Telos

Spirituális hírek, fordítások

Haladás - Helyzetjelentés, december

  1. november 28., vasárnap

Haladás - Decemberi helyzetjelentés


Míg a Földért folytatott harc nyilvánvalóan teljes lendülettel zajlik, és a cabal attól tart, hogy mindenhol elveszíti az irányítást, néhány meglehetősen pozitív hírről is beszámolhatunk.


Számos faj, amely azért érkezett a Földre, hogy a felszabadításban és a felemelkedésben segítsen, most az első kapcsolatfelvétel és a stabil leszállás legjobb megoldásainak kiértékelését folytatja. Minden faj megtette a lehető legtöbbet annak érdekében, hogy a Föld meglehetősen összetett bioszférájában képesek legyenek stabilizálni a testüket. Speciális, organikus, szkafanderszerű előkészületekre gondoljunk.

A Föld bioszférája persze okkal állt karantén alatt, jórészt az elsődleges anomáliából eredő parazita fertőzöttség miatt (lásd a theunveiling33 blog korábbi bejegyzéseit). Ezért még a legfejlettebb idegen fajoknak is, akik segítséget nyújtanak az átmenet során, komoly problémái adódnak a felszínre látogatáshoz való alkalmazkodás során. Óriási eltökéltségük segíti őket, és azon dolgoznak a legkeményebben, hogy a leggyorsabban stabil (és elfogadható) módot teremtsenek a felszín meglátogatására.


Most nagyon hasznosak számura a leszületett csillagmagok, mert betekintést adnak számukra a bioszféra részleteibe. Itt a Föld parazitákkal fertőzött részeinek összetett szimulációjára kell gondolni, amely most azoknak a fajoknak jelenti a legjobb megoldást, akik az első kapcsolatfelvételt szeretnék létrehozni. Ezt a csillagmagok teszik lehetővé.

Sokuk nem gondolta, hogy ennyire nehéz lesz. Alábecsülték a fertőzés magas és vészjósló mértékét. Néhányan még azt is fontolgatták, hogy az lenne a legjobb, ha egyszerűen csak a felszínre jönnének, annak ellenére, hogy tudták, hogy kudarcot vallanak - ami egyenértékű lenne az öngyilkossággal -, annyira motiváltak az emberiség megsegítésére. A fényerők felvilágosították őket, hogy akik így kerülnek a Cabal kezére, azokat később a teljes felszabadítás erőteljes szabotálására fogják felhasználni.

Ezért azok, akik a leginkább szeretnének kapcsolatba lépni velünk, folytatják testük finomhangolását, és folyamatosan kommunikálnak a legfejlettebb csillagmagokkal, amíg végül sikerül, és tényleg létre tud jönni az első kapcsolatfelvétel.


Eközben az Ellenállási Mozgalom és a felszínen található számos más Fény-alapú frakció folytatja az Új Atlantisz megalapításának és tényleges felépítésének végső terveinek előkészítését. Ők is a finomhangolás szakaszánál tartanak, és hasonló problémákkal szembesülnek: meg kell, hogy oldják a parazita fertőzés távoltartását azoktól, akik majd az Új Atlantisz részei lesznek.

Képzelj el olyan intenzitású energiákat, mintha maga Nap költözne le a Földre. Ilyen hatalmas mennyiségű életenergiáról van szó, amely az Új Atlantiszon koncentrálódik majd. Ha a Cabal vagy akár az emberek tudnának a részletekről, szó szerint mindent megtennének, hogy „bejussanak” vagy akár közel kerüljenek ehhez az energiához. Ez leginkább spirituális fényként írható le, amire minden lény vágyik, és amire szüksége van. Egyesek még ölni is képesek ilyen típusú melegségért és kényelemért. Nagyjából így jelenik meg itt az ilyen élősködő fertőzés - ha valahol létezik egy magasabb szintű élet, rengeteg lény próbálja megszállni, mint ahogy a molylepkék repülnek a fényre. Eddig jóformán minden nagyobb civilizáció eltűnt az idők során az ennyire rossz körülmények miatt, így a fertőzés valóban nagyon komoly probléma ezen a bolygón. Például ez az oka annak, hogy a régi Atlantiszról a legtöbb ábrázolás kör alakú elrendezést mutat. Bizonyos életformáknak a külső gyűrűkben kell maradniuk, mert parazitává válnának, ha intenzívebb életenergiának lennének kitéve, és így tovább. Alapvetően a legmagasabb életformák fognak a „központban” élni, és minden életforma rendre olyan távolságra helyezkedik majd el a központtól, amennyi tiszta életenergiával biztonságosan meg tud birkózni.


Most a terv részeként a Földön élő legtöbb életformát (beleértve az embereket is) kiértékelik (és újraértékelik) helyzetük, vagy még inkább a középponttól való távolságuk alapján.

Mondanom sem kell, hogy az ilyen tervezés óriási feladat, és alaposan kell elvégezni, hogy a korábbi civilizációk történelmének megismétlődését elkerüljük, és minimalizáljuk a kockázatokat, amik ezeknek a civilizációknak a (gyakran kataklizmatikus) bukásához vezettek.


És mindez megtörténik és meg is kell történnie az alapvetően a caballal szemben vívott csaták közepette, mert nem sok idő maradt hátra. Több millió évnyi fertőzést kell a lehető legstabilabban és leggyorsabban felszámolnia a Naprendszerünkben valaha megfordult legmagasabb szintű látogatóknak. Ez a folyamat minden bizonnyal azt eredményezi, hogy egyre nő a nehéz energiák (a nagyon pozitív energiákat is beleértve) mennyisége, amik végül kezelik és előidézik az Eseményt.


Tehát, ha a Fénymunkások és a Csillagmagok furcsa „hatásokat” tapasztalnak, amelyek kihívást jelentenek a valóság érzékelésében, akkor olyan nyugodtnak és öszpontosítottnak kell maradniuk, amennyire ez csak lehetséges. Az álmok is csúnyává és időnként nagyon „valóságossá” válhatnak. Alapvetően ezek a tapasztalatok eddig is megvoltak, csak el voltak rejtve az érzékelésünk korlátain túlra (a cabal ezeket részben szándékosan állította fel ezeket csapdaként/biztonsági mechanizmusként számukra). Tehát nem minden új tapasztalás lesz pozitív, és néhány Fénymunkás attól is félhet, hogy szó szerint a poklot tapasztalja meg. Mivel a cabal pontosan ezt idézi elő - természetesen (főleg magasabb rendű) „ellenfeleik” életét akarják teljesen tönkre tenni. És ezt úgy próbálják elérni, hogy az érzékelés komfortzónáját (amit részben ők álltottak fel) kifeszítik, mint egy szőnyeget, amelyen az általuk megcélzott egyének állnak - segítség nélkül, ezek az emberek rendszerint „elveszítik az eszüket”, ha a Cabalnak sikerül végrehajtani egy ilyen forgatókönyvet.

Szóval rázós dolog lehet, és ha az lesz, védd le magad a Cobra és mások által átadott eszközökkel, mint pl. az Ibolyalánggal és hasonlókkal. A támadások idővel meg fognak szűnni. Így első kézből tapasztalhatod meg a Föld bioszférájának néhány veszélyét, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek. Még az említett földönkívüliek és az Új Atlantisz építésében részt vevők problémáit is sokkal jobban megértheted, ha egyszer túl leszel ezeken. Ez egyesek számára egy gyorstalpaló tanfolyam lehet - a jó hír az, hogy jobb helyezést érhetsz el az Új Atlantiszon azáltal, ha túljutsz az ilyen „viharokon” anélkül, hogy túl sok segítségre lenne szükséged - bár a segítséget természetesen mindig felajánlják, és egyáltalán nem szégyen elfogadnod.


Mellékesen megjegyzem, úgy tűnik, hogy a közelmúltban több, a cabal által eléggé befolyásolt blog jelent meg, amelyek Cobrát és a hozzá hasonlókat másolják, azonban dezinformációt terjesztenek és a megnyugtató „new-age”-es "minden rendben, minden jó" mentalitást, amely sokak számára problematikus lesz.

Akkor jó minden, ha valami láthatóan jó a Földnek és az emberiség egésze számára. Elkerülhetetlenül szembesülni fogsz azzal, amikor véget érnek az utolsó csaták, ami nem jelek vagy szimbolikus formában fog megnyilvánulni, hanem valós és tagadhatatlan pozitív változások történnek majd az egész Földön.

Tehát kérlek, ne tévesszen meg benneteket ez a mindenütt felbukkanó spirituális dezinformáció, mert a felszabadítás végre kezd elterjedni a köztudatban.

Hozzászólások