Telos

Spirituális hírek, fordítások

Galaktikus Föderáció Energia Frissítés

GF Logo

2021., június 12., szombat

Galaktikus Föderáció Energia Frissítés


Ma arra kértek, hogy küldjek üzenetet a Fény Galaktikus Föderációjának nevében.

A Föld rezgésének egyensúlyban tartásában betöltött szerepünkről lesz szó, ami az elmúlt hónapokban ugrásszerűen jelent meg, és kihat a bolygó és az emberek fizikai állapotára is.

Miért történik ez?

Először is az az oka, hogy a Föld új rezgési frekvenciája és a duális világ rezgési frekvenciája közötti különbség válik minden egyes nap egyre nagyobbá. Ez az oka annak, hogy bolygód tér-idő kontinuuma drámaian megváltoztatja a paramétereit.

Mindenekelőtt azért történik ez, mert a Föld új rezgési frekvenciája és a duális világ rezgési frekvenciája közötti szakadék minden egyes nappal egyre nagyobb lesz. Ez az oka annak, hogy bolygótok tér-idő kontinuuma kezdi drámaian megváltoztatni a paramétereit.


20210612

Közületek talán sokan észrevették, hogy az idő csak úgy repül mostanában.

És néhányatok tér-refrakció (fénytörés) is tapasztalhat a meditációk után, amikor épp harmóniában vagytok. Ez pontosan az a mód, ahogy az 5. dimenzió megmutatkozik a fizikai síkon, és a folyamat elkerülhetetlenül egyre gyorsabbá válik majd.

De megértjük, hogy az emberiség nem áll még készen ezekre a gyors változásokra, és a Galaktikus Föderáció legutóbbi ülésén egy döntés született, hogy intézkedéseket teszünk a folyamat mérséklésére, hogy ne zavarjuk meg a földiek megszokott életritmusát, és hogy lehetőséget adjunk nekik arra, hogy kitolják a Felemelkedés dátumait, aminek következtében a lehető legtöbb ember lesz képes a Földdel együtt véghez vinni a dimenzióváltást.

Látjátok, kedveseim, a bolygó szerte gyarapodó természeti katasztrófák ellenére nincs sok emberi áldozat.

Ez annak tudható be, hogy az űrhajóink járőröznek a Föld körül és oltalmazzák a legveszélyesebb helyeket, és a legkritikusabb pillanatokban mérséklik a természeti elemek energiáját.

De a beavatkozásunk mértéke korlátozott, mert senki nem avatkozhat be az események menetébe.

Mindössze annyit tehetünk, hogy minimalizáljuk a katasztrófák hatásait, hogy csak anyagi károk legyenek, és annyi emberi életet mentsünk meg, amennyit csak lehetséges.

Az űrhajóink túlnyomó többsége számotokra még nem látható, mivel felhők takarják el őket, mégis, néhányukat azonosították az emberek, a megjelenésüket pedig a média titkolja.

Szándékosan teszünk így, hogy az emberek hozzászokhassanak a jelenlétünkhöz a földközeli térben.

És látjuk, hogy ez jó eredményt hozott: sok ember biztos a békés szándékunkban, és nem figyelt meg semmilyen gonosz tettet a részünkről, és az érkezésünknek sem lett semmilyen negatív következménye.

Miért van az, hogy többnyire városokban észlelnek minket?

Valójában nagymértékben a nagy tömegek felelősek azért, hogy a régi és az új energiák találkozása viszályt teremt, amivel a Föld összrezgésének arányát megzavarják.

A természet által uralt nyílt terek olyan harmonikusak önmagukban, hogy azoknak nincs szükségük a segítségünkre.

Hogyan befolyásoljuk a bolygótok összrezgésének arányát?

Olyan konkrét technológiát hoztunk létre, amely lehetővé teszi, hogy a magas és alacsony rezgésű energiák úgy lépjenek kapcsolatba egymással, hogy amikor kapcsolatba kerülnek egymással, akkor ne taszítsák egymást, hanem egy kétoldalú szűrőn haladjanak át, ami átlagossá teszi a paramétereiket.

És az űrhajóink segítségével kifeszítettünk egy ilyen „szűrőt” a bolygótok egész felszínén.

Egy légrétegre emlékeztet, amely révén a különböző rezgésfrekvenciájú energiák keveredése megtörténik.

Tehát azt reméljük, hogy ez majd segít nektek abban, hogy alkalmazkodjatok a folyamathoz, amelyben új energia érkezik a bolygótokra.

A Fény Galaktikus Föderációja

Ismeretlen szerző

Kérlek, küldj egy emailt, ha ismered a forrást, hogy megfelelően hivatkozhassunk rá. :))

Művész: Josh Pierce

Hozzászólások