Telos

Spirituális hírek, fordítások

Bolygószintű helyzetjelentés

Cobra Logo
  1. május 6., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés


Tovább folytatódik a Chimera csoport tisztogatása. A Fényerőknek sikerült kitisztítania a teljes Chimera űrflottát, pár darab TR-3B és más mérnökileg visszafejtett (reverse-engineered - olyan technológia, amelyet a mérnökök az idegen űrhajók tanulmányozásából nyertek) űrhajót kivéve, amelyeket a negatív katonaság a Föld körüli pálya alatti térből irányít a Chiméra közvetlen és közvetett parancsaira.

Még mindig maradt pár Chiméra földalatti bázis, melyek legtöbbje nem olyan mélyen van a föld alatt, és ezeket azért nagyon nehéz megtisztítani, mert ott tartják a Chimera által felügyelt Plejádiakat, Szíriusziakat, Arkturusziakat és más csillagfajok túszait, akiket a fizikai Chimera pókok irányítanak és őriznek. Azokon a bázisokon is még mindig rengeteg embergyereket és felnőtt túszt tartanak fogva. A Chimera fő bázisa a kongói Kivu-tó alatt még mindig érintetlen, a pókkirállyal és a pókkirálynővel, illetve néhány másik, ott élő Chimera pókkal.

A Föld körüli kvantum anomália szépen tisztul, de a bolygó felszínéhez nagyon közel még mindig maradt annyi anomáliás kvantum fluktuáció, amely még mindig megakadályozza, hogy a Felemelkedett lények és a Fényhajóik (a külső merkabák) fizikailag is megjelenjenek:


Quantum-Fluctuations

Az emberi implantátumokhoz és a biochipekhez közvetlenül kapcsolódó kvantum fluktuációk jobban tisztulnak, mint vártuk. Az implantátumok és a biochipek által létrehozott téridő torzulás így gyorsan és drasztikusan csökken. Ez az emberi érzelmek hullámzásában is jelentős csökkenést eredményezett az elmúlt pár hét során. Az Akasha feljegyzések nagy része szintén ki lett tisztítva. Ez nem azt jelenti, hogy a múltbeli események feljegyzései törlődtek, a Fényerők csak ezeknek a múltbeli eseményeknek a negatív energetikai és érzelmi töltését távolították el mindenestül, és így könnyebb lesz az embereknek az elengedés és a megbocsátás.

A bolygó körüli negatív nem fizikai entitások száma a pszichológiailag fontos 1 billiós küszöbérték alá esett, és továbbra is gyorsan csökken. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy már csak kb. száz nem fizikai démoni entitás jut minden inkarnálódott emberi lényre, amelyek próbálják az embereket irányítani és a sötét oldalra téríteni, ami már sokkal jobb arány a rácsot illetően, mint az 1996-ot követő elmúlt évtizedekben. Amikor ez az arány a rácsban 10 nem fizikai démonra csökken egy inkarnálódott emberi lényre vonatkozóan, a legfényesebb és legerősebb felszíni emberek várhatóan elkezdenek valóban felébredni a Föld-karantén amnéziából.

A bolygó felszínén az Ukrajnáért végzett békemeditációnk elég sikeres volt, és ezúttal a háború elhárult:

https://southfront.org/russia-no-war-now/


Az emberek küzdenek az orvosi zsarnokság ellen, és már vannak nagy felszabadított területek, olyanok, mint Florida:

https://www.rt.com/usa/522807-florida-bans-vaccine-passports/


Sok félelem-alapú dezinformáció kering az interneten arról, hogy a beoltott emberek tüske proteineket árasztanak magukból és mindenkit megfertőznek. A tüske proteinek kiárasztása sokkal kevésbé veszélyes, mint amitől sok ember fél, bár mérsékelten nő az esélye annak, hogy prion betegséget kapnak el:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=171633


Ugyanígy, a vakcinák NEM blokkolják a Felemelkedési folyamatunkat, csak egy fokig csökkentik a rezgésfrekvenciánkat.

A jelenlegi vakcinák csak egy trójai vírust jelentenek egy lehetséges jövőbeli technológiához, amit a Cabal akar kifejleszteni, egy biochipet, amit a testbe helyeznének, és amit egy globális online digitális valutarendszerhez kötnének a Nagy Újraindítás után az összes pénzügyi tranzakció esetén, az úgynevezett „Fenevad jelét”.

A DARPA egy lépéssel tovább ment a tervben azzal, hogy összekapcsolja a vakcinákat és a biochipeket:

https://summit.news/2021/04/12/video-darpa-is-working-on-covid-vaccine-implantable-microchip-to-detect-virus/


Mondanom sem kell, ez a „Fenevad jele” terv NEM fog sikerülni.

Itt érdemes megemlíteni, hogy Anthony Fauci, a Nagy Újraindítás egyik frontembere kapcsolatban áll az Abys családdal, amely az egyik Svájcból származó fekete nemesi család:

https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html


Az Abys család – okkultan szólva – egyike volt a „Daat irányítóinak”.

A Nagy Újraindítás tervének következő fázisa az, hogy a Cabal globális kibertámadást szervez, ami leállítaná az internetet, amit aztán egy, az irányításuk alatt álló új online pénzügyi rendszerrel állítanának helyre:

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid-19-pandemic-teaches-us-about-cybersecurity-cyberattack-cyber-pandemic-risk-virus/

https://www.theorganicprepper.com/cyberattack-simulation/


Minden bitcoin-, kriptovaluta- és Tor-rajongónak tudnia kell, hogy Bill Gates titokban egy billentyűzetfigyelő alkalmazást telepített az összes Windows operációs rendszerbe (a Windows 2000-nél újabb változatokba – a ford.), szóval a Cabal mindent tud a bitcoin tranzakcióitokról:

https://humansarefree.com/2021/03/creepy-bill-gates-strikes-again-windows-10-secretly-listens-to-everything-you-say-and-records-all-your-keystrokes-with-hidden-keylogger-that-uploads-to-microsoft.html


Ami Bill Gates-et érinti, az igazi ok, amiért Melinda elvált tőle, az az, hogy fél a guillotine-tól:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/malinda-gates-to-divorce-bill-hallelujah/


Források szerint a Nürnbergi perekhez hasonló közelgő perek része lesz az is, hogy sok Cabal tag tárgyalása nyilvános lesz az emberiség ellen elkövetett bűneikért, melynek eredményeként kb. 500 és 5.000 közötti halálbüntetést fognak végrehajtani. A Cabal bűnelkövetőit nyilvánosan fogják kivégezni, elsősorban az USA-ban, Kínában, Japánban, és egy negyedik országban, amelyet nem nevezhetek meg. Ezeket a bűnelkövetőket aztán a Fényerők összegyűjtik az éteri síkon, majd lesz egy másik tárgyalásuk a Galaktikus Bíróságon a Ganümédesz szortírozó létesítményben, később pedig feloszlatják őket a Galaktikus Központi Napban.

A Cabal sok, kisebb bűnöket elkövetett bűnözőjét le fogják tartóztatni, majd katonai bíróságokon gyors tárgyalásuk lesz, aztán az Ellenállás elszállítja őket a bolygóról, és a Ganümédesz szortírozó központon keresztül kiválogatják őket. Közülük azokat, akik nem képesek vagy nem hajlandók jóvá tenni az elkövetett bűneiket, a Központi Napba viszik szerkezetátalakításra, a többieket pedig javító létesítményekbe viszik szerte a Galaxisban, ahol „ledolgozhatják a karmájukat”.

Körülbelül 500.000 középszintű Cabal tagot – mint a korrupt polgármestereket, az ügyvédeket, politikusokat, bankárokat, kórházigazgatókat, orvosokat, újságírókat, és azok közül is néhányat, akik „fénymunkásokként” tetszelegtek, akik a negatív tervet támogatták, az Esemény idején le fognak tartóztatni, és le fogják tölteni a börtönbüntetésüket. Érdekes tudni, hogy a csapatom néhány egykori tagja, akik elárulták a Fényt, is ezek között a letartóztatottak között lesz.

Amikor mindennek vége, a Fényerők úgynevezett igazságtalanság csomópontokat fognak létrehozni, és a felszíni lakosságból sokkal több ember - aki súlyosan ártott másoknak -, fogja házi őrizetben, közösségi munkával vagy pénzügyi bírsággal letudni a büntetését.

Itt fontos megérteni, hogy sok múltbeli igazságtalanság lesz rendezve és meggyógyítva az igazságon és békítő bizottságokon keresztül, mediálás és megbocsátás révén.

Sok, bolygószerte inkarnálódott, enyhébb bűncselekményekért – mint marihuána birtoklása vagy piti tolvajlás – fogva tartott embert rögtön az Esemény után ki fognak engedni a börtönből.

Mindez elhozza majd az igencsak szükséges nyilvánosságra hozatalt, így az emberi történelem egy sötét és igazságtalan fejezete lezárul majd, egy jobb pedig elkezdődik.


Cosmic
Vándorokként kezdtük, és még mindig vándorok vagyunk. Elég sokáig időztünk a kozmikus óceán partjain. Végre készen állunk, hogy vitorlát bontsunk/elhajózzunk a csillagok felé.

Következő hónaptól lehet, hogy elindul a részleges nyilvánosságra hozatal folyamata a Perseverance marsautó által a Marson észlelt élet jelei és a Pentagon UFO-aktái révén.

Már itt van néhány utalás a nyilvánosságra hozatalra:

https://americanmilitarynews.com/2020/10/video-fmr-sen-harry-reid-repeats-claim-ufos-made-us-nukes-unlaunchable-wants-investigation/

https://justthenews.com/government/harry-reid-says-he-sought-ufo-materials-lockheed-martin-they-wouldnt-give-me-clearance


Azzal, hogy kevesebb elsődleges anomália maradt, a karantén Föld végre kezd megnyílni, és július 20-ától kezdve a felszíni lakosság számára elérhetővé válnak az „űrugrások”:

https://www.space.com/blue-origin-new-shepard-first-astronaut-flight-july-20


Ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, a színfalak mögött nagy aktivitás van a világ hadseregeinél, amelyekről még nem számolhatok be, kivéve pár figyelmeztetést:

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

https://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/

https://realrawnews.com/2021/05/pentagon-coup-joint-chiefs-overthrown/

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot


Lehet, hogy el akarjátok olvasni ezt a sci-fi regényt, amelyben szó van a pandémiáról és az Eseményről is, ami egy érdekes új nézőponttal szolgálhat:

https://www.amazon.com/Breaking-Dawn-Paul-Rosenberg/dp/0979987768/


Gyakorolhatjátok az ibolyaláng használatát is, hogy megtisztítsátok az energiákat ezekben a kihívásokkal teli időkben:

https://www.summitlighthouse.org/violet-flame-9-steps-howto/


Vagy még több cintamani követ eláshattok a világ különböző helyein, hogy így támogassátok a pozitív energiarácsot.

A japán csapat ezt a fényképet készítette egy gyönyörű felhőbe burkolt Galaktikus Föderációs hajóról egy sikeres cintamani küldetést követően a japán Aomoriban:


Cloudship

A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások