Telos

Spirituális hírek, fordítások

2023 februári helyzetjelentés – Teljes körű idegenek közötti háború

  1. február 15., szerda


60920

A Fényerők sikereinek köszönhetően beszélhetünk arról, hogy végre elkezdődött a széles körű idegenek közötti háború, bár az emberek ingerküszöbét nem fogja átlépni addig, amíg a chiméra által felállított fátyol illúziói le nem hullanak. A következő bekezdésekben összefoglalom azokat a csatákat, amelyeket a Fényerők 2023 eleje óta megnyertek.

Mostanra már elkezdődtek a chiméra Androméda frakciója elleni nehezebb csaták. Az Androméda frakció hatalmas támadást intézett a Fényerők fő hajói ellen, beleértve azt a területet is, ahol az Istennő tartózkodott. A probléma az volt, hogy az Androméda frakció mesterséges intelligenciája felülmúlta a Fényerők feldolgozási teljesítményét. Ezt úgy lehet elképzelni, mintha két nano-bot hadsereg harcolna egymással, ha az egyiknek erősebb a mesterséges intelligenciája, akkor a nano-botjai győznek, és elpusztítják az ellenfelet. Csak hogy itt nem igazán a nano-botokról van szó, de a feldolgozási teljesítményben való gyengébbség nagyjából ugyanezzel az eredménnyel járt. Ezért az Androméda frakció először győzni tudott, és gyorsan valódi fenyegetéssé vált a Fényerők számára. Az Androméda frakció elég régóta tudta, hogy jobb feldolgozási teljesítménnyel rendelkezik, míg a Fényerők nem tudtak ezekről a (főként lopott) rendszerekről. A chiméra okkal nevette ki a Fényerőket, és ez volt az eddig ismeretlen fölényük.

Emiatt, a támadások során a Fényerők egyik legerősebb szövetségesének, akik az Elsődleges Teremtő közvetlen ősi leszármazottai, be kellett ugraniuk és segíteniük kellett a Központi Fajnak, a Galaktikus Konföderáció vezető feldolgozó erejének és magának az Istennőnek megmentése érdekében. Ugyanúgy, ahogy az Androméda frakció tudta, hogy felsőbbrendű technológiákkal rendelkezik, csak arra várva, hogy az Istennőt a saját oldalukra kényszerítsék ezzel a támadással, ezek az ősi lények is tudták, hogy mi fog történni, ezért kisegítették jobb felszereléssel a Fényerőket, hogy megőrizzék a stabilitásukat a csata alatt. Ez azt jelenti, hogy mostanra az egész Felszabadítási műveletet az Elsődleges Teremtő ezen ősi leszármazottai irányítják, hiszen nélkülük a Felszabadítás borzalmasan elbukott volna. Természetesen a Fényerők részének tekinthetők, de ettől függetlenül önálló lények és részben önállóan tevékenykednek, és messze nem a Tejútrendszerből származnak. Ők azok a lények, akik alapvetően magát az Eseményt irányítják, és közelebb állnak a Forráshoz, mint bárki más a Felszabadítási műveletekben. Ők vezetik a műveleteket a maguk módján, főként azért, mert az ő támogatásuk szükséges a Földön kialakult helyzet megoldásához, ahogyan azt a megadott forgatókönyv világossá tette. Ők azok, akik a Rigel rendszerben is megfordították a helyzetet, amelyet a Föld előtt tisztítottak meg a chimérától.

Ezt követően a vereséget az Androméda frakció megtorolta a felszínen élő több kulcs-Csillagmag megtámadásával, mivel a chiméra úgy látta, hogy fontos szerepet játszottak a vereségükben. A chiméra most úgy hiszi, hogy néhány kulcs-Csillagmag létfontosságú a Felszabadulás számára, és bennük vélte felismerni a fő fenyegetést, amely a Fényerők mesterséges intelligencia rendszerei elleni vereségüket okozta. Röviddel e támadások után - és a megtorlás forrásának lokalizálására használt technológiának köszönhetően - a megmaradt Andromédai flotta nagy részét végül megtalálták, és azonnal meg tudták semmisíteni. A flotta azon tagjait, akik el tudtak menekülni a hajókról, nem sokkal a flotta megsemmisülése után összegyűjtötték és a Központi Napba szállították ítéletre. A hajókról megmenekült túszok egy részét is a Galaktikus Konföderáció hajóira szállították. E túszok némelyikét a chiméra felkészítette arra, hogy trójaiakként működjenek, de ezt a problémát is felfedezték, mielőtt bármilyen kárt okozhattak volna.

A chiméra második hierarchiarétegén lévő interdimenzionális földönkívüliek közül még sokakat megtizedeltek a legutóbbi bejegyzés óta, köztük, ahogy akkor írtam, az "ördögnek" nevezett lényt is, aki ezen a hierarchiarétegen belül volt. Bár a chiméra minden hierarchiarétegén van legalább egy "ördögnek" nevezett lény. Sok más, az adott hierarchiarétegben működő lények - ősi emberi árulók - akik olyan hatalmas erőkkel rendelkeznek, amelyek csak az emberek legelső generációiban voltak jelen ezen a bolygón.

Ezek az emberek nagyon magas életerőt bocsátanak ki, és szinte legyőzhetetlenek a Földön elérhető közönséges fegyverekkel - emberfeletti, rendkívül romlott jellemük van. Ha például részben elpusztítják őket, akkor újranőnek. Tulajdonképpen a testük minden része képes újranőni és regenerálni az egész testet. Ez persze még nehezebbé teszi ezeknek az ősi árulóknak az eltávolítását, mivel alapvetően mindent, ami ezekben a testekben van, beleértve az apró, friss DNS-mintákat is, teljesen el kell távolítani és semlegesítés céljából a Ganymedesre kell szállítani. Emellett legbelül minden bizonnyal emberek, és bár a bolygó leggonoszabb és legsötétebb teremtményei közé tartoznak, mások számára (eléggé önhatalmú) embereknek tűnhetnek. Minél távolabbi nemzetségből származnak az első emberi generációkhoz képest, annál kevesebb életenergiát bocsátanak ki, és annál kevésbé működőképesek a testre szabott regenerációs képességek és egyéb tulajdonságok, amelyekkel a korai emberek rendelkeztek. Attól függően, hogy melyik szinten hagyjuk abba a számolást, több száz ilyen ősi áruló volt. Most körülbelül 30-nál tartunk, és csökken a számuk. Sokan ezek közül a szörnyek közül a felszínen az egyszerű emberek többségének mozgatórugói, miközben ők maguk nem tartoznak közéjük - ellenben nagyon magas fokon irányítják őket, mintha csak avatarok lennének. Az emberi magjukat egy mesterséges parazita energiamező veszi körül, amely több száz méterre terjed, és mindent befolyásol körülöttük. Ezek az árulók teljes mértékben uralják ezeket az energiamezőket, és minél erősebb az emberi magjuk, annál messzebbre terjednek a mezők és annál intenzívebbek. Alapvetően ezek a mezők az eredeti "lélek mezejének" parazita megfelelői, amely természetesen körülveszi az olyan (különösen az ősi) emberi lényeket, akik nem csatlakoztak a chimérához. Ez a lélek mező mindent pozitívan rendez el a valódi lélekkel rendelkező emberek körül (erősen lélekmérettől függően).

A probléma ezekkel az ősi árulókkal az, hogy (látszatra) emberi lényeknek tűnhetnek, és a egészen "normálisan" viselkednek, miközben teljesen agyhalottak és a chiméra irányítása alatt állnak. Amiatt, hogy a chiméra mesterséges intelligenciája sokkal magasabb, mint a szokásos emberi lényeké (könnyen szimulálhatnak egy kb. 300-400-as IQ-t), csak ezért tűnnek teljesen működőképesnek az átlagemberek között. Tehát az embereknek abszolút semmi esélyük sincs ezeknek az ősi szörnyetegeknek a felforgató tevékenységével szemben, és nem képesek megfelelően felismerni őket - ezért a Fényerőkre marad, hogy kigyomlálják ezeket az entitásokat.

Ráadásul az "elfajzott" („bastard”), és számos más tagja a chimérának, maga is erősen sérült, vagy akár teljesen eltávolították. Az „elfajzottnak” magának több magas rangú leszármazottja is van, akiket „az elfajzottakként” tartanak számon ugyanazokban a körökben, akik magát az „elfajzottat” is ismerik. Ők a Föld árnyékkormányainak rejtett mozgatórugói, az emberi DNS és a chiméra DNS kereszteződéséből jöttek létre. Mivel az instabil genetikájukban keveredik a Fény a romlott DNS-sel, az elfajzottakról köztudott, hogy súlyos testi problémákkal küzdenek. Sok ilyen elfajzottat megtaláltak, kvantum beillesztési portálokon keresztül izoláltak és már elszállították őket a Földről - mostanra körülbelül tíz ilyen chiméra-vezető maradt.

Néhány további chiméra-szörnyeteg, amelyeket a Fényerők szintén el tudtak távolítani, alapvetően csak szerves zsebek voltak, amelyek képesek voltak a valóságból a saját, magasabb dimenziós termeikbe visszahúzódni. És szó szerint csak húsból készült zacskók voltak, amelyekben a chiméra energiaforrásként tárolta (főleg emberi) áldozatait. Ezeken az áldozatokon kívül a zacskók egyfajta hidat is tartalmaztak, amelyeket egyes emberi árulók használtak. Ezek a szörnyek hatalmas pszichikai kontrollal rendelkeztek a felszíni lakosság felett. Főleg a tengerek mélyén tartózkodtak, és néha feljöttek a partvidékre, amikor úgy döntöttek, hogy akcióba lépnek. Valójában ezek a szörnyek a természeti katasztrófákhoz hasonlíthatók, bárhol is jelentek meg, elég hatékonyak voltak a chiméra számára a világ eseményeinek irányításában. Hatásuk azonban főleg tudatalatti befolyásolás volt az emberiségre az őket körülvevő több száz, vagy akár több ezer méteres sugarú körben. A Kaidzsú-filmeket gyakran ihlette, ahogy az emberek öntudatlanul is megérzik ezeknek a dolgoknak a jelenlétét. Több felemelkedett csoport Kaidzsúként hivatkozik rájuk. Bár nem szörnyekként jelennek meg, mint a filmekben, hatásuk hasonlóan pusztító, különösen az emberi pszichére nézve. Azt mondják, tudat alatt cselekszenek, és egyáltalán nem észrevehetők – csak akkor manipulálják az embereket, amikor az emberiség bármit is változtatni készül az uralmukon. Miután eltávolították és a Központi Napba szállították az árulók egy részét, a maradék elkezdett elkeveredni az áldozatokkal (akiket különböző csempész-zacskókban tartottak), hogy őket is a hajókra szállítsák, és beszivárogjanak a Fényerők közé. Ismét sikerült a cabal tagjainak minden ilyen szándékát megelőzni.

Az előző bejegyzésekben említett, a chiméra által az apa alapelv eltorzítására használt chiméra tagon kívül a chimérának volt egy olyan képviselője is, aki az emberiség nagymama-archetípusával dolgozott. A chiméra ezen "nagymama"-tagját, aki a női és istennői energia megrontásának fő pillére volt, sikeresen eltávolították. Ez a lény egy ősi idegenre vezethető vissza, aki jóval azelőtt csatlakozott a chimérához, hogy azok megszállták volna a Földet, kozmikusan az első női tagjuknak tekinthető. Befolyása volt a Belső-Föld szinte minden frakciójában, és nagyon bölcs nőnek álcázta magát, szinte minden spirituális hatalmi struktúrában. Az elmúlt hónapok során lelepleződött, kiderült, hogy milyen szörnyeteg volt, ami végül pár napja a teljes eltávolításával végződött.

A chiméra e nagymama-tagja egyike volt a Földön tartózkodó, első két ősi idegen eredetű árulónak, akiket néhány héttel ezelőtt azonosítottak. A másik az a chiméra-tag, aki az apai princípiumot irányítja, aki még mindig aktív, és még nem sikerült sikeresen elfogni. Mint már említettük, mindketten aktív tagjai voltak a Föld néhány legpozitívabb szellemi frakciójának, és nagy hatást gyakoroltak a (látszólag) pozitív műveletekre kb. 500 ezer év óta. Ők ketten voltak felszerelkezve a legelső emberi testek egyikével, amelyet a chiméra el tudott lopni – és amelyekre szükség volt a hatalmuk gyakorlásához. A pozitív frakciók minden támogatása megszűnt a még mindig aktív hím számára. Ez a két idegen képes volt éteri alakot ölteni, és ugyanakkor meggyőzően tudtak több emberi avatart is tökéletesen irányítani. Így hatoltak be a spirituális hatalmi struktúrákba, sokak elméjét manipulálták, miközben egyidejűleg több embert testesítettek meg a manipulálandó személyek körül. A chiméra két leggonoszabb "istenének" tekinthetők. Továbbá, ha csak egy apró darabka is megmarad a (friss) DNS-ükből, a chiméra képes teljesen "újjáépíteni" őket, ezért a teljes eltávolításuk elég nehezen kivitelezhető, mert az ősi chiméra e két tagjának legapróbb darabjait is a Központi Napba kell szállítani.

A felszínen a chiméra támadásai főként a kulcs-Csillagmagokra és a fénymunkásokra koncentrálódnak, akik alapvetően a poklot élik át ebben az időszakban. Ezen a fronton is több incidens történt, az egyik, hogy célzott, speciális sugarakat lőttek ki a chiméra Androméda frakciójának egyik megmaradt űrállomásáról. Ezek, a korábban ismeretlen és láthatatlan sugarak, sikeresen kijátszották a Galaktikus Konföderáció flottájának minden érzékelőjét. Ismét a Felszabadításban részt vevő Elsődleges Teremtő ősi leszármazottainak kellett beavatkozniuk, különben ezek a sugarak az említett kulcs-Csillagmagok és Fénymunkások azonnali halálához vezettek volna. Ezek a sugarak elég hatékonyak voltak a chiméra számára, mivel sokkal egyszerűbb volt a kibocsátásuk, mint amennyi energiát kellett befektetniük a Fényerőknek/leszármazottaknak a semlegesítésükhöz. Röviddel e támadások után az említett andromédiai állomást is sikerült megtalálni, és elpusztítani. A chiméra jelenleg is próbálja újraalkotni az ilyen típusú sugarakhoz szükséges technológiát a megmaradt állomásaikon és hajóikon, míg a Fényerők szinte bármi áron semlegesítik ezeket. Ezeknek a sugaraknak a megjelenése volt a másik pillanat, amikor a Fényerők rájöttek, hogy az Elsődleges Teremtő fent említett leszármazottainak segítsége nélkül legyőzték volna őket.

Végül, kiegészítve ezeket az intenzív csatákat, [a Fényerők] az arkhón rácsot erősen támadják és globálisan destabilizálják. Az arkhónok természetesen nem szeretik, ha egy adott területről kitisztítják őket, és általában röviddel ezután még nagyobb számban térnek vissza. Szükséges azonban, hogy a kialakulóban lévő Fényszigetek körüli területek egy részét rendszeresen megtisztítsák. Az arkhónok azok, akik táplálják az összes láthatatlan parazita és démoni entitást az egész felszínen, és ezért eltávolításuk létfontosságú a felszabaduláshoz és ahhoz, hogy a felszíni emberiség felébredhessen. Az első arkhónoktól folyamatosan mentes régiók a lesznek a Fény Szigetei. Ebben a fázisban szükségessé vált, hogy néhány kulcsfontosságú Csillagmag és Fénymunkás környezetét már részben meg kellett tisztítani. Ez azt eredményezte, hogy az arkhónok száma globálisan csökkent, és az arkhón-hálózat egyre kevésbé lesz sűrű. Ez viszont lehetővé teszi, hogy sok ember kevésbé korrumpáltan gondolkodjon, mivel az egész mentálsík a Földön végre világosabbá válik. A probléma, amivel a legtöbb embernek szembe kell néznie, ha valóban felébred, inkább az, hogy az egész testüket és az "életüket" még mindig a cabal tartja fenn ,és ezt kell hátrahagyniuk ahhoz, hogy teljesen felébredjenek és részt vegyenek a Felszabadulásban. A legtöbb ember ezért tudat alatt még mindig el fogja utasítani a Felszabadulást és elfogadja a fátylat.

A dühöngő csaták alatt az emberiség nagy része azzal van elfoglalva, hogy a chiméra mesterséges intelligenciája által generált hamis problémákat oldjon meg. Az éghajlati válság jó példa erre - ahogy Cobra említette, a Föld éghajlata teljesen természetes okok miatt változik. A chiméra az, aki szereti az ellenfeleit a hamis problémák megoldásának csapdájába ejteni, így azok soha nem kezdik el megoldani vagy egyáltalán észrevenni a valódi problémákat (őket). Ez még a Belső-Földön működő spirituális frakciókra is kiterjed, ahol sok nagy és erős frakció hitt abban, hogy a chiméra bizonyos módon fog működni, amit csak színlelt, hogy továbbra is jelentéktelen dolgokat oldjanak meg, amelyek egyáltalán nem vezetnek valódi fejlődéshez. Az egész emberi társadalmat úgy rendezték be, hogy mindenféle Don Quijotékat magas hierarchikus pozíciókba helyezzetek, hogy az emberiséget állandó illúzióban tartsák. A chiméra mesterséges intelligenciája még olyan feladatokat is ad nekik, amelyeket az emberek tulajdonképpen képesek elérni csak azért, hogy tovább hajtsa őket, azt gondolva, hogy valami nagyszerűt értek el.

Ez a chiméra rendszer nem csak az emberi társadalom egészében aktív, hanem az egyéni életekre is kiterjed. Ez azt jelenti, hogy sok ember azt gondolja, hogy a saját életében előre halad és sikeres, miközben valójában a többség csak a végtelen szélmalmokat kergeti, mint Don Quijote, vagy akár bűnöket követ el magával az élettel szemben. Így ezek az emberek lélekenergiát gyűjtenek, amelyet a chiméra általában akkor szüretel le, amikor ezek az emberek elérnek egy bizonyos életkort, amely 33 év körül van. A chiméra nem véletlenül feszítette keresztre Jézust 33 éves korában, mivel nagyjából ekkor aratják le az egyes embereket - különösen azokat, akik magasabb lélekenergiával rendelkeznek, vagy akik több lélekenergiát gyűjtöttek össze azzal, hogy "jobb emberek" voltak, mint mások.

Mint már említettük, az embereknek alapvetően az egyetlen valódi útjuk, amelyre törekedniük kell, hogy visszatérjenek ősi Elsődleges Teremtőtől származó eredetükhöz, és visszatérjenek valódi őseikhez, a Földet benépesítő Elsődleges Teremtő későbbi, de közvetlen leszármazottaihoz.

A cabal elleni további ítélethozatal támogatására a Fényerők létrehozták első saját és független rácsukat. Hasonlóan ahhoz a több ezer pokolrácshoz / multidimenzionális szobához, amelyet a chiméra épített, a Fényerők rácsszobája is egy hiperdimenzionális szoba, amely arra szolgál, hogy megszabaduljanak az ellenfeleiktől. A különbség az, hogy ez a különleges rács természetesen egy olyan szoba, amelyet teljes mértékben maguk a Fényerők irányítanak. Ez azt jelenti, hogy senki, akit oda küldenek, nem jut ki onnan anélkül, hogy maguk a Fényerők ne engednék. Ez azt is jelenti, hogy a Fényerők végre sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudnak elítélni egy csomó cabal-tagot és szociopatát, mintha elszállítanák őket a Földről. Alapvetően a rács a Föld másolata, és megmutatja a következményeit annak, amit a chiméra tesz a Földdel. Ez a terméketlen, halott Föld, amelyhez a chiméra közel állt, hogy megvalósítsa ezen a bolygón, ha a Fényerők nem avatkoztak volna közbe. Azok a korrupt cabal tagok és azok az emberek, akiket ebbe a rácsba küldenek, erősen támogatták a chiméra azon tervét, hogy kiirtsanak minden életet a Földön. Így ezek az árulók végre láthatják a saját hibáik gyümölcsét, és azt, hogy hova vezetett volna a romlottságuk.

Az emberiség implantátumainak eltávolítása párhuzamosan halad előre a folyamatban lévő harcokkal együtt, eltávolítva az implantátumok létrehozásának okait. Ismét a Csillagmagok és Fénymunkások járnak az élen testük DNS-ének javításával és a parazita entitások eltávolításával. Alapvetően minél fontosabb a szerepünk a Felszabadulásban, annál gyorsabban tisztulnak az implantátumok.

Egyébként a Fényerőknek segíthettek abban, hogy gyorsabban tisztítsák meg az implantátumaitokat, ha Cintamani vagy kvarckristályokkal kapcsolódtok. Minél jobban tudjátok aktiválni a köveiteket, annál könnyebben felismerhetők és eltávolíthatók a testetekben lévő parazita entitások. Ismétlem, a köveitek aktiválása nagyjából a Felszabadulásban betöltött szerepetekhez és részvételetekhez van kötve - a korrupt emberek számára a kristályok és hasonlók sosem működtek igazán, és csak egyszerű kövekként viselkedtek. Akkor fogjátok érezni az energiát a kezetekben, ha elértétek az aktiválást, és elfogadtak benneteket azok a spirituális hatóságok, akik ezeket a köveket kezelik. Az a legjobb, ha a köveket mindkét kezedben hosszú ideig tartod, lehetőleg meditatív állapotban, ami folyamatosan aktiválhatja őket, és megkönnyíti a megtisztulást.

Ami az Esemény időzítését illeti: ahogyan azt már sok Fénymunkás felismerte, egyáltalán nem szabad az Eseménytől függővé válnotok. Ahogy ezen a blogon már korábban is említettük, ha a Fényerők még képesek nagyobb stabilitást teremteni a korszakváltáshoz, akkor az Esemény nem fog beindulni. Viszont, ha még nem kezdődött el, az azt jelenti, hogy a Föld és a Vízöntő új korszakába való eltolódás összességében még mindig stabilabbá válik. Bár ezt persze nehéz lenyelni azoknak, akik sokat fektettek a Felszabadulásba, hiszen ők kapnák a legnagyobb jutalmat. Az emberiség többségének természetesen jobb a nagyobb stabilitás (itt a jókra gondolok közülük).

Több műveletre is vannak ugyan fix határidők, de ezek inkább a Kompressziós Áttöréshez, mint az Eseményhez kapcsolódnak. Bár a legtöbb dolog, amit az emberek az Eseményről megtudtak, amúgy is feltétel nélkül meg fog történni, nem sokkal a Kompressziós Áttörés után. Ami még mindig nem ismert, az az, hogy az Esemény napvillanás-része beindul-e vagy sem - ez a Felszabadítási folyamatot felügyelő Fényerők legfelsőbb vezetésének a kezében van, és nem fogjuk megismerni. Az Esemény napvillanás-része inkább vészindítónak tekintendő, ha bizonyos, a kompressziós áttöréséhez szükséges létfontosságú műveletek meghiúsulnának. És még a napvillanás sem oldana meg minden problémát a Földön egy éjszaka alatt. Nyilvánvaló, hogy a Felszabadításhoz nem léteznek kapcsolószerű megoldások. A napvillanás viszont új problémákat teremtene, amelyeket a Fényerők még nem igazán tudnak hatékonyan kezelni. El lehet képzelni, hogy a napvillanás mostani kitörése egyenértékű lenne azzal, hogy többek között, szinte az egész emberi infrastruktúra összeomlik egy éjszaka alatt - a Fényerők (nyilvánvalóan) még nem tudják stabilizálni a közel 8 milliárd ember életét, ahogyan most élnek. Amit már most is tapasztalunk, az nagyjából a folyamatban lévő Esemény lineáris változata, mivel az energiák (a napenergia is) folyamatosan és lassan növekednek. Csak az egy éjszaka folyamán bekövetkező változások valószínűtlenek. Ez a lineáris verzió nem befolyásolja a szeretet és a fény beáramlását sem a kompressziós áttörése után, amely minden bizonnyal meg fog történni, mivel a dolgok akkorra már eléggé stabilizálódnak. Tehát az embereknek nem igazán szabadna csalódottnak lenni a napvillanás késlekedése miatt, mivel ez elsősorban a saját stabilitásukat szolgálja. A felemelkedők azonban valóban felszerelkezhetnek egyfajta mini-Eseménnyel, amely a Galaktikus Központi Nap tisztító energiáit csatornázza, ha elég magasra jutnak a felemelkedésükben. Ez maga a Központi Nap megtestesülése, amely tiszteleg a Felszabadulásban betöltött szerepünk előtt. Ez a tisztító energia mostanra elsősorban a "Fény Szigeteinek" létrehozását fogja támogatni, és nem globálisan, hanem inkább szelektíven, bizonyos helyeken és bizonyos embereket és területeket fog támogatni.

Mindez azt jelenti, hogy a Fénymunkásoknak, amennyire csak tudnak, stabilnak kell maradniuk abban a világban, amelyet még azelőtt megismertek, hogy hallottak volna az Eseményről. Az emberi szféra és társadalom nagy része változatlan marad, amíg végül el nem érjük a kompressziós áttörést. Mindig is ilyen szörnyű volt a Földön, és nagyjából így is marad az áttörésig. Ahogy már sokszor mondtam, még mindig eléggé a határérték alatt vagyunk, ameddig a chiméra képes a fátylat és az illúzióikat stabilan tartani. Azonban minél aktívabban veszünk részt a Felszabadulásban, annál több erőt kapunk ahhoz, hogy szelektíven, egyénileg emelkedjünk a fátyol fölé, még a Kompressziós Áttörés előtt is. Ez egyelőre még nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat az életünket illetően, de természetesen a felemelkedési magasságunktól függően hamarabb kaphatunk segítséget, ahogy a Fényerők ténylegesen el tudják érni a felszínt.


theunveiling33.blogspot.com


Hozzászólások