Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés, Új Cobra Interjú és Cobra Felemelkedés Konferencia Párizsban

Cobra Logo

  1. november 2., szerda


Október 15-én hatalmas eszkaláció volt a chiméra csoport és a Fényerők között, és rendkívüli intézkedésekre került sor. A helyzet kezdett kicsúszni az irányítás alól, és mivel a Föld körüli Fényerők már nem tudták megfékezni a helyzetet, sürgős erősítés érkezett az Androméda galaxisból, akik szakértők a chiméra csoport elleni küzdelemben.

Ennek eredményeképpen egy kivételével minden "gödör" (pit) megtisztult, és a chiméra csoport Orion frakciója nagyrészt eltűnt, kivéve az asztrális és mentális síkon lévő kisebb rendezetlen csoportosulásokat, amelyeket az elkövetkező hetekben fognak megtisztítani. A chiméra Androméda frakciója félelemben van, mert tudja, hogy ők lesznek a következők.

Az egyetlen megmaradt gödör NEM az Urim bázis alatt található, és tartalmazza a chiméra Androméda frakciójának főszámítógépét, amely a skaláris Mesterséges Intelligencia (AI - Artificial Intelligence) mátrixot/elektromágneses kerítést irányítja a Föld körül, és az implantátumokhoz kapcsolódik.

Amikor a Fényerők átveszik az irányítást a megmaradt bázis felett, végre képesek lesznek elkezdeni a felszínen lévő skaláris mátrix teljes szétbontását, az implantátumokkal és a toplet bombáikkal együtt. Amikor a mátrix olyan mértékben eltűnik, hogy a kockázat elfogadhatóvá válik, elkezdődhetnek a fizikai beavatkozások.

Deltaforce

Olvass tovább …

Példa nélküli frissítés - Idővonalak: Földi felszabadító harcok és a Nap-mikronova

  1. október 23., vasárnap


SSP

Az SSP Szövetség (Titkos Űrprogram Szövetség) és a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége (GGLN) néhány hónappal ezelőtt kapott egy elég fontos tájékoztatót Emmitől (eyos-iak/”zulu” földönkívüli faj) a Naprendszerünk felszabadításának közelgő idővonaláról. Ezt a tájékoztatót az Új Őrzők nevében adták át, akik eddig a legtitokzatosabbak az Őrzők közül.

Az információ tele volt olyan részletekkel, amelyeket a megfelelő időpontig bizalmasan kellett kezelnünk. Ma reggel megdöbbenve olvastam egy üzenetet, amelyben felhatalmazást kaptam arra, hogy közzétegyem az idővonalas tájékoztató rövid összefoglalóját, és a következő hónapokban és években, amint az engedélyt megkapom, még többet fogok közzétenni. Soha korábban nem kaptunk részleteket a jövőbeli eseményekről a tájékoztatónkon, nemhogy felhatalmazást arra, hogy nyilvánosságra hozzuk azokat.

Read more …

Rövid Frissítés és Új Cobra Interjú

Cobra Logo

  1. szeptember 29., csütörtök


Mintegy 15 000 ember vett részt az Oroszország és a NATO közötti békéért folytatott meditációnkon. Bár ez jóval kevesebb, mint a kritikus tömeg, a meditáció segített a feszültségek bizonyos fokú enyhítésében:

https://www.urdupoint.com/en/world/russian-foreign-ministry-says-part-of-issues-1570539.html

https://www.zerohedge.com/geopolitical/rare-bright-spot-russia-mulling-face-face-nuclear-arms-treaty-talks-us


Az Ian hurrikán hatásainak mérséklésére irányuló meditációnkra továbbra is nagy szükség van:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/09/urgent-meditation-to-dissipate-hurrican.html


Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/09/surgos-meditacio-az-ian-hurrikan.html


Goddess-Energy

Olvass tovább …

Sürgős! - Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Cobra Logo

  1. szeptember 28., szerda


Az Ian hurrikán Floridára gyakorolt hatásainak megelőzése érdekében a Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez, hogy csatlakozzon a meditációnkhoz:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/09/urgent-meditation-to-dissipate-hurrican.html


Magyarul a következő linken érhető el:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/09/surgos-meditacio-az-ian-hurrikan.html


Ian

Olvass tovább …

Meditáció az Oroszország és a NATO közötti békéért

Cobra Logo

  1. szeptember 24., szombat


Az Oroszország és a NATO közötti helyzet fokozódik.

Oroszország részleges mozgósítást rendelt el:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/mobilization-begins-scenes-around-russia-what-are-we-going


Szeptember 23-27. között népszavazást tartanak Ukrajna keleti részein arról, hogy ezek a régiók csatlakozzanak-e Oroszországhoz:

https://euroweeklynews.com/2022/09/20/luhansk-peoples-republic-immediate-referendum-russian-federation/

https://tass.com/politics/1511039

Olvass tovább …

Jelentés a Chimera helyzetről

Cobra Logo

  1. szeptember 15., csütörtök


A Fényerők jelentős áttörést értek el a Chiméra csoport megtisztításában. Az izraeli Urim katonai bázis alatt lévő fő Chiméra-üreg (pit – üreg, verem, itt: földalatti bázis) kivételével az összes olyan földalatti üreget megtisztították, ahol a Chiméra jelenléte kimutatható volt. A fő Chimera katonai parancsnokság tizenkét tagja (a Chiméra orioni alcsoportjának utolsó megmaradt tagjai), akik ebben az üregben élnek, egy fizikai/éteri kvantum-szuperszámítógépen keresztül irányítják a felszíni lakosság biochipjeinek és implantátumainak hálózatát.

A Fényerők teljes erővel megkezdték a felszíni lakosság biochipjeinek és implantátumainak megtisztítását célzó műveletet a fejlett Mjölnir kvantumágyú-technológiák alkalmazásával. Ez a művelet eltart egy ideig, de nagyon jótékony hatással lesz a felszíni lakosság programozottságának megszüntetésére, és a művelet befejeztével a felszíni lakosság tömeges spirituális ébredése várható.

Olvass tovább …