Telos

Spirituális hírek, fordítások

Planetáris Beavatás

Cobra Logo
  1. augusztus 12. szerda

Planetáris Beavatás

A Naprendszerünkön túli világegyetem hatalmas szerkezetátalakuláson megy keresztül, mert már belépett az új kozmikus ciklusba, amikor az összes teremtés igazodik az Egyhez. Eközben a Naprendszerünkben és különösen a Föld bolygón még az elsődleges anomália végső kitisztítása folyik. Most minden figyelem a Föld bolygóra irányul, ahol 2020-ban erős planetáris inicializálás folyik:

2020 Stargate

A sötét erők próbálnak visszaélni ennek a planetáris beavatás energiáival azáltal, hogy a Korona okkult rituáléjának vetik alá az emberiséget:

https://www.wakingtimes.com/2020/07/16/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/


Úgy ellensúlyozhatod a Korona rituálé hatását, hogy átformálod. Az izolációt/társadalmi távolságtartást átformálhatod meditatív elvonulássá, a kézmosást spirituális megtisztulássá és a maszk viselést pedig okkult némasággá, mely mindig szükséges a beavatás előtt.

Azzal, hogy ezt teszed, a negatív Korona rituálé energiáit átválthatod a spirituális beavatás/áttörés pozitív energiáiba.

A Naprendszerünkön belül bolygók keringenek a Nap körül és interferencia mintázatokat hoznak létre a plazma mezőben, amik jelentősen befolyásolják a helyzetet a bolygónkon:

https://www.wakingtimes.com/2020/06/24/as-above-so-below-are-cosmic-forces-at-work-on-earth/


A következő két és fél hónapban, november elejéig három kulcsfontosságú asztrológiai konfiguráció következik, amelyek meghatározzák az események menetét. November eleje / közepe után e három asztrológiai konfiguráció befolyása csökken.

Az első a Mars mozdulatlan/retrograd, mely kihívó helyzetet fog alkotni. Szaturnusz, Plútó, Eris és a Fekete Hold (Lilith):

Mars

Ez számos késést, frusztrációt, erőszakot és elfojtott haragot eredményez.

Ennek a konfigurációnak az első megnyilvánulása a Bejrútban történt robbanás volt. Ez egy plazma nukleáris robbanás volt, mely Libanon destabilizálásának céljából történt:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=https://www.voltairenet.org/article210672.html&prev=search&pto=aue

https://www.voltairenet.org/IMG/mp4/Syrie.mp4


A támadás valódi végrehajtói a fekete nemesi családok és a jezsuiták voltak. Érdekes megjegyezni, hogy Peter Hans Kolvenbach, egykori jezsuita generális volt az az ember, aki a Fukushimai 3/11 műveletért is felelt, Bejrútban élt és halt meg:

https://higherselfportal.com/benjamin-fulford-full-report-khazarian-mafias-covid-19-power-grab-fails/

https://www.ncronline.org/news/people/father-kolvenbach-former-jesuit-superior-dies-beirut


Azt is érdekes megjegyezni, hogy Bejrút a Beroe Nimfa Istennői örvény helyszíne, mely azon fő örvények egyike, amelyet a jezsuiták meg akarnak semmisíteni:

https://www.theoi.com/Nymphe/NympheBeroe.html


A Bejrút alatt felfedezett földalatti alagutak "távoli helyekre" vezetnek:

https://sputniknews.com/middleeast/202008091080114006-investigators-find-labyrinth-of-underground-rooms-at-epicenter-of-beirut-explosions-report-claims/

https://yalibnan.com/2020/08/10/underground-rooms-discovered-at-site-of-beirut-explosions-videos/


A jezsuiták is kihasználják ezt az erőt próbáló Mars energiát, hogy megkíséreljenek háborút előidézni Kína és az USA között:

https://www.globalresearch.ca/remake-1941-hitler-stalin-great-war/5720769

https://apnews.com/86d667d57bca41ddbc6f289d48f2dfe0


Ezt a Mars energiát használják, hogy tovább polarizálják Amerikát:

https://pulpitandpen.org/2018/11/27/how-jesuits-and-george-soros-are-instigating-the-american-border-crisis/


A jezsuiták stratégiája valójában visszafelé sülhet el, amint a negatív Mars befolyások semlegesítődnek. Nincs engedélyem arra, hogy elmondjam, hogy mikor fog ez megtörténni:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/the-key-how-to-create-a-bloodless-revolution/


Itt meg kell jegyeznem, hogy Trump egyre kevésbé fogékony a jezsuita manipulációra, mivel sosem volt ténylegesen tagja az illuminátus halál kultúrának:

https://trance-formation.com/trump-one-of-us/


A második asztrológiai kulcs aspektus a következő pár hónapban a Szaturnusz-Chariklo együttállás. Ez a konfiguráció aktívan elnyomja az Istennői Energiát, megszorításokat és elszigeteltséget hoz.

A jezsuiták és a fekete nemesi családok ezt az energiát felhasználják a karantén elősegítésére az Új Világrend terveik előkészítéseként:

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset


A lezárással kapcsolatos narratívájuknak csak egy problémája van, Svédország:

https://blog.argonautcapital.co.uk/articles/2020/07/27/the-biggest-fraud-part-2-the-vaccine-swindle/

https://www.unz.com/mwhitney/sweden-the-one-chart-that-matters/


A harmadik kulcsfontosságú asztrológiai vonatkozása a következő néhány hónapnak a heliocentrikus Eris-Plútó kvadrát. Ez az energia értékes leckéket hoz a Fényerők számára, akik fel akarják szabadítani ezt a bolygót. Végre kezdik megérteni annak a szenvedésnek és anomáliának a fokát és mértékét, amely itt jelen van.

Sikerült annyira meggyengíteni a drakonida flottát, hogy a Fényerők végre képesek elérni a bolygó felszínét a pozitív kvantum Mjölnir technológiáikkal és segíteni a Fénymunkásokat, Fényharcosokat. Egy speciális Felszíni Munkacsoport szerveződött a Fényerők anyahajóin, olyan globális csapatokkal, amelyek a bolygó energiarácsán dolgoznak, valamint olyan személyes csapatokkal, amelyek pedig egyénileg dolgoznak a Fénymunkásokkal, Fényharcosokkal és segítik őket, monitorozzák és kiértékelik a fejlődésüket és felkészítik őket a Kapcsolatfelvételre.


Command 12-21

Ha szeretnéd, hogy számodra is szerveződjön egy személyes csapat és segítsen téged, akkor a következő protokollt kell hangosan kimondanod háromszor: "12 21 Parancs". Amikor ezt először mondod el, akkor létrejön egy személyes csapat, azután pedig mindahányszor újra lehívod a protokollt, a személyes csapatod ellenőrizni fogja a státuszodat és segíteni fog amikor és ahogyan csak tud.

Az érzelmi gyógyulásra továbbra is használhatjátok a "771 Parancsot":

https://www.welovemassmeditation.com/p/command-771-testimonies-resources-and.html

Az egyik nagyon fontos hozadéka a drakonidák ellen folytatott végső háborúnak, hogy a Fényerők meg tudták szerezni azt a fejlett drakonida technológiát, amely pajzsként védelmezi a hajókat a toplet bombák robbanásától. A Fényerők másolatot tudtak erről a technológiáról készíteni, amit arra fognak felhasználni, hogy izolálják és féken tartsák a fennmaradt toplet bombákat mindaddig, amíg teljes eltávolításra nem kerülnek.

Ez óriási stratégiai hátrányt jelent a drakonidák számára, és nem lesznek képesek végrehajtani a terveiket. Azt tervezték, hogy hagyják, hogy a Cabal felépítse az Új Világrendjét, leigázva az emberiséget, majd megszállják a bolygó felszínét, megölik a Cabalt és ők veszik át a hatalmat az emberi rabszolgáik felett:

https://prepareforchange.net/2020/05/17/ex-man-in-black-joseph-spencer-reveal-his-secrets/


Rengeteg dolog történik a színfalak mögött, amiről nincs engedélyem beszámolni, és számos új elem is meg fog jelenni a forgatókönyvben november elejétől kezdődően. Ahogy közeledünk ahhoz az időhöz, úgy tudok majd többet mondani.


A Fény győzelme!


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/08/planetaris-beavatas.html


Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások