Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. március 31., szerda

Bolygószintű helyzetjelentés


A Chiméra csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerőknek gyakorlatilag az összes Chiméra űrflottát és a legtöbb Chiméra földalatti bázist sikerült megtisztítania.

A még megmaradt Chiméra földalatti bázisokat sokkal bonyolultabb kitisztítani, mert össze vannak kötve a Cabal felszíni infrastruktúrájával. A Chiméra fő földalatti bázisa a kongói Kivu-tó alatt a pók királlyal és királynővel még nincs kitisztítva.

A Fényerők a Földet körülvevő kvantum elsődleges anomália tisztításával is gyorsan haladnak. A kvantum elsődleges anomália olyan véletlenszerű kvantum mező, amely megakadályozza, hogy a Felemelkedett lények a fizikai valóságban manifesztálódjanak (megnyilvánuljanak), és így nem tudnak közvetlen módon segíteni az emberiségnek. Ennek a kvantum elsődleges anomáliának egyszerűen hatalmas volt a mennyisége a Föld körül, sokkal több, mint amire számítottak, és az összes lehetséges negatív esemény kvantum idővonal potenciálját felölelte. Ennek az általános anomáliának a legnagyobb részét az elmúlt két hónapban kitisztították, és a legtöbb negatív esemény potenciált megsemmisítették.

Ennek az anomáliának egy nagyon kis mennyisége a Hold pályán túl kiterjed a Naprendszerre, sőt az egész Univerzumra is, mivel amíg a sötétség utolsó bolygója fel nem szabadul, addig az univerzumok egyetlen bolygója sem lehet teljesen szabad. Az amúgy egészséges testben még egyetlen rákos sejt is túl sok, és a gyógyulásnak meg kell történnie.

A hatalmas mennyiségű anomália miatt - amelyet el kellett távolítani -, a tavaly decemberi Vízöntő Kora meditáció nem hozott nagyobb fizikai szintű áttöréseket a meditációt követő hónapokban, és sok ember volt csalódott emiatt, köztük én is. Ugyanakkor, meg kell értenünk, hogy most több millió év alatt felhalmozódott kozmikus sötétséget tisztítunk, és nem várhatunk eredményeket egyik napról a másikra.

Ezért azt is nagyra értékelném, ha azok az emberek, akik hozzászólásokat posztolnak, jóindulatú és értelmes módon tennék ezt, mivel a negatív és értelmetlen hozzászólások nem lesznek jóváhagyva, máshol már így is több mint elég anomália és negativitás létezik. Hasznos lenne az is, ha az emberek újraolvasnák e blog korábbi cikkeit, hiszen akkor képesek lennének a friss helyzetjelentéseket egy tágabb összefüggésben elhelyezni.

Egy vagy két hét múlva a Fényerők el fogják kezdeni kitisztítani az emberi implantátumokhoz közvetlenül kapcsolódó kvantum elsődleges anomáliát. Lehetetlen megjósolni, hogy mi fog történni, amikor elkezdik majd ennek a tisztítását, mivel itt is hatalmas mennyiségű anomáliáról van szó. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy a Fényerők elkezdenek megtisztítani minden - a bolygó felszíne körül rétegekben tárolt - Akasha feljegyzést, hogy az emberiség múltjának összes negatív eseményéből származó energialenyomatokat hatékonyan kitisztíthassák.

A Fényerők folyamatosan távolítják el a bolygó felszínéhez közeli éteri és asztrál síkon lévő, az emberiséget még mindig elnyomó negatív entitásokat is. Még mindig több billió ilyen entitás van, és ezeket el kell távolítani a negatív éteri skaláris technológiájukkal együtt, mielőtt bármilyen érdemi áttörés megtörténhetne.


Entities Clearing

A bolygó felszínén a sötét erők a háborúkon és az állatok levágásán keresztül még mindig az ellenőrzésük alatt tartják az energiarácsot:

https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html


Annak érdekében, hogy az energiarács visszakerüljön a Fényerők kezébe, továbbra is szükség van a rendszeres, négy óránként végzett Élet Virága meditációra:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/03/miert-fontos-az-elet-viragat.html


A felszínen a fizikai síkon a Chiméra csoport még mindig jelen van a DARPA-n belül, ahonnan jelentős hatást gyakorolnak a felszíni Cabalra az Orsini, a Torlonia, a Theodoli családokon és más fekete nemesi családokon keresztül. A legfelsőbb szintű jezsuitákon keresztül pedig a Cabal többi részét irányítják:

https://www.naturalnews.com/2021-01-04-lin-wood-drops-major-bombshells-pedophile-extortion-blackmail.html


A DARPA-n keresztül azt tervezik, hogy kifejlesztenek egy új generációs biochipet, amelyet a vakcinákba tennének, mivel frissíteni akarják a régi Siemens biochipeket, amelyekkel az emberiség túlnyomó többsége jelenleg rendelkezik:

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/


Ezeknek a biochipeknek az alapja egy néhány milliméter átmérőjű hidrogél párna lenne, amelyet a test saját szöveteként ismerne fel, és nem lökné ki magából. A hidrogélbe ágyazott tényleges chip mérete 50-100 mikrométer között van.

A biochip a biokémiai aktivitást figyelné meg a testben, és észlelhetné a plejádi csillagpor technológiát, és azt saját negatív csillagpor technológiájával hatástalanítaná, ehhez hasonlóan:

https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/johns-hopkins-researchers-engineer-tiny-shape-changing-machines-that-deliver-medicine-efficiently-to-the-gi-tract


Össze tudna kapcsolódni az agy homloklebenyében már meglévő fő Siemens biochippel, amelyet az emberiség nagy része az 1940-es évek végétől a 2000-es évek elejéig a vakcina kampányok során és üdítő italokon keresztül megkapott. A célja az agyi aktivitás és az érzelmek kontrollálása és megfigyelése lenne:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127


Ez a biochip ultrahangot használna a kommunikációhoz, ahogy a régi Siemens biochipek is teszik:

https://www.scientificamerican.com/article/neural-dust-could-enable-a-fitbit-for-the-nervous-system/


Ez a technológia még fejlesztés alatt áll, és pillanatnyilag nincs jelen a már létező Covid vakcinákban. A csapatunk egy laboratóriumban leellenőrzött néhányat a jelenlegi Covid vakcinák közül, és nem talált egyetlen 50 mikrométernél nagyobb mikrochipet sem (melyek a legkisebb praktikus méretű működő mikrochipek), sem az Astra Zeneca, sem a Cominarty vakcinában (az EU-ban engedélyezett, a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett Covid 19 mRNS vakcina – a ford.), viszont lipid nanorészecskéket detektáltak a Cominarty vakcinában (a Covid 19 Pfizer-BioNTech vakcinában – a ford.).

Noha a Covid vakcináknak lehetnek mellékhatásai, ezek nem eszközei a népességcsökkentésnek, amitől sok ember tart. Azonban a Cabal az oltási útleveleket eszközként használja a népesség kontrollálására, és ez az egyik fő oka annak, hogy a Szövetség erői miért szerveztek titokzatos szabotázsokat és késéseket az oltások terjesztésében.

Még több bizonyíték látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy a koronavírus egy wuhani laborból származik:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-exclusive-location-origin-covid-19-pandemic-identified-two-chinas-biological-warfare-facilities-wuhan/

https://nworeport.me/2021/03/05/the-overwhelming-evidence-of-the-origin-of-the-covid-19-pandemic-was-covered-up-by-us-government-officials-us-scientific-authorities-and-their-chinese-counterparts/


Wuhan

És mindenki, aki a járványért és a lezárásokért felelős, a Nürnbergi perhez hasonló per keretében fog felelni a bűncselekményeiért:

https://principia-scientific.com/lawyers-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/


Ahogy a világjárvány tervek lassan összedőlnek, a Cabal egy új világháborút akar megszervezni:

https://brucewilds.blogspot.com/2021/03/bidens-ukrainian-putin-push-may-lead-to.html


Két héttel ezelőtt a plejádiak ismét kapcsolatba léptek az Orosz Űrhaderő felső vezetésével és titkos stratégiai információkat adtak át rajtuk keresztül Putyinnak. Meglepő módon, az erről a kapcsolatfelvételről szóló titkos információk kiszivárogtak az alternatív médiába:

https://www.veteranstoday.com/2021/03/29/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back-2014/


A Plejádiak közölték, hogy ha Ukrajnában teljes háborúvá fokozódik a helyzet, akkor lehet, hogy az orosz fősodratú médián keresztül beindítják a teljes nyilvánosságra-hozatalt, és akár még azt is megkockáztatják, hogy flottájuk egy kis részét nyilvánosan is megmutatják.

Ennek ellenére még mindig nagy szükség van a sürgősségi békemeditációra Ukrajnáért és a Közel-Keletért, hogy segítsen megelőzni a helyzet kontrollálhatatlanná válását:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/03/urgent-meditation-for-peace-in-syria-every-4-hours.html


Békemeditáció

A Fősodratú média szándékosan cenzúráz minden információt az ukrajnai helyzettel kapcsolatban, mert a Cabal mindenkit meg akar lepni egy hirtelen háborúval, amely a semmiből érkezik. A történet mégis kiszivárgott:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-army-raises-europe-threat-level-potential-imminent-crisis-ukraine-russia-fears


A Sárkány családok és a Szövetség erői a BRICS országokon belül olyan titkos geostratégiai lépéseket tesznek, amelyek végül a Cabal bukásához fognak vezetni. Az egyetlen utalás, amelyet ezzel kapcsolatban adhatok, ez:

https://morningporridge.com/blog/blains-morning-porridge/vaccine-cold-war-or-playground-sulk/

https://www.zerohedge.com/covid-19/eu-greenlights-talks-possible-sputnik-procurement-after-dubbing-russias-rollout-propaganda


Mindazoknak, akiket érdekel, Trump legbelső körének csapatából megbízható források azt közölték, hogy vitathatatlan bizonyítékokkal rendelkeznek a választási csalásról, de nem most van itt az ideje annak, hogy ezeket bemutassák.

Bár a bolygó felszínén még nem történnek nagyobb pozitív áttörések, sok előkészítő munka folyik.

Ha vezettetést érzel, megtapasztalhatod a tachyon kamrák gyógyító energiáját:

http://tachyonis.org/Chamber.html


Magyarországon itt:

https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra/


Kérlek, hogy légy tudatában annak, hogy a tachyon kamrák NEM Med Bed-ek (gyógyító ágyak). A Med Bed-eket az Ellenállás fejlesztette ki az andromédaiak segítségével az 1970-es évek végén és 1980-as évek elején, és a felszíni lakosság számára csak az Esemény után válnak elérhetővé:


A Fény Győzelme!


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/04/planetaris-helyzetjelentes.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások