Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Kozmikus Központi Faj

Cobra Logo
  1. február 19., kedd

A Kozmikus Központi Faj

A Fény Visszatérése meditációnk olyan koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon keresztül, amely felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét.


A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött ki. Most figyelmüket elkezdték a Föld bolygóra és annak felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.


A Központi Nap

Ennek az együttműködésnek az eredményeként a felszabadítási terv bizonyos részei elérhetővé válnak a közeljövőben a felszíni lakosság számára.

A Naprendszerünk immár tele van a Kozmikus Központi Faj lényeivel és együtt működnek a Jupiter Parancsnokság, az Ashtar Parancsnokság, az Atlantisz Parancsnokság, a Plejádi, a Szíriuszi és az Andromédai Flotta, az Ellenállási Mozgalom, a pozitív Agarthai frakciók Fénylényeivel és bizonyos – SURFACOM nevű speciális erőkkel.

A Kozmikus Központi Faj lényei a felszíni lakosság legfejlettebb tagjaival is kapcsolatba lépnek meditációikban, álmaikban és látomásaikban.


A Kozmikus Központi Nap szimbóluma

A Kozmikus Központi Nap szimbóluma


A Fényerők kérésére ezennel közzéteszek egy meditációs vázlatot, amit a Kozmikus Központi Fajjal való kapcsolatfelvételre és a velük való együttműködésre használhattok.


  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.


  1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt a bolygónk felszabadításhoz.


  1. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj lényei előjönnek a Kozmikus Központi Napból, majd szétszóródnak az ebben az univerzumban lévő összes galaxis Központi Napján keresztül. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ezek a lények belépnek a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthaladnak az Alcyone Plejádi csillagkapun, majd a Szíriuszi csillagkapun, majd belépnek a Naprendszerünkbe és a Naprendszerünkben egy Élet Virága mandalát alkotnak, majd kapcsolódnak a Föld bolygó felszíne fölött, a felszín alatt és a Föld bolygó felszínén lévő összes Fényerővel.


  1. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj átalakít minden még meglévő sötétséget ebben az Univerzumban, amíg már csak a Fény marad. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy Kozmikus Ciklus és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára az egész Univerzumban.


A Magyarországon lévő Lengyeli Istennő Örvény lett kiválasztva a Kozmikus Központi Faj energiáinak belépési pontjaként. Az okok, amiért a választás erre a helyre esett, az alábbiakhoz kötődnek: az 1996-os Arkhón invázió, a legfelébredettebb Fénymunkások társadalmi dinamikai viselkedésmintái, a késő atlantiszi földközi-tengeri gyarmatok külső határának elhelyezkedése és a Lengyeli kultúra sámánjainak a Galaxisunk Galaktikus Központi Napjával való tudatos kapcsolata:

https://en.wikipedia.org/wiki/Neolithic_circular_enclosures_in_Central_Europe


Lengyeli

(Magyarul itt olvashatunk egy részletesebb leírást a körkörös építményekről:

www.researchgate.net

Pasztor-PBarna_rondels_hu.pdf

a szerk.)

Jelenleg a felszíni Fényerő csapatok fontos átszervezése zajlik, mintegy felkészülésként a Kozmikus Központi Fajjal és a SURFACOM különleges erőkkel való együttműködésre. Eljön az igazság. Emiatt bizonyos műveletek korai szakaszaihoz ki kell bővítenem jogi csapatomat és szükségem van egy ügyvédre, aki legalább bizonyos fokig megérti és támogatja a küldetésem és kellő ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi jogról, a szerzői jogi kérdésekről, rágalmazással és becsületsértéssel kapcsolatos kérdésekről, zaklatás/fenyegetés/internetes zaklatásbeli kérdésekről. Ha valaki ilyen ügyvéd, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a cobraresistance@tutanota.com email címen.


Minden ami történt, meg nem történtté válik.


A Fény Győzelme!


Victory of the Light!


https://cobrarozsa.blogspot.com/2019/12/osszefoglalo-kozmikus-kozponti-fajrol.html


Fordította: Rácz Anita


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások