Telos

Spirituális hírek, fordítások

Interjú Cobrával az Istennői Templom projektről, 2023 ~ a WLMM, az IGAG, és a japán Prepare for Change Official jóvoltából

Sisterhood of the Rose Logo
  1. február 6., hétfő

A We Love Mass Meditation, az IGAG és a Prepare for Change Japan Official újra interjút készített Cobrával, hogy beszéljünk az Istennő Templom Projektről és a bolygó felszabadításának legfrissebb helyzetéről.

Goddess-Temple-Project-interview

Itt nézhetitek meg az interjút a We Love Mass Meditation YouTube csatornáján:

https://www.youtube.com/watch?v=hDbM8oGxeW8


Külön köszönet a Nemzetközi Golden Age Csoportnak és a PFC Japan Officialnak a nagyszerű támogatásukért az interjú elkészítésében.

Az alábbiakban az interjú átiratának fordítása olvasható:

Hoshino: Üdvözlök mindenkit. Ma 2023. január 31-e van. A nevem Hoshino, és ismét itt vagyok nagyszerű barátaimmal, Patrickkal és Jedivel, akik a Nemzetközi Aranykor Csoport képviselői, valamint Terry-sannal a japán PFC Official-től. Azért vagyunk itt, hogy újabb interjút készítsünk Cobrával, nagyon jó kérdésekkel készültünk az Istennő Templom projektről és a legutóbbi helyzetfrissítéssel kapcsolatosan. Terry-san kérlek, kezd el a beszélgetést.


Első rész: helyzetjelentés

Terry:A Lélek visszatérése” című bejegyzésben említetted, hogy amikor a fekete lyukakat az implantátumokból és a bolygó felszínén lévő fordított rácsból eltávolítják, és mennyisége a kritikus tömeg alá esik, a buddhikus síkról származó pozitív spirituális energia ismét elkezd kicsapódni a mentális, asztrális, éteri és fizikai síkokon a bolygó felszínén. Mi a kapcsolat a pozitív energia és a Mennybuborékok között?

Cobra: Oké. Ez a pozitív energia a Galaktikus Központi Napból és most a Kozmikus Központi Napból is érkezik majd. Először fokozatosan, majd exponenciálisan fog növekedni, és elkezd Mennybuborékokat létrehozni, amelyek először észrevehetetlenül kicsik lesznek. De ezek a buborékok valójában tiszta energiából állnak, anomália nélkül, és egy idő után majd észlelhetővé válnak.

Terry: Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy a pozitív energia a Mennybuborékok forrása?

Cobra: Igen.

Terry: Tehát amint ez a pozitív energia elkezd kicsapódni a Föld minden síkján, az azt jelenti, hogy a Buddhikus oszlopok a nap 24 órájában, a hét minden napján le lesznek horgonyozva a világon?

Cobra: Nem, továbbra is szükség lesz arra, hogy az emberek Buddhikus oszlopokat horgonyozzanak le a bolygó felszínén. Az emberek aktív részvételére továbbra is szükség lesz ahhoz, hogy ezt az energiát lehorgonyozzák a bolygón.

Terry: Értem. Tehát bár a Mennybuborékok ott vannak a bolygó felszínén, mégis meg kell tennünk a pozitív cselekedeteinket a Buddhikus oszlopokért.

Cobra: Igen. És le kell horgonyoznunk ezt az energiát. Az energia nem fogja magát lehorgonyozni. Ott lesz, de használnunk kell, és pozitív módon kell hasznosítanunk.

Terry: Értem. Most, hogy a DARPA alatti bázis a sötét erők utolsó erődítménye, ez azt jelenti, hogy nincs több olyan erődítménye a sötét erőknek, amelyet meg kell tisztítani?

Cobra: Természetesen vannak más erődítmények, ez a DARPA alatti gödör a Chimera csoport erődítménye, de sok más Cabal, Illuminati orientált erődítmény van a felszínen, a katonai bázisokon és máshol is.

Terry: Oké.

Cobra: Ezeket az Eseménykor fogják megtisztítani, az Esemény műveleteknél.

Terry: Tehát ez azt jelenti, hogy amikor éppen befejeztük a DARPA és más dolgok tisztítását, akkor nem lesz szükségünk a bolygó felszínén lévő többi sötét erő tisztítására az Esemény előtt?

Cobra: Ez a DARPA gödör nagyon erős erődítmény, és amikor ezt megtisztítják, olyan hatalmas áttörés lesz, amely egyszerűen össze fogja omlasztani a Cabal uralmát a bolygó felszínén.

Terry: Nagyon jó! Azt mondtad, hogy az egész Világegyetem az Egység egyetlen hatalmas szivárványos, pelyhes golyójává (fuzball) fog emelkedni a következő kozmikus ciklus végén. El tudod magyarázni, hogy ez mit jelent?

Cobra: Ez azt jelenti, hogy az univerzum minden vetülete összekapcsolódik egymással, és eggyé integrálódik. A lélek és az anyag integrálódni fog. Minden egyes lény összekapcsolódik majd mindenkivel és mindennel. Tehát egyetlen hatalmas, összekapcsolt teremtés lesz elkülönülés nélkül.

Terry: Tehát ez azt jelenti, hogy nem lesznek például a földi emberek és más bolygók emberei között különbségek?

Cobra: Ez a következő kozmikus ciklus, több milliárd év múlva lesz. (Ó, értem.) Azt hiszem, a legtöbb ember el sem tudja képzelni, hogy ez mit jelent. (Oké) Ez egy teljesen más teremtés lesz.

Terry: Oké, nagyszerű. Tudunk most tudatosan kapcsolódni a Fényalagúttal? Ha igen, hogyan?

Cobra: Elméletileg lehetséges. Azok, akik az érintetlen természetben vannak, és amikor meditálnak, máris tudnak kapcsolódni ehhez.

Terry: Nagyszerű. Tavaly október 15-én volt egy hatalmas eszkaláció a c-csoport és a Fényerők között. Le tudnád írni röviden, hogy mit tett a c-csoport azon a napon?

Cobra: Nem mehetek bele a részletekbe, csak annyit mondanék, hogy a c-csoport átlépett egy bizonyos határt, amit nem szabadott volna átlépni, és ez kiváltotta a Fényerők azonnali válaszlépését. A Fényerők elég erős kockázatot vállaltak, ami kifizetődött, és nagy, jelentős előrelépés történt akkor.

Terry: Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy nem volt ellentámadás részükről?

Cobra: Teljesen ledöbbentek. A sötét erők annyira megdöbbentek, hogy egy ideig nem tudtak támadni. Szükségük volt egy kis időre, hogy átcsoportosuljanak, aztán támadtak, de csak hetekkel később. Úgy értem, akkoriban teljesen sokkos állapotban voltak, hogy ilyesmi egyáltalán lehetséges. (Wow) Nem gondolták volna, hogy a Fényerők ilyesmit tesznek.

Terry: Hűha. Nagyszerű. Bár az Androméda-galaxisban van egy c-ellenes szakértői csapat, miért nem vettek részt már akkor a bolygófelszabadításban, amikor a Föld körüli helyzet irányítása tavaly majdnem kicsúszott a kezünkből?

Cobra: Ez azért van, mert a Fényerőknek, akik részt vesznek ennek a bolygónak a felszabadításában, át kellett menniük a saját folyamataikon, hogy elég bátorságot gyűjtsenek ahhoz, hogy... Hogy képesek legyenek az andromédai csapattal összefogni, mert ők valóban bátrak és nem félnek, és szükség van egy bizonyos folyamatra. Az embereknek... A Fényerők tagjainak, akik a felszabadításon dolgoznak, meg kellett tisztítaniuk a traumáikat és fel kellett fejlődniük olyan szintre, hogy össze tudjanak illeszkedni az andromédai csapattal.

Terry: Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy az andromédai emberek abban az időben bátrabbak voltak, mint azok az emberek a csapatban?

Cobra: Igen, igen, természetesen. Bátrabbak, mint az emberek, akik akkoriban a Föld körül voltak.

Terry: Oké, nagyszerű. Az „Istennői Egyenlítő” posztban említettél egy helyet, amelyet „Qubbet el Bedawi”-nak hívnak. Ez ugyanaz, mint „Qubbet el-Hawa” vagy „A szél kupolája” Egyiptomban?

Cobra: Nem.

Terry: Ó, akkor másról van szó. Oké. Van valami híres ázsiai város a régi atlantiszi egyenlítő közelében?

Cobra: Elmagyarázom. A múltban valójában sok pólusváltás volt, és sok atlantiszi egyenlítő. Az egyenlítő, amelyet a legutóbbi posztomban említettem, az az egyenlítő volt, amely 25.000 évvel vagy még régebben volt jelen ezen a bolygón előttünk. Aztán volt egy pólusváltás (póluseltolódás), és aztán volt egy másik atlantiszi egyenlítő, amelyet már említettem a néhány évvel ezelőtti bejegyzésemben. De ez az atlantiszi egyenlítő, amely 25.000 évvel ezelőttig volt itt, még fontosabb, mert kapcsolatban állt a Galaktikus Konföderáció anyahajóival, és ez az egyenlítő nem Ázsián megy keresztül. Ezért nincsenek híres ázsiai városok ennek az egyenlítőnek a közelében.

Terry: Ó, oké. Értettem. Úgy tűnik, hogy az Istennő-örvények főként az európai kontinensen vannak. Ez azt jelenti, hogy Ázsiában több Férfi örvény van?

Cobra: Tulajdonképpen sok Férfi ley-vonal és Sárkány ley-vonal van Ázsiában, és elég nagy szerepük lesz az Eseményben és az Esemény után, de még nincs itt az ideje, hogy erről beszéljünk.

Terry: Értem. De Ázsiában is vannak női örvények?

Cobra: Igen, természetesen.

Terry: A tavaly decemberi frissítéskor említetted a Planck-csillagokat. Le tudnád írni a kapcsolatot a Planck-csillagok és a hatalmas kvantumátmenet között, amelyen [ez] az univerzum hamarosan keresztül megy?

Cobra: Oké. A Planck-csillagok a fekete lyukak jelenségének egyik lehetséges leírása. És amikor az univerzum ebbe a kvantum átmenetbe kerül, a fekete lyukak, ahogy mi ismerjük őket, nem léteznek többé a jelenlegi formájukban, mert bizonyos fizikai törvények meg fognak változni, és ez a jövőben történik majd egy bizonyos időpontban. Nem a közeljövőben, de ez a világegyetem jövője. Tehát az egész helyzet [meg fog változni.] A fizika törvényei, a fizikai állandók, a fény terjedésének módja, mindezek a dolgok meg fognak változni.

Terry: Nagyszerű. Szóval tavaly év végén közzétettél egy asztrológiai grafikont 2023-ra vonatkozóan a Lélek visszatérésével kapcsolatban. Le tudnád írni, hogy mit jelent ez a grafikon?

Cobra: Oké. Ez a grafikon a bolygók helyzetét írja le ebben az évben, és a bolygók egymáshoz való viszonyát. És ezek közül néhány aspektus elég érdekes. Nem megyek bele a részletekbe. Valószínűleg, nem ígérem, de valószínűleg a jövőben, amikor eljön az ideje, közzé fogok tenni erről valamit a blogomon. Lesz néhány elég érdekes asztrológiai konfiguráció ebben az évben, és akik asztrológusok, azok tudhatnak néhányról, és néhány közülük eléggé meghatározó lehet abban, hogy mi fog történni ezen a bolygón.

Terry: Érdekes. Valójában két vonal a grafikonon március felé csökken, és egy vonal pedig május felé meredeken csökken. Szóval ez jelez valamit?

Cobra: Ó igen, természetesen.

Terry: Nagyszerű. Az összes implantátum-állomást megtisztítják?

Cobra: A nem fizikai implantátum-állomások még nincsenek kitisztítva.

Terry: Oké, rendben. Van valami terv, hogy mikorra lesznek kitisztítva?

Cobra: Ez minősített információ.

Terry: 2023 eleje óta több nagy napkitörés is volt. Számítottak rájuk a Fényerők, vagy kellemes meglepetés volt?

Cobra: Igen, várható volt, mert az új szoláris maximum felé haladunk, természetesen várható volt.

Terry: A párizsi konferencián szóba került, hogy 2025-ben a szoláris maximum 25%-a valószínűsíthető. Ez most is így van, még a konferencia sikere és az év eleji nagy napkitörés-sorozata után is?

Cobra: Oké. Igen, a párizsi konferencia sikeres volt, de a napciklust természetesen nem tudja befolyásolni. Ez a fokozott aktivitás a napciklus normális része. A maximum felé haladunk. Szóval semmi rendkívüli nincs most ebben a pillanatban.

Terry: Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy a 25%-os valószínűség még mindig fennáll.

Cobra: Ugyanaz marad. Igen.

Terry: Egy japán fénymunkás csoport sikeresen ültetett el Cintamani köveket a Déli-sarkon a múlt év végén. Az első Cintamani projekt az Antarktiszon 2016 elején volt. Bár az Antarktiszon volt, de nem pontosan a Déli-sarkon. Hogyan befolyásolnák a Cintamani kövek a Déli-sarkon a felszabadulás körüli geopolitikai helyzetet?

Cobra: Ez nem befolyásolja a geopolitikai helyzetet. A bolygótengely stabilitását befolyásolja. Segít a Fényerőknek stabilizálni a Föld tengelyét, mivel hamarosan egy új pólus-eltolódásra számítunk. Ez nagyon fontos, és egy ilyen Cintamani projekt nagyon jó lenne az Északi-sarkon is.


Második rész: Istennő templom projekt

Terry: Oké, a következő kérdések az Istennő Templom Projektre vonatkoznak. Az első kérdés az, hogy az Istennő Templom építése azt jelenti-e, hogy a semmiből kell felépítenünk a templomot?

Cobra: Nem feltétlenül. Fel lehet használni már meglévő épületet, de lehet új templomot is építeni, bármi is legyen az útmutatásotok.

Terry: Oké, nagyszerű. Szükséges, hogy egy Istennő templomnak legyen fedett helyisége?

Cobra: Igen, természetesen. Az időjárás viszontagságaitól védett, fedett helyiségnek kell lennie.

Terry: Ó, értem. Tehát nem lehet csak úgy egy szabadtéri templom.

Cobra: Az elemektől védett helyen kell lennie.

Terry: Oké. Istennői templomot kell építenünk egy saját tulajdonunkban lévő magánterületen? Vagy bérelhetünk egy fedett helyet, és aztán átalakíthatjuk erre a célra?

Cobra: Mindkét lehetőség rendben van. De legalább hetente egyszer néhány órára a nyilvánosság számára is hozzáférhetőnek kell lennie.

Terry: Hol ajánlanák a Fényerők egy Istennő templom létrehozását? Városban, külvárosban vagy vidéken?

Cobra: Bárhol, a vezettetésetek szerint, és bárhol, ahol az emberek meg tudják látogatni.

Terry: Értem. Vannak a Fényerőknek bármilyen követelményei egy Istennői templom méretével kapcsolatban, négyzetméterben számolva?

Cobra: 10 négyzetméternél legyen nagyobb, és nincs felső határ.

Terry: Ha a Fénymunkások maguk is építhetnek egy Istennő templomot, akkor a Fényerők ajánlanak ehhez valamilyen építészeti stílust?

Cobra: Létrehozhattok kupola formájú istennő templomot. Használhatjátok az ősi építészetet példaképként, vagy használhatjátok a saját útmutatásaitokat is.

Terry: Oké, nagyszerű. Ha van elég földterület [vagy hely] a saját, magán kapcsolatfelvételi zónánkon belül, létrehozhatjuk az Istennő templomot ezen a területen?

Cobra: Igen. Ha erre éreztek vezettetést.

Terry: Amikor Istennő templomot építünk, szükséges vagy ajánlott a közelben egy szent tavat létrehozni?

Cobra: Ha erre éreztek vezettetést.

Terry: Ha egy Istennő Templomnak csak beltéri helyisége van, használhatunk-e egy beltéri szökőkutat szent tóként?

Cobra: Igen.

Terry: Nagyszerű. Amikor egy Istennő Templomban egy beltéri szökőkutat helyezünk el, vagy egy mesterséges tavat ásunk, hogyan tudunk női angyali lényeket megidézni, hogy lehorgonyozzuk őket az Istennő Örvény vizébe?

Cobra: Van egy meditáció az Istennői jelenlétének behívására a testedbe, ezt a meditációt használhatod arra, hogy megidézd az Istennői jelenlétet abban a tóban is. Ezt a meditációt megtalálhatjátok a Sisterhood of the Rose weboldalán.

https://www.sisterhoodoftherose.network/meditations

Magyarul: Az Istennő visszatérése meditáció:

https://www.youtube.com/watch?v=vkCAJ_CHq_E&list=PL4R9qSThCR_umJhQNvrUl_-ZMxZdlw44n&index=12


Terry: Remek. Tehát akkor megfelel a Fényerőknek, ha egy meglévő épületet templommá alakítunk?

Cobra: Igen, természetesen.

Terry: Honnan tudhatjuk, hogy egy Istennő Templom rendben van-e a Fényerők szemszögéből?

Cobra: Ha odaadással és tiszta szándékkal csinálod, akkor minden rendben lesz.

Terry: Hogyan tudjuk fenntartani az Istennői energiát a templomban?

Cobra: A templomban végzett rendszeres meditációkkal, rendszeres tevékenységekkel, és ismétlem, a templomnak legalább hetente egyszer nyitva kell állnia a lakosság előtt.

Terry: Oké. Az Esemény közeledtével a Fényerők szabnak-e valamilyen határidőt a Fénymunkásoknak, amikorra legalább egy minősített Istennő templomot hozzanak létre a bolygó felszínén?

Cobra: Nincsenek határidők. Azok az emberek, akik útmutatást kapnak arra, hogy megépítsék ezeket a templomokat, vagy hogy meglévő helyeken hozzák létre ezeket a templomokat, a saját képességeik szerint fogják ezt megtenni. És minél többet hoznak létre, annál jobb, de nincsenek követelmények.

Terry: Köszönöm szépen. Én végeztem a kérdésekkel, Jedi következik.

Jedi: Oké, tudnál említeni néhány híres Istennő templomot a világ minden tájáról, hogy mi Fénymunkások el tudjunk menni oda hogy inspirációt merítsünk a saját templomaink építéséhez?

Cobra: Az egyik példa a franciaországi Versailles-ban, a Petit/Kis Trianonban található Szerelem temploma, a másik példa pedig a máltai Istennő templomok. Ez két példa, amely elég érdekes, és inspirációt adhat az ilyen templomok építéséhez.

Jedi: Oké. Jó választás. Ezután, ha a Fénymunkásoknak sikerül felépíteniük egy Istennő-templomot a bolygó felszínén, fogsz-e képzést biztosítani, és segíteni azoknak, akik úgy érzik, hogy Istennő-papokká és Istennő-papnőkké szeretnének válni?

Cobra: Nem valószínű.

Jedi: Egy japán fénymunkás nemrég épített egy Istennő templomot Gunma prefektúrában. Ez a templom nyitva áll a nagyközönség előtt. Van egy szabadtéri Rózsa Labirintus szőnyeg is, hogy az emberek megtapasztalhassák az Istennő papnők egyik gyógyító élményét. Elmagyaráznád a Rózsa Labirintus célját és azt, hogyan használhatjuk helyesen?

Cobra: Úgy használhatjátok, hogy végigsétáltok a Labirintuson, és ez a Labirintusban tett séta a belső utadat szimbolizálja. Miközben végigsétálsz a Labirintuson és a középpontba érsz, eljuthatsz az utad céljához. Ez tehát egy olyan spirituális élmény lehet, amely tisztázhatja a kapcsolatod a felsőbb éneddel, és tisztázhatja az utad a Fényben.


Rose-Labyrinth

Jedi: Ha valaki eltéved egy nagy méretű rózsalabirintusban, vissza kell-e térnie a labirintus belépési pontjához az előbbi ösvényen keresztül?

Cobra: Igen, ez ajánlott.

Jedi: Oké. És legfeljebb hány Istennőt imádhatunk egy Istennő templomban?

Cobra: Annyit, amennyit akartok.

Jedi: Ki kell választanunk előre azt az istennőt, akinek a tiszteletére fel akarjuk építeni a templomot?

Cobra: Tegyétek saját, belső útmutatásotok szerint.

Jedi: Tarthatunk-e kutyákat, macskákat vagy más háziállatokat az istennői templomban?

Cobra: A templom központi részét fontos megvédeni. Tehát az nem a kutyák, macskák és egyéb háziállatok helye, de más helyeken nincs probléma.

Jedi: Ha Vénusz istennő templomát akarjuk felépíteni, nem hangsúlyozhatnánk szándékosan a szexi és gyönyörű megjelenését a templomában?

Cobra: De, természetesen.

Jedi: Ha a fénymunkások prioritásként akarják kezelni életminőségük javítását, akkor először is építhetnek egy állandó oltárt Abundantia Istennőnek, majd fokozatosan kibővíthetik azt egy Istennő-templommá a bőség energiájának lehorgonyzására?

Cobra: Igen, természetesen. Ez egy jó ötlet.

Jedi: Sok Kuanyin és Ma-cu templom van Tajvanon. A japán Iszei nagyszentélyt Amateraszu napistennőnek szentelték. Más országokban is sok olyan templom van, ahol az emberek az istennőt imádják fő istenségként. Mi a legfontosabb különbség ezek között a meglévő templomok és azok között, amelyeket a Fényerők reményei szerint mi, Fénymunkások építünk az új projekthez?

Cobra: Ezek az új templomok az Istennő friss kozmikus energiáját hozzák a bolygó felszínére. És persze az is fontos, hogy a már létező, régi korokból származó Istennő-templomokra is felhívjuk a figyelmet, amelyek még mindig működnek. Néhányuk még mindig működik. Az is jó, ha a Rózsa Rendje cikkeket ír ezekről a templomokról, hogy felhívja a felszíni lakosság figyelmét ezekre a templomokra.

Jedi: A felszíni lakosság nagy része az Istennő templomba megy, hogy az Istennő útmutatását és áldását kérje ahelyett, hogy megtapasztalná az energiáját. Amikor egy Istennő templomot építünk, mit kellene tennünk, hogy a felszíni lakosság el tudja engedni az Istennő templomról alkotott sztereotípiáját, és az Istennő tulajdonságainak megbecsülésére összpontosítani?

Cobra: Az Istennő jelenlétét többféleképpen lehet megközelíteni. Ez lehet az Ő útmutatásának keresése, áldásának keresése, hogy közvetlenül megtapasztaljuk energiáját, meditáción keresztül. Mindezek az utak teljesen rendben vannak.

Jedi: Mit csináltak a fejlett ősi földi civilizációkban élő emberek (például az atlantisziak és az ókori egyiptomiak) az Istennő templomokban azon kívül, hogy imádkoztak az Ő útmutatásáért és áldásáért?

Cobra: Voltak képzések. Voltak beavatások. Voltak szentséges egyesülés meditációk. Volt kapcsolatuk a Galaktikus Testvériséggel. Mindezek a tevékenységek Atlantiszon és bizonyos mértékig az ókori Egyiptomban is zajlottak.

Jedi: Ez nagyszerű. Milyen fesztiválokat, és különleges napokat ünnepelhetünk vagy tarthatunk, vagy milyen évfordulókat ünnepelhetünk meg az Istennő Templomban?

Cobra: Sok ünnep van, amelyet a múltban az Istennő jelenlétének megünneplésére tartottak, és a Rózsa Rendje írhat cikket, amely felsorolja azokat a különböző fesztiválokat, amelyeket világszerte ünnepeltek. Pogány fesztiválok, voltak Íziszhez kapcsolódó fesztiválok, voltak más Istennőkhöz kapcsolódó fesztiválok, és mindezek portálok lehetnek az Istennői energiával való kapcsolódáshoz.

Jedi: Vajon az ősi népek szándékosan választottak istennői ley-vonal közelében lévő helyet, amikor istennői templomot építettek?

Cobra: Igen. Olyan helyet, amely az Istennő ley-vonal, vagy Istennő örvény mellett van.

Jedi: Maga Petit/Kis Trianon egy kis kastély Marie Antoinette királyné számára, és Szent Germain mester többször járt itt, hogy az Istennői misztériumokat oktassa és az Istennői energiát lehorgonyozza. Vajon Szent Germain mester hosszú távú tartózkodásra alkalmas Istennő-templommá alakította át a kastélyt?

Cobra: Igen. És ennek a helynek az Esemény után lesz egy bizonyos különleges célja, amit még nem lehet nyilvánosságra hozni.

Jedi: A plejádiak és más pozitív csillag-civilizációk szintén hódolnak és tisztelik az Istennőt?

Cobra: Ők a maguk módján kapcsolódnak az Istennői jelenléthez.

Jedi: El lehet mondani, hogy közösen mind egy bizonyos Istennőt tisztelnek?

Cobra: Nem, nem egy megszemélyesített Istennőt, hanem az egész világegyetemet átható Isteni Női esszenciát.

Jedi: Hogyan használják a jóindulatú galaktikus lények az Istennő templomokat, és hogyan terjesztik az Ő energiáját?

Cobra: A Galaktikus Központi Faj létrehozta az Istennői templomok hálózatát számos bolygón, amelyek a galaktikus társadalom részét képezik, és a Fény galaktikus hálózatának részei.

Jedi: Egy istennő templom felépítése jelentős időbe és pénzbe kerül. Ha a Föld felszínét az elkövetkező években pólusváltás és hatalmas cunamik fogják sújtani, nem tűnik kifizetődő befektetésnek sok Istennő templomot építeni szerte a világon. Mit javasolsz, hogyan lehet enyhíteni a Fénymunkások aggodalmát ebben a kérdésben?

Cobra: Nem kell sok pénz egy istennői templom létrehozásához. Egyszerűen átalakíthatsz egy szobát a jelenlegi helyiségedben. Ez lehet a lakásod vagy az üzlethelyiséged. Minimális költséggel egyszerűen átalakíthatsz egy szobát Istennő-templommá, feldíszítheted, és megnyithatod a nyilvánosság előtt. Tehát minimális befektetéssel, és nagyon rövid idő alatt megvalósítható. És sok ilyen templom erős jelenlétet teremthet, ami segítheti a Fényerőket az elkövetkező években.

Jedi: Oké. Jó ötlet. Tekintettel arra, hogy sok Fénymunkásnak nincs elég pénze és tudása az építkezéshez vagy a belsőépítészethez. Szeretnénk néhány alternatív lehetőséget javasolni, amelyek a közeljövőben könnyen megvalósíthatóak. Cobra, reméljük, hogy megoszthatod a véleményedet, és közvetítheted ezeket az ötleteket a Fényerők felé.

Cobra: Igen. Hallgatják ezt az interjút, és természetesen tisztában vannak a helyzettel. Tehát az embereknek csak egy kis kreativitást és elkötelezettséget kell használniuk. Mindezt meg lehet tenni.

Jedi: Nagyszerű. Köszönöm. Először is, néhány Fénymunkás gyógyító központot működtet. Átalakíthatják a gyógyító központjaikat Istennő templomokká?

Cobra: Igen, természetesen. Az egész gyógyító központot Istennő templommá alakíthatják, vagy a gyógyító központjuk egy részét szentelhetik az Istennő templomnak. Minden lehetőség nyitott, minden lehetséges.

Jedi: Ha a Fénymunkások a műtermeiket, galériáikat vagy magán múzeumaikat használják, és hosszú távú Istennővel kapcsolatos előadásokat és kiállításokat biztosítanak a felszíni lakosságnak, akkor a művészeti tereik lesznek az Istennő templomai?

Cobra: Igen, megtehetik. Ha ezek a tevékenységek állandóak (OK, jó), és ha az a hely az Istennőnek van szentelve, akkor igen, válhat Istennői templommá.

Jedi: Ha egy Fénymunkás a jótékonysági szervezetét egy Istennőnek szenteli, majd az Ő nevében jótékonysági segélyt nyújt, akkor az elkötelezettsége egyenlő egy Istennő templom építésével?

Cobra: Nem. Egy Istennői templom építése vagy létrehozása fontosabb.

Jedi: A párizsi Felemelkedési Konferencián említetted, hogy a Rue Jean-Jacques-Rousseau-n található Christian Louboutin valójában egy Hathor templom butiknak álcázva. Ha egy Fénymunkás a saját boltját sok Istennővel kapcsolatos műalkotással és koncepcióval díszíti, akkor válhat az üzlete valamiféle Istennő-templommá?

Cobra: Igen, ha hetente legalább egyszer van az Istennői energiához kapcsolódó, a nyilvánosság számára nyitott tevékenység. Csak az Istennővel kapcsolatos művészet és művészeti alkotások és dekoráció nem elég. Kell, hogy legyen odaadás, és a nyilvánosság számára is nyitottnak kell lennie, hogy az energia elterjedhessen a felszíni lakosság körében.

Jedi: Jó ötlet. Sok Fénymunkás a szakmai képességeiből él, és emellett stúdiót, céget, sőt kis- és középvállalkozást is működtet. Ha bevezetik az iparágukhoz kapcsolódó istennői művészetet a munkahelyükön, az az irodájukat Istennői templommá alakíthatja?

Cobra: Oké. Ha valaki bevezeti a művészeteket, ettől még nem lesz az irodája istennői templom, de segít, hogy több istennői energiát hozzon a bolygó felszínére.

Jedi: Hmm. Oké. Ha a Fénymunkások átmenetileg képtelenek egy új Istennő-templom építésére, adományozhatnak pénzt a híres ősi Istennő-templomok, mint a Notre Dame, a Parthenon és a Hathor-templom helyreállításának támogatására?

Cobra: Ha ehhez éreznek vezettetést, persze. De tudnotok kell, hogy annak a pénznek a nagy része eltűnik és más jellegű tevékenységekre fordítják. Nem éri el a végső célját.

Jedi: Rendben. Több online nyílt világú (open-world) játék is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját házakat vagy akár városokat is építsen. Amennyiben az Istennő Templom Projekt legfőbb célja az Istennő Energia és a vele kapcsolatos tudás terjesztése, akkor építhetünk Istennő Templomot a Minecraftban, Valheimban vagy más egyéb online játékban, és meghívhatjuk oda a többi játékost, hogy látogassák meg a Templomunkat?

Cobra: Ez nem igazán ajánlott, mivel ezeket a templomokat a fizikai síkon kell felépítenünk. Az ilyen jellegű mesterségesen létrehozott valóság olyasvalami, amit kerülnünk kell. Ne töltsetek túl sok időt online az ilyen jellegű játékokkal. Nem szolgálja az emberiség spirituális evolúcióját.


Harmadik rész: Kérdések tisztázása

Jedi: Ó, igen! Megértettük! A következő rész bizonyos kérdések tisztázásáról szól. Mi a kapcsolat a mennybuborékok és a kvantum beillesztési portálok között?

Cobra: Kvantum beillesztési portálok akkor keletkeznek, amikor a Fény elkezdi kitisztítani a kvantum anomália egy részét, és amikor elegendő számban nyílnak meg ilyen portálok, ez lehetővé teszi a mennybuborékok megjelenését.

Jedi: Nyithatunk stabil kvantum beillesztési portált azáltal, hogy erre összpontosítunk elménkben és tiszta szándékkal meditálunk?

Cobra: Néhány, pár másodpercig elég stabil lehet. Ha képesek vagytok néhány másodpercig stabilan tartani az elméteket, mindenféle gondolatoktól mentesen, akkor képesek lehettek stabil kvantum beillesztési portált nyitni. De a legtöbb ember elméje annyira nyughatatlan, hogy ezt nem könnyű nekik kivitelezni

Jedi: Értem. Mi a pontos kapcsolat az Én Vagyok Jelenlét, az Isteni Férfi, az Isteni Nő, és a Belső Gyermek között?

Cobra: Az Én Vagyok Jelenlét, a valós jelenléted, az Isteni éned. Ennek van egy Férfi és egy Női vetülete, melyek tökéletes egyensúlyban vannak azon a szinten. A Belső Gyermek pedig az inkarnálódott lélek. Része az Én Vagyok Jelenlétnek, amely a fizikai síkra inkarnálódik.

Jedi: Az első világháborút lezáró fegyverszünet 11.hó 11-én lépett hatályba, közép-európai idő szerint 11 órakor. Tehát a béke, szó szerint 11:11:11-kor köszöntött be Párizsban. Ahogy a régi mondás tartja, az univerzumban nincsenek véletlenek. Van esetleg erről információd, hogy ennek az időzítésnek volt-e valamilyen okkult rendezőelv a hátterében?

Cobra: Igen, természetesen. Ez a fegyverszünet szándékosan lett azon a napon aláírva, és a 11 órási időzítés is szánt szándékkal lett meghatározva, hogy elősegítse a pozitív 11:11:11-es portál aktiválását.

Jedi: A „Leleplezett Misztériumok: A Mágia Jelenléte” című kiadványban, Szent Germain Mester azt állította, hogy a fehér kvarcba foglalt formája az aranynak a legtisztább, mely jelen van a Földön. Milyen fizikai és spirituális hatása van, ha ilyen jellegű aranyat hordunk magunknál, vagy ezzel vesszük körbe magunkat?

Cobra: Az aranyat tartalmazó kvarc egy nagyon erőteljes és nagyon hatékony kombinációt képez, amely összekapcsol bennünket a Felsőbb Énünkkel és megerősíti a szabad akaratunkat. Tehát egy nagyon előnyös, nagyon spirituális és nagyon erőteljes kombinációról van szó.

Jedi: Ó, nagyszerű! Ha tachyonizált arany fóliát ragasztunk a fehér kvarcra, az hasonló hatással bír?

Cobra: Nem. Természetes aranynak kell lennie a kvarcban.

Jedi: Értem. Vagy még jobb lenne, ha tachyonizált fehér kvarcot töltenék fel tachyonizált arannyal?

Cobra: Erre ugyanaz a válaszom, mint amit az előző kérdésre.

Jedi: Értem. Akkor a következő: Mind Atargatisz, mind Isis Istennő a Szíriusz Naprendszerből származik. Van valami említésre méltó kapcsolat közöttük?

Cobra: Igen, mindketten ugyanabból a lélekcsaládból származnak.

Jedi: Említetted, hogy a Galaktikus Központi Nap a 7. dimenzió kapuja. Melyik dimenzióra nyit portált a Kozmikus Központi Nap?

Cobra: A 11. dimenzióra.

Jedi: Azt is említetted, hogy a Kozmikus Központi Nap nem egy fizikai Nap. Akkor a létezés melyik formájához tartozik? Plazma, éteri, vagy még ezeknél is finomabb energetikájú?

Cobra: Létezik fizikai formája is, de nem ez a fő része. A fő része az a hatalmas energia lény, amely azon a konkrét helyen van jelen.

Jedi: A Kozmikus Központi Nap az ősrobbanás szingularitása?

Cobra: Nem.

Jedi: A Kozmikus Központi faj aktívan részt vesz a Bolygó Felszabadításában az Isteni Beavatkozás Aktiválás óta?

Cobra: Igen, de több akadályba ütköztek, mint amire számítottak.

Jedi: A Párizsi Felemelkedés Konferencián említetted, hogy Boucher számos Istennő misztériumot rejtett el a festményeiben. Művei olyan energetikai pufferzónát hoztak létre a francia felsőosztálybeliek körében, amely megakadályozta Franciaország teljes összeomlását a Francia Forradalom idején. Ha a francia arisztokrácia és a gazdag családok legtöbb tagja nem értette ezeket a titkokat, akkor pontosan hogyan tudták művei megvédeni a korabeli francia társadalmat?

Cobra: Az emberek tudatos szinten nem értették a munkáját, de munkájának energiája hatással volt a tudatalattijukra, és jobban összehangolta azt az Istennő energiájával.

Jedi: Értem. Ahogy az Élet Virágát nézzük. Az emberek nem értik, mégis befogadják az energiáit.

Cobra: Igen.

Jedi: Ha mindent megteszünk, hogy Mozart zenéjét, Boucher és Vigée Le Brun festményeit, valamint más, az Istennővel kapcsolatos műalkotásokat népszerűsítünk, vajon ez az erőfeszítés segítene-e a felszíni lakosságnak alkalmazkodni az Eseményhez és az azt követő nagy változásokhoz?

Cobra: Ez voltaképpen egy nagyon jó ötlet, segítene a felszíni lakosságnak bizonyos fokig jobban ráhangolódni az Istennő energiára. És minden ilyen erőfeszítés segít.


Negyedik rész: A jövőre vonatkozó tervek

Jedi: Oké. Ez az utolsó rész. A jövőre vonatkozó tervekről fog szólni. Terveznek-e a Fényerők idén valamilyen globális tömegmeditációt?

Cobra: Nem szolgája a magasabb célt válaszolnom erre a kérdésre.

Jedi: Lehetséges-e, hogy az első kollektív hullámban felemelkedők a Galaktikus vagy akár a Kozmikus Központi Faj tanítványaivá váljanak?

Cobra: Igen, lehetséges azok számára, akiknek ez része a felépítésüknek vagy az életútjukról hozott korábbi döntésüknek.

Jedi: Ha már a kozmikus evolúcióról beszélünk: az univerzum fokozatosan felemészt és átalakít mindent a 3. és a 4. dimenzióban, egészen addig, míg csak az 5. és az azon túli dimenziók léteznek tovább?

Cobra: Igen. Valójában ez a terv a következő kozmikus ciklus végére. Több milliárd év múlva.


Befejezés

Jedi: Rendben. Most, hogy az interjú végére értünk, van-e még valami befejezésül, amit a Fénymunkásoknak szeretnél mondani?

Cobra: Azt szeretném mondani, hogy azok, akik még mindig támogatják és tartják a Fényt, nagyon bátrak és erősek, mert annyi próbatétel, annyi kihívás, annyi csalódás volt az elmúlt néhány évben, hogy azok, akik még mindig tartják a Fényt, az új társadalom hősei. A Fény győzelme!

Jedi: Nagyon köszönjük. A Fény győzelme!

Terry: A Fény győzelme! Köszönjük.

Patrick: A fény győzelme!

Cobra: Köszönöm. Köszönöm.


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/02/interju-cobraval-az-istennoi-templom.html


https://www.welovemassmeditation.com


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások