Telos

Spirituális hírek, fordítások

2022 Cobra interjú. Készítette a ELMM és IGAG és a PFC Japán (Második rész)

Sisterhood of the Rose Logo
  1. október. 24. hétfő

A We Love Mass Meditation, a Nemzetközi Aranykor Csoport és a Prepare for Change Japan Official interjút szervezett Cobrával, hogy különböző témákat járjanak körül.

2022 Cobra interjú. Készítette a ELMM és IGAG és a PFC Japán (Második rész)

Itt az interjú megtalálható a YouTube csatornánkon (angolul):

https://www.youtube.com/watch?v=L2V8Q-iCZDI


Az interjú második részében Cobra számos kérdésre válaszolt a jelenlegi helyzettel és a Felemelkedési Tervvel kapcsolatban.

Külön köszönjük a Nemzetközi Aranykor Csoportnak és a PFC Japan Officialnek a nagyszerű támogatásukért az interjú elkészítésével kapcsolatban.


Az alábbiakban az interjú átirata olvasható:


Hoshino: Üdvözlök mindenkit. A nevem Hoshino. Ma 2022. október 24-e van. A múlt havi interjú első része után most folytatjuk az interjút Cobrával, beszélünk a legújabb helyzetfrissítésről, a Felemelkedési tervről és más témákról. Most pedig Terry-szan következik a kérdéseivel:


1. rész: Helyzetjelentés


Terry: Az előző interjú óta egy nagyon intenzív hónap telt el, és azóta úgy érezzük, hogy vannak pozitív jelek. Tudnál nekünk tájékoztatást adni a legfrissebb helyzetről?


Cobra: Közvetlenül a blogra fogok frissítést írni, amikor majd eljön az ideje.


Terry: Értem. De van most valami mondanivalód ezzel kapcsolatban?


Cobra: Nincs.


Terry: Oké, értem. A következő kérdés, hogyan halad az implantátumok eltávolítása? Közel vagyunk a befejezéshez?


Cobra: Van némi előrelépés, de még mindig sok a tennivaló. Szóval, még messze van a befejezéstől. Az implantátum eltávolítási folyamat az egész művelet legnehezebb része. Szépen halad, de még van némi idő hátra.


Terry: Szerinted mennyi ideig tarthat még?


Cobra: Ez bizalmas információ.


Terry: Értem. A következő kérdés. Mire utal a Pókember halála videó az október 13-i frissítésben? Ez a chiméra eltávolítását jelenti?


Cobra: Igen. A chiméra-csoport egyes kulcsfontosságú tagjait eltávolították. Néhányat ezek közül a póklények közül eltávolítottak végre.


Terry: Ez azt jelenti, hogy a videó valamilyen kapcsolatban állt a chimérával?


Cobra: Igen.


Terry: És a következő kérdés: egyetértesz azzal, hogy mi, a felszíni lakosság, készen állunk az Első Kapcsolatfelvételre?


Cobra: Azt mondanám, hogy a bolygó legfelébredettebb csillagembereinek egy nagyon kis százaléka áll készen az Első Kapcsolatfelvételre. A többiek nem állnak készen és soha nem is fognak. Egyszerűen meg fog történni, és kénytelenek lesznek szembenézni a valósággal, ahogy az kibontakozik. A tényekkel úgy fognak szembesülni, ahogy azok kibontakoznak. Ez az egyetlen járható út. Nem várhatunk arra, hogy mindenki felébredjen. Ez nem lehetséges. Tehát az Első Kapcsolatfelvétel meg fog történni, amint fizikailag biztonságos lesz a művelet megkezdése, és akkor meg fog történni. Mert a Fénymunkások kritikus tömege döntött és szavazott az Első Kapcsolatfelvétel mellett, és ez meg fog történni.


Terry: Értem. Nagyszerű. Tehát ez azt jelenti, hogy ez tényleg megtörténhet, például még ebben az évben?


Cobra: Erre nem tudok válaszolni. Annyit mondhatok, hogy amint biztonságos lesz, amint a sötét fenyegetések megszűnnek, az Első Kapcsolatfelvétel meg fog történni a Belépési Protokollok vagy a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekt szerint. Mindezt meg fogjuk beszélni, és a legjobb lépéseket fogjuk tenni az adott pillanatban fennálló helyzet szerint attól függően, hogy hogyan fognak a dolgok alakulni. De igen, az Első Kapcsolatfelvétel tervben van, és meg fog történni, amint fizikailag biztonságos lesz.

A Belépési Protokollokról és a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektről bővebben a korábbi blog bejegyzésekben olvashatsz:

https://telos.hu/posts/2022/Cobra/01/03/20220103/

https://telos.hu/posts/2019/Cobra/02/06/20190206/


2. rész: A Felemelkedési Terv


Terry: Nagyszerű. A következő kérdés: Godfré Ray King által írt "Mágikus jelenlét" című könyvben megemlítik, hogy egy "atomgyorsító" nevű eszköz képes a fizikai testet szupravezető állapotba hozni. Ez az eszköz ugyanaz, mint a felemelkedési kamra?

https://www.goodreads.com/book/show/752331.The_Magic_Presence


Cobra: Igen.


Terry: Tényleg? Tehát ez azt jelenti, hogy a Felemelkedési Kamra már fizikailag is létezik?


Cobra: Igen, természetesen.


Terry: Ez azt jelenti, hogy használhatjuk?


Cobra: Azok, akik készen állnak a Felemelkedési folyamatra, az Esemény után tudják majd használni, amikor elérik azt a tudatállapotot, amely lehetővé teszi a fizikai testük és a tudatuk számára, hogy átmenjenek ezen a folyamaton.


Terry:** Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy csak az Esemény után tudjuk használni azt a kamrát, az Esemény előtt nem.


Cobra: Igen, természetesen csak utána.


Terry: Értem. Köszönöm. És a felszíni lakosság néhány tagja csatlakozik majd a földalatti Agartha hálózathoz ahelyett, hogy a Plejádokra költözne vagy elérné a Felemelkedést?


Cobra: A tervek szerint a felszíni lakosság nagyon kevés tagja menne a föld alatti Agartha hálózatba. A legtöbben a felszínen maradnak, szembenéznek a saját félelmeikkel, szembenéznek a saját pszichológiai problémáikkal a pólusváltásig. Ezenfelül az emberek nagyon kis százaléka fogja elérni a bolygón a felemelkedést, vagy fog más csillagrendszerekbe költözni. Az emberiség többsége csak egy ..., úgy mondhatnám hogy, ébredési és tisztulási folyamaton fog keresztülmenni.


Terry: Oké. Akkor mi a különbség? Azok az emberek, akik az Agartha hálózatba mennének és Felemelkednek ...? |

Cobra: Oké. Az emberek az Agartha hálózaton keresztül is felemelkedhetnek, de az oda való belépéshez nagyon speciális küldetésnek vagy nagyon speciális célnak kell lennie. Az Agartha hálózat nem nyitott a felszíni lakosság befogadására az arkhón fertőzés miatt, amely elég súlyos a felszínen. Tehát nagyon, nagyon kevés ember kész vagy képes odamenni. Vagy elérni a követelményeket.


Terry: A lélekcsaládi kapcsolat elengedhetetlen a felemelkedési folyamatunkhoz?


Cobra: Nem feltétele a felemelkedésnek, de ez olyasmi, ami természetes módon történik, ahogy a frekvencia rezgése emelkedik.


Terry: Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy a lélekcsaládi kapcsolat csak hasznos lehet a felemelkedési folyamathoz?


Cobra: Igen.


Terry: Amikor a felemelkedés felé tartunk, hogyan tudjuk megkülönböztetni a valódi lélekrokonsági/ikerláng kapcsolatot egy romantikus átveréstől?


Cobra: Amikor a kapcsolatod a magasabb vezettetéseddel elég erős lesz, akkor tudni fogod, előtte nem tudhatod.


Terry: A következő kérdés, hogy a globális cunami után létrejön-e Új Atlantisz?


Cobra: A pólusváltás után fog létrejönni, és azt mondanám, hogy Új Atlantisz töredékei már előtte létrejönnek a Fény Szigeteken.


Terry: Értem. Tehát ha igen, akkor ki fogja megteremteni és kialakítani az Új Atlantiszt a Földön?


Cobra: A legfelébredettebb lakosság és más fejlett fajok, akik az Első Kapcsolatfelvétel után ide fognak jönni. Ez egy közös teremtés lesz.


Terry: Értem. Az Első Kapcsolatfelvétel után azt jelenti, hogy még az Esemény előtt?


Cobra: Nem, az Esemény után.


Terry: Értem. Rendben.


Cobra: Az Esemény előtt ugyanaz a régi, unalmas valóság lesz, mint amit most is tapasztalunk.


Terry: Tehát lesz még a kollektív felemelkedésnek második és harmadik hulláma. Ha igen, akkor ezek a Galaktikus Cunami után fognak megtörténni?


Cobra: Mindez a pólusváltás utánra lett megtervezve. Egyszerűen nincs elég idő és nincs elég tudatosság a bolygón ahhoz, hogy ilyen dolgok előtte megtörténjenek.


Terry: Értem. De az Első Kapcsolatfelvétel után és az Esemény után lesz egy cunami, például néhány évvel később. Akkor, tehát nem állna rendelkezésre annyi idő.


Cobra: Nincs elég idő, pontosan. Csak egy hullámra van idő, amely aztán a pólusváltás pillanatában elektromos impulzussal történhet.


Terry: Értem. Tehát ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz második és harmadik hullám.


Cobra: Mondom, hogy a pólusváltás után igen, de előtte nem.


3. rész: Értelmezés


Terry: A Nemzetközi Aranykor Csoport online gyógyító foglalkozásokat szervez önkéntes gyógyítók egy csoportjával, akik második szintű Felemelkedett Mester Sugár és Csillag Sugár beavattak. Ezeket a foglalkozásokat már több éve tartjuk, és eddig havonta több mint 2000 ember tudott csatlakozni. Le tudnád röviden írni a Felemelkedett Mester Sugár és Csillag Sugár gyógyításának előnyeit és hasznát, valamint a céljait?


Cobra: A Felemelkedett Mester Sugár a különböző Felemelkedett Mesterek vagy Felemelkedett Lények energiáit csatornázza, a Csillag Sugár pedig a különböző fejlett csillagrendszerek energiáit. Ezek az energiák nagyon gyógyító hatásúak. Minden beavatott gyógyító képes ezeket az energiákat csoportos gyógyításokkor csatornázni, amely nagyon hatékony és nagyon erőteljes lehet. Ez tehát egy nagyon hasznos gyógyító folyamat, amely minden hónapban megtörténik.


Terry: Igen. Ezzel kapcsolatban említetted, hogy a Felemelkedett Mesterek biztonsági okokból nem tudtak kapcsolatba lépni a felszíni lakossággal. Akkor miért engedélyeztek egy ilyen Felemelkedett Mester Sugár közvetítését a felszíni lakosságnak, ilyen hatalmas támadás veszélye mellett?


Cobra: Mert ez nem közvetlen kapcsolat. Ez csak az energiák becsatornázása. Ez nem a Felemelkedett Lény fizikai materializációja vagy jelenléte. Ez csak energiaátvitel, amely nem olyan erős, nem olyan intenzív és nem olyan közvetlen, mint a Felemelkedett Mesterek közvetlen fizikai beavatkozása.


Terry: Nagyon sok Fénymunkás mondta, hogy a második szintű Felemelkedett Mester Sugarak és a Csillag Sugarak gyógyítása nagyon erőteljes. Ezek a sugarak a misztériumiskolák tanításaiból származnak? Mikor és hogyan nyertél beavatást ezekbe a sugarakba?


Cobra: Ezek a tanítások Metatron Arkangyaltól származnak, és Ő a forrása mindennek az információnak és ennek az közvetítésnek. Tehát Ő az a lény, aki felügyeli az egész folyamatot.


Terry: Tehát mondjuk úgy, hogy tőle kaptad a beavatást?


Cobra: Erre a kérdésre nem adhatok választ.


Terry: Értem. A következő kérdés, lehetséges-e, hogy a második szintű gyógyítók beavatást kapjanak a harmadik szintre?


Cobra: Nincs harmadik szint.


Terry: Ó, értem. Ez a maximum. Mi a fő különbség az AN Fehér Tüze és az Ibolya Láng között az energetikai tulajdonságaik tekintetében?


Cobra: Az Ibolya Láng célja a megtisztulás és az átalakulás. A Fehér Tűz célja az Egység tiszta Fényének lehorgonyzása.


Terry: Oké, Az arkhónok ráveszik az embereket, hogy több negatív lélekszerződést írjanak alá, miközben alszanak? Ha igen, hogyan tudjuk megelőzni ezt a helyzetet?


Cobra: Ez nagyon ritkán fordul elő. A legtöbb szerződést már régen aláírtuk, és itt az ideje, hogy felmondjuk és érvénytelenítsük ezeket.


Terry: Valahányszor komoly katasztrófa történik, néhányan mindig azt mondják, hogy "Nostradamus ezt megjósolta". Valóban hiteles a jóslata? Ha igen, akkor melyik év a határa a jóslatainak?


Cobra: Ezek a jóslatok nem túl hitelesek. Ez csak egy lehetséges perspektívája volt annak, ahogyan alakulhatnak a dolgok. Szóval én nem szentelnék túl nagy figyelmet ennek.


Terry: Elfogytak a kérdéseim. A következő kérdéseket Patrick teszi fel.


Patrick: Üdvözöllek Cobra! Az első kérdésem Ryo Tatsuki, egy japán művésznő, akinek számos világos profetikus álma van. A "The future I saw" (A jövő, amit láttam) című újranyomtatott mangája arra figyelmeztet, hogy 2025-ben hatalmas cunami lesz. Kapott ő bármilyen útmutatást a Fényerőtől?

https://www.ebay.com/itm/124869789098


Cobra: Nem mondanám, hogy közvetlenül a Fényerőtől, de volt néhány spirituális vezetője, akik megadták neki a lehetséges kimeneteleket, ahogyan azok abban az adott időben voltak.


Patrick: A Galaktikus Konföderáció tagjai közül körülbelül 60-80%-uk humanoid; a többi nem humanoid, sőt androidok is vannak. Lehetséges, hogy a nem-humanoid fajok és az androidok elérjék a felemelkedést, és akár magasan fejlett mesterekké váljanak?


Cobra: Igen, természetesen a nem-humanoid fajok is elérhetik a felemelkedést. És nagyon ritkán előfordulhatnak tudattal rendelkező életformák android testekben. Ők is elérhetik a Felemelkedést, de ez nagyon ritka. Egyáltalán nem gyakori.


Patrick: Oké. Következő. Két évvel ezelőtt azt mondtad, hogy néhány Konföderációs parancsnokot kompromittáltak a drákók, mert attól féltek, hogy az ikerlelküket a drákók megkínozzák. Meg tudnád magyarázni, miért aggódtak emiatt? Ez még mindig probléma?


Cobra: Ez nem aggodalom. Ez valami olyasmi volt, ami valóban megtörtént, és emiatt nagy stressz és nagy nyomás alatt voltak. Ez a kérdés nagyrészt megoldódott.


Patrick: Oké. Akkor ezek a parancsnokok nem jelenthették a feletteseiknek, hogy a drákók megfenyegették őket, vagy akár feláldozhatták a szeretteiket a nagyobb jó érdekében?


Cobra: Jelenthetnék ezt a feletteseknek, de ez nem oldaná meg a problémát. És természetesen soha nem áldoznák fel a szeretteiket.


Patrick: Rendben. A következő, a Galaktikus Konföderációnak rendelkeznie kellene a szükséges technológiákkal, hogy feltámassza a tagjait, és meggyógyítsa a lélektraumájukat. Tehát ha ez a helyzet, akkor jobb lenne, ha ezek a plejádiak öngyilkosok lennének, amint elrabolták őket, és aztán, és egy biztonságos helyen újraélesztették volna magukat?


Cobra: Valójában sokan közülük elhagyták a testüket, és amikor képesek voltak megszökni az Asztrálsíkon is, biztonságosan evakuálták őket a területről, de néhányan közülük olyan területeken voltak, hogy még ha meg is szöktek volna a fizikai testükből, újra elfogták volna őket az éteri vagy plazmasíkon, és visszahozták volna őket. Tehát ez nem volt opció számukra.


Patrick: Tehát a következő, néhányan talán a következő kérdést teszik fel, amikor részt vesznek a Felszabadítási Tervben: "Ha a Föld az utolsó hely, ahol a sötétség megmarad, összességében több előnye lenne, mint hátránya, ha a Föld nem tehet mást, mint hogy a sötét erőkkel együtt megsemmisül". Meg tudod magyarázni, hogy a Galaktikus Konföderáció és még a Lokális Csoportban lévő Fényerők is miért hajlandók hatalmas mennyiségű időt és erőfeszítést fektetni a Föld felszabadításába?


Cobra: Egyszerűen arról van szó, hogy ha a bolygót a sötét erőkkel együtt megsemmisítenék, akkor az anomália nem szűnne meg. És a következő kozmikus ciklusban a sötétség újra létrejöhetne. Szóval most a fényerők örökre el akarják törölni és ki akarják irtani a gonoszt. Ezt meg kell tenni, teljesen el kell távolítani, hogy soha többé ne fordulhasson elő. Ez tehát a végső tisztító művelet - örökre.


Patrick: Említetted, hogy a Mjölnir technológia egyfajta kvantumágyú technológia, amely erős skalármezőket bocsát ki a kvantumhabon keresztül. Minden bizonytalan hullámformát képes fizikai anyaggá alakítani. Tehát alkalmazhatjuk-e ezt a pozitív technológiát azon felül, amit a Fénymandalák kínálhatnak a manifesztációs folyamatunkhoz és segíthetik a bolygó felszabadulását?


Cobra: Egyelőre még nincs protokoll a Mjölnir technológia egyéni használatára, de a Fényerők fejlesztik a protokollt, amit a Fénymunkások is használhatnak majd a jövőben. Tehát amikor ez készen lesz, amikor ez a protokoll kifejlesztésre kerül, közzé fogom tenni a blogomon.


Patrick: A misztériumiskolákat az Első Kapcsolatfelvétel előtt vagy után fogják újra létrehozni?


Cobra: Nagyjából ugyanabban az időben.


Patrick: Mik azok a követelmények, amiknek meg kell felelnünk ahhoz, hogy beavassanak minket egy misztériumiskolába?


Cobra: Vágyakozás a felsőbb éneddel való egyesülésre, elkötelezettség a spirituális fejlődésed iránt, és különösen az önbecsületesség, és persze bizonyos fokú józan ész, amely jelenleg eléggé hiányzik a bolygó felszínén.


Patrick: Oké, akkor a következő. Azt mondják, hogy a mágia nem más, mint tudomány, amelyet az emberiség még nem ért meg. Tehát ha a felszíni lakosság az Első Kapcsolatfelvétel után hozzáférhet nagyon fejlett technológiákhoz, szükséges lesz-e ez még ezután, hogy az emberek okkult tudást tanuljanak a misztériumiskolákban?


Cobra: Azok számára, akik vezettetést éreznek, természetesen igen. Miért ne?


Patrick: A Chi kung a taoisták definíciója szerint belső alkímiának is nevezhető. A felemelkedés a végső cél mind a keleti alkímia, mind a nyugati alkímia számára?


Cobra: Igen.


Patrick: A taoisták egyéni célja, hogy az embert halhatatlan lénnyé alakítsák át, akit xiannak hívnak. A xianná válás is ugyanaz, mint a felemelkedés?


Cobra: Azt mondanám, hogy nagyjából ugyanaz, de technikailag a xian vagy halhatatlan fokozat ugyanaz a fokozat, mint az Arhat beavatás a nyugati fogalmak szerint. Tehát ez, egy nagyon előrehaladott szakasz a felemelkedés felé.


Patrick: De ez még mindig nem a felemelkedés. Ugye?


Cobra: Mondhatni, ez egy nagyon előrehaladott szakasz a felemelkedés felé.


Patrick: 'Az Aranyvirág titka' című könyv, melyet Lü Tung-pin írt, állítólag a halhatatlansághoz vezető útikalauz. A Kék Sárkányok ismerik és ajánlják ezt a könyvet?

https://www.antikvarium.hu/konyv/az-aranyvirag-titka-525893-0


Cobra: Erről a Kék Sárkányokat kell megkérdezned.


Patrick: A taoista irodalomban sok feljegyzés található a keleti istenekről, istennőkről és halhatatlanokról. Ezeknek a lényeknek a többsége a keleti Agartha hálózatban él?


Cobra: Ezeknek a lényeknek a többsége már felemelkedett és elhagyta a bolygót, és néhányan közülük biztosan a Keleti Agartha hálózatban élnek.


Patrick: Oké. Akkor a következő. Fel fognak jönni a felszínre az Esemény után, hogy felvilágosítsák a felszíni lakosságot, különösen a Kínában és Tajvanon élő embereket?


Cobra: Egy bizonyos időpont után igen, azt tervezik, hogy feljönnek a felszínre, amikor a feltételek megfelelőek lesznek, és azok, akik felemelkedtek, megnyilvánulhatnak a Fénytestükben, és szintén felvilágosítják a felszíni lakosságot, amikor eljön az ideje.


Patrick: Ó, nagyon jó. A következő, tudjuk, hogy vannak istennői Ley-vonalak és örvények. Szóval tudnál beszélni a Sárkány Ley-vonalakról és örvényekről, különösen a kialakulásukról és a céljaikról?


Cobra: A Sárkány Ley-vonalak és örvények az Isteni Férfi princípiumot testesítik meg, de a róluk szóló információkat még nem lehet a felszíni lakosság számára feltárni, mert a helyzet még nem áll készen.


Patrick: Oké. Tehát a Sárkány Ley-vonal ugyanaz, mint a "Sárkány véna" a feng shui-ban?


Cobra: Igen, nagyon hasonló.


Patrick: Ó, nagyon jó. Akkor a következő. Százalékban kifejezve, hány aktív Sárkány Ley-vonal és örvény van a világon?


Cobra: A legtöbbjük még nincs aktiválva. Szunnyadó állapotban vannak, pontosan az előbb említett okból kifolyólag. Az idő nem megfelelő, még nem jött el a megfelelő pillanat.


Patrick: Oké. Akkor hogyan segíthetjük a Sárkány Ley-vonalak és örvények aktiválását?


Cobra: Amikor eljön az idő, segítséget és útmutatást fogunk adni.


Patrick: Oké, akkor itt az utolsó kérdésem. Be tudnál mutatni néhány fontos Sárkány Ley-vonalat és örvényt a hallgatóságunknak?


Cobra: Nem tehetem, mert még nem jött el az idő. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy a legtöbb kulcsfontosságú Sárkány Ley-vonal nagyrészt a szárazföldi Kínában, Kína fő hegyvonulataihoz kapcsolódik.


Patrick: Oké. Szóval...


Cobra: Ennél többet jelenleg nem tudok mondani.


Patrick: Oké. Köszönöm szépen. Jedi következik.


Jedi: Oké. A következő kérdés az, hogy használhatjuk-e ezeket az energiapontokat arra, hogy kapcsolatba lépjünk a Nagy Göncölszekérrel vagy a Föld felszíne alatti Agartha hálózattal?


Cobra: Igen, ha tudjátok, hogyan kell ezt csinálni.


Jedi: És van erre valami javaslatod?


Cobra: Még nincs. Ahogy már mondtam, még nincs itt az ideje. Erre a helyzetre még fel kell készülni.


Jedi: Oké, értem. Következő: léteznek érző lények az első kozmikus ciklus óta? Ha nem, akkor mikor teremtette a Forrás az első érző lényt?


Cobra: Érző lények az első kozmikus ciklus óta léteznek, de ezek az első lények, úgy fogalmaznék, hogy bizonyos értelemben nagyon fejlettek voltak, másrészt viszont nagyon tapasztalatlanok. Vagyis ekkor kezdődött az egész folyamat.


Jedi: És ezután a Forrás a legmagasabb síkon teremtett érző lényeket, és hagyta, hogy fokozatosan leülepedtek a fizikai síkra?


Cobra: Pontosan.


Jedi: Vannak-e Galaktikus Konföderációs bázisok a Tritonon?


Cobra: Igen.


Jedi: A Földön élő őslakos hüllő frakciók aláírtak-e bármilyen szerződést a felszíni emberi szövetséggel és/vagy a földalatti Agartha frakciókkal?


Cobra: Voltak bizonyos szerződések, de ezeket nem nagyon tartották tiszteletben. És ezeket a szerződéseket bizonyos frakciókkal aláírták, más frakciók pedig nem. Nem tartották be, ezeknek a szerződéseknek nem volt valódi gyakorlati jelentőségük.


Jedi: Vannak pozitív őshonos hüllő frakciók, akik támogatják a bolygófelszabadítást?


Cobra: Vannak, de nagyon kevesen.


Jedi: Oké, a következő. Mivel a világ legtöbb részén feloldják az utazási tilalmakat, a Rózsa Rendje csoportjai számára könnyebbé vált a heti fizikai találkozók megtartása. Mit tehetnek ezek a csoportok, vagy mit tarthatnak fenn annak érdekében, hogy lehorgonyozzák az Istennői energiát?


Cobra: Ami a legfontosabb a csoportok számára, hogy valóban újra elkezdjenek fizikailag találkozni, ami most már szinte mindenhol lehetséges. És aztán, hogy elvégezzék azt a néhány fő meditációt, amelyet már sokszor közzétettünk, hogy lehorgonyozzák az Istennői energiát. És aztán bármit, amit csak tudnak tenni az Istennői energia lehorgonyzására a saját vezettetésükkel.


Jedi: Értem. És a következő: néhányaknak nehézséget okozott, hogy elegendő tagot szerezzenek a saját Rózsa Rendje csoportjaik létrehozásához. Van valami tanácsod, hogy az emberek hogyan növelhetik az Istennői tudatosságot a közelükben?


Cobra: Elkezdhetnek cikkeket publikálni az Istennői energiáról a helyi közösségükben, azokon a területeken, amelyek a legnyitottabbak erre. Létrehozhatnak egy Facebook-csoportot. Megtehetik, hogy cikket tesznek közzé a helyi spirituális magazinban. Készíthetnek videót. Tehát itt az ideje, hogy azok, akik megtehetik, elkezdjék emelni ezt a frekvenciát a környezetükben, és ez vonzza majd azokat a tagokat, akik készen állnak egy ilyen csoportra.


Jedi: Sokan online csoportokat alakítottak Zoom-os találkozókra és csoportos meditációkra. Egyetértesz azzal, hogy ez egy jó módja a Fény és az Istennői energia lehorgonyzásának?


Cobra: Jobb, mint a semmi, de a fizikai találkozók sokkal erőteljesebbek és sokkal fontosabbak.


Jedi: A következő, mielőtt a Fényerők végrehajtják majd az evakuálást, kapnak-e az emberek elég időt és információt?


Cobra: Igen, természetesen. Az Esemény után az emberek kezdik majd megérteni, hogy mi a bolygó helyzete és mi az átfogó terv, és lesz némi idejük feldolgozni ezt az információt, és a legtöbb ember képes lesz feldolgozni ezt az információt. Ha az emberek túlélték a lezárásokat, akkor bármi mást is túl tudnak élni.


Jedi: Oké, jó. És hogyan fogják az emberek megkapni az információt?


Cobra: Ahogy mondtam, a legtöbb ember elég könnyen fel tudja majd dolgozni. Úgy értem, néhány embernek gondot fog okozni, de a folyamatnak folytatódnia kell. Nem várhatjuk meg, hogy mindenki készen álljon, mert az egész folyamat már így is túl sokáig tart.


4. rész: Jövőbeli tervek


Jedi: A következő rész a jövőbeli tervekről szól. Van valami nagyobb meditációs aktiválás az év végétől a következő tavaszig?


Cobra: Erre a kérdésre nem válaszolhatok.


Jedi: Oké, értem. Jelenleg mennyire valószínű a Delta opció bekövetkezése?


Cobra: Nagyon valószínűtlen.


Jedi: Amikor az Esemény idején világszerte hadiállapotot hirdetnek ki, a forgalomszabályozás, a kijárási tilalom és a lezárások az egész világon meg fognak történni?


Cobra: Igen.


Jedi: Ha az Esemény bekövetkezik, és az én körzetemben forgalomkorlátozás lesz, mit tegyek, ha az autómban vagy tömegközlekedési eszközön ülök?


Cobra: Oké. A legjobb megoldás, ha teheted, menj haza. Ha nem tudsz, akkor maradj a járműben, vagy keress egy közeli szálláshelyet. A helyi hatóságoktól útmutatást fogsz kapni. A helyi hatóságokat fel fogják készíteni arra, hogy hogyan kell eljárni az egész művelet során, gyakorlatilag mit kell tenni abban a bizonyos pillanatban, azon a bizonyos helyen. Tehát tudni fogod majd, hogy mit kell tenned.


Jedi: Ha az Esemény akkor történik, amikor én egy hajón vagy repülőgépen vagyok, a hajóm vagy a repülőgépem a szokásos módon eléri a célállomást?


Cobra: Valószínűleg nem, valószínűleg kényszerleszállások lesznek a legközelebbi repülőtéren vagy kikötőben. Szóval a forgalom nagy része..., a légi forgalom leáll az Esemény pillanatában. Tehát a repülőgépek a lehető leghamarabb biztonságosan le fognak szállni a legközelebbi repülőtéren, amint lehetséges.


Jedi: Oké, értem. A következő: Hogyan fogják a Fényerők biztosítani a globális élelmiszer- és egészségügyi ellátást a szükségállapot alatt?


Cobra: Ez nagyon hasonló lesz ahhoz, ami a karantén alatt történt.


Jedi: Említetted, hogy a hivatalos Első Kapcsolatfelvételre az Egyesült Nemzetek Szervezetének főhadiszállásán kerül sor, egy évvel az Esemény után. Ez a menetrend lerövidül egy évnél rövidebbre, ha a Fényerők figyelembe veszik a jelenlegi felszabadítási folyamatot?


Cobra: Igen, valószínűleg sokkal kevesebb lesz, mint egy év, mert minden felgyorsul. Tehát amikor a dolgok beindulnak, nagyon gyorsan és nagyon intenzíven fognak történni.


Jedi: Az Első Kapcsolatfelvétel után sok Felemelkedett Mester fogja oktatni a felszíni lakosságot, valósághű hologram testben. Van egy listánk a leghíresebb Felemelkedett Mesterekről, és szeretnénk megkérdezni, hogy a jövőben találkozhatunk-e velük szemtől szemben.

  • Jézus Krisztus

  • Szűz Mária

  • Mohamed

  • Buddha

  • Kuan yin

  • Lao-ce

  • Arthur király

  • Szent Germain

  • Kuthumi

  • Izisz Istennő

  • Ashtar Sheran

  • El Morya


Cobra: Igen. Mindannyian, a listádon szereplők mindegyike valószínűleg képes lesz megjelenni, amikor az Első Kapcsolatfelvétel után eljön az ideje.


Jedi: Jézus Krisztus. Igen?


Cobra: Nem fogok egyéni megjegyzéseket hozzáfűzni. Elolvashatjátok a listát, de azt mondanám, hogy a legtöbb ilyen lény képes lesz megmutatni magát, és lesz rá tervük, hogy megmutassák magukat a felszíni lakosságnak, amikor eljön az ideje.


Jedi: Oké. Ez egy nagyon jó hír sok ember számára. Még mindig van egy kérdésem. Van valami terved a jövő évi nemzetközi konferenciára?


Cobra: Erre a kérdésre nem tudok válaszolni.


Zárszó


Jedi: Nincs több kérdésünk. Befejezésképpen van valami, amit szeretnél elmondani?


Cobra: Igen. tulajdonképpen mindannyian tudjuk, hogy ez a folyamat már túl régóta tart, és túl messzire ment. És ennek az az oka, hogy egyszerűen túl sok a sötétség, és idő kell ahhoz, hogy ezt a sok sötétséget feldolgozzuk. A legfontosabb, hogy továbbra is tartsuk a Fényt, továbbra is horgonyozzuk le a Fényt, soha ne adjuk fel és használjuk a józan eszünket.


Jedi: Nagyon köszönjük, hogy elkészíthettük az interjú második részét. Még egyszer köszönöm. Szeretünk téged.


Cobra: Köszönöm. Nagyon köszönöm ezt a meghívást és a Fény Győzelme!


Jedi: A Fény Győzelme! Köszönjük!


Cobra: Köszönöm. Sziasztok!


https://ellenallas1111.blogspot.com/2022/11/uj-cobra-interju-az-sztm-mel-nemzetkozi.html


https://www.welovemassmeditation.com/


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások