mint mindig, tizenkét mesterből álló csapatom van velem. Nagyon örülünk annak a megtiszteltetésnek, hogy a Saint Germain Mester is eljött közénk, mint résztvevő. Habár én beszélek Aurelián keresztül, Saint Germain energiája keveredik az enyémmel. Nagy kiváltság számunkra, mert Saint Germain Mestert a belső síkokon annyira mélyen szeretjük és mindenki tiszteli az egész Univerzumban. Mindannyian együtt dolgozunk, hogy előhozzuk a felemelkedés energiáit a bolygó és az emberiség számára.

Szeretnék magyarázatot adni a Hetedik Fénysugárról, ha kérdésed van, nyugodtan szakíts félbe, hogy többet tudjunk kihozni ebből a beszélgetésből.

Az Ibolyaláng a kék és a rózsaszín fénysugár kombinációja, nem önálló fénysugár. A kék a hatalom, a rózsaszín a szeretet kombinációja egyesíti az isteni férfias energiákat az isteni nőies energiákkal a szellemi alkímia csodálatos játékában. Az Ibolyaláng fő szerepe a transzmutáció, egy alkímiai kifejezés, mely pozitív változást hoz létre. Például, ha behívjuk és dolgozunk az Ibolyalánggal, hatalmas mennyiségű karmát vagy hibás energiát alakíthatunk át ebből vagy az előző inkarnációinkból.

Miután az energia átalakult, soha többé nem kell ezzel foglalkoznod a jelenlegi életében, mert ezek az energiák megbocsátásra kerülnek, törlődnek és átalakulnak szeretetté és örömmé az Ibolyaláng segítségével. Ahogy az Ibolyaláng energiájával dolgozol, kisugárzik és feloldja a kiegyensúlyozatlan energiákat az auratikus meződben, valamint a tudatos, a tudatalatti és a tudattalan elmédben. Sok mindent képes meggyógyítani az életedben.

Az Ibolyaláng képes feloldani a karmát, miután teljes mértékben megértetted a tapasztalataidat és az általad létrehozott energiamintákat. Ezzel az energiáival csodálatos szépséget is létre tudsz hozni, mert az erő és a szeretet frekvenciáiból áll. Az Ibolyalángba beletartozik a Megbocsátás és az Együttérzés Lángja is, amelyek szükségesek ahhoz, hogy harmóniát és megnyilvánulást hozz létre az életedben.

A Ibolyalángnak más tulajdonságai is vannak, például a Jólét lángja, a Diplomácia és a Ceremónia lángja. Ezek mind a Hetedik Fénysugár részei. Bármikor, amikor jólétet hozol létre, függetlenül attól, hogy milyen formában alakul ki, a Hetedik Fénysugarat alkalmazod. Az Ibolyalángot a Szabad Szeretet Lángjának is nevezzük. Amikor eléred a szellemi szabadságot, határtalanná válsz és minden isteni tulajdonság a rendelkezésedre áll. Ez a teljes szabadság, nem csak egy dologtól való szabadság. A Ibolyaláng létfontosságú eszköz a szellemi fejlődésedhez és evolúciódhoz."

Idézet Aurelia Louise Jones - The Seven Sacred Flames (A Hét Szent Láng) c. könyvéből.

https://www.mslpublishing.com/hardcover-seven-sacred-flames-package-2nd-edition/

WORLD.MADE.NEW

Credit: Josh Pierce Art (WORLD.MADE.NEW)

Hozzászólások