Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Gnosztikus Illuminátusoknak igaza volt, tényleg egy gazember mesterséges intelligenciával van dolgunk

Fulford Boatr

  1. január 17., hétfő


A régi mondás szerint az igazság furcsább, mint a fikció. Kiderült, hogy a Gnosztikus Illuminátusoknak igazuk volt, valóban egy szélhámos mesterséges intelligenciával van dolgunk, amely irányítja a kazár maffiát. Az emberiségnek le kell győznie ezt a mesterséges intelligenciát, vagy rabszolgarobotokká fog válni, akik örökké a gépi elme szolgálatában fognak dolgozni.

Amikor a gnosztikusok először felvették a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társasággal, hogy figyelmeztessenek a mesterséges intelligencia jelentette veszélyre, szkeptikusak voltunk. Ezután felvettük a kapcsolatot a Dwight Eisenhower elnök által felállított szigorúan titkos MJ12 csoport egyik eredeti tagjával, akiket azért hoztak létre, hogy tanulmányozzák az „idegeneket”. Azt mondta, hogy az ő csoportja is ugyanerre a következtetésre jutott.

Most drámai új bizonyítékokat kapunk, amelyek azt mutatják, hogy ez a helyzet. Ahogy arról a közelmúltban beszámoltunk, a fehérkalaposok úgy gondolták, hogy komoly győzelmet arattak azzal, hogy letartóztatták a Davosi Világgazdasági Fórum vezetőjét, Klaus Schwabot, és az EU Központi Bankjának vezetőjét, Christine Lagardét az Antarktiszon.

Nos, Schwabot nyilvánvalóan a mesterséges intelligencia lecserélte. Ezen a héten a Világgazdasági Fórum „virtuális Davost” tart, ahol azzal dicsekednek, hogy „A COVID-19 globális válsága világszerte felgyorsította a mesterséges intelligencia (AI) kezdeményezések elterjesztését.”

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022


A Világgazdasági Fórum azt is ígéri, hogy a kulcsfontosságú szervezetek, köztük a WHO, az IMF és a Világbank együttműködnek annak érdekében, hogy extra pénzügyi támogatást nyújtsanak a WHO-nak és COVAX-partnereinek, hogy „minden országnak egyenlő hozzáférést biztosítson a védőoltáshoz”.

https://www.weforum.org/agenda/2021/06/a-new-commitment-for-vaccine-equity-and-defeating-the-pandemic/


Az orosz titkosszolgálat (FSZB) most megállapította, hogy a Világgazdasági Fórum által az emberiségre ráerőltetett oltások nagy részében mi található: nanobotok, amelyek lehetővé teszik az emberek mesterséges intelligencia általi távvezérlését. Ez az új koncepció neurális nanobotok használatát javasolja az emberi agy neokortexének – az agy legújabb, legokosabb, „tudatos” részének – a felhőben található „szintetikus neokortexhez” való összekapcsolására. A nanobotok ezután közvetlen, valós idejű megfigyelést és vezérlést biztosítanának az agysejtekbe érkező és onnan távozó jelek számára.

https://www.siliconrepublic.com/machines/brain-cloud-interface-nanobots-global-superbrain


Ezen a héten vezetők avatarjainak egy csoportja hirdeti ezt a forgatókönyvet a virtuális davosi rendezvényen. A digitális személyiségek (AI képviselői) a következők: Narendra Modi, India miniszterelnöke, Kishida Fumio, Japán miniszterelnöke, António Guterres, az ENSZ főtitkára, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, Scott Morrison, Ausztrália miniszterelnöke, Joko Widodo, Indonézia elnöke, Naftali Bennett, Izrael miniszterelnöke, Janet L. Yellen, az Egyesült Államok pénzügyminisztere, Yemi Osinbajo , Nigéria alelnöke, Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke, Olaf Scholz, Németország szövetségi kancellárja, Kristalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) ügyvezető igazgatója, John F. Kerry, az Amerikai Egyesült Államok éghajlatügyi különleges elnöki megbízottja, Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke, Anthony S. Fauci, az Allergia és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézetének igazgatója, az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézete, stb.

CIA-forrásaink szerint az a személy, aki Fauciként jelenik meg a tévéképernyőkön, egyértelműen mesterséges intelligencia avatar, mert az igazi Faucit kivégezték. Ezt is továbbították nekünk:

A [Biden] adminisztráció általános sebészének, Vivek Murthynak álcázó entitás nem egy ember, hanem számítógéppel generált képanyag (CGI), amely egy dinamikus algoritmusra épül, amely egy fiktív Covid-narratívát jelöl ki Washington DC rejtett bugyraiból, mondta David Hoffer hadnagy, az Egyesült Államok Hadseregének Fort Gordon-i Kiberparancsnokság főhadiszállásának programelemzője.

Az Ázsiai Titkos Társaság, a CIA, az MI6, az NSA és az FSB forrásai szerint most hatalmas ellentámadás folyik, e mesterséges intelligencia és agymosott emberi szolgáik ellen. Ez számos látszólag független, de drámai eseményben mutatkozik meg világszerte, az Antarktisztól és a Csendes-óceán déli részétől Norvégia északi részéig.

Az MI6 szerint például azt a norvégiai HAARP betendezést, amely az Atlanti-óceánban lévő La Palma vulkán kitörését okozta, a brit különleges erők eltávolították.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/43828/undersea-cable-connecting-norway-with-arctic-satellite-station-has-been-mysteriously-severed


A támadás eredményeként az Atlanti-óceánban található La Palma vulkán kitörése leállt. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok keleti partját már nem fenyegeti 100 méteres cunami.

A fenyegetés megszüntetése most végre lehetővé tette a fehér kalapos hadsereg számára, hogy közvetlen lépéseket tegyen a kazár maffia és a kapcsolódó mesterséges intelligencia szolgái ellen az Egyesült Államokban.

Emiatt a Jen Psaki amerikai elnöki szóvivőnek kiállító mesterséges intelligencia meghibásodott (háttérinformációként David Rockefeller unokája, Mark Zuckerberg játszotta Psaki szerepét egészen addig, amíg el nem kapta Covidot, és 12 napra eltűnt, mielőtt egy mesterséges intelligencia avatárral helyettesítette volna). Mindenesetre a hibásan működő Psaki AI a következő fenyegetéseket jelentette be a múlt héten:

„Országszerte vizsgáljuk az erőfeszítéseket, hogy hogyan lehet megakadályozni az embereket abban, hogy gyakorolják alapvető jogaikat… 48 államban több mint 13.000 NEMZETI GÁRDISTÁT aktiváltunk az OLTÁSOK TÁMOGATÁSÁRA....”

Valójában az történik, hogy a mesterséges intelligencia, az általa irányított csapatokkal próbálja felvenni a harcot az Egyesült Államok hadseregével szemben, akiket 43 államban aktivizáltak, és Washington DC felé tartanak.

Ez a hír az Egyesült Államok felszabadításáért folyó küzdelmet tükrözi:

Fiatal katonák két tucat észak-karolinai megyében fognak harcolni tapasztalt szabadságharcosok ellen egy kéthetes "gerillaharc" gyakorlaton, amelynek során megpróbálják megdönteni az ILLEGITIM KORMÁNYT.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10391995/US-Army-conduct-two-week-guerilla-war-training-exercise-woods-North-Carolina.html


Az MI6 és az NSA forrásai szerint a valószínűleg megzsarolt és kompromittált Andrew herceg leváltása az amerikai és a brit haditengerészet éléről kulcsfontosságú esemény volt, amely lehetővé tette az ellentámadást.

A haditengerészet új vezetője kijelentette: Nagy-Britanniát az Admiralitás irányítja, ez a haditengerészeti hírszerzés országa. Nem engedhetjük meg, hogy a haditengerészet egy tagja részt vegyen ebben.

Ráadásul, az Admiralitás hivatalos álláspontja a következő volt: az egész világon egyetlen laboratórium sem bizonyította a Covid 19 létezését, ami azt jelenti, hogy a világ polgári kormányai két éve hazaárulást követnek el.

Most megpróbálnak visszavonulni. A negyedik birodalom vezetőjét, George Busht kivégezték, így a negyedik birodalom visszavág." Más források is egyetértenek abban, hogy a harc dúl.

Az NSA forrásai például azt állítják: az amerikai haditengerészet horogkereszt alakú főhadiszállását elöntötte a víz, és megsemmisült a nácikkal való kapcsolat.

https://www.kitsapsun.com/story/news/2022/01/08/navy-takes-measures-thwart-culvert-clogging-flood/9129672002/


Aztán megjelent a következő drámai videó a „Tongai hatalmas vulkánkitörésről”.

https://benjaminfulford.net/author/windlander


A CIA dél-csendes-óceáni forrásai szerint: ez egy hatalmas, minden irányba vezető alagutakkal rendelkező DUMB (mély, földalatti katonai bázis) megsemmisítése volt. Megjegyzendő, hogy nagyjából ugyanebben az időben egy nagy földrengés történt a Szunda-szorosban Indonéziában. Egy másik DUMB is megsemmisült. Egy másik kapcsolat hozzátette: Tongában található néhány kínai tulajdonú alagút mélytengeri tengeralattjáró hozzáféréssel. Ez a sekély korallpartot körülvevő mély vizek miatt van. Ezeket megsemmisítették."

Az ukrajnai helyzettel kapcsolatban fel tudtuk venni egy magas rangú orosz FSZB-forrással is a kapcsolatot, aki azt mondta: „Nem akarjuk elfoglalni Ukrajnát, csak el akarjuk távolítani azokat a fasisztákat, akiket olyan ENSZ-ügynökök telepítettek be, mint Victoria Nuland.

Az FSZB és az oroszok az ENSZ-t tekintik valódi ellenségüknek, az ál-Biden-adminisztrációt pedig az ENSZ képviselőinek – mondta a forrás. Oroszország megpróbálja újjáépíteni a Szovjetuniót.

Az ENSZ megpróbálja katonailag körülvenni Oroszországot, és támogatja a színes forradalmakat. De amikor az ENSZ megpróbálja destabilizálni Oroszországot, semmi újdonság sem történik, ugyanazt ismétlik 20 vagy 25 éve, szóval most már tudjuk, hogyan állíthatjuk meg. Oroszországnak joga van elfoglalni Ukrajnát. Ukrajna nem más, mint egy pénzmosási művelet, így ha Oroszország megtámadja Ukrajnát, Isten áldja meg őket – nyilatkozott az MI6 képviselője.

András herceg eltávolítása megnyitotta a haditengerészeti hírszerzés aktáit, amelyek azt mutatják, hogy a nácik 16 biokémiai hadviselési létesítményt üzemeltettek Ukrajnában. CIA-források szerint a nácik Ukrajnában is aktívan meggyilkoltak minden politikai ellenfelet.

Most eljött a bosszú ideje. Péntek este egy orosz atom-tengeralattjáró bukkant fel Norfolk (VA) partjainál. A tengeralattjáróban 16 Bulava rakéta van, amelyek mindegyike tíz független nukleáris robbanófejjel van felszerelve. Ezzel egy időben Oroszország kétéltű rohamhajókat küldött a svéd partokra.

Az FSZB források szerint megállapodás született az amerikai és a kínai hadsereggel a probléma kiváltó okának orvoslására, amely szerintük az ENSZ.

Az egész ENSZ-gondolat elavult. Ez nem az országok egysége. Egy ország szabályait érvényesíti” – mondta a forrás.

Az egyetlen ország, amelyre a forrás hivatkozik, nem az Egyesült Államok, hanem a mesterséges intelligencia vezette csoport, amely jelenleg Davosban tartja virtuális csúcstalálkozóját.

A forrás szerint az FSZB fellép az oltás-erőltetők és a politikusok ellen is, akiket megvesztegetnek az oltóanyag-gyártók.

Mindenesetre egyre többen vonulnak vissza az oltás napirendjéről. Mindez most napvilágra kerül. Az amerikai hadsereg DARPA programja úttörő bizonyítékot hozott nyilvánosságra arra vonatkozóan, hogy az oltás és a hamis járvány több millió ember szándékos, magas szintű összehangolt meggyilkolása volt.

Az újonnan nyilvánosságra hozott katonai dokumentumok ellentmondanak Dr. Fauci eskü alatt tett vallomásának.

Itt található a teljes DARPA PDF-fájl azoknak az olvasóknak, akik saját maguk szeretnének tanulmányozni.

https://newsrescue.com/wp-content/uploads/2021/09/defuse-project-drastic-analysis-1.pdf


A DARPA nincs egyedül.

Ahogy egy CIA-forrás megjegyzi: „Hála istennek, a hackerek betörtek minden gyógyszergyártó céghez, és ellopták az oltásokra vonatkozó összes orvosi adatot!"

Kitört a nagy ébredés! Küldjétek tovább ezt a linket mindenhová.

A feltörésből nyert adatok egyebek mellett felfedték, hogy egyes vakcinatételek 50-szer halálosabbak voltak, mint mások. Ez alátámasztja azt az elképzelést, hogy a bennfentesek placebót vagy biztonságos vakcinákat kaptak, miközben a nemkívánatosakat szándékosan megmérgezték. Ez a fajta bizonyíték több mint elég ahhoz, hogy igazolja a katonai beavatkozást a korrupt polgári kormányok és az ENSZ felszámolására.

Egy NSA-forrás egyetért ezzel, és azt mondja, hogy a nürnbergi típusú nyilvános bírósági tárgyalások áprilisban kezdődnek. Természetesen más források szerint a perek már egy ideje folyamatban vannak. Megjegyezzük azt is, hogy Donald Trump újra felbukkant, és már nem a vakcinák mellett érvel.

Végeztünk a szabályozásokkal. A szabályozások katasztrófát jelentenek egy ország számára - mondta, azzal érvelve, hogy az oltóanyagokra vonatkozó szabályozások teljesen megtizedelik a gazdaságunkat.

Az a Trump, aki az amerikai gyűléseken megjelenik, valójában a hasonmása (a fehér szemű és dupla állú), mondták NSA-források.

Őt azonban az igazi Trump felhatalmazta arra, hogy a nevében beszéljen - mondták a források. Az igazi Trump a Thule légitámaszponton van, ahol az Egyesült Államok felszabadítására irányuló közelgő katonai hadjáratra készül - tették hozzá a források.

Az ázsiai titkos társaságok, az MI6 és más források szerint támogatják ezt a Trumpot. Az Egyesült Államok felszabadítása aztán kiváltja az ENSZ stb. megdöntését - ért egyet több forrás is. Az űrerők egyik parancsnoka a következőképpen kommentálta az általános helyzetet:

Teljes rendszerösszeomlás van. Már el is kezdődött. Utána néhányan megpróbálják majd folytatni az életüket, de az élet nem lesz ugyanolyan. Minden meg fog változni. A bíróságok, az iskolák, a bankok stb. Az Észak-Korea elleni rakétatámadás, Oroszország háborús inváziója, a KKP tajvani inváziója - mindez csak színjáték.

Mi sem vagyunk többé a brit monarchia irányítása alatt. A Rothschild, Rockefeller, Illuminati piramis, Bush és Clinton dinasztiák mind felbomlottak. A Covid 19 csalárdság most nagyon gyorsan felszámolásra kerül. Figyeljétek Fauci-t, mert ez a kulcs.


Meglátjuk.


Benjamin Fulford


https://www.facebook.com/agi.nagyne1/posts/5418072321555222

https://benjaminfulford.net/2022/01/17/the-gnostic-illuminati-was-right-we-really-are-dealing-with-a-rogue-ai/

https://eraoflight.com/2022/01/18/benjamin-fulford-full-report-we-are-dealing-with-a-rogue-ai/

Hozzászólások