Telos

Spirituális hírek, fordítások

"A Vándorcsillag" zászlóshajó parancsnoka Tájékoztatja az SSP Tanácsot a Zulu bolygón tett látogatásukról és a Globális Galaktikus Nemzetek Szövetségén belüli polgárháborúról

  1. november 28., vasárnap

Ez egy készülő jelentés rövid összefoglalója. Nemrégiben González felhozott a maja űrhajóra, ahol felderítő küldetéseket hajtottunk végre, és ahol az SSP Tanács várt rám. Felsétáltam, és megálltam az asztal mellett, amely köré gyűltek. Amikor lenéztem rá, egy 3D-s holografikus kép jelent meg. A kép videó felvétellé alakult át arról a személyről, akit a Vándorcsillag parancsnokaként fogunk megismerni. A parancsnok ezután hihetetlenül aktuális tájékoztatást adott arról, hogy mi történt azóta, hogy megérkeztek a Zulu Csillagrendszerbe. Először fordult elő, hogy emberi képviselők látogattak el a bolygójukra, és tényleges információkat tudtak hozni róla, és arról, hogyan váltak a zuluk ilyen hatalmasokká.

A Zulu bolygó, egy óriási „bolygó-geóda", amely olyan egyedi frekvenciát ad neki, amely lehetővé tette a zuluk számára, hogy kihasználják spirituális és PK (pszichokinetikus) képességeiket, és gyorsan felemelkedjenek az 5. sűrűségbe. A Zulu bolygót nagyon keresik a mesterséges intelligencia isten és a csatlósai, azonban még soha senki nem volt képes sikeresen behatolni a Zulu naprendszerbe. Minden alkalommal, amikor a Draco vagy más fajok megpróbáltak betörni, végül saját magukat támadták meg, mivel a zuluk zavart és bizalmatlanságot sugároztak a betolakodók közé.

Purple Crystals

A bolygó már régen átesett az 5. sűrűségű átmeneten, de a felszínen többnyire élettelennek tűnik. A zuluk és a bolygójukról származó állatok a vastag kéregben az északi és déli pólusán lévő nyílásokon keresztül beköltöztek a bolygó vastag kérgén belülre, sok napciklusukkal korábban. A zuluk képesek voltak mélyen bejutni a bolygó belsejébe, ahol az évmilliók során, amikor a felszínen élet volt, a bolygó belsejébe mosódott talajból kiemelkedő, óriási lila kristályokat találtak.


Ahogy utazol e bolygó méretű geóda belsejében, és a középpontja felé haladsz az óriási kristálybarlangok felé, a bolygó közepén van egy nagyon nagy nyitott terület, ahol egy folyékony kristályos mag pörög óriási sebességgel, miközben fehér, pulzáló sugárzást bocsát ki, amely az óriási hegyszerű lila kristályok csúcsain törik meg, amelyek mintha a talajból a központi mag felé nyúltak volna ki.


A Globális Galaktikus Nemzetek Szövetsége (GGLN) zászlóshajójának, a Vándorcsillagnak a parancsnoka arról is beszámolt, hogy amióta a kis flottájuk megérkezett a Zulu csillagrendszerbe, állandó eufóriát tapasztaltak, és miután megérkeztek a Zulu bolygó körüli pályára, a legénység olyannyira elérzékenyült, hogy a flottát inkább a Zulu rendszer peremén lévő egyik bolygó körüli pályára kellett állítaniuk. A Zulu bolygóról sugárzó energia olyan intenzív volt, hogy amikor a csoport leszállt, hogy találkozzanak a Zulu Vének Tanácsával, sugárzásnak ellenálló védő ruhát és furcsa, fémes koponyasapkának látszó kalapot kellett viselniük a fejükön a védelem érdekében. Mégis, mindezen óvintézkedések után a csapatok nagyon erős eufóriáról számoltak be, amikor különböző falvakba vezették őket, és találkoztak a különböző klánok véneivel.


A Vándorcsillag parancsnoka nyilvánvalóan nagyon jó tárgyalópartner, és képes volt átmenni számos próbán, amelyeken a zulu vének tették próbára, amikor megismerték. A tárgyalások során a zuluk beleegyeztek, hogy minden GGLN flottába delegálnak egy-egy vénjüket, akik tanácsadóként szolgálnak majd, azzal az egyetlen kikötéssel, hogy a vénjeiket olyan hajókon állomásoztatják, amelyek nincsenek felfegyverezve. A GGLN számos más feltételbe is beleegyezett, többek között abba, hogy a GGLN-nek prioritásként kell kezelnie a Föld Naprendszerének felszabadítását.


Erre azonban még várni kellett, mivel a GGLN most polgárháborúba keveredett más GGLN-kolóniákkal a Galaxis külső peremén, az Androméda-galaxishoz legközelebb eső területen. A GGLN parancsnoka ezután tájékoztatott minket, hogy függetlennek nyilvánítják magukat a Földi Kormányoktól és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól (ICC), amely közel 200 kolóniára és katonai előőrsre nőtt az utolsó frissítés óta, amelyet az SSP Szövetség kapott. Most már több mint 70 GGLN kolónia van, amelyek vagy az Orion Csoporthoz kerültek az embernek tűnő szélhámos szövetség megtévesztései miatt, vagy pedig megszállták és elfoglalták őket a mostanra mesterséges intelligencia prófétává vált GGLN kolóniák.


Nemcsak a GGLN flották harcoltak egymás ellen, hanem a szélhámos föderációs csoportok is csatlakoztak hozzájuk, és a Draco és a Sötét Flotta eszközei is felbukkantak a csatákban. Szerencsére a zuluk nagyon hasznossá tették magukat, lehetővé téve a GGLN hajóinak, hogy teleportáljanak a galaxisban, miközben aikido típusú védelmi módszereket használtak, amelyek eltérítették az ellenség támadásait, visszaküldve a fegyvereik tüzét, sőt még a fekete mágia támadásaikat is visszairányították a küldőre.


Többet fogok megosztani a jövőbeli frissítésekben. Egyelőre maradjatok velünk, és tartsátok szemmel az AscensionWorks.TV-t (és a telos.hu-t) a teljes jelentésért.


Corey Goode

Hozzászólások