Telos

Spirituális hírek, fordítások

Üzenetek a lélek közösségből - a királyság visszatérése - a hüllőagy

2020., november 6., péntek

Üzenetek a lélek közösségből - a királyság visszatérése - a hüllőagy

The Circle Of Life

Credit: Marmont Hill The Circle of Life

Jó reggelt Kedves Lelkek!

Megtaláltátok már a belső békéteket vagy túl sokat aggódtok olyan jövőbeni dolgok miatt, amelyek már eleve eldőltek.

Látjátok, hogy az egyetlen felelősségetek, hogy meggyógyítsátok magatokat, és megtaláljátok saját belső erőtöket? Ez a nagy öröm és a nagy ébredés ideje mindenki számára. Most kell megragadni az esélyt, amely örökre megváltoztatja számodra a világot. Ragadjátok meg! A tiétek, és megérdemlitek!

Már rengeteget beszéltem a hüllőagyról, de azt is tudjátok, hogy ez tartja kézben mindazt, amit itt felsoroltam? Tisztában vagytok azzal, hogy ez ilyen nagymértékben tartja ellenőrzés alatt a négy test-rendszert? Eddig fogalmatok sem volt arról, hogy ilyen nagymértékű ellenőrzés alatt álltok?

Lesz némi kellemetlenség, néhány fizikai érzet, például fájdalom a testben, gyomorproblémák, alvászavarok, szédülés, kábaság, torokfájás, orrfolyás, ingerlékenység és bizonytalanság. Ezek az 5D-be való felemelkedés tünetei. Fogadjátok el!

Legyetek tudatában az alább felsorolt ​​elemeknek, ismerjétek meg pontosan, hogy mi történt veletek az elmúlt 42 000 évben, mert ez egy szempillantás a Szellemként való létezés valós idejében. Ez most egy kicsi, apró részed, de a legnagyobb részeddé tetted, amit csak el tudsz képzelni.

Miért? Az ébredés érdekében tanuljatok önmagatokról, vegyétek kezetekbe a saját gyógyításotokat, távolítsátok el a hüllőagyatokat, és engedjétek meg magatoknak, hogy azzá váljatok, aki valójában vagytok.

Ez mind ebben a pillanatban történik, és szükségképpen kényelmetlenség érzéssel jár. Mindannyian nagyon fontos részei vagytok ennek a kirakós játéknak, amelyet életnek, örökkévalóságnak, Szellemnek, térnek, lénynek, és az ezekhez kapcsolódó energiáknak hívnak.

Sose vitassátok nemesi származásotokat, mindannyian teremtő istenek vagytok, akik azért vannak itt, hogy megtanulják, hogyan kell teremteni, amikor rájuk kerül a sor. Akkor kerül majd rátok a sor, amikor befejezitek itt ezen a bolygón. Nagyon gyorsan tanulunk, ami megváltoztatja ezt az egész világot és a kozmoszt, ahogy a dolgok történnek.

Soha, soha se becsüljétek le a saját erőtöket! Legyetek erősek abban az eltökéltségetekben, hogy megtaláljátok az igazi éneteket, aki ezen emberi porhüvely mögött rejtőzik. Ez a fizikai porhüvely az átmeneti helyetek, ahol játszhattok, és ahol megismerhetitek a saját titkos éneteket. Ahogy Jézus mondta a Bibliában: ne a templomba menjetek, mint a pogányok, hanem befelé menjetek inkább önmagatokba, saját titkos önmagatokba, és ott fogjátok megtalálni a Mennyek Királyságát. Ez egy nagyszerű üzenet, amelyet eddig félresöpörtek. Még csak tudomást sem vettek róla, pedig ez a felemelkedésetek része, annak a része, aki vagy, és aminek elérésére törekedtek ebben az életben.

Igen, ebben az életben fogjátok befejezni mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy eljussatok oda, ahol az Ti időtökben lennetek hivatott.

Amikor a hüllőagyról beszélek, mindig úgy fogom mondani, hogy "A hüllőagy", mert ez nem a tiétek, sohasem tartozott hozzátok, és mindig is tőletek idegen részetek volt.

Távolítsátok el a testetek minden egyes részéből, amilyen gyorsan csak tudjátok, mert a dolgok csak ezután fognak igazán felgyorsulni.

Ismerjétek fel azt, hogy a négy test-rendszeretek a hozzáadott hüllőagy miatt nem tudott megfelelően együttműködni. Ezt azért ültették belétek, hogy bizonyos mértékig irányítani tudjanak benneteket, miközben ti haladnátok előre az emelkedésetekkel és a gyógyulásotokkal. Ne tekintsetek a veletek történt dolgokra úgy, mintha ezek valaha is negatív vagy szörnyű dolgok lettek volna! Mindez a nagy terv része volt, hogy eljuttasson benneteket oda, ahol most vagytok. Soha se gondoljatok az életetek élményeire negatívumként, minden azért volt, hogy nagyon gyorsan tudjatok tanulni belőle. Mindez a tervetek része, az egész emberiség nagy tervének része, amelyben ti is a teljes kép részei vagytok.

Ismerjétek fel, hogy mindaz, amin eddig átmentetek, juttatott el benneteket ide, és nincs az egészben semmilyen véletlen se. Mindez isteni, és ennek így kell lennie. Egyszerűen bízzatok abban, hogy PONTOSAN ott vagytok, ahol lennetek kell, és ez a legjobb helyre helyez benneteket. Az egész arról szól, hogy ébredjetek fel, és ismerjétek fel, hogy kik vagytok.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a cselekedeteket, amelyeket a hüllőagy az elmúlt 42 000 évben mind a négy test-rendszeretekre gyakorolt. Mint mondtam, ez része volt a terveteknek, és minden lélek tervének, akik szétváltak és elkülönültek annak érdekében, hogy ezt megtanulják. Egyszerűen csak nézzétek meg az összes lelket a bolygón, és legyetek tisztában azzal, hogy ti is egyek vagytok közülük, ahogyan minden egyes lélek is egy közülük. Az, hogy egyek vagyunk, mindent megváltoztat. Megváltoztatja, hogy hogyan tekintünk a dolgokra!


  • Hüllőagy

  • Immunrendszer

  • Krisztus nemes vére, a bennünk élő Krisztus

  • Karma/múltbeli életek/jövőbeni életek

  • Halál-implantátum a csecsemőmirigyben annak részeként, hogy a hüllőagy irányíthasson bennünket

  • Sok betegség jelenléte a test sejtjeinek hüllő-rendszerében

  • Hüllő-jelenlét az isteni vérvonalban, amely megszünteti a halhatatlanságot

  • A hüllők azon képessége, hogy beléphessenek a vérkeringésünkbe, hogy irányíthassák az immunrendszerünket, a nyugalmunkat. Hogy félelmet, aggodalmat, depressziót, instabilitást és betegséget okozzanak.

Ha el akarod távolítani, egyszerűen csak tedd a következőket. Ismételd el az alábbiakat, ismételd el hangosan! Erőteljesebb a hatás, ha hangosan kimondod ezeket. Ez lefedi mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy eljuttasson benneteket a legjobb helyre, a legmagasabb szintű erőtökbe, és a képességeitek kibontakoztatásába:


„Behívom most a Magasabb rendű Énemet!

Most megparancsolom és kinyilatkoztatom, hogy a hüllőagy kerüljön eltávolításra mostantól mindörökké, és kerüljön visszaszolgáltatásra a hüllőknek és a drákóknak. Nem óhajtom a továbbiakban, hogy ez a négy test-rendszerem része legyen, és ettől a pillanattól kezdve szuverén lény vagyok.

Nem adok engedélyt semmilyen démonikus energiának, implantátumnak, negatív entitásnak, negatív ikonnak és szimbólumnak, és ezek most kerüljenek eltávolításra.

Szuverén lény vagyok ezen a bolygón, és nem adok engedélyt semmilyen negatívumnak, hogy az beléphessen a testeimbe, ettől a pillanattól kezdődően hatalmas és erős vagyok! A tobozmirigyem felébredt a lehető legteljesebb potenciáljára, és az én tökéletességem forrásává válik.

A csecsemőmirigyem már felébredt annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassam a szellemi és a fizikai létem összeolvadását.

Most eltávolítom minden múltbéli karma és múltbéli élet problémáját, ezek már nem tükröződnek a mostani énemben.

Most eltávolítok minden halál-implantátumot a csecsemőmirigyemből, és teljesen felébredtem és aktiválódtam.

Most eltávolítom a négy test-rendszeremből az esetleges megbetegedések karmikus jellemzőit, egészséges és gyógyult erőmben vagyok. A továbbiakban a testeim semmilyen betegség markert nem tartalmaznak a vérkeringésemben vagy a sejtszerkezetemben.

Most aktiválom nemes Krisztus-véremet, és a négy test-rendszeremben lévő Krisztus-energiámat.

Most eltávolítok minden hüllő-energiát, és annak összes maradványát a testrendszereim és a sejtjeim minden részéből.

Most felébresztem a halhatatlanságomat, és újra aktiválom az emberi növekedési hormonomat a tobozmirigyemben, és most felébresztem ezt a halhatatlanságot az egyesített endokrin-/kundalini és csakra-rendszereimben.

És ez így van!"


Szeretünk Titeket, csodálatosak és mind gyönyörű lelkek vagytok! Ezt sose felejtsétek el, és azt sem, hogy az Egység mindannyiunkat egyesít, amikor eljön az ideje, és ez hamar lesz!

Végezzétek ezt a gyakorlatot olyan sűrűn, amilyen sűrűn szeretnétek, és fiziológiai változásokat fogtok tapasztalni, érezni. A testetek azonnal meg fog gyógyulni, ahelyett, hogy várna. Jobban fogtok aludni, félelemmentesnek érzitek majd magatokat, örömöt és belső békét fogtok érezni a félelem és aggódás helyett.

A fejetek hátsó részén nem fogtok buborékokat érezni, megszűnik a nyomás, visszatértek a tökéletesség eredetéhez, amely Te vagy belül, Isten, bizalom és erő.

Legyetek azok, akiknek most lennetek kell, itt az idő! Most jobban készen álltok, mint azt valaha is gondoltátok.

Teljes szívemből szeretlek téged, áldásomat, és oly sok gondoskodást és tiszteletet küldök neked, legyél bárki is. Annyira szeretlek Benneteket!


  1. november 6.


Julie Severn nyomán:


https://www.facebook.com/groups/890445420981674/permalink/5275090192517153


Fordította: MCCS


Hivatkozás: Sámán kezelések


https://www.facebook.com/samankezelesek


Hozzászólások