Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Istennői Egyenlítő

Cobra Logo

  1. január 24., kedd


Miközben a Fényerők a Lélek Visszatérése projektjük keretében a lehető legtöbb Fényt próbálják a bolygó felszínére hozni, a régi atlantiszi Fényrács újra aktiválódik.

E folyamat egyik nagyon fontos része a régi Atlantiszi Istennő Örvények újraaktiválása, amelyek a régi Atlantiszi Egyenlítőhöz kapcsolódnak:


Atlantean Equator

Atlantisz idején hatalmas, erőteljes templomokat építettek az Egyenlítő mentén, melyek közvetlen kapcsolatban álltak a Galaktikus Konföderáció anyahajóival, amelyek közvetlenül felettük helyezkedtek el a geostacionárius pályán. Ezek a templomok a mennyei Istennői energiát horgonyozták le a bolygó felszínén, míg a sarki templomok a mennyei Isteni energiát horgonyozták le. Az Istennő Templomok közelében mindig megtalálható volt egy szent tó is, ahol Iona vezetésével egy női Angyali lényen keresztül horgonyozták le az Istennő Örvényt.

(A geostacionárius pályán keringő objektum a bolygóról nézve látszólag egy helyben áll, mert a bolygóval azonos sebességgel kering. a ford.)

Az Atlantiszi Istennő Templomok helyszíneit most újra aktiválják a Fényerők. Az egyik elsődleges újraaktivált helyszín Baalbek, ahol már Atlantisz idején is állt egy Misztérium Iskolával rendelkező Istennő Templom:

https://beforeatlantis.com/2021/08/14/new-evidence-of-prehistoric-civilizations-in-the-holy-land-and-surrounding-regions-of-the-levant/


Hosszú idővel az özönvíz után Atargatisz Istennő visszatért a Szíriuszról a térségbe, és újraaktiválta az Istennői Misztériumokat:

https://www.youtube.com/watch?v=211_KPz2lqc


Összeállítás magyarul róla itt:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2020/02/atargatisz-istenno.html

és itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Atargatisz


A térségben számos Atargatisz templomot építettek szent tavakkal, az elsődleges templomok Hierapoliszban (a mai szíriai Manbijban, a szent tó futballpályává alakítva), Askelónban, Qubbet el Bedawiban (a szent tó elpusztult és beépítette a város) és Edesszában (a mai Urfa, a szent tó még mindig létezik, és egy mélybe vezető alagúton át érhető el):


Tunnel

Magyar linkek itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hierapolisz

https://hu.wikipedia.org/wiki/Askel%C3%B3n

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eanl%C4%B1urfa_(telep%C3%BCl%C3%A9s)


Az Atargatiszhoz kapcsolódó örvényeken kívül a Fényerők három Istennőhöz, Al-Lathoz, Al-Uzzához és Manathoz kapcsolódó örvényeket is újraaktiválják, amelyek az iszlám előtti Arábiából származnak. Ezek az örvények szintén a régi Atlantiszi Egyenlítőnél helyezkednek el:

https://dahenneman.com/2020/06/15/mythicalcreaturemonday-origins-of-witchcraft-al-uzza-al-lat-and-manat-triple-goddess-of-mecca-arabic/

http://www.jennybadgersultan.com/L/LAT-UZZA.HTM

https://aratta.wordpress.com/2015/05/31/destruction-of-1900-year-old-lion-of-al-lat-statue/


Istennők itt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Lat

https://en.wikipedia.org/wiki/Manat_(goddess)

https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Uzza


A régi Atlantiszi Egyenlítő mentén lévő, Agarthába vezető bejáratok is újraaktiválódnak energetikailag - mint például ez az Epheszosz melletti bejárat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Sleepers


Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_h%C3%A9t_alv%C3%B3_legend%C3%A1ja


Szintén újraaktiválódik az európai Istennő örvény-háromszög, Velence, Párizs és Budapest kettős örvényeivel, amelyek mindegyike közel van az Atlantiszi Egyenlítőhöz. Mindhárom kettős örvénynek a fő örvénye a városban található, míg a másodlagos örvény attól körülbelül 10-30 mérföldre. Az örvények végtelen nyolcas alakzatú energiaáramlással kapcsolódnak egymáshoz.

A velencei örvény a velencei Rialto-hídon horgonyzódik le:


Venice Vortex

Magyarul a hídról itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Rialto_h%C3%ADd


A velencei Istennői Örvény a reneszánsz idején az Ordo Bucintoro révén szülte meg az Istennői Misztériumokat:

The Venice Goddess vortex birthed the Goddess mysteries during Renaissance through Ordo Bucintoro:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html


Magyarul:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2018/03/ordo-bucintoro.html


A Loredan és a Mocenigo Fehér Nemesi családok Velencében Istennői Misztériumokat közvetítettek. Mindkét család címerében szerepel a rózsa. A Loredan család az Accademia degli Incogniti (Láthatatlanok Akadémiája) révén az Istennői Misztériumokat is kifejezte:

https://en.wikipedia.org/wiki/Accademia_degli_Incogniti


Megj.: kiegészítő linkek:

https://hu.frwiki.wiki/wiki/Famille_Mocenigo

https://hu.wikipedia.org/wiki/Loredan-palota


Velence másodlagos örvénye az Euganean-hegységben található Villa Dei Vescovinál van lehorgonyozva. Ez a villa valójában egy Felemelkedési kamra:

https://fondoambiente.it/villa-dei-vescovi-eng/


Vescovi

Magyarul a villáról:

"A Villa dei Vescovi olyan szigorú matematikai szabályok szerint épült, amelyek a szobák szimmetrikus belső elosztását, külsőleg pedig a homlokzat kiegyensúlyozott geometriai tagolását eredményezték. A terek tengelyirányú elrendezése jól látható a földszint központi szobájából. Ez a matematikai konstrukció úgy is értelmezhető, mint három csökkenő méretű négyzet egymásba helyezett koncentrikus beillesztésének eredménye, ahol a lakóház külső falai a legnagyobb négyzet oldalait képezik.

A Villa dei Vescovi négyzetes alaprajzával, Andrea Palladio Vicenzában épült La Rotonda című művének mintájául szolgált, amely maga is "gépezetszerűen" épült fel kilátással a tájra. Valójában Luvigliano volt a "Ville Venete" (Veneto régió villái) civilizációjának szülőhelye, amely a freskódíszítésnek tulajdonított jelentőségnek is köszönhető. Paolo Veronese (1528-1588) volt a 16. században ennek a civilizációnak a vezéralakja.

A Villa dei Vescovi révén az új típusú vidéki rezidencia eszméje - amely először Petrarca Veneto vidékén jelent meg a 14. században, mielőtt kezdetben Toszkánába, majd Rómába vándorolt volna - visszatért oda, ahonnan elindult, az Euganean-hegységbe. A vidéki domus számára különösen fontos volt a környező természetre való kilátás, és e tekintetben a Francesco Pisani által megrendelt villa, amely olyan, mint egy "gépezet" - amelyet kifejezetten arra építettek, hogy csodálni lehessen a tájat -, kivételesen sikeres, legalábbis részben a keleti és a nyugati oldalon található két, egybefüggő loggiának köszönhetően, amelyek kilátóházként szolgálnak."


A másodlagos örvény Atargatiszhoz is kapcsolódik:

This secondary vortex is also connected to Atargatis:

https://sworld.co.uk/2/507433/photoalbum/the-lake-of-lispida


Észak-Olaszországban, nem messze az Atlantiszi Egyenlítőtől számos kisebb Istennő Örvény is található, például egy Arezzóban és egy másik Pármában, ahol Marie Louise (Maria Luigia) az Istennő beavatott papnője volt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Louise,_Duchess_of_Parma

https://www.maria-luigia.com/en/maria-luigia-line#maria


Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1ria_Lujza_francia_cs%C3%A1sz%C3%A1rn%C3%A9


A párizsi Istennő Örvény a Notre Dame Székesegyház kriptájában van lehorgonyozva. Ennek az örvénynek számos más, kisebb horgonypontja van szerte Párizsban, például a Louvre-ban található eredeti Dendera zodiákus:

https://victorianweb.org/science/denderazodiac.html


és annak modern változata a Louboutine üzletben:

https://www.louisbarthelemy.com/blogs/projects/christian-louboutin


Párizs másodlagos örvénye a versailles-i Petit Trianonban található Szerelem Templomában van lehorgonyozva:

https://madamemelissande.com/marie-antoinette-and-the-temple-of-love/


A templom közepén eredetileg Vénusz szobra állt, amelyet később lecseréltek Ámor szobrára. A templom körül egy kisebb szent tó horgonyozza le Atargatisz energiáit.

Párizsban és Versailles-ban a Bourbon Fehér Nemesi család tartotta fenn az Istennői misztériumokat, két főpapnő, Madame de Pompadour és Lamballe hercegnő segítségével:

https://www.youtube.com/watch?v=xc084hJLcSY


A budapesti Istennő Örvény Szent István koronájához van lehorgonyozva, amely jelenleg a magyar Parlamentben található.

A másodlagos budapesti Istennő Örvény a Gödöllői Kastélyban horgonyzódik le, Sissi királyné otthonában, aki szintén az Istennő főpapnője volt:

https://kiralyikastely.hu/queen-elizabeth-and-godollo.html


A Fényerők közölték, hogy több mint 1500 évnyi elnyomás után, újra létre kell hozni Istennő Templomokat a bolygó felszínén. A Rózsa Rendjét bízták meg ezzel a szent feladattal. Olyan nyilvános tereket kell létesíteni, amelyek elérhetővé teszik az Istennői Energiát a felszíni lakosság számára. Ez lehet a ti privát teretek, amely hetente legalább néhány órára nyitva áll a nagyközönség előtt, és elhozhatja az Istennői Energiát az emberekhez meditációval, tánccal, felolvasással és zenével, mint ahogy ez az Isishez íródott óda:

https://www.youtube.com/watch?v=1R7w33bJb-E


A modern kor Istennő Szentélyének egyik példája az alábbi:

https://goddesstemple.co.uk/


Ezeket a Templomokat a lehető leghamarabb létre kell hozni, hogy támogassák a bolygó energetikai átalakulását.

Az Istennő energiájával való kapcsolódáshoz elolvashatjátok az alábbi könyvet is (hamarosan magyarul is elérhető lesz):

https://elixirsdesagesse.com/boutique/e-book/ebook-le-retour-de-la-deesse/

https://elixirsdesagesse-com.translate.goog/boutique/e-book/ebook-le-retour-de-la-deesse/?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc


Vagy emlékezzetek Isis Astarára és az Istennő visszatéréséért végzett munkájára:

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/in-memory-of-our-dear-isis-astara


A Fény Győzelme!


Fordította: MCCS

Magyar Cobra Csoport

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/01/az-istennoi-egyenlito.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások