Telos

Spirituális hírek, fordítások

Sürgős! Meditáció a pénzügyi rendszer stabilizálására minden 4 órában!

Cobra Logo

  1. március 12., vasárnap


Néhány nappal ezelőtt az egyik Fekete Nemesség frakció a JP Morgan bankot használta fel arra, hogy kiváltsa az SVB bank, az USA 18. legnagyobb bankjának összeomlását:

https://www.zerohedge.com/markets/record-bank-run-drained-quarter-or-42-billion-svbs-deposits-hours-leaving-it-negative-1bn


Ez a húzás nagyon hasonlít azokhoz a pénzügyi rendszerben zajló fejleményekhez, amelyek közvetlenül a koronavírus kitörése előtt történtek:

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html


Olvass tovább …

Helyzetjelentés és Cobra Felemelkedés Konferencia Tajvanon

Cobra Logo

  1. február 24., péntek


A chiméra csoport tisztítása folytatódik. A Fényerők elkezdik az elsődleges anomália eltávolítását a kauzális síkokon (magasabb mentális sík).

Ennek az anomáliának az egyik része, hogy a fekete lyukak vannak a kauzális síkon, amelyeket az 1996-1999-es időszakban teleportáltak a Rigelről. Ezeket a Mjölnir kvantum töltetek használatával párologtatják el.

Az úgy nevezett Karma Urai jelentik a másik, nagyon aggasztó problémáját a kauzális síknak. A Karma Urai pókszerű chiméra entitások, amelyek az Androméda galaxisból érkeztek, a Rigel portálon keresztül, több millió évvel ezelőtt és ők hozták létre a karantén Föld Mátrixot 26000 éve. Sokuk, csaknem 1 millió évvel ezelőtt jött a Föld bolygóra, utánpótlásuk pedig folyamatosan érkezett az egész Atlantiszi időszak alatt, hogy aztán végül átvegyék a bolygó teljes irányítását 26000 éve, és megpecsételjék annak sorsát a végső erősítéssel, amely a Rigel rendszerből érkezett 1996 és 1999 között.


Quarantine

Olvass tovább …

Meditáció az Oroszország és a NATO közötti békéért február 21-én 16 órakor

Cobra Logo

  1. február 17., péntek


Újabb szintre emelkedik a feszültség Oroszország és a NATO között:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-ukraine-coming-to-a-head-major-historic-speech-by-putin-on-february-21

https://www.bbc.com/news/world-europe-64492938


A fekete nemesség a 3. világháború kirobbantásán dolgozik.

Ennek ellensúlyozására a Fényerők azt kérik, hogy minél többen vegyenek részt az Oroszország és a NATO közötti békéért tartott meditációnkon február 21-én kedden, magyar idő szerint 16 órakor.


PeaceMed

Olvass tovább …

2023 februári helyzetjelentés – Teljes körű idegenek közötti háború

  1. február 15., szerda


60920

A Fényerők sikereinek köszönhetően beszélhetünk arról, hogy végre elkezdődött a széles körű idegenek közötti háború, bár az emberek ingerküszöbét nem fogja átlépni addig, amíg a chiméra által felállított fátyol illúziói le nem hullanak. A következő bekezdésekben összefoglalom azokat a csatákat, amelyeket a Fényerők 2023 eleje óta megnyertek.

Olvass tovább …

Az Istennői Egyenlítő

Cobra Logo

  1. január 24., kedd


Miközben a Fényerők a Lélek Visszatérése projektjük keretében a lehető legtöbb Fényt próbálják a bolygó felszínére hozni, a régi atlantiszi Fényrács újra aktiválódik.

E folyamat egyik nagyon fontos része a régi Atlantiszi Istennő Örvények újraaktiválása, amelyek a régi Atlantiszi Egyenlítőhöz kapcsolódnak:


Atlantean Equator

Olvass tovább …