Telos

Spirituális hírek, fordítások

Idővonal helyzetjelentés és egy új Cobra interjú

Cobra Logo
  1. december 8., kedd

Idővonal helyzetjelentés és egy új Cobra interjú


Az idővonal korrekció meditáció november 11-én egészen sikeres volt, körülbelül 80000 ember meditált, és egy bizonyos mértékig stabilizálni tudtuk a Felemelkedési Idővonalat.


November 11-én, 11:11-kor, pontosan a meditációnk pillanatában Párizsban az alábbi filmet mutatták be, amely jóval több mint 2 millió emberhez jutott el:


https://hirado.hu/kultura-eletmod/bulvar/cikk/2020/11/15/hires-szineszno-szallt-be-a-jarvannyal-kapcsolatos-alhirgyartasba

https://www.france24.com/en/culture/20201118-hold-up-french-documentary-lends-voice-to-covid-19-conspiracy-theories


November 11-én Portugáliában a Lisszaboni Fellebbviteli Bíróság olyan döntést hozott, miszerint a korona vírus PCR tesztek nem megbízhatóak, és nem lehet erre alapozni az emberek karanténba zárását:

https://www.rt.com/op-ed/507937-covid-pcr-test-fail/


Az alábbi kép november 11-én (11:11) Tajvanon, a Jáde-hegy fő energiaörvényének közepén készült:


Taiwan1111


December első napjaiban a Fényerőknek sikerült megtisztítaniuk a földközeli pályát a teljes chiméra flottától. Ez egy fontos lépés a bolygó felszabadításában, mivel a Fényerők most sokkal szabadabban tudják használni a földközeli pályát a felszabadítási hadműveleteikhez. Ráadásul ez nagy mennyiségű pozitív energiát szabadított fel a földközeli pályán. Ez az energia már elkezdett a bolygó felszíne felé lecsapódni, és olyan közzétételi kísérleteket eredményezett, mint például az alábbi:

https://www.rt.com/news/508962-israel-space-chief-alien-federation/

https://444.hu/2020/12/08/az-izraeli-urprogram-volt-vezetoje-szerint-leteznek-a-foldonkivuliek-csak-az-emberek-meg-nem-allnak-keszen-rajuk

https://nypost.com/2020/12/07/aliens-in-hiding-until-mankind-is-ready-ex-israeli-space-head/


És kőzetminták tértek vissza a Holdról és a Ryugu aszteroidáról:

https://www.space.com/china-chang-e-5-moon-orbit-docking-success

https://www.space.com/japan-hayabusa2-asteroid-samples-land-australia


A Virgin Galactic december 11-ére tervez egy újabb földközeli űrrepülési kísérletet:

http://www.parabolicarc.com/2020/12/08/preparations-underway-for-first-human-spaceflight-from-spaceport-america/


Művészcsoportok ezt az új Vízöntő energiát használják monolitok felállítására világszerte, mint például ez, amelyet a fősodratú média még nem fedezett fel:

https://spaceweathergallery.com/indiv_upload.php?upload_id=170306


Szeptember óta gabonakörök jelennek meg, a december 21-i meditációnkra utalva:

Az első a téli napfordulót ábrázolja:

http://www.cropcircleconnector.com/2020/chirton/chirton2020a.html


Crop1

A második a december 21-i nagy együttállás pillanatának asztrológiai konfigurációját mutatja:

http://www.cropcircleconnector.com/2020/Ipuacu/Ipuacu2020a.html


Crop1

A Pallas Athene aszteroida már december 7-én belépett a Vízöntőbe, és az energiák lassan elkezdenek felépülni a legfontosabb meditációnkhoz és a hivatalos, december 21-i Vízőntő Korába való belépéshez:

https://foreverconscious.com/the-great-conjunction-jupiter-and-saturn-align-in-aquarius-december-2020

https://stillnessinthestorm.com/2020/11/the-age-of-aquarius-awakening-the-divine-quantum-mind-humanitys-liberation/

https://strangesounds.org/2020/12/star-of-bethlehem-december-21-2020-winter-solstice.html


Betlehem Star

Addig pedig, december 10-én a Plútó-Eris kvadrát 22:06 (UTC)-kor pontosodik be, és lesz egy teljes napfogyatkozás december 14-én 16:14-kor (UTC). Ezek nagy feszültségű pillanatok lesznek, ezért ha vezettetést érzel, ebben a két időpontban is segíthetsz a bolygó energiamezejének stabilizálásában az Élet Virága meditációval:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html


A Szaturnusz december 17-én 05:04-kor (UTC) fog belépni a Vízöntőbe, és a Jupiter pár nappal később követi, december 19-én 13:08-kor (UTC). A Szaturnusz és a Jupiter Vízöntőbe lépésének energiáját fogjuk felhasználni arra, hogy meditálunk, és vizualizáljuk, hogy a legfontosabb meditációnkkor, december 21-én a Vízöntő Kora aktiválásának során elérjük a 144.000 vagy több emberből álló kritikus tömeget.

A Fényerők azt kérik, hogy minél többen végezzék el ezt a két előkészítő, erősítő meditációt a Jupiter és a Szaturnusz Vízöntőbe lépésének pontos pillanatában.

Itt találod az előkészítő meditációk pontos idejét a saját időzónádban. Az első előkészítő meditáció pontos ideje:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Saturn+in+Aquarius%3A+Booster+Meditation&iso=20201217T0604&p1=195


És itt pedig a másodikat:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Jupiter+in+Aquarius%3A+Booster+Meditation&iso=20201219T1408&p1=195


Instrukciók mindkét meditációhoz itt találhatók:


  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.


  1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy elérjük a 144 000, vagy annál is több együtt meditáló ember kritikus tömegét, a Vízöntö Kora végső aktivációjához.


  1. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.


  1. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának központi napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény áthalad az M87 galaxison, majd belép a Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén. Áthalad a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.


  1. Képzeld el, ahogy a Fény, milliók és milliók Lélekcsillag csakráját aktiválja és megmutatja számukra annak a lehetőségét, hogy csatlakozzanak a Vízöntő korának végső aktivációjához. Képzeld el, hogy mindazok, akik vezettetést éreznek, ténylegesen részt vesznek a meditációban. Számuk messze meghaladja a kritikus tömeget, és maga az aktiváció óriási pozitív, gyógyító hatást gyakorol minden érző lényre a Földön, és stabilizálja a Vízöntő kora pozitív idővonalat.


Miközben mi a december 21-i meditációnkra készülünk, a bolygóért folyó végső csata folytatódik. A Fényerők most teljes erőbedobással a chiméra földalatti bázisokat tisztogatják.

Továbbra is nagyon intenzív nanotechnológiai háború zajlik, mely során a Fényerők próbálják eltávolítani a korona vírust a csillagpor technológiával, a sötét erők pedig az ellentétes célzatú nanofegyvereiket használják, hogy felgyorsítsák a vírus terjedését:

https://juriskaza.medium.com/should-we-kill-all-viruses-on-the-planet-with-nanotech-c83ba13d089c


Mindezek ellenére, lassan elérjük a nyájimmunitást:

https://www.rt.com/russia/507942-half-moscow-residents-immune-covid/


Amely évekig vagy évitzedekig is kitarthat:

https://www.rt.com/op-ed/507123-civid-immunity-vaccine-coronavirus/


A tünetmentes esetek pedig nem fertőznek:

https://www.rt.com/news/507402-wuhan-asymptomatic-cases-coronavirus-study/


Mindez teljesen más képet fest a világjárványról:

https://markcrispinmiller.com/2020/11/the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public-dr-roger-hodkinson-cambridge-trained-pathologist-blasts-covid-measures-as-outrageous-in-a-private-meeting-with-canadian-offici/

https://www.globalresearch.ca/covid-19-rt-pcr-how-to-mislead-all-humanity-using-a-test-to-lock-down-society/5728483

https://cormandrostenreview.com/report/

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-massive-danish-study-no-reduction-infection-rates

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-new-information-on-airborne-transmission

https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817


Az ébredés immár eléri a fősodratú médiát és a sötét erők ezt többé nem tudják megállítani. Jelenleg az történik, hogy azok az emberek, akik benne vannak a rendszer sűrűjében, lázadnak fel a rendszer ellen. Pontosan ez történt az X bolygón is az 1999-es felszabadulásukat megelőző utolsó három hétben. A Földön ez egy picit tovább fog tartani, de ez egy nagyon jó jele annak, mennyire közel vagyunk az áttöréshez.

Valenciában a rendőrség a maszkok ellen tüntet:

https://markcrispinmiller.com/2020/12/police-in-valencia-march-in-protest-against-masks-and-covid-rules/


Párizsban a rendőrök a tüntetőket támogatják:

https://www.rt.com/news/507461-paris-police-helmets-protest/


Ausztriában a Legfelsőbb Bíróság a lezárások ellen döntött:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/austrian-supreme-court-has-ruled-against-covid-restrictions/


A megyei sheriffek elautasítják, hogy a lezárással kapcsolatos rendelkezéseket kövessék számos megyében Kaliforniában, Colorádóban és Virginia államban:

https://www.zerohedge.com/political/california-sheriff-slams-gov-newsoms-dictatorial-lockdowns-wont-be-blackmailed-bullied-or

https://www.zerohedge.com/political/second-major-california-sheriff-openly-rebels-against-newsom-lockdown

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/emeveryem_sheriff_in_los_angeles_region_refusing_to_enforce_gavin_newsoms_covid_curfew.html

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=159409

https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/begins-orange-county-sacramento-el-dorado-county-sheriffs-will-not-enforce-gavin-newsoms-curfew-order/

https://www.activistpost.com/2020/11/colorado-county-refuses-to-enforce-lockdowns-as-civil-disobedience-spreads-across-america.html

https://www.zerohedge.com/political/virginia-county-rebels-against-gov-northams-lockdown-restrictions-declares-itself-first


Florida kormányzója szilárdan ellenáll a maszkhordási kényszernek:

https://www.thepatriotbrief.com/florida-governor-holds-firm-against-mandatory-mask-enforcement/


Florida követeli, hogy minden koronavírus teszt eredmény esetén világosan mutassák meg a tesztelés során használt sokszorozási/amplifikációs ciklusok számát:

https://www.zerohedge.com/medical/first-time-us-state-will-require-disclosure-pcr-test-cycle-data


És végül Dániában napokig tartó, jelentős általános tiltakozás után elutasították a kényszeroltásról szóló törvényt.

https://summit.news/2020/11/16/forced-vaccination-law-in-denmark-abandoned-after-public-protests/


Awakening

Készült egy új Cobra interjú, hogy felkészítsen minket a fő Vízöntő Kora meditációra december 21-én.

A szöveges átiratot itt olvashatod el angolul:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/12/interview-with-cobra-for-age-of-aquarius-final-activation.html


Németül:

https://transinformation.net/cobra-interview-zu-der-aktuellen-lage-der-meditation-am-21-dezember-zum-jahr-2021-und-zu-weiteren-themen/

https://liebe-das-ganze.blogspot.com/2020/12/interview-mit-cobra-uber-die-endgultige.html

https://german.welovemassmeditation.com/2020/12/interview-mit-cobra-zur-endgultigen.html


Spanyolul:

https://spanish.welovemassmeditation.com/2020/12/entrevista-con-cobra-para-la-activacion.html


Portugálul:

https://portuguese-br.welovemassmeditation.com/2020/12/entrevista-com-o-cobra-para-ativacao.html


Lengyelül:

https://meditation539.com/2020/12/09/portal-wywiad-z-cobra-na-temat-ostatecznej-aktywacji-ery-wodnika/


És japánul:

https://paradism.hatenablog.com/entry/2020/12/wlmm/interview-with-cobra-for-age-of-aquarius-final-activation.html

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12642896915.html


Vagy nézd meg a videót a Youtube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=HO0zjs10EVs&feature=emb_logo


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások