Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Lélek visszatérése

Cobra Logo

  1. január 8. vasárnap


Folytatódik a Chimera-csoport tisztogatása. A Fényerők a Mjölnir technológiával távolítják el a fekete lyukakat az implantátumokból és a bolygó felszínén lévő fordított rácsból.

Amikor ezeknek a fekete lyukaknak a kritikus tömege eltávolításra kerül, a buddhikus síkról származó pozitív spirituális energia - 1996 óta először - ismét elkezd megjelenni a bolygó felszínén a mentális, asztrális, éteri és fizikai síkokon.

Amikor ez a pozitív spirituális energia elég erős lesz, elindítja az Új Reneszánszt, a Vízöntő Kor valódi spirituális ébredését, és ez lesz az alapja az Álomvilág hadművelet aktiválásának:

http://2012portal.blogspot.com/2012/08/operationdreamland-operationdreamland.html

Ez a pozitív spirituális energia végül fel fogja oldani a Föld körüli fekete lyuk kvantum anomáliát és újra aktiválja a bolygó felemelkedési folyamatát. Összekapcsolja ennek a bolygónak a felszínét a Fény alagútjaival, amelyek pontosan az ellentétei a Széth alagútjainak. A Fény alagútjai az egész univerzumot összekapcsolják az EGY-gyel, és a következő kozmikus ciklus végén végül az egész univerzumot felemelik az Egység egyetlen hatalmas szivárványos bolyhos golyójává.


Aquarius2

Olvass tovább …

Helyzetjelentés, 2022. december

  1. december 31., vasárnap


groundcontrol

Ismét lesz több nagy hír is ebben a frissítésben, amit a felemelkedéssel kapcsolatos általános meglátások követnek majd. A nagy előrelépés ellenére még mindig nem értük el azt a szintet, hogy a Chiméra által létrehozott illúzió a Föld felszínén is lelepleződjön. Ezért a felszíni lakosság számára még mindig nem láthatók a változások, és ez valószínűleg így is marad, kb. 2024 nyaráig (amennyiben az Esemény nem következik be korábban) - további részletek később.

Olvass tovább …

Beszámoló a Felemelkedési Konferenciáról és egy rövid helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. december 16., péntek


A párizsi Felemelkedés Konferenciánk nagyon jól sikerült. A hosszan tartó covid leállások után évek óta ez volt az első konferencia, és ezért úgy döntöttünk, hogy a csoport létszámát kevés főre korlátozzuk. A felszíni lakosság körében a vártnál nagyobb volt az érdeklődés, és a jegyek a konferenciára a bejelentés után néhány nap alatt mind elkeltek. Az összes szervezéssel kapcsolatos kihívás ellenére a konferencián minden zökkenőmentesen zajlott, és egy erős és elkötelezett, mintegy 320 résztvevőből álló csoportunk volt. Sokuk számára évek óta ez volt az első alkalom, hogy újra kapcsolatba kerüljenek Fénymunkás és Fényharcos társaikkal.

Sikerült újra felébresztenünk és újjáélesztenünk a Rózsa Rendjét, és remélhetőleg hamarosan hallani fogtok róluk. Elég megbízható feljegyzéseket olvashattok a konferenciáról itt:

https://revolutionvibratoire-fr.translate.goog/conference-de-lascension-paris-2022-notes-personnelles-premiere-journee/?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

https://revolutionvibratoire-fr.translate.goog/conference-de-lascension-paris-2022-notes-personnelles-deuxieme-journee/?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

https://revolutionvibratoire.fr/conference-de-lascension-paris-2022-notes-personnelles-premiere-journee/

https://revolutionvibratoire.fr/conference-de-lascension-paris-2022-notes-personnelles-deuxieme-journee/


A konferencia második napjáról készült jegyzeteket hamarosan közzétesszük.

Egy másik feljegyzés a konferenciáról itt található:

https://2012portal-french.blogspot.com/2022/12/notes-taken-during-cobras-ascension.html

https://2012portal-french.blogspot.com/2022/12/notes-prises-durant-la-conference-de.html


A konferencia után egy körülbelül 70 főből álló elkötelezett csoport megerősítette a párizsi örvényt, egy másik, 35 fős csoport pedig ugyanezt tette a versailles-i örvénnyel.

Paris

Olvass tovább …