Telos

Spirituális hírek, fordítások

Példa nélküli frissítés - Idővonalak: Földi felszabadító harcok és a Nap-mikronova

  1. október 23., vasárnap


SSP

Az SSP Szövetség (Titkos Űrprogram Szövetség) és a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége (GGLN) néhány hónappal ezelőtt kapott egy elég fontos tájékoztatót Emmitől (eyos-iak/”zulu” földönkívüli faj) a Naprendszerünk felszabadításának közelgő idővonaláról. Ezt a tájékoztatót az Új Őrzők nevében adták át, akik eddig a legtitokzatosabbak az Őrzők közül.

Az információ tele volt olyan részletekkel, amelyeket a megfelelő időpontig bizalmasan kellett kezelnünk. Ma reggel megdöbbenve olvastam egy üzenetet, amelyben felhatalmazást kaptam arra, hogy közzétegyem az idővonalas tájékoztató rövid összefoglalóját, és a következő hónapokban és években, amint az engedélyt megkapom, még többet fogok közzétenni. Soha korábban nem kaptunk részleteket a jövőbeli eseményekről a tájékoztatónkon, nemhogy felhatalmazást arra, hogy nyilvánosságra hozzuk azokat.

A GGLN, az SSP Szövetség és a földönkívüli szövetségeseink jelenleg az Orion Csoport és szövetségesei által okozott károkat tisztítják, beleértve a Sötét Flottát is - akik nagyon rossz hírét keltették az emberiségnek a galaxisunk nagy részében. A GGLN által vezetett erők a galaxisunk külső peremétől a Föld felé tartanak, hogy az Orion Csoport és a Sötét Flotta által okozott károk minél nagyobb részét felszámolják. Néhány esetben a Sötét Flotta személyzetét más csillagrendszerekbe szállítják, hogy bíróság elé állítsák őket az adott civilizáció ellen elkövetett bűnökért. Ezek a feladatok a GGLN vezette csapatnak hozzávetőlegese 2025-ig fog tartani – a mi időszámításunk szerint – miután visszatérve megkezdhetik a saját Naprendszerük felszabadítását.

Eközben a Föld felszíni lakosságnak az egész idővonal alatt egyre több és több végidőkbeli őrült viselkedéssel kell szembe néznie a megnövekedett naptevékenység miatt, amely egyre gyakoribbá és erősebbé váló földrengéseket és viharokat is okoz. Látjuk, hogy az emberiség egyre inkább diktatórikus kormányokkal küzd, akik betegségeket és potenciális háborúkat használnak fel arra, hogy megfosszák őket a jogaiktól, miközben a transz-humanista forgatókönyvet ráerőltetik egy olyan népességre, amely nincs teljesen a józan eszénél.

A Föld felszínén és a pozitív idővonalban zajló csatát még mindig megnyerhetjük vagy elveszíthetjük, ez egy olyan csata, amelyet egészen a 2033/34-ben bekövetkező nap-mikro-nova bekövetkezéséig fogunk vívni. A mikro-nova nem egy kihalási szintű esemény, mint ahogy arról egyesek beszámolnak, bár jelentős felfordulást és természeti katasztrófákat fog előidézni. A furcsa Mandela hatások felerősödnek, ahogy közelebb kerülünk a szoláris eseményhez, amely további zavart okoz az amúgy is kaotikus környezetben. Amikor a tényleges mikro-nova kitörés bekövetkezik, olyan erős lesz, hogy a pontos időpontot és dátumot nem lehet meghatározni, még akkor sem, ha az összes többi részletet teljes bizalommal adták meg nekem az eyos-iak az Új Őrzők jelenlétében.

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2011/01/a-mandela-effektus-az-idovonalak-tudat.html

Az Emmi összehívott egy találkozót a GGLN és az SSP Szövetség vezetőivel, ahol – első alkalommal - az Őrzők megosztottak jövőbeli eseményeket. Az Új Őrzők azt mondták, hogy a Galaktikus Idővonal a mi javunkra tolódott el, és hogy sem az Orion Csoport, sem a Szövetségeseik, sem az AI Istenük nem tehet semmit, hogy megakadályozzák a vereségüket. Habár úgy tűnik, hogy a Galaxis belépett a saját legkedvezőbb idővonalába, minden naprendszernek még mindig meg kell hoznia a saját döntését.

2028 és 2033 között a felszíni lakosság lassan megismerkedik egy új földönkívüli csoport - a Világok Galaktikus Föderációja - fogalmával. Végül 2032 felé ez az földönkívüli csoport felfedi magát a Föld lakossága előtt, miközben megvédi a Földet a holografikusan generált ellenséggel szemben, és figyelmeztet bennünket a naprendszerünk tömeges „inváziójára”. Megtévesztéssel gyűjtik össze a Föld katonai erőit, hogy harcoljanak az érkező GGLN által vezetett erők és földönkívüli szövetségeseik ellen.

Amikor a mikro-nova esemény bekövetkezik, bezárja az emberiség által választott idővonalat. Még ha az összes transzhumanista technológia el is pusztul a Szoláris Eseményben, a tömegtudatosság szándéka egy pozitív vagy nem annyira pozitív idővonalat fog választani, ahogy a következő napciklusba lépünk - egy olyan idővonalat, amely a mostani 4. sűrűség rezgésszámú. Azt mondták nekünk, hogy még ha az emberiség ismét egy negatív idővonalat választana is, utoljára lesz lehetséges a Napunk és a Galaxis ezen régiójának energetikai változásai miatt. A legrosszabb esetben még egy ciklus előtt állunk, amely több tízezer évig fog tartani, a legjobb esetben pedig a spirituális és nem a technológiai evolúció útját választjuk, amely a civilizációnkat aranykorba fogja vezetni egy egységes, 4. sűrűségű tömegtudatossággal.

A Naprendszer felszabadítására irányuló hadművelet 2025-2033/34:

Sentinel LOS (Holdi Műveleti Állomás) 2025-ben kerül felszabadításra. Ez egy olyan állomás, amely a Naprendszeren kívüli szuperkapun (Galaktikus Kapu) keresztül figyeli a forgalmat és az aktivitást.

A Mars felszabadításáért folytatott harcra a 2025-ös év végén kerül sor. A „zuluk”/eyos-iak a Vándorcsillagot és a GGLN és az SSP Szövetség szárazföldi erőiből álló kisebb flottát a Marsra szállítja, miközben a nagyobb, GGLN által vezetett flotta belép a Naprendszerbe, hogy szembeszálljon az Orion Csoport és a Világok Galaktikus Föderációja hajóinak csapataival, akik a Jupiter, a Szaturnusz és a Neptunusz körül gyülekeztek. 2025-2032 között ádáz csata alakul ki ezen űrhadseregek között, miközben a szövetségesek minden hajót elpusztítanak és minden olyan bázist kiiktatnak, amelyet az Orion Csoport és szövetségeseik több tízezer éve laknak. A földönkívüli bázisok többsége dimenziós zsebekben található, amelyeket egyenként kell elfoglalni és "összeomlasztani".

A Ceres állomást, az ICC bányászati üzemét és automatizált védelmi rendszerüket az "Aszteroida-övben" 2026-ban felszabadítják, lehetővé téve a GGLN és az SSP Szövetség flottájának, hogy tovább nyomuljanak a Naprendszerbe, és szembeszálljanak az Orion Csoport és a Világok Galaktikus Föderációja flottáival, amelyek a belső Naprendszerben maradtak.

A GGLN által vezetett erők megszállják a Holdat, hogy 2027-ben felszabadítsák a LOC báziskomplexumot és eltávolítsák az összes negatív idegen bázist. A Hold felszabadítása végre véget vet az Orion Csoport - szürke idegen biodroidok által végrehajtott, a bolygó felszínén élő emberek millióit érintő, egyre növekvő mértékű idegen elrablásoknak.

2028-ban, a Hold és a LOC felszabadításáért vívott csata után a GGLN rendelkezni fog a szükséges információkkal ahhoz, hogy elfoglalják az ICC űrkikötőjét az Antarktiszon, majd leküzdjék magukat az űrkikötőn keresztül, kilométerekkel lejjebb a földkéregbe, miközben követik az alagúthálózatokat, amelyek az űrkikötőtől az ICC és az Orion Csoport DUMB-jei (Deep Underground Military Bases, Mély Földalatti Katonai Bázisok) tucatjaihoz vezetnek. Ez a csata aztán lefelé vezet a hatalmas Belső Földi birodalmakba, és 2032-ig tart.


Corey Goode


SSP-Update-BreakingNews-Timelinesvr2

https://ascensionworks.tv/members/corey/


https://t.me/ascensionworkstv/

Hozzászólások