Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2023. április 4.)


  1. április 04., kedd


0e4480db735a11ea78b844786af30c61

Március óta a megnövekedett marsi energiák aktívak, így a helyzet a Föld felszínén (a Nap és a Galaktikus Központi Nap egyre erősödő hatásával együtt) jelenleg egyre kaotikusabbá és egyben egyre háborúsabbá válik. Most nem szeretnék belemenni a geopolitikai, társadalmi-politikai vagy pénzügyi eseményekbe, mivel e témák egy része bizonyos energetikai folyamatok fizikai hatása, míg más dolgok csupán azért történnek, hogy a felszíni lakosságot zavarban, pánikban és megosztottságban tartsák. Sokkal érdekesebb, hogy mi történik a színfalak mögött, és milyen új információk kerülnek napvilágra.

Olvass tovább …

Fényportál aktiválási videók

Cobra Logo

  1. április 2., vasárnap


A Fény Portál Aktiváció promóciós videók közel 30 nyelven készültek el. Terjesszétek őket a hálózatotokon keresztül, és segítsétek a kritikus tömeg elérését!

Frissítés április 14-én: a cikk megjelenése óta számos új videó került fel. Norvég, urdu és szuahéli fordításokra még szükség van. Ha Ön tud ilyen fordítást biztosítani, kérjük, lépjen kapcsolatba a theportal.massmeditation@gmail.com címen, és az Ön nyelvén készült videókat elkészítjük.

Április 23-i frissítés: számos új nyelven készült promóciós videók kerültek fel. A cikk alján közel 20 nyelven vannak vezetett hangmeditációs videók is, valamint egy link a valós idejű livestream videómeditációhoz, amelyet az aktiváláskor indítunk el.

Portalight

Olvass tovább …

TERJESSZÉTEK! Fényportál aktiváció 2023. május elsején!

Cobra Logo

  1. március 21., kedd


Eljött az idő, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az idő, hogy a világunk sorsát a kezünkbe vegyük! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygónk felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy együtt felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a május 1-jei, rendkívül erőteljes energetikai összehangolódás lehetőségét, hogy létrehozzunk egy olyan portált, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat és elindítjuk azt a folyamatot, amely az Új Aranykorba vezet minket.

Juttassátok el Mindenkihez! Terjesszétek világszerte! Osszátok meg a weboldalaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív média felületet, elküldhetitek nekik. Facebook eseményt hozhattok létre a helyi csoportok számára, hogy együtt meditáljanak a világ azon részén, ahol laknak. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek videókat erről és feltehetitek a Youtube-ra, Bitchute-ra vagy a Odysee-re.

Tudományos tanulmányok megerősítették a tömeges meditációk és aktiválások emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatásait, így mindenki, aki csatlakozik ehhez az eseményhez, valóban segíthet közelebb hozni hozzánk az Aranykort:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Ez az aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ez a pillanat kijelöli azt a pontot, amikor a Galaktikus Központból származó energia teljes erővel elkezd áramlani a bolygó felszíne felé, mivel az idő fogytán van. Ha sikerül 144.000 önkéntest összegyűjtenünk erre az aktiválásra, akkor a Galaktikus Központ energiája kiegyensúlyozott módon lehorgonyozódik a bolygó felszínén. Ez fogja biztosítani a leggyorsabb és legharmonikusabb átmenetet ennek a bolygónak, és valójában az egész bolygó energetikai frissítését fogja megteremteni. Ha a kritikus tömeget nem érjük el, akkor a Galaktikus központból származó ultraerős energiák mindenképpen elérik a bolygó felszínét, de ez akkor sokkal kaotikusabb és diszharmonikusabb módon fog megnyilvánulni.

Képesek vagyunk elérni a 144 000 résztvevőt! Az aktiválás erőteljes gyógyító láncreakciót hoz létre világszerte az energiamezőben.


Breakthrough of Light

Olvass tovább …

Sürgős! Meditáció a pénzügyi rendszer stabilizálására minden 4 órában!

Cobra Logo

  1. március 12., vasárnap


Néhány nappal ezelőtt az egyik Fekete Nemesség frakció a JP Morgan bankot használta fel arra, hogy kiváltsa az SVB bank, az USA 18. legnagyobb bankjának összeomlását:

https://www.zerohedge.com/markets/record-bank-run-drained-quarter-or-42-billion-svbs-deposits-hours-leaving-it-negative-1bn


Ez a húzás nagyon hasonlít azokhoz a pénzügyi rendszerben zajló fejleményekhez, amelyek közvetlenül a koronavírus kitörése előtt történtek:

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html


Olvass tovább …

Helyzetjelentés és Cobra Felemelkedés Konferencia Tajvanon

Cobra Logo

  1. február 24., péntek


A chiméra csoport tisztítása folytatódik. A Fényerők elkezdik az elsődleges anomália eltávolítását a kauzális síkokon (magasabb mentális sík).

Ennek az anomáliának az egyik része, hogy a fekete lyukak vannak a kauzális síkon, amelyeket az 1996-1999-es időszakban teleportáltak a Rigelről. Ezeket a Mjölnir kvantum töltetek használatával párologtatják el.

Az úgy nevezett Karma Urai jelentik a másik, nagyon aggasztó problémáját a kauzális síknak. A Karma Urai pókszerű chiméra entitások, amelyek az Androméda galaxisból érkeztek, a Rigel portálon keresztül, több millió évvel ezelőtt és ők hozták létre a karantén Föld Mátrixot 26000 éve. Sokuk, csaknem 1 millió évvel ezelőtt jött a Föld bolygóra, utánpótlásuk pedig folyamatosan érkezett az egész Atlantiszi időszak alatt, hogy aztán végül átvegyék a bolygó teljes irányítását 26000 éve, és megpecsételjék annak sorsát a végső erősítéssel, amely a Rigel rendszerből érkezett 1996 és 1999 között.


Quarantine

Olvass tovább …

Meditáció az Oroszország és a NATO közötti békéért február 21-én 16 órakor

Cobra Logo

  1. február 17., péntek


Újabb szintre emelkedik a feszültség Oroszország és a NATO között:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-ukraine-coming-to-a-head-major-historic-speech-by-putin-on-february-21

https://www.bbc.com/news/world-europe-64492938


A fekete nemesség a 3. világháború kirobbantásán dolgozik.

Ennek ellensúlyozására a Fényerők azt kérik, hogy minél többen vegyenek részt az Oroszország és a NATO közötti békéért tartott meditációnkon február 21-én kedden, magyar idő szerint 16 órakor.


PeaceMed

Olvass tovább …

2023 februári helyzetjelentés – Teljes körű idegenek közötti háború

  1. február 15., szerda


60920

A Fényerők sikereinek köszönhetően beszélhetünk arról, hogy végre elkezdődött a széles körű idegenek közötti háború, bár az emberek ingerküszöbét nem fogja átlépni addig, amíg a chiméra által felállított fátyol illúziói le nem hullanak. A következő bekezdésekben összefoglalom azokat a csatákat, amelyeket a Fényerők 2023 eleje óta megnyertek.

Olvass tovább …