Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. június 17., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chimera csoport eltávolítása továbbra is folytatódik. A Fényerők és a sötét erők között a Chimera földalatti bázisokért vívott háború elérte a tetőfokát, és várhatóan hamarosan sor kerül a döntő csatákra, amelyek azzal fognak végződni, hogy a Fényerők felszabadítják a bázisokat.

A Chimera földalatti komplexum, amely Kelet-Kongó középső részé alatt, valamint Ruanda és Burundi nagy része alatt húzódik, még nincs felszabadítva, és az ott fogva tartott túszoknak, illetve a más bázisokon lévő túszoknak még mindig szükségük van arra, hogy meditációval segítsük őket:

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

Magyarul itt:

http://telos.hu/posts/2021/Cobra/05/20210523/


Ez a föld alatt zajló háború a felszínen földrengések és vulkánkitörések formájában csapódik le:

https://amp.cnn.com/cnn/2021/05/29/africa/drc-earthquakes-volcano-eruption-intl/index.html

https://crisis24.garda.com/insights-intelligence/intelligence/risk-alerts/wip1001293421/africa-magnitude-50-earthquake-occurs-in-south-kivu-province-june-10


Hostages editation

Képfelirat: Az Istennő energiája lágy, de ez a legalapvetőbb erő.


A Galaktikus Konföderáció flottája, legfőképp az Ashtar Parancsnokság, a Plejádi és a Szíriuszi flotta egyre közelebb jut a bolygó felszínéhez, és a Mjölnir (kvantumágyú) fegyvereket most a földközeli pályán sorakoztatják fel ikozaéder alakzatban, hogy folytassák a kvantum anomália és a sötét erők összes egzotikus fegyverének eltávolítását a bolygó összes felszíni és felszín alatti – fizikai és nem fizikai – rétegében.

A Mjölnir főleg az éterikus skaláris fegyverekből létrehozott rácsot veszi célba, amelyet az Orionról származó sötét erők hoztak létre az 1996-os megszállás idején.

Skaláris hullámok akkor keletkeznek, amikor ugyanazon frekvencia két ellentétes hulláma pontosan kioltja egymást:

https://stop5g.cz/us/neuromorphic-chip-microtubules-mind-control-consciousness-emulated-on-a-neuromorphic-chip-dna-for-mass-surveillance-scalar-waves/


Ezekkel vissza lehet élni, hogy erős éterikus mezőket hozzanak létre, amelyek képes befogni a lelkeket, miután a halál folyamata során elhagyják a fizikai testüket, és pontosan ilyen foglyul ejtés történik a legtöbb emberrel a felszínen, valamint a legtöbb tússzal a földalatti bázisokon.

A skaláris mezőkkel emellett úgy is vissza lehet élni, hogy Fénymunkások megtámadására használják, és arra, hogy érzelmi fájdalmat, energetikailag rossz közérzetet váltsanak ki, illetve a központi idegrendszer ingerlésével fizikai fájdalmat is.

Ahogy a Fényerők a felszín felé haladnak előre, a sötétek a kulcsfontosságú Fénymunkásokat támadják ezekkel a skaláris fegyverekkel, abban a hamis reményben, hogy ez majd lelassítja a Galaktikus Konföderáció flottájának előrehaladását.

A Konföderáció flottájának előrehaladását leginkább lassító dolog az ún. szubkvantum anomália. A szubkvantum anomália a kvantum anomália azon része, amely a Planck hossznál (10-35 méter – vagyis 10 a mínusz 35-ödiken; jelenleg ez az ismert legkisebb hosszmérték – a ford.) is kisebb méretben terjed ki az egész univerzumon keresztül, és semmilyen eszközzel nem mutatható ki – az ún. transz-plancki cenzúra-felvetés szerint:

https://www.space.com/why-physicists-cant-see-inflation-big-bang.html


Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Fényerők nem képesek azt észlelni, még felemelkedett állapotukban sem, csak találgatni tudnak a hatásait illetően, azután, hogy elkezd hatást gyakorolni a Planck-hossznál nagyobb objektumokra, tehát alapvetően minden részecskére és hullámformára az univerzumunkban. Az Orionról származó sötét erők tudósai sok évezreden, néha pedig több millió éven átívelő kísérketeken keresztül sajátították el, hogy hogyan idézzenek elő szubkvantum anomáliát úgy, hogy az rendellenes hatásokat teremtsen az univerzumunkban. Ez az univerzumban mindenütt csak egy nagyon vékony kvantumködöt tud létrehozni, míg a bolygónk felszínének közelében súlyos kvantum anomáliát teremt, amely jelentősen hátráltatja a Konföderáció flottájának előrehaladását, és általánosságban véve jelentősen csökkenti a Fényerők hatékonyságát. A Fényerők most teljes figyelmüket ennek a problémának szentelik, és már vannak jelei az előrehaladásnak.


Quantum2

A bolygót felszabadító háború legveszélyesebb fázisa 2017 decemberétől 2021 májusáig tartott, és a dolgok most már végre kezdenek kicsit jobban kinézni, habár a veszély még korántsem múlt el.

A bolygó felszínén pozitív jelnek tekinthetjük, hogy a szíriai Istennő örvény a gyógyulás jeleit mutatja:

https://www.rt.com/op-ed/524893-syria-war-peace-western/


Izraelben és Gázában az egyiptomi pozitív frakciók, a meditációnk, és egyéb tényezők segítségével megelőztük a drasztikus katonai eszkalációt:

https://www.rt.com/news/524366-israel-hamas-gaza-ceasefire/

https://www.rt.com/news/524390-palestinians-celebrate-ceasefire-israel/

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/a-short-message-to-surface-population.html


Ismét van pár, az eszkalációra utaló jel, és ha ezek továbbra is fennmaradnak, tovább folytathatjátok a fent említett meditációt, ha vezettetést éreztek rá.

A fősodratú média végre elkezdett arról beszélni, hogy a covid egy laboratóriumból származik:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html

https://www.msn.com/en-gb/news/world/genome-sequencing-of-covid-seemingly-proves-it-was-made-in-a-lab/ar-AAKM69K

https://www.zerohedge.com/covid-19/virologists-claim-fingerprints-manipulation-prove-covid-19-man-made-no-credible-natural

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/report-chinas-military-weapon-covid-19-constructed-completely-command-control-chinese-military/


Amelyet Kína és az USA együttműködésével hoztak létre:

http://www.domigood.com/2021/06/how-university-of-minnesota-may-have.html


Azért hozták létre, hogy védőmechanizmusként szolgáljon a Fényerők előrehaladása ellen a bolygó felszabadításában, a sötét erők pedig azzal fenyegetnek, hogy még több vírust szabadítanak el, ha a Fényerők tovább haladnak a folyamatban:

https://nworeport.me/2021/05/31/video-rand-paul-pompeo-warn-wuhan-lab-still-running-involved-with-bioweapons/


Anthony Fauci, Bill Gates és mások a pandémia létrehozásában játszott szerepük miatt kezdenek lelepleződni, és felelni fognak az emberiség ellen elkövetett bűneikért:

https://joshmitteldorf.scienceblog.com/2021/05/10/unthinkable-thoughts/

http://stateofthenation.co/?p=67248

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=172510

https://realrawnews.com/2021/05/navy-seals-storm-gates-wyoming-ranch/


Az, hogy Fauci megfenyegeti azokat az embereket, akik le akarják őt leplezni, nem fogja megállítani, hogy lelepleződjön:

https://summit.news/2021/06/07/video-rand-paul-says-hes-getting-daily-death-threats-for-questioning-fauci/

https://humansarefree.com/2021/06/fauci-threatened-scientists-to-withdraw-study-linking-covid-19-to-aids-virus.html


Kezdenek nyilvánosságra kerülni a Bill Gates, a Jeffrey Epstein és a Ghislaine Maxwell közti kapcsolatok:

https://www.the-sun.com/news/2871671/bill-gates-evidence-ghislaine-maxwell-investigators-jeffrey-epstein/


Itt érdemes megjegyezni, hogy Robert Maxwell, Ghislaine apja érintett volt a PROMIS botrányban, melynek az is része volt, hogy a bolygón minden Windows-alapú számítógépbe hátsó ajtókat raktak be, amelyek adatokat szolgáltattak az izraeli hírszerző ügynökségek számára:

https://www.exposetheenemy.com/robert-maxwell-promisgate-and-the-advent-of-the-israeli-cybersecurity-industry

https://www.mintpressnews.com/mega-group-maxwells-mossad-spy-story-jeffrey-epstein-scandal/261172/


A PROMIS szoftver mára már elavult, és továbbfejlesztették, most élőben közvetít valós adatokat a felszíni lakosságról:

https://stop5g.cz/us/palantir-promis-intelligence-of-the-internet-itself-talpiot-trump-saudia-arabia-hack-proof-5g-grid/


Ezeket az adatokat a 8200-as Egység (Unit 8200) nevű izraeli hírszerző ügynökség dolgozza fel az Urim bázison:

https://en.wikipedia.org/wiki/Urim_SIGINT_Base


És az NSA (az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal) itt (az Utah állambeli adatfeldolgozó központban – a ford.):

https://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center


Az Ellenállás június 8-án az Urim bázist és az Utah állambeli adatfeldolgozó központot is meghekkelte, ami világszerte internet kimaradásokhoz és néhány spekulációhoz vezetett:

https://chicago.suntimes.com/2021/6/9/22526234/fastly-blames-global-internet-outage-software-bug

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/cryptocurrency/was-the-nsa-hacked-or-was-this-part-of-the-agenda/


A Chimera által irányított DARPA és más ügynökségek továbbra is fejlesztik a nanotechnológiás biochipeket:

https://www.entrepreneur.com/article/238677

https://www.rt.com/news/524972-inhaled-nanobody-treatment-covid/

https://horizon-magazine.eu/article/nanorobots-could-target-cancers-and-clear-blood-clots.html


És az elmekontrollra használt protein-alapú biofegyvereket:

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour


Valamint a mikrochipeket:

https://www.engineering.columbia.edu/press-releases/shepard-injectable-chips-monitor-body-processes

https://advances.sciencemag.org/content/7/19/eabf6312


A sok szóbeszéd és dezinformáció terjedése a különböző internetes oldalakon olyan mértéket ért el, hogy némelyikre szükséges reagálnom.


Asthar2

Képfelirat: Ashtar Parancsnokság – Szeretetetek fényét irányítsátok fel a hajóinkra, mi pedig visszasugározzuk és visszatáncoljuk hozzátok! (Ez lényegében azt jelenti, hogy ők szeretet és öröm energiát sugároznak vissza ránk – a ford.)


Először is, Ashtar egy Fénylény, NEM létezik SEMMILYEN negatív Ashtar Parancsnokság, és semmilyen árulásban NEM vesznek részt.


Másodszor, a Med bed-ek (gyógyító ágyak – a ford.) NEM lesznek elérhetőek a felszíni lakosság számára a Esemény előtt, és NINCS semmi közük a tachyon kamrákhoz.


Harmadszor, a valódi tachyon kamrák listája a www.tachyonis.org honlapon található, és sok más ember, aki azt állítja, hogy tachyon kamrát épített, vagy kiadja ezeknek a kamráknak a tervrajzait, nem mondanak igazat. Ennek a bolygónak a felszínén egy működő tachyon kamrának egy keringő műholdra vagy egy űrállomásra irányuló kvantum kapcsolatra van szüksége.

Már Magyarországon is létezik egy tachyon kamra, melynek hivatalos weboldala itt található:

https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra/

Létezik egy bizonyos projekt, amely a tachyon kamrákat is érinti, és azok a tachyon kamra tulajdonosok, akik szeretnének ebben részt venni, a cobraresistance@gmail.com email címen vehetik fel velem a kapcsolatot. Azt tudniuk kell, hogy ahhoz, hogy részt vehessenek a projektben, a kamrájuk legalább néhány hónapig nem lesz elérhető a megszokott gyógyító kezelések céljából. A részvételük ebben a projektben teljesen önkéntes.


Negyedszer, egy rövid nyilatkozat. Nem veszek részt egy Manuela Taraya nevű személy semmilyen tevékenységében, és ő sem kap tőlem semmilyen instrukciókat.


Ötödször, még mindig szükség van arra, hogy még több Rózsa Rendje csoport jöjjön létre a világon, hogy annyi Istennő energiát horgonyozzanak le, amennyit csak lehetséges.


És ami a legfontosabb, a Fényerők azt közölték, hogy szükség van a bolygó felszínén évezredeken át vívott háborúk energiáinak gyógyítására, és a háborús traumák következtében csapdába esett lelkek kiszabadítására.

Ezért szükséges cintamani köveket elhelyezni az összes főbb múltbeli csatamező helyén:

https://www.britannica.com/topic/list-of-battles-2084178


A Fényerők azt is közölték, hogy a Harmincéves háború (1618-1648) idővonalát is szükséges gyógyítani, illetve cintamani köveket kell elhelyezni ennek a háborúnak a főbb területein és csatamezőin, mivel az emberi történelem során ezek voltak a legbrutálisabb ütközetek:

https://blogs.icrc.org/law-and-policy/2017/05/23/thirty-years-war-first-modern-war/


Ha ez az idővonal csomópont megoldódik, rengeteg gyógyító energia árasztja majd el ennek a bolygónak a felszínét.


Fordította: MCCS


Victory of the light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások