Telos

Spirituális hírek, fordítások

Jelentés a fejleményekről

Cobra Logo
  1. szeptember 15., kedd

Jelentés a fejleményekről


Meditációinkkal sikerült némileg stabilizálni az Esemény felé vezető pozitív utat.

Néhány nappal az augusztus 31-i egzakt Eris-Plútó heliocentrikus kvadrát meditáció előtt felhőhajók és ritka többszörös szivárványok jelentek meg Tajvanon:

Taiwan2

Taiwan1

A Naprendszer, a Hold (Luna) pályán túl már belépett a Vízöntő Korba, mivel ott az elsődleges anomália maradványai már eltávolításra kerültek. Az Angyali Fény energiák erőteljes beáramlása már megtapasztalható mindenhol a Naprendszerben és azok az emberek akik érzékenyek az energiákra, képesek kapcsolódni hozzájuk.

A drákó flotta eltakarítása a tervnek megfelelően zajlik és a Fényerők közölték, hogy a drákó idegen invázió valószínűsége jelenleg kevesebb, mint 1%; az illuminátusok hamis inváziójának valószínűsége 7%; az amerikai – kínai háború valószínűsége 9%; míg az amerikai polgárháború valószínűsége továbbra is 35%.

A Fényerők által alkalmazott Mjölnir-technológia tulajdonképpen egy olyan kvantumágyú technológia, amely erős skaláris mezőt bocsát ki a kvantumhabon keresztül és az összes anyag hullámformáját a kvantum szuperpozíciós állapotából fizikai megnyilvánulásba kényszeríti. Ez minden drákó hajót fizikailag látható megjelenésre kényszerít. Az így detektálhatóvá vált hajókat a Galaktikus Konföderáció azonnal feltartóztatja, a személyzetük pedig eljárás alá kerül a Ganümédészi osztályozó létesítményében:

Magyarul itt olvashatsz róla:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/a-ganumedesz-portal.html

Schrodinger

A Mjölnir anyahajók gigantikus dodekaéder alakzatban helyezkednek el közvetelnül a Holdpálya felett és erős Mjölnir energiamezőt bocsátanak a Föld felé.

A drákó flotta eltávolítása közben a Fényerők sok túszt mentettek meg, közöttük a Galaktikus Konföderáció több kulcsfontosságú parancsnokának ikerlelkét. Ezeket a parancsnokokat a drakonidák megfenyegették, hogy ikerlelküket megkínozzák, ha a parancsnokok nem működnek együtt velük és nem szabotálják a Fényerők számos tervét. Így tudtak a drakonidák sok késést és hátráltatást okozni és ezért nem tudták januárban és februárban megállítani a koronavírus-járványt.

Ezeket az ikerlélek túszokat kiszabadították és a kompromittálódott parancsnokokat a Naprendszeren kívülre, a Konföderációs anyahajókra vitték, ahol gyógykezelésben részesülnek. Gyógyulásuk után visszatérnek és amennyire csak lehetséges, helyrehozzák az általuk okozott károkat.

A kompromittált parancsnokok voltak felelősek az elmúlt években a legtöbb álhír terjesztéséért is sok Fénymunkás csatornázásán keresztül. Ez az egyik főbb oka annak, hogy a legtöbb csatornázó forrása nem megbízható. Úgy tűnik a másik ok az, hogy ezeknek a fénymunkásoknak olyan tekintélyelvű hitrendszert alakítottak ki, hogy ők mindent tudnak, bár a valóságban többnyire fogalmuk sem volt. A harmadik okot már számtalanszor elmondtam: a sötét erők beszivárogtak a Fénymunkás közösségekbe.

Most, hogy ezt a jelentős szabotázst leleplezték, a Fényerők sokkal hatékonyabban, sokkal kevesebb késlekedéssel tudnak előre haladni. A drákó flotta eltávolítása után szisztematikusan elkezdik az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC: Illuminati Breakaway Complex) megtisztítását:

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html


Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/01/mjolnir-muvelet.html

https://telos.hu/posts/2018/Cobra/01/20180116/


A cabal tagjainak nagy többsége az IBC-n belül és a felszínen is honosított drakonida, ami azt jelenti, hogy a Draco csillagrendszerből jöttek sok ezer évvel ezelőtt, majd elkezdtek a földi reinkarnációs ciklusba leszületni úgy, hogy emberi fizikai testekbe inkarnálódtak, miközben megtartották a drákó energia testeiket.

Most akarják sikertelenül megvalósítani a saját Újraindítási (Reset) verziójukat és technológiai negatív utópiába taszítani a Földet:

https://www.natureofhealing.org/luciferase-id2020-system/

https://benjaminfulford.net/2020/09/14/worldwide-5g-genocide-starting-in-october/


Sikertelenül akarják a koronavírus új, mutálódott változatait is elterjeszteni:

http://tapnewswire.com/2020/09/covid-is-indeed-bollocks-but-gates-bio-terrorism-has-not-done-its-worst-yet/


Végre megvan a szilárd tudományos bizonyítéka annak is, hogy a covid-19-et laboratóriumban hozták létre:

https://www.zerohedge.com/medical/rogue-chinese-virologist-joins-twitter-publishes-evidence-covid-19-created-lab


Szeptember 21-én arra használják a közelgő Szaturnusz Chariklo együttállást, hogy annyi lezárást idézzenek elő világszerte, amennyit csak lehet úgy, hogy a fals pozitív PCR koronavírus tesztekkel visszaélnek és mesterségesen feltornázzák a koronavírusos esetek számát:

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/10/covid-diagnostic-test-worst-test-ever-devised/

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/


Ohioban és Quebecben elkezdték tesztelni a lezárási helyzetek segítségével, hogy hogyan reagálnának az emberek a FEMA táborokra:

https://theohiostar.com/2020/09/04/ohio-fema-camps-still-more-questions-than-answers/

https://summit.news/2020/09/09/quebec-city-says-it-will-isolate-uncooperative-citizens-in-secret-corona-facility/


Érthető, hogy az emberek tiltakoznak ellene:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=154099


És általában a lezárások ellen is, mint például ezen a hatalmas tüntetésen Berlinben:

https://healthimpactnews.com/2020/robert-f-kennedy-jr-speaks-to-hundreds-of-thousands-at-berlin-rally-in-germany-for-freedom-and-peace/

https://www.instagram.com/p/CEkEzIZHaTx/


Ez a tüntetés fontos győzelem volt a sötét erőkkel vívott okkult háborúban, mivel elkezdte gyógyítani az úgynevezett porosz negatív idővonalat:

A fő tüntetés Berlinben a Nagy Csillag téren (Der Große Stern) zajlott, melynek közepén a Győzelmi Oszlop (Die Siegessäule) áll:

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Victory_Column

Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C5%91zelmi_oszlop_(Berlin)

és itt is: https://www.kozterkep.hu/10899/gyozelmi-oszlop


Az oszlop tetején, a Győzelem Istennő nagy szobra található, amely a berlini Istennő Örvény közepe. Ezt az örvényt újraaktiválták a tüntetés alatt és elkezdődött a porosz idővonal gyógyítása:

Victory

A porosz idővonalat sötét porosz okkultisták indították el a XIX. század elején és egy disztópikus (negatív utópia), lélektelen, technológiai civilizációt képzeltek el Poroszország uralmával. Ez az idővonal felelős a náci titkos űrprogramért, melybe beletartozik az Új Berlin (Neu Berlin) földalatti bázis az Antarktiszon (ami most az IBC kezében van), valamint a Sötét Flotta létrehozásáért.


A jezsuiták most bábjukat használják, Soros Györgyöt,

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/vatican-coup-george-soros-funds-jesuit-ngos-1-7-million/

Hogy színes forradalmat hozzon létre az Egyesült Államokban:

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=3506

https://americanmind.org/essays/the-coming-coup/

https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/12/americas-color-revolution/

https://unlimitedhangout.com/2020/09/investigative-reports/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/


Másrészről Trump alkalmazhatja a Lázadási törvényt, hogy mindezt megakadályozza:

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/roger-stone-trump-martial-law-2020-election-clintons-zuckerberg-b434072.html

https://www.naturalnews.com/2020-09-12-president-trump-put-down-election-day-rioting-insurrection.html#

Magyarul itt: https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/trump_ha_kell_akkor_johet_a_hadsereg.707303.html


A Pozitív Katonaság talán igen, talán nem fog élni a Lázadási törvénnyel, hogy röviddel a választások után beindítsa a Delta Opciót:

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/11/delta-opcio.html


A jezsuiták meg akarják osztani felszíni lakosságot, hogy bálványozzák vagy gyűlöljék Trumpot:

Polarization

A Trump felé irányuló érzelmi fűtöttség energiáit eszközként használják ahhoz, hogy polgárháborút szítsanak az Egyesült Államokban. Ezért a Fényerők azt kérik, hogy mindenki törölje akár a pozitív, akár a negatív érzelmi fűtöttségét Trumppal kapcsolatban és higgadtan, racionálisan figyelje a helyzetet és próbáljon annyi Fényt rakni bele, amennyit lehetséges.

És küldjön szeretetenergiát az állatoknak:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/08/meditacio-azert-hogy-szereteto.html


Kapcsolódjon a szépséghez:

https://oceanoflove.info/2018/09/06/beauty/


Vagy olvassa el ezt a könyvet:

https://oceanoflove.info/the-book/

Magyarul egy pár szóban a könyvről itt:

https://oceanoflove.info/a-konyv-magyarul/


A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások