Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo
  1. szeptember 23., szerda

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak


Néhány órával ezelőtt drasztikus katonai hadmozdulatok történtek a színfalak mögött, mostanra totális háború tört ki a Galaktikus Konföderáció és a Drákó flotta között a holdpálya alatti térben, illetve teljes körű háború az Ellenállási Mozgalom és az Illuminátus Szakadár Komplexum - ISZK - (IBC:Illuminati Breakaway Complex) között a földalatti bázisokon. A felszínen zajló műveletekről jelenleg semmi sem mondható el, mert még minden titkosított.

Jóllehet ennek a háborúnak a végkimenetele a Drákó flotta és az ISZK biztos veresége lesz, ennek a konfliktusnak az energiája a felszíni lakosok között megnövekedett erőszak formájában, valamint a Cabal felől a felszínen élő emberiség irányába megnyilvánuló erőszakként fog lecsapódni a bolygó felszínén.

Két csúcspontja lesz a konfliktusnak: Az első a Mars-Szaturnusz kvadrát, szeptember 29-én 21:49 UTC-kor (23:49 helyi idő szerint), a második pedig a Mars-Plútó kvadrát október 9-én, 13:09 UTC-kor (15:09 itthoni idő szerint). A Fényerők mindenkit arra kérnek, aki vezettetést érez, hogy csatlakozzon az Élet Virága meditációhoz ezekben az időpontokban, hogy minimalizáljuk az erőszakot és békésebbé tegyük a kialakult helyzetet:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html


A Fényerők kérik mindazokat, akik vezettetést éreznek, hogy csatlakozzanak a naponta végzendő Élet Virága meditációhoz a számukra megfelelő időpontokban. Ezeket a meditációkat 4 óránként végezzük 00, 04, 08, 12, 16 és 20 órakor, UTC időzóna szerint (02, 06, 10, 14, 18 és 22 órakor helyi idő szerint).


Sublunar

A Szaturnusz Chariklo szeptember 21-i együttállása jelentette e bolygó karantén helyzetének a csúcspontját, mind a planetáris, mind a C O V I D karantén tekintetében. A sötét erők most minden egyes nappal veszítenek a bolygó felszíni lakossága feletti irányításukból. Egy hétig még mindig nagy esélye van, hogy a Cabal újabb C O V I D lezárásokkal próbálkozik, és mérsékelten fennáll annak is a lehetősége, hogy a Cabal kikényszeríti ezeket az elkövetkező három hétben. Ezért a Fényerők megkérnek mindenkit - aki vezettetést érez -, hogy vegyen részt a napi meditációban este 9:30 UTC időzóna szerint (23:30 helyi idő szerint), hogy ellensúlyozzuk a C O V I D lezárásokat:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html


A Fény Győzelme! ✨✨🥰🌍


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/09/rovid-uzenet-felszini-lakossagnak_24.html


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások