Telos

Spirituális hírek, fordítások

Mennybuborékok – frissítés

Cobra Logo
  1. február 6., szerda

Mennybuborékok – frissítés


Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy magyarázattal szolgáljon a felszíni lakosság számára a Mennybuborékok c. cikkel kapcsolatban.


Először is, részletesebben el fogom magyarázni az átalakulás hat fázisát. E fázisok mindegyike a planetáris Felemelkedési folyamat egy-egy teljes szakaszát jelenti, és becslés szerint körülbelül néhány hónaptól néhány évig fognak tartani. Ennél többet soha nem fogtok megtudni ezen a blogon azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy "Mikor lesz az Esemény?".


Forrás

A fázisátmenet első fázisát Párolgási Felület (Interface Evaporation) fázisnak nevezzük. Ez a fázis 2012-ben kezdődött és 2019. január 21-én ért véget. A Párolgási Felület azt jelenti, hogy "hőáramlás" (esetünkben a Galaktikus Központi Napé) irányul a "felületre" (esetünkben a bolygó felszínére) és hőáramlatot hoz létre a földfelszín fölött (ez a felszíni lakosság 2012 és 2019 közötti ébredésének felel meg). - (A párolgási felület olyan összetett meghatározása ennek a fázisnak, amelyben a Galaktikus Központi Nap energiája, tudatrezgése és a látható, mérhető fizikai tartományon és azon túl létező áramlata szétáramlik, szétterjed a Földön és az emberi, földi tudatmezőre hatva előidézi a felszíni lakosság ébredését. - a szerk.)

A fázisátmenet második fázisát „Buborék kondenzációs” (Bubble Condensation) fázisnak hívjuk. Ez a fázis 2019. január 21-én kezdődött, és jelenleg is tart. Ez a fázis azt jelenti, hogy elegendő hőáram irányult a felszínre ahhoz, hogy lehetővé tegye a felszínen a folyékony vízből (a mátrixtársadalomból) a vízpárába (a galaktikus társadalomba) való tiszta fázisátmenetet néhány rendkívül kicsi és elszigetelt területen. A Buborékkondenzációs fázisban jönnek létre, vesznek fel új mintázatot, és szerveződnek újra ezek a Mennybuborékok teljesen az Ising-modellnek megfelelően:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ising_model

https://www.researchgate.net/figure/Ising-model-simulations-of-a-dynamic-system-at-critical-and-non-critical-temperatures_fig1_24214223

Ising

(Az Ising-modell Ernst Ising német fizikustól származik, a modell kidolgozását tanára, Wilhelm Lenz (1888–1957) inspirálta. Ising 1925-ben írt PhD-dolgozatában egy modellt adott meg, amely a mai napig ismert és a nevét viseli. Az Ising-modell a ferromágnesesség legismertebb modellje, ami a spontán mágneses rendeződést írja le. Az atomot alkotó elemi részecskék összeperdülete (pálya- és sajátperdülete, vagyis spinje) alkotja az atom mágneses nyomatékát. A spin egy részecske minden tulajdonságát leíró hullámfüggvény/állapotfüggvény. Az Ising-modell azt feltételezi, hogy csak a szomszédos spinek között van kölcsönhatás, vagyis az egész rendszer csak a szomszédain keresztül hat minden egyes spinre. A modellben már egynél magasabb dimenziókban fázisátalakulás léphet fel. Ez a társadalomra vetítve azt jelenti, hogy ha a mágneses spinek rögzített tengely körül forgó kis iránytűk, akkor kölcsönhatásaik által meghatározott kollektív viselkedésük új jelenségeket eredményezhet. Vagyis a mátrixtársadalom és az azon belül külön életet élő Mennybuborék közösségek egymásra hatása teljesen új hatásokat idéz elő az össztársadalomban. - a szerk.)

E fázis során a Mennybuborékok lassan és fokozatosan növekednek, egyre kevesebb entrópiával, míg az ezeket körülvevő mátrixtársadalom fokozatosan egyre instabilabbá válik, még több entrópiával.

Pontosan ez az oka annak, hogy néhányan miért éreznek vezettetést arra, hogy kevesebb figyelmet szenteljenek a külső, napi politizálásnak, és több figyelmet a belső spirituális fejlődésnek:

https://web.archive.org/web/20190330161232/https://kauilapele.wordpress.com/2019/01/27/kp-message-1-27-19-a-few-notes-of-possible-interest-to-a-few/

https://web.archive.org/web/20190330151328/https://kauilapele.wordpress.com/2019/01/29/kp-message-1-29-19-winds-of-clearance/

https://web.archive.org/web/20190330154635/https://kauilapele.wordpress.com/2019/01/31/kp-note-1-31-19-timelines-levels-of-beingness-holy-crap-whats-going-on/


A fázisátmenet harmadik fázisát „Buborék Felemelkedésnek vagy Képződésnek” (Bubble Elevation) hívjuk. Ebben a fázisban a Galaktikus Központi Napból érkező hőáramlás exponenciálisan emelkedni fog, egyre több Mennybuborék alakul ki aktívan, a mátrixtársadalom pedig aktívan összeomlik, míg végül a hőáramlás az Esemény pillanatában eléri a csúcspontját.

Az Esemény pillanata a kritikus hőáramlás pillanatát jelenti, a mátrixtársadalom összeomlik, megtörténik a kapcsolatfelvétel, a régi társadalom entropikus elemeit gyors ütemben eltávolítják, és belépünk a negyedik fázisba.

A negyedik fázist „Instabil Filmréteg” (Unstable Film Boiling) fázisnak hívjuk. A Mennybuborékok a bolygó felszínén stabil hálózattá (filmréteggé, hártyává) kapcsolódnak össze, amely majd az új társadalom gerincét alkotja, miközben maga a társadalom, mint egész, instabil, de fejlődik, integrálódik és stabilizálódik. A Fényszigetek az aktív kapcsolatfelvétel kíséretében teljesen kialakulnak.

Az ötödik fázist „Stabil Filmréteg” (Stable Film Boiling) fázisnak hívjuk. A bolygó felszínén lévő Fényszigetek aktív konverziós/inverziós zónákká válnak, és ezeken keresztül zajlik az egyéni és a csoportos Felemelkedési folyamat. Megtörténik az első Felemelkedési hullám, amikor több ezer ember emelkedik fel. Néhányuk Felemelkedett lényként visszatér a felszínre, és előkészítik a második Felemelkedési hullámot, amikor több százezer ember emelkedik majd fel. Néhányan a második hullám során felemelkedettek közül visszatérnek a felszínre, és előkészítik a felszíni lakosságot a harmadik hullámra.

Az ötödik fázis során a felszíni lakosság teljes mértékben integrálja a fejlett technológiákat és meggyógyul eléggé ahhoz, be tudja fogadni a Fényt a maga teljességében.

A hatodik fázist a „Végső Villanás” (Final Flash) fázisának hívjuk. A fázisátmenet ezzel teljesen befejeződik. A Galaktikus Központi Nap előidézi a Naptevékenységből eredő eseményt, valamint a bolygó pólusváltását. Emberek milliói fognak felemelkedni a harmadik hullám során, az emberiség fennmaradó részét pedig majd evakuálják a bolygó felszínéről a Galaktikus Flotta fedélzetére, amely elszállítja őket egy arra megfelelő bolygóra a plejádi csillaghalmazba, amely az emberiség új otthonául fog szolgálni.

Abban a pillanatban a Föld felszínén egy szökőár fog végigsöpörni, amely tisztára mossa a bolygót. Egyedül a Fényszigetek lesznek azok a területek, amelyeket nem érint majd a cunami, ezeket fejlett csillaglények fogják benépesíteni, akik közül sokan TI lesztek. Azután az Új Földön felépül az Új Atlantisz.

Most, hogy már jobban értitek a teljes tervet, már biztonságosan közzé tehető, hogy a Fényerők Észak-Tajvan alatt befejezték egy föld alatti bázis építését, amely 3 milliárd ember befogadására képes. Egy hasonló, de kisebb bázis már épül egy bizonyos helyen Közép-Európában, egy másik pedig egy bizonyos helyen Dél-Amerikában, egyet pedig Afrikában terveznek. Ezeket a bázisokat is használhatják majd az evakuáláskor.

Meg kell értenetek, hogy amit 2019. január 21-én elértünk el, az óriási dolog. A Mennybuborékok egy teljesen új valóság első jelei, amelyek már az új kozmikus ciklushoz tartoznak:

https://www.youtube.com/watch?v=exRbL3QzllI&feature=youtu.be


Bármikor, amikor összhangba kerülsz a Fénnyel, az életed egyre könnyebbé és könnyebbé válik. Bármikor, amikor a régi világ összeomlására fókuszálsz, a dolgok ismét egyre rosszabbak lesznek.

Ez az időszak nem kedvez a hírfüggőknek. Azoknak az embereknek kedvez, akik a saját kezükbe veszik az életüket. Bármilyen élethelyzetben is vagy most, egy pár éven vagy még kevesebb időn belül valami sokkal jobbá tudod azt átfordítani, ha igazán elkötelezetten dolgozol rajta, független attól, hogy az Esemény mikor következik be.

Az előző cikkem egyes részeire adott gyerekes reakciók és hozzászólások előre megjósolhatóak, várhatóak és elferdítettek voltak. A küldetés tovább folytatódik.

Ezenkívül néhány embernek egyáltalán semmi fogalma sincs arról, hogy miről beszélnek, amikor az Ellenállási Mozgalom kódolt üzeneteiről hantáznak, hülyeségeket terjesztenek az interneten keresztül, zavaros youtube videók formájában. Ez olyannyira meghaladja megértésük szintjét, mint ahogy a kvantummechanika meghaladja egy átlagos Rhesus majom megértési szintjét.

A plejádiak aktívan monitorozzák (megfigyelik), kiértékelik és bátorítják a felszíni lakosság legtudatosabb tagjainak felébredési folyamatát, és elfogulatlan, de szerető energiát küldenek mindenki másnak.

Pont 30 perccel a tömegmeditációnk előtt Semjase egy "meteor villanást" rendezett a Holdon. A csillagásznak, aki észlelte a villanást, "volt egy olyan érzése, hogy most lesz itt az alkalom", és előre kikészítette a teleszkópokat:

https://gizmodo.com/holy-crap-the-moon-was-struck-by-a-meteorite-during-th-1831950105

https://www.rt.com/news/449517-meteorite-hit-moon-during-lunar-eclipse/

https://www.newscientist.com/article/2191526-a-meteorite-hit-the-moon-during-mondays-total-lunar-eclipse/


Ez egy bizonyos jelzés volt Semjasétől, amelynek jelentése még nem hozható nyilvánosságra a felszíni lakosság számára.

Csak annyit mondanék, hogy pár nappal később a GSSAP – a Geosynchronous Space Situational Awareness Program kénytelen volt átrendezni felderítő műholdjainak pályáit, válaszként a Plejádi flotta tevékenységére.

(A GSSAP műholdjai az USA légierejéhez tartozó kémműholdak, amelyekről itt lehet olvasni magyarul: http://www.urvilag.hu/a_honap_szama/20160820_ha_indul_egy_start_ket_kem - a szerk.)

Az Ellenállás közölte, hogy jelenleg a toplet bombákról szóló összes információ szigorúan titkos. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok az, hogy a toplet bombák még nincsenek eltávolítva, de fokozatosan veszítenek az erejükből.

Az Ellenállás azt is elmondta, hogy a legtöbb ember, aki önként jelentkezett a Belépési Protokollokra, messze nem áll még készen rájuk, és bizonyos "társadalmi dinamika" cikkek és workshopok lesznek nyilvánosságra hozva a felszíni lakosság számára, hogy fokozzák a felkészültséget.

Ezek azért is nyilvánosságra lesznek hozva, hogy az embereket felkészítsék a Mennybuborékok és Fényszigetek létrehozására és növelésére.

Az első, a "Lélekcsaládok" workshop Magyarországon, Budapesten kerül megrendezésre március 16-án és 17-én. Szeretettel várunk, ha csatlakozni szeretnél hozzánk:

http://portal2012.org/Hungary.html


(Magyarul itt olvashatsz róla:

https://2012portal-hungary.blogspot.com/p/a-workshop.html - a szerk.)


Magyarország a bolygó egyik legfontosabb Istennő Örvénye a Lengyeli és a Tisza neolitikus istennői kultúrák létrejötte óta:

http://rolfgross.dreamhosters.com/Modern-Man-2012/ProtoEurope/ProtoEurope.html


Lengyeli Tisza

(A Lengyeli és Tisza kultúrákról itt olvashattok bővebben:https://hu.wikipedia.org/wiki/Lengyeli_kult%C3%BAra és https://hu.wikipedia.org/wiki/Tisza-kult%C3%BAra - a szerk.)


A workshop előkészületei közben, ezek a Fényoszlopok jelentek meg Magyarországon:

https://www.youtube.com/watch?v=RDV88i9H3yA

Pillars

Eljön az Istennő egysége:

https://www.youtube.com/watch?v=KsvP5ExxRes


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások