Telos

Spirituális hírek, fordítások

Interjú Cobrával az Isteni Beavatkozás Aktiválására

Sisterhood of the Rose Logo
  1. december 8., Szerda

A We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat), az International Golden Age Group (Nemzetközi Aranykor Csoport) és a Prepare for Change Japan Official (Japán Hivatalos Készülj a Változásra) interjút szervezett Cobrával, hogy felhívja a figyelmet az Isteni Beavatkozás Aktiválására.

https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc-1221.html

Ebben az interjúban Cobra számos témáról kifejtette véleményét, többek között arról, hogy mit tehetünk azért, hogy növeljük az Isteni Beavatkozás Aktiválásának pozitív hatását, a jelenlegi planetáris helyzetről, és arról, hogy a jövő évben mit tehetünk az Aktiválás lendületének fenntartása érdekében. Számos nekünk küldött kérdést is feltettünk neki.

Az interjú hangfelvétele itt érhető el a YouTube csatornánkon:

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group and Prepare for Change Japan Official

Külön köszönet a Nemzetközi Aranykor Csoportnak és a Japán Hivatalos Készülj a változásra csoportnak a nagyszerű együttműködésükért ennek az interjúnak az elkészítésében.

Alább olvasható az interjú szöveges átirata:


Hoshino: Üdvözlök mindenkit! Ma 2021. december 7-e van. A nevem Hoshino, és nagyszerű barátaimmal, Patrick-kel és Jedivel vagyok itt, a Nemzetközi Aranykor Csoport képviselőivel, valamint Terry-szannal (a szan egy hivatalos japán megszólítás, jelentése itt: tiszteletre méltó Terry) a Japán Hivatalos Készülj a változásra csoporttól. Üdvözöljük tehát Patrick-et és Jedit!


Patrick: Helló, köszönöm a meghívást!


Jedi: Szia! Jedi vagyok.


Hoshino: És üdvözöljük Terry-szant.


Terry: Helló mindenkinek!


Hoshino: És nagyon örülünk, hogy ma interjút készíthetünk Cobrával az Isteni Beavatkozás Aktiválásáról. Emellett friss helyzetjelentést is kérünk tőle, és azt kérdezzük tőle, hogy mire tudunk koncentrálni jövőre, valamint sok nekünk beküldött kérdést is feltszünk neki. Üdvözöljük tehát Cobrát!


Cobra: Köszönöm. Köszönöm.


1. rész: 12 21 - Az Isteni Beavatkozás Aktiválása


Hoshino: Most kezdjük a beszélgetést az Isteni Beavatkozás Aktiválásáról. Tehát az első kérdés a Fénymunkásoknak szól. Az Első Kapcsolatfelvételt nem nehéz elképzelni, azonban lehet, hogy a Forrás közvetlen beavatkozását a Földön nem könnyű elképzelni, mivel korábban még nem végeztünk ilyen meditációt. Tudnál nekünk néhány konkrét képet és vizualizációt adni ahhoz, amikor ezt a behívást végezzük?


Cobra: Oké. A Forrás nem közvetlenül avatkozik be, hanem energiamezőkön keresztül teszi ezt. Tehát vizualizálhatjátok, hogy nagyon erős, pozitív energiamezők érkeznek a Földre, amelyek átváltoztatnak minden sötétséget, minden negatívumot pozitívvá változtatnak, majd még konkrétabban pedig azt, hogy a pozitív fajok fizikailag megnyilvánulnak, és segítenek ebben az átalakulásban.


Hoshino: Oké. Köszönöm. A taoizmus szerint az egyik legmagasabb szintű istenség, Yuanshi Tianzun, a téli napforduló napján született. Ő egy földönkívüli lény? Az segít, ha vizualizáljuk őt, amint ragyogó fehér fényt küld nekünk az Isteni Beavatkozás meditációnk során?


Cobra: Igen. Ő egy pozitív földönkívüli lény, és természetesen segít, ha vizualizáljuk őt, amint ragyogó fehér Fényt küld, nem pontosan a meditáció alatt, mert arra van egy speciális protokollunk, de a meditáció előtt és után kétségtelenül.


Hoshino: Igen. Köszönöm a választ. És lesz-e haszna annak, ha az Isteni Beavatkozás meditációt a privát Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna területeinken végezzük?


Cobra: Igen, mindenképpen.


Hoshino: Oké. És ha az emberek ezt a meditációt az ENSZ New York-i székházánál végzik, és azt vizualizálják, hogy egy plejádi hajó száll le a gyepén a hivatalos Első Kapcsolatfelvétel alkalmából, akkor ennek a vizualizációnak lesz plusz kihatása?


Cobra: Igen. Ez valójában egy nagyon jó ötlet.


Hoshino: Igen. Tehát az emberek elmehetnek a székházhoz meditálni. És a meditáció instrukcióiban szerepel, hogy vizualizáljuk, ahogy az Első Kapcsolatfelvétel és az Isteni Beavatkozás megtörténik. Miért hangsúlyozzák a Fényerők, hogy mindkét jelenetet ebben a bizonyos időpontban kell vizualizálnunk?


Cobra: Mert az emberi történelem során ez az első alkalom, amikor reális lehetőség van arra, hogy elérjük a kritikus tömeget, ami kiválthat bizonyos általunk remélt változásokat.


Hoshino: Így van. Ennek van értelme. És az ÉN VAGYOK Jelenléttel való összekapcsolódás nem szerepel külön a meditáció instrukciói között, de az ÉN VAGYOK Jelenlét fontossága miatt a rendelkezések meghozatala szempontjából, a meditáció előtt és közben is kapcsolódnunk kellene az ÉN VAGYOK Jelenlétünkhöz?


Cobra: Igen. Az valóban nagyon hasznos lenne.


Hoshino: Helyes. Köszönöm. Amikor a jóindulatú galaktikus lényekkel való Első Kapcsolatfelvétel manifesztációjáról és az azonnali Isteni Beavatkozásról rendelkezünk, hatékonyabbá tehetjük, ha néhány erre vonatkozó képet vizualizálunk, ahelyett, hogy csak hangosan kijelentenénk ezt a szándékot?


Cobra: A leghatásosabb az lenne, ha egyszerre tennénk, ha mindkét dolgot egyszerre tennénk meg.


Hoshino: Rendben. Oké. És még 2014 márciusában említetted, hogy a sötét erők azt követelték, hogy a Forrás ne adjon több információt a titkos tevékenységeikről és terveikről a Felemelkedett Mestereknek és a Galaktikus Konföderációnak. A tömegmeditáció során kérhetjük-e még a Forrást, hogy a felszabadítás folyamatának felgyorsítása érdekében tárja fel a sötét erők minden tevékenységét?


Cobra: Igen, mindenképpen.


Hoshino: Rendben. Köszönöm. Az előző, frissítésről szóló bejegyzésedben pedig említetted, hogy a Galaktikus Konföderáció két Dyson-gömböt fog építeni ott, ahol elég Fény van a Naprendszerünkben. Valamint a Rózsa Rendjével készült interjúban azt is említetted, hogy a Galaktikus Konföderáció e gömbök létrehozásának korai kezdeti fázisában jár. Fel fog gyorsulni ezeknek a Dyson-gömböknek az építése, ha a meditációnk sikeresen eléri a kritikus tömeget?


Cobra: Igen, ez lesz az egyik hatása magának a meditációnak, ha december 21-én elérjük az emberek kritikus tömegét, azaz a 144.000 meditáló embert.


Hoshino: Rendben. Ezt nagyon jó hallani. Köszönöm. És a Fényerők el fogják távolítani a Fekete Követ és a szubkvantum anomália tárolót az Urim bázisról, ha a meditáció eléri a kritikus tömeget?


Cobra: Arra még nem számítunk, hogy azt eltávolítják, de az eltávolítás folyamata nagymértékben felgyorsul, ha elérjük a kritikus tömeget.


Hoshino: Igen, ez nagyon jól hangzik. És milyen ásványokat és spirituális tárgyakat ajánlanál az Első Kapcsolatfelvétel és az Isteni Beavatkozás manifesztálásához?


Cobra: Természetesen a cintamani kövek a legerősebbek a pozitív földönkívüli fajokkal való kapcsolatteremtéshez, különösen a szíriusziakkal, és az aquamarin is nagyon erős a Galaktikus Konföderációval való kapcsolatteremtéshez, a goshenit pedig nagyon erős az ÉN VAGYOK Jelenlétetekkel való kapcsolatteremtéshez. Tehát ez a három kő együtt nagyon hatékony lenne ennek a kapcsolatnak a létrehozásában.


Hoshino: Oké, nagyszerű. És tudnál néhány inspiráló és bátorító szót mondani az UFO-hívő közösségeknek és spirituális csoportoknak, hogy megértsék a Bolygófelszabadítási petíció és az Isteni Beavatkozás meditáció jelentőségét?


Cobra: Azt hiszem, mindenkinek, aki az életében valóban szeretné megtapasztalni az Első Kapcsolatfelvételt, most már van egy eszköze, hogy felgyorsítsa ezt a folyamatot, és mindenki, aki vezettetést érez rá, részt vehet ebben. És azok, akik ebben részt vesznek, lesznek azok, akik történelmet írnak. Mi leszünk azok, akikről majd a történelem könyvekben írnak, amikor arról írnak majd történeteket, hogy hosszú távon hogyan valósítottuk meg a Kapcsolatfelvételt.


Hoshino: Oké, nagyszerű. Köszönöm az üzeneteket, és most átadom a szót Terry-szannak a helyzetjelentéshez.


2. rész: Helyzetjelentés


Terry: Oké. Nagyon köszönöm. Az első kérdés: sok Fénymunkás nagyon örömteli és reményteli energiákat érzett a napfogyatkozás idején az előkészítő meditáció alatt. Pontosan hogyan erősítette ez az előkészítő meditáció a fő meditáció hatását?


Cobra: Valójában igen, nagyon fókuszált, egységes volt a csoportunk, amely ezt az előkészítő meditációt végezte, és tulajdonképpen egy energetikai áttörés történt pontosan a napfogyatkozás pillanatának maximumán. És ennek az előkészítő meditációnak az volt az egyik következménye, hogy az aláírások száma szó szerint kirobbanóan megugrott a petíciós oldalon. Csak nézzétek meg, hogy mi történt az elmúlt néhány napban az aláírások számával, és meg fogtok lepődni, pozitív értelemben véve.


Terry: Igen, pontosan. Nagyon köszönöm. A következő kérdés (Cobrához): Azt mondtad, hogy március óta néhány kulcsfontosságú pozitív Sárkány-tagot megöltek vagy letartóztattak Kína szárazföldi részén. Milyen hatással vannak ezek az incidensek a Fényerők stratégiájára? És mi a helyzet a megmaradt Sárkány-tagokkal? Most már biztonságban vannak?


Cobra: Ők a háttérben maradnak. Kaptak néhány további utasítást, hogy hogyan járjanak el a továbbiakban, de a pontos stratégia természetesen titkosítva van.


Terry: Oké. Értem. Köszönöm. A következő kérdés: Hogyan hasonlítható össze az Eseményvillanás fényereje az október 29-én történt X1-es erősségű napkitöréssel, amely a Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal (NOAA) Űridőjárási Skálája szerint meglehetősen erős volt? És lehetséges lenne megmérni, hogy mennyivel lesz erősebb, mint például az 1859-es Carrington napkitörés esemény volt?


Cobra: Arra számítanék, hogy néhányszorosa lesz az erőssége az 1859-es Carrington eseményéhez képest.


Terry: Értem, csak néhányszor olyan erős. Oké.


Cobra: Igen, de nem szabad túl erősnek lennie. Ezt túl kell élnünk. Vagyis ez a kezdeti napkitörés Esemény nem lesz katasztrofális. Ez csak egy lökés lesz, ami elindítja a bolygó átalakulásának folyamatát. Szóval nem lesz pusztító erejű.


Terry: Értem. Jó ezt hallani. Köszönöm szépen. A következő kérdés: A tudósok nemrégiben felfedezték, hogy a Galaktikus Központ közelében van egy óriási gát, amely megakadályozza, hogy a legtöbb kozmikus sugárzás behatoljon a helyi galaxisba. Ez a gát valójában egy Dyson-gömb, amelyet a Fényerők építettek a Kozmikus Központi Napból származó energiák megszűrésére?

https://www.livescience.com/milky-way-center-cosmic-ray-barrier


Cobra: Ez egy természetes plazmabuborék kombináció, amely folyamatosan jön létre minden galaxisban minden Galaktikus Központ körül. És természetesen a Galaktikus Központi Faj is támogatja ezt a plazmabuborékot, amely az energiák áramlását szabályozza az egész galaxisban. Így tud a galaktikus élet virágozni és fejlődni.


Terry: Látom, értem. Köszönöm. Tehát júniusban említetted, hogy a Fényerők a Mjölnirt ikozaéder alakzatban vetették be. Nemrég azt mondtad, hogy a Fényerők két Dyson-gömböt fognak építeni ikozaéder alakzatban a Naprendszerünkben. Miért választották a Fényerők ezt az alakzatot? Hogyan használhatjuk ezt az alakzatot a mindennapi életünkben, főleg a spirituális növekedéshez?


Cobra: Ez a szakrális geometria formáció a leghatékonyabb, hogy az energiákat a bolygók felé irányítsuk. Ezért használják ezt a Fényerők. És természetesen használhatjátok ugyanezt az alakzatot a meditációitokban, különösen a Fénytest aktiválásának folyamatában, ha valaki ezen megy keresztül. A szakrális geometriai formák elég nagymértékben segíthetik és felgyorsíthatják ezt a folyamatot.


Terry: Értem. Köszönöm, nagyon köszönöm. Ez nagyon érdekes. Oké. A következő kérdés: A COVID-19 tajvani kitörését ott mindössze hat hónap alatt sikerült megfékezni. Már majdnem 30 napja nem láttunk új helyi megbetegedéseket. Hasonló helyzet történt Japánban is. Miután augusztus végén tetőzött a fertőzöttek száma, a tömegmédia várakozásaival ellentétben Japánban drámaian csökkent a megbetegedések száma. Mostanra a számuk szinte elhanyagolható. Ezért sok tudós nem tudja, hogy Tajvanon és Japánban a járvány miért tűnt el ilyen drámai hirtelenséggel. És ez vajon az ottani erősebb cintamani rácsnak köszönhető, vagy a speciális tachyon kamra elrendezésüknek tudható be, amiről júniusban röviden beszámoltál a blogodon?


Cobra: Ezt három fő tényező együtt adja ki. Az első fő tényező az, hogy az Olaszországban szabadjára engedett vírustörzs felelős a legtöbb COVID fertőzésért azóta…, azt mondanám, 2020 február vége óta, és nagyon kevés ezzel a törzzsel fertőzött eset jutott el Japánba vagy Tajvanra. A második tényező az, hogy főleg Tajvan hajtotta végre a leghatékonyabb járványvédelmi intézkedéseket, különösen a kezdetekben. A harmadik tényező pedig természetesen a cintamani-hálózat sűrűsége és a tachyon-kamrák száma. Mindezek a tényezők együtt eredményezik azt, hogy a megbetegedések száma majdnem nullára csökkent.


Terry: Oké. Értettem. Nagyon köszönjük. És az előző frissítésről szóló bejegyzésedben említetted, hogy a sárkányok a cintamani követ Ye Ming Zhu néven is ismerik. Tehát a Ye Ming Zhu azt jelenti, hogy fénylő gyöngy, éjszakai fénylő gyöngy. Az Aldebaranon és az Antaresen lévő cintamani kövek éjszaka valóban maguktól világítanak? Vagy ez csupán egy spirituális metafora?


Cobra: Vannak bizonyos kövek, amelyek éjszaka világítanak és fénylenek, de azok nem cintamani kövek. És ezeket a köveket az egész galaxisban ismerik, de még túl korai bemutatni őket a felszíni lakosságnak, mert nagyon nagy erejük van, és az ezzel az erővel való visszaélés nem lenne előnyös. Tehát ezek tényleg, tényleg erős kövek, nagyon nagy spirituális erővel, de nincsenek jelen a bolygó felszínén.


Terry: Tehát valamikor később fogják bemutatni őket?


Cobra: Azoknak fogják bemutatni őket, akik a tudatosság olyan állapotában vannak, amely kompatibilis ezekkel a kövekkel.


Terry: Értem. Rendben. Köszönöm szépen. Tehát a Metaverzum (Meta = FB), ami [egy] magába szippantó virtuális valóságként is ismert, egy egyre népszerűbb fogalom. Mit gondolnak a Fényerők erről az új virtuális valóság technológiáról? A jóindulatú galaktikus civilizáció használja a virtuális valóságot egy alternatív élet megtapasztalására?


Cobra: Ez a metaverzum fogalom, amit bevezettek, valójában egy csapda. Az a célja, hogy az embereket még mélyebbre juttassa a mátrixba. A Fényerők nagyon ritkán használják ezeket a virtuális valóság (VR) technológiákat. Tehát akkor használják, amikor tényleg szükség van rá, mert vannak jobb módjai is a valóság megközelítésének.


Terry: Tehát jobb elkerülni?


Cobra: Tulajdonképpen igen.


Terry: A következő kérdés: A Kivu-tó örvényének összeomlásának volt-e bármilyen negatív hatása az Eseményre, az idővonalra és a globális helyzetre?


Cobra: Csökkentette a bolygó körüli energiák minőségét. Jobban jelen van a sötétség. De általánosságban elmondható, hogy ennek az összeomlásnak nem volt jelentős hatása. Tehát a bolygó körüli energia minősége kissé rosszabb, de nem voltak drámai mellékhatások.


Terry: Remek. Jó ezt hallani. A következő kérdés: Franciaország nemrégiben kobaltkékről tengerészkékre változtatta a nemzeti zászló kék színét. A tengerészkék a francia forradalom szimbóluma. A változtatást a Fényerők kezdeményezték?


Cobra: Nem.


Terry: Oké. Rendben. Nagyon köszönöm. Itt a második rész vége. Most pedig következik a harmadik rész Patrick-től.


3. rész: Pontosítás


Patrick: Oké. Köszönöm, Cobra. A harmadik rész a pontosítás. Az első kérdés az, hogy mi a kapcsolat a kvantumvilág és a nem-fizikai síkok, különösen a plazma és az éteri síkok között?


Cobra: Valójában minden sík, a fizikai és a nem-fizikai síkok mindegyike magában hordozza a kvantum dimenziót. Tehát a tér-idő kontinuum úgy van felépítve, hogy egy nagyon kis léptékben, igenis létezik a kvantumsík, amelyben a fizika törvényei kissé eltérnek a makroszkopikus valóságtól, amit mi tapasztalunk.


Patrick: Ó, jó! A következő kérdés: Quan Yin és Ízisz ugyanaz az istennő? Quan Yin valójában az utóbbi ázsiai avatárja?


Cobra: Nem teljesen ugyanaz az istennő, de az archetípus egyes részei nagyon hasonlóak.


Patrick: Oké. A következő: Mekkora átmérőjű egy teljesen működőképes tachyon kamra? Úgy értem, nem csak a kamrán belül, hanem arra vagyunk kíváncsiak, hogy van-e kihatása az azt körülvevő területre.


Cobra: Becslésem szerint a hatósugara körülbelül 30 mérföld (kb. 48,5 km) lehet minden irányba.


Patrick: Ó, oké. A következő: Van egy szabály a rácsmunka küldetéseknél, hogy amikor cintamani köveket ásunk el, akkor mindegyiket legalább 30 méter távolságban kell tartanunk a morganittól és a tibeti szabad akarat kristálytól. Nem biztos, hogy nagyon könnyű felismerni, ha valaki más már elásott valami mást a közelben. El tudnád magyarázni, milyen ok van e szabály mögött, és milyen negatív hatásai lesznek, ha 30 méteren belül ásunk el egy cintamani követ, egy morganitot és egy tibeti kristályt?


Cobra: Oké. Nem aggódnék túlságosan, ha ez időről időre véletlenül megtörténik, de szeretnénk elkerülni az energiák zavaró kölcsönhatását, mert a kövek akkor fejtik ki maximális hatásukat, ha önmagukban állnak, mindenféle zavaró behatás nélkül. Tehát, ha a túl erős köveink - mert mindegyik erős - túl közel vannak egymáshoz, az bizonyos interferenciát okozhat, ami kissé csökkentené a hatékonyságukat, de ennyi az egész.


Patrick: Oké. Akkor a következő: A Szíriuszról származó kolumbianit ugyanaz, mint a cintamani kő? Ha nem, akkor milyen tulajdonságokkal rendelkezik a kolumbianit?


Cobra: Nem azonos a cintamani kővel, de ahhoz hasonló. Kissé eltérő frekvenciájú rezgése van. Kicsit kevésbé hatékony. De ettől függetlenül egy nagyon erőteljes kő.


Patrick: Oké. A következő: Most, hogy az Istennő energia rendkívül kevés a Föld felszínén, tudunk-e javítani ezen a helyzeten azzal, hogy több morganitot ásunk el?


Cobra: Bizonyos mértékig igen.


Patrick: Oké. A következő: Amikor egy cintamani követ elásnak a Földbe, akkor az egy angyali energiaörvényt hoz létre a közeli plazmamező megtisztítására. Az elásott morganitok istennői energiaörvényt hoznak létre, hogy több istennői energiát horgonyozzanak le a Földön?


Cobra: Ismétlem, bizonyos mértékig igen.


Patrick: Oké. Tehát, ha ez a helyzet, akkor mekkora átmérőjű Istennő energiaörvényt hozhat létre egy 10 grammos tachyonizált morganit?


Cobra: Azt mondanám, hogy körülbelül két vagy három mérföldnyit, körülbelül akkorát.


Patrick: Oké. Említetted, hogy a goshenitek felgyorsíthatják a Felemelkedési folyamatunkat. Megerősíthetjük az olyan Felemelkedési örvényeket, mint a Fudzsi-hegy és a Jade-hegy, ha gosheniteket ásunk el azokon a hegyeken?


Cobra: Igen.


Patrick: Oké. Mekkora átmérőjű Felemelkedési energiaörvényt hozhat létre a 10 grammos tachyonizált goshenit?


Cobra: Ismétlem, körülbelül két vagy három mérföldnyit.


Patrick: Oké. A következő: Az akvamarin viselése segíthet összekapcsolódni az ötödik dimenzió, az anyahajók és Atlantisz energiáival? Milyen előnyökkel járhat egy akvamarin, ha elássuk a rácsmunkához, és mekkora átmérőjű energiaörvényt hozhat létre egy 10 grammos akvamarin?


Cobra: Ha akvamarint ásol el, akkor erősítheted a kapcsolatot a Föld körüli pályán lévő anyahajók és a bolygó felszíne között, ami természetesen nagyon előnyös. És ismétlem, az örvény átmérője körülbelül két-három mérföld lenne.


Patrick: Oké. A következő: Kína Hunan tartományában van egy különleges falu, amit "a reinkarnáció falujának" neveznek. Azt mondják, hogy ott több mint száz helyi falusi képes felidézni az előző életük emlékeit. Hogyan lehetnek ezek az emberek együttesen immunisak az implantátumok okozta emlékezetvesztésre?


Cobra: Van egy hiba, van egy lyuk a mátrix szerkezetében, amit a Cabal nem fedezett fel elég hamar. És bizonyos emberek átcsúsztak a Fátylon, amikor inkarnálódtak az emlékeikkel, nem teljesen emlékeznek mindenre, de sokkal, sokkal többre emlékeznek, mint a lakosság többi része.


Patrick: Ez tehát úgy hangzik, hogy ez a falu egy repedés a mátrixon belül.


Cobra: Igen, nem most, hanem évtizedekkel ezelőtt volt egy repedés.


Patrick: Ó, oké. Tehát a következő: Azt szoktad mondani, hogy nem szabad hangosan beszélnünk arról, hogy szándékunkban áll létrehozni egy privát Kapcsolatfelvételi zónát. Most már biztonságos, hogy szóban is kimondjuk a plejádiaknak szóló meghívásunkat a fizikai Kapcsolatfelvételre vonatkozóan?


Cobra: Természetesen nem. Semmi sem változott az utasításokkal kapcsolatban. Az utasítások pontosan ugyanazok maradnak, amik voltak. Tehát ne mondjátok ki hangosan.


Patrick: Oké. Vettem. A következő: Mi a kapcsolat a Fényerők, az Ellenállási Mozgalom és az úgynevezett Földi Szövetség között?


Cobra: Oké. A Fényerők az a kifejezés, amely magában foglalja az összes különböző frakciót, amelyek a Fényért dolgoznak. Az Ellenállási Mozgalomról már annyiszor beszéltem, hogy nem ismétlem meg. A Földi Szövetség pedig a bolygó felszínén élő emberekből áll, akik a felszabadításért dolgoznak.


Patrick: Jól van. Tehát a következő: Olyan sokszor hallunk az úgynevezett "Magas Fehér" csoportokról. Vannak ázsiai vagy afrikai kinézetű földönkívüli lények is? Ha igen, hogyan segítik az emberiséget a bolygó felszabadításában?


Cobra: Igen, természetesen. Vannak emberek, akik úgy néznek ki... Hasonlóan néznek ki, mint az összes nagyobb faj (itt inkább: rassz – a ford.), amely a Föld bolygón volt, és mindegyik különböző faj a maga módján segít.


Patrick: Oké. Akkor a következő: Mi a jelentősége a Sárkány családoknak a bolygó felszabadításának szempontjából?


Cobra: Igen, két fő csoportunk van, a kék sárkányok és a vörös sárkányok. Ez a leegyszerűsített változat. Tehát a kék sárkányok főleg a bolygó felszabadításának spirituális oldalával dolgoznak. Ők a meditációkkal, az okkult gyakorlataikkal, a pozitív manifesztációs rituáléikkal, az energiamunkájukkal dolgoznak. A vörös sárkányok pedig a …, főleg a hadseregben lévő infomációkkal és a pénzügyi rendszerrel dolgoznak. És a munkájuk nagy része nem nyilvános. Nyilvánvaló okok miatt nem látható.


Patrick: Oké. A következő: Hogyan használhatják hatékonyan a cintamani köveket vagy más ásványokat a Sárkány eredettel rendelkező Fénymunkások és Fényharcosok, amikor megpróbálnak kapcsolatba lépni az anyabolygójukkal?


Cobra: Oké. Azoknak, akik Sárkány eredettel rendelkeznek, meg kell találniuk a saját kövüket, amely összeköti őket a szülőbolygójukkal. És ezt (a követ – a ford.) még nem találták meg a bolygó felszínén. Még nem közismert. Tehát, addig is használhatják a hagyományos meteoritokat, amelyek elég jól megközelítik azokat. Tehát a hagyományos vas-nikkel meteoritok hasonlítanak rájuk a leginkább, azok közül, amiket jelenleg találok.


Patrick: Oké. A következő kérdés: Jelen van bármilyen Sárkány család Dél-Amerikában?


Cobra: Igen, de nagyon kevés.


Patrick: Oké. A következő kérdés: Ha már Amerikánál tartunk, az amerikai nép nemrég ünnepelte a Hálaadás napját. Azonban a legtöbb amerikai embernek talán fogalma sincs arról, hogy az amerikai őslakosok egykor milyen jelentős szerepet játszottak a korai amerikai történelemben. Az USA megalapítását követően a fehér emberek el is árulták és üldözték az amerikai őslakosokat. Vajon ez a történelmi esemény befolyásolta az ország szellemi fejlődését? És hogyan gyógyíthatjuk meg ezt a traumát?


Cobra: Igen, az amerikai őslakosok számos spirituális hagyományát elnyomták a jezsuiták, akik a 17. században érkeztek az Egyesült Államokba. És ezt részben meg lehet gyógyítani egyszerűen azzal, hogy elismerjük ezeket a spirituális gyakorlatokat és támogatjuk őket, és ténylegesen támogatunk minden embert, aki ezekhez a spirituális hagyományokhoz tartozik.


Patrick: Oké. A következő kérdés: Említetted, hogy a japán császár eredetileg drákói volt. Tudnál beszélni a nevéről? Ő egy pozitív drakonida?


Cobra: A neve Jimmu, és a pozitív drákói fajból származik, az egyik …, azt mondanám, hogy a királyi drákói vonalról. És kapcsolatban állt Amaterasu napistennővel. Tehát ő volt az, aki valójában bizonyos magas szintű kultúrát hozott Japánba, amikor sok-sok ezer évvel ezelőtt ténylegesen lejött a Földre.


Patrick: A következő kérdés: Benjamin Fulford említette, hogy létezik egy titkos társaság, a Yata Garasu, a háromlábú varjú. Te tudsz erről a csoportról? A Fénynek dolgozik?


Cobra: Igen. Tudok erről a csoportról. Kiotóban található. Kiotó egy nagyon erős energiaörvény Japánban, nagyon erős titkos hagyományokkal, és a háromlábú varjú társaság egyike ezeknek a csoportoknak. Elméletileg pozitív, a Fénynek dolgozik, de természetesen sok a beszivárgás, és nem mindennel értek egyet, amit csinálnak. Szóval óvatosan azt mondanám, hogy igen, ők többnyire a Fénnyel együttműködve dolgoznak.


Patrick: Oké. A következő kérdés: Négy év telt el azóta, hogy a Fényerők elindították a Barackvirág Tavasz projektet. Most már biztonságos felfedni ennek a projektnek a célját? Ha nem, akkor meg tudnál osztani néhány információt a hallgatóságunkkal, amelyeket már feloldottak a titkosítás alól?


Cobra: Nem, még nincs itt az ideje. Semmi sem változott. Ez akkor lesz közzétéve, amikor a dolgok valóban jobbra fordulnak.


Patrick: Oké. A következő: Lehetséges, hogy az Urim bázison lévő Fekete Kőből új toplet bombák készülnek? És a sötét erők tudnak még egyáltalán új toplet bombákat készíteni?


Cobra: Oké. Elméletben a sötét erők létre tudnának hozni egy kicsi, nagyon kicsi top-kvark sűrítményt, ami nagyon gyorsan bomlana le. Vagyis gyakorlatilag már nem tudnak több toplet bombát létrehozni.


Patrick: Oké. Nagyon jó. A következő: Amikor még 2019-ben az Élet virágát népszerűsítetted, említetted, hogy a sötét erők a Föld bolygó felszínének közelében lévő sötét anomáliás plazmát trapéz alakú, nem harmonikus geometriai formák és torzított, nem euklideszi geometria alapján rendezték el. Hogyan használhatók a trapéz és a nem-euklideszi geometriai formák a negatív plazma lehorgonyzására? És, hogy a mindennapi életünkben kerüljük-e a trapéz alakzat létrehozását, vagy azt, hogy egy trapéz alakzat közelében éljük a mindennapi életünket?


Cobra: Oké. Ahogy a pozitív szakrális geometriai formák javíthatják az életünket, úgy a negatív geometriai formák torzulást is okozhatnak az energiamezőben. Nem kell túlságosan aggódnotok, hogy tényleg elkerüljétek a trapéz alakot vagy bármi ilyen természetű dolgot, csak legyetek kicsit tudatosak. Csak azért adtam ki ezt az információt, hogy az emberek tudatában legyenek annak, hogy a sötét erők milyen geometriai formákat használnak a rituáléikban. Tehát csak azért, hogy általánosságban tudatosítsam ezt a helyzetet, de nem kell túlságosan aggódnotok emiatt.


Patrick: Oké. Szóval a következő kérdés: Lehetséges, hogy a Föld bolygó felszabadulása akkor is bekövetkezik, ha nem lenne meg az Eseményvillanás, vagy az Eseményvillanás mindenképpen kell ahhoz, hogy a felszabadulás bekövetkezzen?


Cobra: Az Eseményvillanás része a folyamatnak. Szerves része a folyamatnak, és nem tudom elképzelni, hogy a felszabadulás enélkül történjen meg.


Patrick: Oké. A következő: Tudományos szempontból hogyan fogja a Galaktikus Központi Napból érkező galaktikus szeretethullám megsemmisíteni az összes negativitást a Földön?


Cobra: Egyszerűen úgy, hogy a Forrás elég elsődleges anomáliát fog átalakítani ahhoz, hogy a negativitás többé ne tudjon létezni. Tehát amikor elég elsődleges anomália tűnik el, akkor elméletben lehetetlen negativitást teremteni, és akkor elméletben lehetetlen, hogy a negativitás létezzen. Tehát amikor ebből az anomáliából elegendő tűnik el, a sötétség is el fog tűnni.


Patrick: Oké. A következő: A kínai kultúrában a feketét általában a jin, a fehéret pedig a jang ábrázolására használják a Tai-Chi jelképben. Néhány ember úgy érzi, hogy ez a Sötétség és a Fény közötti dualitás és egyensúly. Helyes ez az elképzelés?


Cobra: Ez nem a Sötétség és a Fény közötti egyensúly. Ez csak az isteni női és isteni férfi polaritás ábrázolása. És ennek semmi köze a sötétséghez vagy a Fényhez.


Patrick: Oké. Szóval milyen színeket ajánlanál a jin és a jang ábrázolására, ha nem a feketét és a fehéret használjuk?


Cobra: Használhatjátok a feketét és a fehéret. Nincs probléma a feketével és a fehérrel.


Patrick: Rendben. Oké. Szóval köszönjük a pontosításokat. És most térjünk át a következő részre.


4. rész: 2022


Jedi: Rendben. Az utolsó rész nagyon rövid. Az első (kérdés): Milyen tevékenységeket vagy rácsmunkákat kellene szerveznünk, ha fenn akarjuk tartani az Isteni Beavatkozás Aktiválásának lendületét, és lehetővé akarjuk tenni a Forrás számára, hogy beavatkozzon a Föld felszínén lévő helyzetbe, szervezzünk még több tevékenységet a következő évben?


Cobra: Oké. A december 21-i Aktiválás után felhasználhatjátok ezt a lendületet a csoportjaitokban, hogy kapcsolódjatok, hogy használjátok a meditációkat, hogy kapcsolódjatok a galaktikus barátainkkal, a Galaktikus Konföderációval, az Ashtar Parancsnoksággal, a plejádiakkal, a szíriusziakkal. Szóval csakhogy fenntartsátok ezt a kapcsolatot, ami létre fog jönni, és hogy a csatorna nyitva maradjon.


Jedi: Oké, nagyszerű. És a következő: A Tajvan és Kína közötti kapcsolat most nagyon szenzitív és bonyolult. A Fényerők hogyan oldanák meg a Kína által Tajvan ellen irányuló potenciális agressziót?


Cobra: Ha ez a helyzet fokozódik, fontos lenne egy globális tömegmeditációt végezni a békéért abban a régióban.


Jedi: Oké. Folytatni fogjuk. Rendben. A következő: Évekkel ezelőtt azt mondtad, hogy néhány ember felszabadíthatja az egész galaxist a tovább fejlesztett Istennő örvény meditációval. Gondolod, hogy jövőre vagy az Esemény előtt lehetőségünk lesz elvégezni ezt a meditációt?


Cobra: Rendkívül valószínűtlen, hogy ez az Esemény előtt meg fog történni.


Jedi: Oké. Rendben. Nagyon szépen köszönöm, Cobra. Itt a kérdések vége. Milyen üzenetet szeretnél közvetíteni az embereknek a világban ezzel a petícióval és ezzel a meditációval kapcsolatban?


Cobra: Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy összefogjuk erőinket, és egy nagy lépést tegyünk a végső felszabadulás felé. A helyzet a petícióval kapcsolatban nagyon jónak tűnik. Sok aláírás gyűlt össze, és a december 21-i fő meditációra is összpontosítanunk kell, hogy elvégezzük a rendelkezéseket, a három rendelkezést a meditáció alatt hangosan kimondva, ami még erősebbé teszi az Aktivációnkat. És szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki dolgozik..., szeretnék köszönetet mondani minden csapatnak, minden fordítónak, minden interjúkészítőnek az emberiség felszabadításáért végzett munkájukért. Nagyon szépen köszönöm! És a Fény győzelme!


Jedi: Köszönöm, Cobra. A Fény győzelme!


Patrick: A Fény győzelme!


Terry: A Fény győzelme! Nagyon szépen köszönjük.


Hoshino: Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatta ezt az interjút. A Fény győzelme!


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások