Telos

Spirituális hírek, fordítások

2022 Cobra interjú. Készítette a ELMM és IGAG és a PFC Japán (Első rész)

Sisterhood of the Rose Logo
  1. szeptember 29., csütörtök

A We Love Mass Meditation, a Nemzetközi Aranykor Csoport és a Prepare for Change Japan Official interjút szervezett Cobrával, hogy különböző témákat járjanak körül.

2022 Cobra Interview by WLMM & IGAG & PFC Japan Official (Part 1)

Ebben az interjúban Cobra számos kérdésre válaszolt a jelenlegi helyzettel és a Felemelkedési Tervvel kapcsolatban.

Itt az interjú felvétele a YouTube csatornánkon:

https://www.youtube.com/watch?v=L2V8Q-iCZDI


Külön köszönjük a Nemzetközi Aranykor Csoportnak és a PFC Japan Officialnek a nagyszerű támogatásukért az interjú elkészítésével kapcsolatban.


Az alábbiakban az interjú átirata olvasható:


Hoshino: Üdvözlök mindenkit. Ma szeptember 16-a van. A nevem Hoshino. És ismét itt vagyok nagyszerű barátaimmal, Patrickkel és Jedivel, akik az Intentional Golden Age Group képviselői, valamint itt van még Terry-san, a japán PFC hivatalos képviselője. Üdvözöllek benneteket Patrik és Jedi.

Patrick: Helló!

Jedi: Helló, Jedi vagyok!

Patrick: Én pedig Patrik!

Hoshino: És üdvözlöm Terryt is!

Terry: Helló! Sziasztok!

Hoshino: Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét Cobrával beszélgethetünk. Üdvözlünk Cobra!

Cobra: Helló. Üdvözlök mindenkit.

Hoshino: Ezennel át is adnám a szót Terrynek.


1. rész: Helyzetjelentés


Terry: Oké. Nagyon szépen köszönöm. És volt ma egy nagyon izgalmas frissítés a Portálon az implantátum és a biochip eltávolításával kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy ez az első nagyobb beavatkozás a Fényerők részéről a bolygó felszínén. Hogyan vált ez most lehetővé?

Cobra: A Fényerők az elmúlt években különböző műveleteket hajtottak végre, és egyre közelebb és közelebb kerültek a felszínhez, és most sikerült olyan közel kerülniük, hogy a technológiájukkal képesek elkezdeni az implantátumok eltávolítását.

Terry: A technológia alatt a Mjölnir technológiát kell érteni?

Cobra: Igen.

Terry: A gyakorlatban hogyan működik az implantátum és a biochip eltávolítása? A „mindenkinél egyszerre” elv alapján történik a kvantumágyú technológiák bevetésével a felszínen, vagy inkább egyénre szabott folyamat lesz, a személy szennyezettségi szintjétől függően?

Cobra: Ez egy bolygószintű folyamat lesz, és ez már most is egy bolygószintű folyamat. Tehát a kvantumágyú-technológiák a bolygó felszínét ostromolják. Tulajdonképpen energiamezővel bombázzák a felszíni lakosság minden tagjában az implantátumokat és a biochippeket. És igazából arról van szó, hogy elkezdik eltávolítani a fekete lyukakat az implantátumokból. Ez egy nagyon bonyolult és kihívásokkal teli folyamat, de már zajlik és az eljárás mindenki számára egységes lesz. A teljes implantátum és biochip hálózatot el kell távolítani.

Terry: Tehát annak ellenére, hogy mindenkinél egyidejűleg történik, az eltávolítás, a programozás eltávolításnak időtartama személyenként változik?

Cobra: Nem nagyon, úgy értem, az eltávolításra adott egyéni reakciók eltérőek lesznek, de a folyamat mindenki számára egyszerre zajlik.

Terry: Értem. A Fényerők arra számítanak, hogy megindul a felszíni lakosság tömeges spirituális ébredése, amint minden biochipet és implantátumot eltávolítanak. Hogyan fog ez az ébredési hullám a Fénymunkásoknak és a Fényharcosoknak a hasznára válni a mindennapi életünk és a Felemelkedési folyamatunk szempontjából?

Cobra: Igen. Amikor ennek a folyamatnak a lezárásához érkezünk, amikor az implantátumok és a biochipek nagyjából megszűnnek, a Fénymunkások és Fényharcosok egyéni élete jobbá, könnyebbé, kevésbé stresszessé, kevésbé negatívvá, kevésbé sötétté, kevésbé támadhatóvá válik, és az élet ismét - oly hosszú idő után - egy kicsit élvezetesebbé válik.

Terry: Ez azt jelenti, hogy a felemelkedési folyamatuk könnyebb lehet?

Cobra: Igen.

Terry: Csökkent az elsődleges anomália és a szubkvantum anomália szintje az alacsony Föld körüli pálya alatti területen?

Cobra: Bizonyos fokig igen, de jelentős csökkenés az implantátumok kitisztításának műveletével egyidejűleg várható.

Terry: Értem. És mi a kapcsolat a Fátyol és - ma te is említetted - a Kerr-metrikus téridő torzulás anomália között a bolygó felszíne körül?

Cobra: Ez a téridő torzulás anomália megváltoztatja a Föld körüli téridő szerkezetét, és ez a torzult téridő megkönnyíti a sötét erők technológiáinak a működését és a Fátyol fenntartását. Az anomália nélkül a sötét erők nem tudnák használni technológiáikat, és a Fátyol megszűnne. Ez a téridő torzító anomália valójában megváltoztatja a Föld körüli téridő szerkezetét, és ez a torzított téridő megkönnyíti a sötét erők technológiáinak működését és a Fátyol fenntartását. Az anomália nélkül a sötét erők nem tudnák használni a technológiáikat, és a Fátyol megszűnne.

Terry: Ó, értem. Tehát ez azt jelenti, hogy a Fátyol a cél, és a Kerr-metrikus tér-idő torzítás egyfajta támogató eszköz?

Cobra: Igen. Bizonyos értelemben. Igen.

Terry: Oké, nagyszerű. A legutóbbi frissítésben említettél egy ősi sötét entitást, a Lurker-t. Nagyon veszélyes? Milyen kapcsolatban áll a "Lurker" az arkhónokkal és a chimérával?

Cobra: Jelenleg már nem annyira veszélyes, mert a nagy része már feloldódott. Ez egy nagyon más típusú, valójában egy kvantum, szubkvantum entitás. Másfajta tudatosság, különbözik minden más entitástól, aminek az emberek tudatában vannak. Azt mondanám, hogy a legjobb példa erre a Yaldabaoth entitás lenne, amelyet már eltávolítottak. Az arkhónok és a chiméra, némelyikük bálványozza Lurkert, és a gonoszságuk forrását látja benne.

Terry: Szóval ez azt jelenti, hogy a Lurker felsőbbrendű az arkhonokhoz és a chimérához képest?

Cobra: Bizonyos értelemben igen. Ugyanis ez az entitás a teljes kozmikus ciklus kezdete óta létezik, és valójában az előző kozmikus ciklusból származik. Tehát... De ez egy teljesen másfajta tudatosság. Teljesen más dolog. Tudjátok, ez nem olyasmi, amit a legtöbb ember képes lenne megérteni.

Terry: Értem. Rendben. Köszönöm. Mivel a Lurker túlélte az előző kozmikus ciklust és a mai napig létezik, a létezése azt jelenti, hogy a sötét erők már az előző kozmikus ciklus óta léteznek, míg az Arkangyalok, akiket 8 millió évvel ezelőtt ragadott el az elsődleges anomália, az új sötét entitások a kozmikus ciklusban?

Cobra: Nem, a sötétség nem létezett 8 millió évet megelőzően. A Lurker puszta esetlegességként létezett. Nem a sötétség megnyilvánult tudata volt. Az csak 8 millió évvel ezelőtt kezdődött.

Terry: Értem. Tehát 8 millió évvel ezelőtt lehetőségként létezett csupán. Értem. A Plejádiak tudják annak az okát, hogy miért ellenzi a felszabadítási tervet a legtöbb kulcsember a pozitív katonaságon belül?

Cobra: Ennek fő oka az implantátumokban, a mindenféle programozottságban és az önzésben keresendő.

Terry: Jelentheti ez azt, hogy az implantátumok eltávolításának befejeztével ezeknek az embereknek meg fog változni a hozzáállása a pozitív katonaságon belül?

Cobra: Néhányuk talán megváltozik, de jelenleg lehetetlen megjósolni, hogy a felszíni lakosság hogyan fog reagálni.

Terry: Értem. Köszönöm. Ha ezek a kulcsemberek nem értenek egyet a felszabadítási tervvel, akkor hogyan fogják a Fényerők a tömeges letartóztatásokat végrehajtani? Egyedül folytatják le a letartóztatási műveleteket, vagy megvárják, amíg a pozitív katonaság eltávolít minden potenciálisan kompromittált tagot a soraiból?

Cobra: Ez egyelőre bizalmas információ.

Terry: Oké. A Fényerők úgy gondolják, hogy Ukrajna egy újabb Afganisztánná válhat, és káoszba sodorhatja Oroszország gazdaságát és politikáját?

Cobra: Potenciálisan igen. Ha ez a konfliktus egy új világháborúban eszkalálódik, ami valószínűtlen, de még mindig lehetséges. Nem lesz ugyanolyan a helyzet, mint Afganisztánban, de van némi esély arra, hogy a dolgok egy kicsit bonyolultabbá válnak.

Terry: Értem. Rendben. Köszönöm. A következő kérdés a királynő halálával kapcsolatos. A felszabadítási terv szempontjából mi a Fényerők véleménye róla? A királynő uralkodott a modern történelemben a leghosszabb ideig.

Cobra: Ennek a kérdésnek a megválaszolása nem szolgálja a legmagasabb célt.

Terry: Értem. Rendben. És mivel a lakosság nagy része úgy gondolja, hogy a királynő egyszerűen a stabilitás szimbóluma a Nemzetközösség számára. Egyes alternatív médiumok azonban azt állítják, hogy ő volt a 300-as Bizottság vezetője is. Ezért egyesek úgy gondolják, hogy a színfalak mögött ő irányította a világpolitikát és a gazdaságot. Szóval lehet, hogy ez megint bizalmas, ezért erről sem mondhatsz többet, de a királynőnek valóban akkora hatalma volt, hogy befolyásolja a geopolitikát a világ minden táján?

Cobra: Rendelkezett bizonyos hatalommal, de nem ő volt a döntések meghozatalának kulcsszereplője.

Terry: Amikor bejelentették a királynő halálát, egy dupla szivárvány jelent meg közvetlenül a Buckingham Palota felett. Volt ennek a kettős szivárványnak ezoterikus jelentése ebben a az adott helyzetben?

Cobra: Valójában esélyt jelent a felszíni lakosság számára, hogy jobb döntéseket hozzon, ám a tudatosság alacsony szintje miatt, valószínűleg ezzel a lehetőséggel nem a megfelelő módon fognak élni.

Terry: A Fényerők tettek már valamilyen intézkedést Shinzo Abe és a Királynő lelkével kapcsolatban?

Cobra: Igen.

Terry: Igen. Oké, nagyszerű. A Föld mágneses északi pólusa a hírek szerint már eltolódott. Ez azt jelenti, hogy a pólusváltás fokozatosan megkezdődött?

Cobra: Finoman már a 19. században elkezdődött a mágneses pólusok eltolódása, jelenleg pedig egyre gyorsul.

Terry: Tehát ez talán kapcsolódik a következő kérdéshez. De ha igen, akkor a földrajzi változások, mint például a tengerszint emelkedése még a végső nagy cunami előtt bekövetkezhet?

Cobra: A végső pólusváltás előtt fokozott vulkáni tevékenységek és földrengések várhatók.

Terry: Igen, de mi a helyzet előtte? Ha már most, tehát ez azt jelenti, hogy van néhány...

Cobra: Ez a pólusváltás előtt várható.

Terry: Á, értem. A június 23-i planetáris helyzetjelentésben a következő olvasható: „A Fényerőknek sikerült észrevétlenül beszivárogniuk a chiméra parancsnoki láncába, és most belülről rombolják a chiméra struktúráját. A bolygóra vonatkozó negatív forgatókönyvek többsége összeomlott, de [van] még egy meglehetősen valószínűtlen, ám nagyon veszélyes forgatókönyv, amely még megoldásra vár.” Tehát a mai frissítés alapján mondhatjuk, hogy ez a veszélyes forgatókönyv megoldódott?

Cobra: Még nem.

Terry: Köszönöm szépen. A kérdéseim végére értem, átadnám a szót Jedinek.

Jedi: Oké. Köszönöm, Terry. Az „Isteni Beavatkozás Aktiválása” jelentésben említetted, hogy „Miután az aláírások száma elérte a kritikus tömeget, a plejádiak közölték, hogy a bolygó felszínén történő beavatkozásuk jogalapja immár megteremtődött.” Ez azt jelenti, hogy a plejádiak most már legálisan beavatkozhatnak a felszíni helyzetbe, de ez nem terjed ki a Galaktikus Konföderáció más civilizációira?

Cobra: Ez nem így van. A Galaktikus Konföderáció minden civilizációjának megvan már a jogalapja a beavatkozásra.

Jedi: A Galaktikus Konföderáció összességében támogatta azt az elképzelést, hogy a Plejádiak meditáción keresztül és petíciós kampánnyal törekedtek a jogalapra a felszíni lakosságon keresztül?

Cobra: Igen, természetesen.

Jedi: A felszíni lakosságtól, vagy csupán a csillagmagoktól származó jelzésként ismerték el a kritikus tömeget is meghaladó aláírásokat?

Cobra: Igazából mindkettő igaz. Ugyanis a Csillagmagok is a felszíni lakosság tagjai. Tehát ez érvényes… Az aláírások érvényesek voltak és a felszíni lakosság kollektív döntésének tekinthetők.

Jedi: Mivel a petíciónkat többnyire csillagmagok írták alá, egyesek azt gondolhatják, hogy az valójában nem tükrözi a felszíni lakosság általános szabad akaratát. Előfordulhatott volna, hogy a Galaktikus Konföderáció figyelmen kívül hagyja a petíciónk eredményét, ha a sötét erők nem avatkoznak be a petíciós kampányunkba hackerekkel és más negatív technológiákkal?

Cobra: Ez a petíció jogilag kötelezi a Galaktikus Konföderációt. Tehát a Galaktikus Konföderációnak be kell avatkoznia, amikor már biztonságos. És az első emberek, akikkel felveszik a kapcsolatot, a csillagmagok lesznek. Tehát azok, akik erre a beavatkozásra szavaztak, azok lesznek az elsők, akikkel ez meg is történik.

Jedi: Oké. A felszíni világba való beavatkozás nagyon komoly dolog. A Galaktikus Konföderáció tagjai gondoltak-e valaha is arra, hogy megpróbálják tájékoztatni a felszíni lakosságot, és aztán mindenkinek esélyt adnak a szavazásra?

Cobra: Ez valójában megtörténhet egy bizonyos időpont után, az Esemény után, amikor már kellő megértés lesz arról, hogy mi is a Galaktikus Konföderáció. Lehet, hogy lesz egy bolygószintű szavazás arról, hogy a felszíni lakosság a jövőben csatlakozzon-e a Galaktikus Konföderációhoz. Konföderációba való jövőbeli bevonásáról. Valójában tervben van, hogy egy bizonyos idő után megtörténik.

Jedi: Az augusztus 15-i frissítésedben megemlítetted, hogy „A felszíni Fénymunkás háló majdnem összeomlott.” Mit jelent ez?

Cobra: Azt jelenti, hogy a Fénymunkások nem voltak hajlandók vagy nem voltak képesek többé megtartani a Fényt. És a Fény kritikus tömege, amely a felszínen szükséges, már nem maradt fenn. Szerencsére a Fényerőknek sikerült alternatív megoldást találniuk erre a problémára.

Jedi: Oké. Vajon ennek az összeomlása a sötét erők Fénymunkások ellen indított súlyos támadása miatt következett be, ami aztán alacsonyabb rezgést eredményezett?

Cobra: Két tényező játszott közre. Az első tényezők azok a támadások voltak, amelyek súlyosan károsították a Fénymunkások azon képességét, hogy tartsák a Fényt. A másik pedig a Fénymunkások helytelen, önző és ostoba döntései voltak, amelyek nem voltak összhangban a magasabb céllal.

Jedi: Nemrégiben egy férfi elnyerte egy művészeti verseny első díját, egy mesterséges intelligencia által segített festménnyel. Vannak művészek, akik attól tartanak, hogy a mesterséges intelligencia egy nap elveszi a munkájukat. A pozitív földönkívüli fajok használnak mesterséges intelligenciát a művészeti alkotás során?

Cobra: A mesterséges intelligencia valójában nem képes a legmagasabb szintű művészet előállítására. A mesterséges intelligencia általánosságban kellemes és esztétikus művészeti formákat tud létrehozni, de nem remekműveket. Ez nem lehetséges. (Ó, igen) Csak egy lelkével kapcsolatban álló lény képes remekművek létrehozására. (Igen) Tehát néhány átlagos vagy viszonylag jó művész elveszítheti a munkáját, de a legjobb művészek soha nem fogják elveszíteni a munkájukat emiatt.

Jedi: Oké. Ha ez így van akkor, hogy találhatják meg az egyensúlyt a mesterséges intelligencia nyújtotta könnyebbségek és az eredetiség között?

Cobra: Egyszerűen úgy, hogy használják a magasabb útmutatást, amellyel minden pozitív faj rendelkezik.

Jedi: Tudnál-e további információkat felfedni az „alexandriai nőkről”, azokról a nőkről, akik a 20. század fordulóján a Vipava-völgyből Alexandriába költöztek?

Cobra: Oké. Csak munkalehetőséget kerestek, és Alexandriába költöztek, hogy alapvetően bébiszitterkedjenek az egyiptomi társadalom felsőbb szintjén. És ez egy érdekes kölcsönhatás volt, mert az istennői energiának egy bizonyos kombinációját hozta, ami korábban nem volt jelen.

Jedi: Most már biztonságos, hogy felfedd a SpaceX CRS-24 küldetésének titkosított részét?

Cobra: Igen. Bizonyos Cintamani köveket küldtek pályára, majd később, körülbelül egy hónappal később biztonságosan leszálltak.


2. rész: Felemelkedési terv


Jedi: A következőkben a csodálatos Felemelkedési tervvel kapcsolatos kérdések következnek. Az első. Hogyan tudjuk megmagyarázni az egyéni és bolygószintű felemelkedést a modern tudomány segítségével?

Cobra: A tudomány a fejlődés jelenlegi szintjén még az éteri sík létezését sem érti. Tehát nem lehet a jelenlegi, hétköznapi fejlettségi szinten álló tudománnyal leírni a Felemelkedést.

Jedi: Igen, ez így van. Mi a kapcsolat a csakrák, a Merkaba és a felemelkedés között?

Cobra: A csakrák olyan energiaörvények az emberi energiamezőben, amelyek a Fény különböző frekvenciáit közvetítik. A Merkaba pedig a Fénytest, egy jármű, melyet a Felemelkedésünk eléréséhez használunk. A felemelkedési folyamat olyan folyamat, amely akkor történik meg, amikor képesek vagyunk az összes anomáliát és az összes blokkot eltávolítani az energiamezőnkből. És amikor elérjük a Fénytest szuper vezetőképességét, akkor felemelkedünk.

Jedi: Ez azt is jelenti, hogy a Felemelkedéshez tökéletes csakra és Merkaba állapotra van szükségünk. Ugye?

Cobra: Igen.

Jedi: Rendben. Azt hallottuk, hogy a Fényerők rendelkeznek egy olyan eszközzel, amit Felemelkedési Kamrának hívnak, és amely képes felgyorsítani az emberek felemelkedési folyamatát. El tudnád magyarázni a felépítését és a működési elvét?

Cobra: Oké. Ennek az eszköznek két fontos része van. Az első a tisztító és gyógyító kamra, amely eltávolítja és meggyógyítja az elakadásokat. Ezután következik a tényleges Felemelkedési Kamra, amely aktiválja a kundalíni energiát és az úgynevezett elektromos tüzet. Ez tehát azt jelenti, hogy egy nagyon erős, magas töltésű energia áramlik át az energiatesten - nem a Fénytesten, a Merkaba testen - és aktiválja azt. Ez tehát egy nagyon fejlett technológia, amelyet a Felemelkedett Lények használnak szerte a galaxisban..

Jedi: Hű, ez elképesztő. Ha alkalmas vagyok a Felemelkedés Első Hullámára, elérhetem-e a Felemelkedés állapotát, ha közvetlenül az Első Kapcsolatfelvétel után használom a Felemelkedési Kamrát?

Cobra: Oké. Néhány kivételes egyén talán még az Első Hullám előtt elérheti a Felemelkedését a Felemelkedési Kamra segítségével. Ám a legtöbb ember - aki az Első Hullámban fog menni -, ezt csoportosan fogja megtenni. Egy planetáris csoportfolyamatként, egyszerre, amikor elérkezik a megfelelő idő erre.

További információk a Felemelkedésről:

https://www.tachyonhungary.com/kristalylepcso/

Jedi: Oké, jó. Következő: Mivel a Fényerők rendkívül fejlett spirituális technológiával rendelkeznek, a felszíni lakosság nagy részének még mindig évekig tartó képzésen kell majd átesnie, hogy elérje a Felemelkedést?

Cobra: A felszíni lakosság túlnyomó részének életekre, több száz és több ezer évre van szüksége ahhoz, hogy elérje a felemelkedést más bolygókon. Nem állnak készen.

Jedi: Oké.

Cobra: Függetlenül a technológia szintjétől, az emberi tudat, az emberi tudat. És azt belülről kell átalakítani. A technológia segíthet, de a valódi munkát a felemelkedési folyamaton keresztülmenő embereknek kell elvégezniük. Tehát a felszíni népességnek az a százalékos aránya, amelyik valódi felemelkedési folyamaton megy majd keresztül, nagyon csekély lesz, nagyon kicsi.

Jedi: Azt mondják, hogy a szexuális csúcspont az a pillanat, amikor az ember a legközelebb kerül Istenhez. Helyénvaló-e a felemelkedést úgy leírni, mint egy örökké tartó non-stop orgazmust?

Cobra: Valójában a felemelkedés utáni tudatállapotot úgy lehetne leírni, mint egy örökkévaló non-stop orgazmust.

Jedi: Ó, igen. Oké. Mielőtt elérjük a mennybemenetelünket, meg kell tapasztalnunk a fizikai halált és a feltámadást, mint Jézus?

Cobra: Nem.

Jedi: Oké. Ezután, ha figyelembe vesszük a felszíni népesség jelenlegi tudati szintjét, van-e minimális korhatár a kollektív Felemelkedéshez való csatlakozáshoz?

Cobra: Nincs.

Jedi: Az utolsó kérdésem következik. A nőknek a terhesség közepén, és utána, két vagy akár több lélek is van a testükben. Ezek a lelkek mindannyian csatlakozhatnak a kollektív felemelkedéshez?

Cobra: Lehetséges. Kicsit bonyolult, de lehetséges.

Jedi: Hűha. <nevetés> Ez jó hír.

Cobra: Nagyon kevés ilyen eset lesz.

Jedi: Jobb lenne, ha várnának, amíg felépülnek a szülésből?

Cobra: Gyakorlatilag amikor a felemelkedési hullám megérkezik, azok, akik készen állnak mennek, azok pedig, akik nem állnak készen, nem mennek.

Jedi: Oké. Igen. Most Patrick következik.

Patrick: Most én jövök, és ezzel a kérdéssel kezdeném. Az emberek szuperképességekre tesznek majd szert, mint például a teleportálás, a semmiből való teremtés, vagy az elemek manipulálása, amint elérik a Felemelkedést?

Cobra: Amikor az emberek elérik a Felemelkedést, megkapják a kulcsot, az eszközt, hogy hogyan használják ezeket az erőket, és aztán ki lesznek képezve, hogyan használják őket. Ez a képzési folyamat eltart egy ideig, de a kezdetektől fogva rendelkezni fognak ezzel az alapvető képességgel, amit aztán az idő előrehaladtával tökéletesítenek majd.

Patrick: Ha egy személy fizikai teste csak egyetlen ÉN VAGYOK Jelenléttel tud kapcsolódni, hogyan kellene elemeznünk a többszörös személyiségzavart a lélek fogalma szerint?

Cobra: Ez nagyon egyszerű. Egy lélek van, egy ÉN VAGYOK Jelenlét, ám trauma hatására a személyiség struktúrájának egy része leválik az alapszemélyiségről. És ez a folyamat sokszor megtörténhet. De ÉN VAGYOK Jelenlét csak egy van. Egy inkarnálódott lélek, amely rendelkezik ezekkel a különböző személyiségekkel, és a gyógyulási folyamat valójában ezeknek a személyiségeknek az alapszemélyiséggel való integrálódásának a folyamata, amely az eredeti személyiség, amely közvetlenül kapcsolódik az inkarnálódott lélekhez.

Patrick: Ha valaki mély hipnózis vagy bélsár mikrobióta transzplantáció segítségével beültet magába egy spirituálisan fejlett személyiséget, lehetségessé válik-e számára, hogy az Esemény előtt megvilágosulttá váljon, vagy akár, hogy nagyon közel kerüljön a Felemelkedéshez? Ha nem, kérlek magyarázd el, hogy miért nem.

Cobra: Igen. Mindez kitisztítható.

Patrick: A „Felemelkedési Terv Frissítés”-ben említetted, hogy körülbelül 2000 ember áll majd készen a felemelkedésre a Felemelkedés Első Hullámában. Ezek az emberek külön-külön fognak felemelkedni? Különböző időkben és helyekről? Vagy egy meghatározott időpontban, egy kijelölt helyen gyülekeznek majd?

Cobra: Lesz egy Felemelkedési hullám, amely hasonló a galaktikus impulzushoz, és mindenkit elvisznek a saját tartózkodási helyéről, teleportálják őket az anyahajókra, és ezeken az anyahajókon esnek majd át a felemelkedési folyamaton, a Felemelkedési Kamrákban.

Patrick: Ah, értem. Köszönöm. A következő kérdés, hogy ha az emberek megfelelő tudatossági szinttel rendelkeznek, képesek lesznek-e felemelkedni az ötödik dimenzión túlra?

Cobra: Ez még eltart egy ideig, de igen.

Patrick: Az emberiség képes lesz-e még fejlődni a felemelkedés után?

Cobra: Igen, természetesen.

Patrick: Oké. Tehát a következő, mivel a Fényerők már két Dyson-szférát építettek külön-külön a Nap és a Föld köré, tudják-e az Evakuálás ütemtervét az esemény utáni fejleményeknek megfelelően módosítani?

Cobra: Alapvetően ez a kozmikus ciklusok, a Galaktikus Nap aktivitása és az általános terv előrehaladásának kombinációja lesz. Tehát az evakuálásról szóló döntés a pólusváltás körülményeire épül majd, és minden tökéletes összhangban lesz. Amikor elérkezik az idő, minden meg fog történni.

Patrick: Az evakuálás során a felszíni lakosságnak üres kézzel kell az anyahajóra mennie? Hozhatnak... Hozhatunk magunkkal néhány dolgot, amikor elhagyjuk a Földet?

Cobra: A tervnek ebben a szakaszában úgy döntöttek, hogy mindent hátra kell hagyniuk. (Oké) De ez még mindig nyitott kérdés. EEzt a jövőben újra megvitatják.

Patrick: Miért ragaszkodnak a Fényerők ahhoz, hogy a felszíni lakosságot a Plejádokra telepítsék át? Az evakuálás után nem költözhetnénk egyszerűen csak az Agarthai földalatti birodalomba, a Holdra, a Marsra vagy a Naprendszerünk más bolygóira?

Cobra: Egyszerűen arról van szó, hogy a felszíni lakosság már teljesen alkalmazkodott a felszíni élethez. Szükségük van egy lakható felszínű bolygóra, és a Föld az egyetlen élhető felszínű bolygó a Naprendszerben. És mivel ezt a bolygót az evolúció következő lépcsőfokára állítják, már nem lesz alkalmas arra, hogy az emberek itt legyenek. Úgyhogy át kell telepíteni őket egy hasonló bolygóra a Plejádokon.

Patrick: Patrick: Tehát az Evakuálás után a felszíni lakosság a konföderációs anyahajókat teheti új otthonává, vagy utazhatnak más csillagrendszerekbe ahelyett, hogy keresztül mennének a Felemelkedésen?

Cobra: Ez a fejlettségi szintjüktől függ. Az emberek nagy része a Plejádi csillagrendszerbe, arra a bolygóra lesz evakuálva. A csillagmagok, a csillagemberek egy része más csillagrendszerekbe megy, míg néhányuk át fog esni a Felemelkedési folyamaton. Ezek egyéni döntések lesznek, az emberek rezgési frekvencia szintje és saját preferenciáik függvényében.

Patrick: Sokan még soha nem utaztak külföldre, vagy még csak el sem hagyták a szülővárosukat a Felemelkedésük előtt. Képesek leszünk egy másik „Szuper-Földön” a bolygó jelenlegi felszínéhez hasonló környezetet teremteni? Hogy az emberiség felfedezhesse a különböző emberi kultúrákat és tájakat?

Cobra: Igen. Gyakorlatilag ez fog történni az új bolygón, a Plejádi Csillagrendszerben. Az embereknek lehetőségük lesz kialakítani az új környezetüket, de abban sokkal több kreativitás lesz. Tehát ezek a környezetek változni és fejlődni fognak.

Patrick: Ah, nagyon jó. Tehát a következő: Ha valaki, vagy valakik szeretnék elérni a Felemelkedést az evakuálás után, akkor vissza kell jönniük a Földre a kollektív Felemelkedés Második vagy a Harmadik Hullámára? Vagy elérhetik a Felemelkedésüket a Plejádokon vagy bárhol máshol is?

Cobra: Valószínűleg ebben a galaxisban kell maradniuk, mert ez egy Galaktikus Szuperhullám. És ennek a szuperhullámnak része a Felemelkedés hulláma. De bárhol ebben a galaxisban, bárhol lehetnek ebben a galaxisban, és keresztülmehetnek ezen a folyamaton.

Patrick: Ha valaki nem emelkedik fel még a Harmadik Hullámmal vagy a kollektív Felemelkedéssel sem, lesz még lehetősége erre? Ha igen. mennyit kell majd erre várnia?

Cobra: Igen, természetesen. Mindenki… A Felemelkedés útja mindenki számára nyitva áll, és az emberek képesek lesznek olyan gyorsan utazni, amilyen gyorsan csak tudnak vagy akarnak.

Patrick: Mivel a felszíni lakosság nagy részét végül is evakuálni kell a Földről, miért fontos, hogy az észak-tajvani földalatti bázis egymilliárd ember befogadására legyen képes?

Cobra: Igen. Ez egy elővigyázatosság bizonyos forgatókönyvek bekövetkeztére, amelyek nagyon valószínűtlenek, de még mindig lehetségesek. Ez a felszíni lakosság biztonságát szolgálja.

Patrick: Említetted, hogy félmilliárd embert kell majd átalakításra küldeni a Galaktikus Központi Napba, ám ez a módszer hasonló lehet egy tömeges etnikai tisztogatáshoz. Miért javasolnának a Fényerők egy ennyire radikális megoldást?

Cobra: Ez szimplán egy fentről érkező rendelet, hogy a gonoszságnak, a sötétségnek véget kell vetni, és azoknak az embereknek, akik a sötétséget vagy a gonoszt választják, távozniuk kell. (Ah) Számukra nincs többé hely. Elég volt.

Patrick: Mivel a Felemelkedett Mesterek és Istennők a Kozmikus Szeretet megtestesítői, lehetséges-e számukra, hogy szeretetükkel inspirálják és megvilágosítsák azt az 500 millió embert?

Cobra: Természetesen megpróbálják majd, de nem valószínű, hogy nagy sikerrel járnak. Néhány esetben sikeresek lehetnek, de a legtöbb esetben ez nagyon valószínűtlen.

Patrick: A Biblia szerint: (Máté 13:40) „Ahogyan a konkolyt összeszedik és tűzre vetik, úgy fog történni ez a világ végén is.” Vajon Jézus már több mint 2000 évvel ezelőtt megjósolta, hogy néhány ember nem fogja elérni a Felemelkedést, hanem a Galaktikus Központi Nap fogja elégetni őket egy újabb evolúciós ciklusra?

Cobra: Igen, pontosan.

Patrick: Sokan aggódtak, miután elolvasták az Felemelkedési Terv frissítését, mert azt gondolták, hogy ők is az „átstrukturálandók” csoportjába tartozhatnak. A Fényerőknek meg kell érteniük, hogy félmilliárd ember még globális szinten is elég jelentősnek számít. Sok ember talán nincs is tudatában annak, hogy potenciális pszichopata vagy szociopata személyiséggel rendelkezik. Tudnál néhány példát mondani olyan személyiségekre vagy bűncselekményekre, amelyeket a Fényerők soha nem fognak tolerálni?

Cobra: A legtöbb ember, aki olvassa a blogomat, rendben lesz. Ők nem gonoszak. Nem pszichopaták vagy szociopaták. És azok, akik pszichopaták, soha nem fognak aggódni emiatt, és tisztában vannak azzal, hogy gonoszak. Tehát mindenki szabad választást kap, hogy elfogadja-e a Fényt vagy sem, és akik el szeretnék fogadni a Fényt, azokat természetesen nem fogják a Központi Napba vinni, de azok az emberek, akik szándékosan gonoszak és nem akarnak megváltozni, azok el fognak menni.

Patrick: Mao Ce-tungot, Adolf Hitlert és más hírhedt zsarnokokat is a Galaktikus Központi Napba küldték átalakításra?

Cobra: Sokan közülük. Igen.

Patrick: Még ha a Fényerők el is tudják kísérni a cabal kulcsfontosságú tagjainak lelkét a Galaktikus Központi Napba, a sötét erők a halott tagok memóriamásolatait emberi klónokba helyezhetik, majd lehetővé teszik, hogy ezek a klónok a színfalak mögött tevékenykedjenek. Ha ez a helyzet, hogyan tudnak a Fényerők megbizonyosodni arról, hogy e lelkek átstrukturálása a bolygó felszabadításának előrehaladását szolgálja?

Cobra: A sötét erők nem tudnak másolatokat készíteni ezekről a lényekről. Csak egy hamis személyklónt tudnak létrehozni, amely úgy néz ki, mint az adott lény, de az nem ugyanaz. Tehát azon lelkek átalakítása, örökre eltávolítja őket ebből az univerzumból, vége.

Patrick: Az utolsó kérdésem következik. Aion és Iona Kozmikus ikerlélekpár. Mi az ő szerepük a galaktikus mágneses elmozdulások szempontjából?

Cobra: Nagyon intenzív, nagyon magas frekvenciájú energiákat fognak közvetíteni a Galaktikus pulzálás idején, és megáldják az egész galaxist a jelenlétükkel, ami meglehetősen gyönyörű lesz.

Patrick: Köszönöm a válaszokat. Ezennel visszaadnám a szót a házigazdánknak, Hoshinonak. Te jössz!

Hoshino: Igen. Köszönöm, Patrick. Az evakuálás után egy hatalmas cunami fogja elnyelni a Föld felszínének nagy részét. Egy ilyen méretű katasztrófa hogyan tudna tisztító hatással lenni a Földre?

Cobra: Alapjában tisztítja meg a bolygó felszínét a szennyezéstől és az emberiség által okozott torzulásoktól, és lehetőséget ad a természetnek, hogy regenerálódjon és újjáéledjen.

Hoshino: De tudjuk, hogy egy hatalmas cunami mindenféle törmeléket és szennyező anyagot húzhat vissza az óceánba. Ez úgy hangzik, mint egy óceáni katasztrófa. Hogyan oldanák meg a Fényerők ezt a problémát?

Cobra: A Fényerők rendelkeznek olyan technológiákkal, amelyekkel a legtöbb ilyen szennyező anyagot el tudják távolítani, mielőtt kárt okozhatnának, és amikor eljön az ideje, meg is fogják tenni.

Hoshino: Értem. Ezt jó hallani. Köszönöm. A Galaktikus Központi Napból kiáramló impulzushullám, a Szeretet Galaktikus Hullámaként is ismert. Nem ellentmondásos-e Szeretetnek nevezni valamit, ami világvége kataklizmát válthat ki?

Cobra: Ez nem az, hiszen ez nem egy világvége kataklizma lesz. Ez egy újjászületés, újjászervezés, újrapozicionálás lesz. Ez valami teljesen más.

Hoshino: Egyetértek. A múltban említetted, hogy a negyedik vagy az Arhat beavatás a függőleges implantátum feloldását jelenti. Ez a koncepció sugallhatja-e azt, hogy a szabad világegyetemben élő összes pozitív földönkívüli faj Arhat szintű Felemelkedett Lény?

Cobra: Nem, nem azok. De a függőleges implantátumok a fő akadályok az Arhat beavatás felé vezető úton. És... De ez azt jelenti, hogy mindazok a pozitív földönkívüli fajok, akiknek nincs ilyen implantátumuk - ha úgy döntenek -, nagyon könnyen elérhetik az Arhat szintű tudatosságot.

Hoshino: Értem, értem. És mi a különbség az Arhat beavatás és a Buddhává válás között?

Cobra: Az Arhat beavatás valóban hozzáférést ad a Buddhista tudatossághoz, de a teljes potenciállal rendelkező, tökéletesen kiteljesedett Buddhává válás sokkal magasabb fejlődési állapotot takar.

Hoshino: És azok a felszíni lakosok akik részt vesznek a kollektív felemelkedésben, rögtön Buddhává válnak? Ha nem, akkor mekkora a szakadék egy újonnan felemelkedett ember és a Buddha között?

Cobra: Ahogy mondtam, a szakadék elég nagy, és eltart egy ideig, amíg a felemelkedő emberek elérik ezt a szintet.

Hoshino: Hoshino: Oké. Megértettem. Hoshino: Oké. Értettem. És hogyan magyarázná el egy Felemelkedett Mester a Nirvánát úgy, hogy a legtöbb modern kori ember megértse?

Cobra: Ez egy olyan tudatállapot, amely mindent magába foglal. Ez az Egy tudatállapota. A tiszta örömé, amely meghaladja a teret és az időt.

Hoshino: És mi lesz a Hold, a Nap és a naprendszerünk jövője, miután a Föld befejezi a Felemelkedését?

Cobra: Bizonyos értelemben az egész Naprendszer felfrissül, mert a napimpulzus/napvillanás kivált majd bizonyos hatásokat az egész Naprendszerben. De általánosságban véve, a legtöbb bolygó ugyanúgy fog kinézni. Néhányuknál előfordulhat, hogy saját pólusváltásuk lesz, de a Naprendszer nagyjából ugyanúgy fog kinézni, mint most, néhány kisebb változtatással.

Hoshino: Oké. A világ népessége idén biztosan meghaladja majd a 8 milliárdot. Ha a 8 milliárdból csupán kb. 2000 ember lesz alkalmas arra, hogy részt vegyen a Felemelkedés Első Hullámában és továbbra is a Földön éljen, akkor néhányan azt gondolhatják (gondolják), hogy ezek az emberek a földönkívüli fajok által küldött trójai falovak csoportja, akik el akarják foglalni a Földet. Ki tudnád fejteni, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie valakinek ahhoz, hogy „felkerüljön” az Első Hullám „listájára”?

Cobra: Milyen elképzelései vannak az embereknek? Azt mondanám, hogy azok az emberek, akik az „Első Hullám listáján” lesznek, magasan fejlett tudatossággal, nagyfokú ártatlansággal és Fénnyel való kapcsolattal rendelkeznek.

Hoshino: Oké. És a felszíni lakosság nagy részét az evakuálás után a Plejádok egyik bolygójára költöztetik. Felfedheted a jövőbeli anyabolygónk nevét, és ha lehetséges, körülírnád a környezetét, éghajlatát és az életszínvonalat?

Cobra: Ez a bolygó nagyjából ugyanúgy néz ki, mint most a Föld, szennyezés, stressz és háborúk nélkül. Az ott élő embereket magasabb fejlettségű lények fogják majd vezetni, és megkapják az útmutatást, de képesek lesznek a saját fejlődésükről harmonikusan gondoskodni.

Hoshino: Értem, ez annyira csodálatos. Már alig várom. <Nevet> És amint az emberiség átesik a kollektív felemelkedés három hullámán, nem lehet többé sötétség ebben az Univerzumban. Tudod, mi lesz a következő Isteni Terv erre az Univerzumra?

Cobra: A következő Isteni Terv az, hogy minden az Egybe egyesüljön. Még mélyebbre menni az Egybe, mélyebbre a boldogságba, mélyebbre az örömbe. Ez egy nagyon csodálatos terv.

Hoshino: Értem. Ez nagyon jó.

Cobra: Igen. Nos, most be kell fejeznünk ezt az interjút. A második részt, a kérdések második felével később folytathatjuk.

Hoshino: Rendben van. Köszönöm szépen, hogy időt szakítottál ránk, Cobra. Mondanál néhány utolsó szót a hallgatóságnak mielőtt befejezzük a beszélgetést?

Cobra: Igen. Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki képes volt megtartani a Fényt ezekben a kihívásokkal teli időkben. És ez volt, azt mondanám, hogy ez a legszokatlanabb időszak az egész emberi történelemben és a legőrültebb időszak, de meg fogjuk csinálni. A Fény Győzelme!

Hoshino: Nagyon szépen köszönöm, Cobra. A Fény Győzelme!

Jedi: Köszönöm, Cobra. A Fény győzelme!

Cobra: Köszönöm.

Patrick: Köszönöm. A Fény Győzelme! Hurrá!


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/09/cobra-interju-2022.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások